Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χρονια πολλλααααααααααααααααααααααα!!!!!!!! ελισα μου απο πιο μερος της ευβοιας εισαι??

Bαγιούλα είσαι καλά;;;;; Τι κάνει η μπέμπα σου;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγαπημενες μου μανουλες τι κανετε???σας εχω χασει αλλα αυτο το θηριακι που εχω για παιδι ανασα δεν με αφηνει να παρω...περιμενω μπας και κοιμηθει κανα μισαωρο και καταφερω τουλαχιστον να μαγειρεψω...γιατι μολις με χασει απο το οπτικο πεδιο του αρχιζοθν τα οργανα...σηκωνομαι απο τις 7 μπας και σηδερωσω τιποτα και το βραδυ ειμαι οχι κομματια με μαζευει ο αλεξης με το κουταλακι...

αλλα ενταξει χαλαλι του γιατι ειναι μια αποθεωση πλεον ολο γελια παιχνιδια και φιλια..κοριτσια τρωγωνται τα ουλα του και βαζει οτι βρει στο στομα του και οταν τον πλησιαζεις σε πιανει απο τα μαγουλα ανοιγει το στομα του και σε φιλαει με τοση μανια που σε τρελαινει... :P:P:P:P:P μιλαμε με πεθαινει αυτο το παιδι...σας βαζω και μια φωτο του να δειτε που εχουμε γινει ολοκληρα παλικαρια..

WBCd1.jpg

Μαρακι τι παιδαρος ειναι αυτος?φτου φτου!

Και εμεις εχουμε μεγαλωσει ,ολο γελαει και ωρες ωρες ξεκαρδιζεται...ευτυχως εξακολουθει και ειναι πολυ ησυχος!

Που ειστε βρε κοριτσακια ,χαθηκαμε!Τι θα γινει θα πουμε τιποτα για βαφτισεις?

Καλησπέρα μανούλες! Τι κάνετε; εμείς είμαστε καλά. Εχτές είχαμε εμβόλια (πλαντάξαμε στο κλάμα) και ευτυχώς παρενέργιες δεν έχουμε μέχρι στιγμής.

Εχουμε μεγαλώσει αρκετά. Είμαστε 5.800 κιλά και 61 πόντους! Το Σάββατο θα βγούμε για ψώνια γιατι όλα τα φορμάκια μας είναι μέχρι 62 πόντους. Σε λίγο θα μας είναι τσίτα!

Μαράκι το παλικάρι σου (φτου φτου) φαίνεται ολόκληρο παιδάκι. Να τον χαίρεσαι κοπέλα μου. Είναι χάρμα! Θα σου βγάλει γρήγορα δοντάκια να δεις. Εχτές μας έλεγε η παιδίατρος γιατί και μένα βάζει τα χεράκαι της και έχει σαλάκια ότι όταν μουτζουνίζουν το προσωπο τους στο δικό μας τότε είναι ένδειξη ότι τους τρώνε πολύ τα ούλα τους.

Σας βάζω κι εγω φωτο να δείτε ποσο μεγαλώσαμε. Μαράκι δες την εδώ και πες μου γιατί στο facebook δεν μ'αφήνει ο άντρας μου να την ανεβάσω.Photo-0107_e1.jpg[/attachment:17prv17r]post-1311-13873934649868_thumb.jpgPhoto-0103_e2.jpg[/attachment:17prv17r]

post-14103-13873936220782_thumb.jpg

post-14103-13873936221483_thumb.jpg

καλημερα κοριτσια!καλε τι τρελες φατσουλες ειναι τα μωρακια σας αναστασια και μαρια!φτου φτου!μαρια κι εμεις μια απο τα ιδια αμα με χασει απο το οπτικο πεδιο εχουμε κλαματα γι'αυτο οπου βρισκομαι μεσα στο σπιτι τον παιρνω μαζι με το καροτσι.ισως φταιει που ακομα εχει κολικους και μαλιστα ειναι στο αποκορυφωμα τους μαλλον γιατι σπαραζει το μαναρι μου :cry: επισης μου βγαζει και γουλιτσες ποτε ποτε οι οποιες σπανια εχουν τη μορφη ρουκετας που την υπολογιζω γυρω στα 25 με 30ml,τα κακα του τα κανει καθημερινα αν και υποφερει μεχρι να βγουν ,αυτη τη φορα εχει να μου τα κανει απο χθες :? .το βαρος του δεν μπορουσα να του το μετρισω μεχρι και χθες γιατι κουνιοταν αλλα τελικα βρηκα τον τροπο και τον ζυγιζω κοιμισμενο και μετα του βαζω οτι ειχε πανω του για ξεχωριστο ζυγισμα και του τα αφαιρω.χθες ηταν 5.700.ο παιδιατρος επιμενει να μη του αλλαξουμε γαλα αφου κανει κακα καθε μερα και δεν κανει μεγαλες αναγωγες και επισης ειναι κατα της χοριγησης χαμομηλιου και infacolic αλλα βρε κοριτσια το μαναρι μου σπαραζει απο το κλαμα και το πονο....τι γνωμη εχετε?μπας και πρεπει να παρω και μια δευτερη γνωμη απο αλλο παιδιατρο?κατα τ'αλλα οταν δεν ποναει ειναι πολυ ησυχο μωρακι και ολο γελακια..!

εμενα η περιοδος δεν μου εχει ερθει ακομη προχθες παρατηρησα κατι ροζ και νομιζα οτι θα μου ερθει αλλα τελικα τιποτα.μπας και φταιει που μου εχει μεινει ακομα λιγο γαλα.ο γυν/γος μου εχει δωσει 2 χαπια να παρω για να μου κοπει αλλα ακομα δεν τα εχω παρει.

κοριτσια σας παρακαλω πειτε μου ειναι λογικο που σε 5 μερες ο μπεμπης κλεινει δυο μηνων και σπαραζει ακομα απο τους κολικους??επισης ειναι φυσιολογικο που εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα?

Kαλημέρα κορίτσια! Είστε καλά;

Κατερινάκι γιατί σπαράζει στο κλάμα ο μπέμπης σου όταν κάνει κακά; είναι δυσκοίλιος; Του βγαίνουν σφιχτά; Αν ναι εγώ θα σου έλεγα να του δίνεις κανά δυο χαμομηλάκια ανάμεσα απ' τα γεύματα. Κακό δεν θα του κάνει. Δεν ξέρω γιατί ο παιδίατρος σας είναι κατα του χαμομηλιού. Ρωτα τον την επόμενη φορά.

Τώρα αν θα πρέπει να πάρεις και δεύτερη γνώμη δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά να ξέρεις ότι πιθανότατα να μπερδευτείς και να διχαστείς χειρότερα γιατί ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του και μάλιστα δεν είναι απαραίτητο να έχουν λάθος άποψη. Για παράδειγμα η δικιά μου είνα υπέρ του χαμομηλιού όταν υπάρχει δυσκοιλιότητα ενώ ο δικός σου όχι.

όσον αφορά την περίοδο σου είναι λογικό να μην σου έχουν έρθει ακόμα εφόσον έχεις λίγο γάλα. Εμένα η γτναικολογος μου μου είχε πει ότι όσο υπάρχουν οι ορμόνες του θυλασμού στον οργανισμό μου άρα υπάρχει και γάλα λίγο ή πολύ, η περίοδος μπορεί να κάνει 4 και 5 μήνες να φδανεί. Μόνο αν σταματήσει να υπάρχει γάλα θα έρθει ξανά. Αν δεν πάρεις τα χαπάκια και έχεις λίγο γάλα καθημερινα γιατί δεν βάζεις τον μπέμπη μια φορά την ημέρα να το αδειάζει και μετά μέρα παρα μέρα ώστε να σου κοπεί το γάλα με φυσικό τρόπο; Ειδάλλως θα πρέπει να τα πάρεις για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα μείνουν υπολλείματα.

Τέλος έχω ακούσει ότι το φυσιολογικό είναι τα μωράκια να έχουν κολικούς μέχρι και τριών μηνών και μερικές φορές (πιο σπανια) μέχρι και πέντε μηνών όσότου δηλαδή πίνουν γάλα. Πεντέμιση μηνών που ξεκινάνε φρουτόκρεμες ηρεμούν. Μην ανυσηχεις λοιπόν ο μπεμπάκος σου βρίσκεται μέσα στα φυσιολογικά όρια. Κρίμα είναι βέβαια να υποφέρει και μαζί μ' αυτόν κι εσύ. Ποιο γάλα του δίνεις;

Αναστασια μου το παραξενο ειναι οτι δεν βγαινουν τα κακα του καθολου σφιχτα και ενεργηται καθε μερα οποτε ειναι μαλλον αποκλειστικα κολικοι.το παραξενο ειναι οτι καθε φορα ζοριζεται πολυ για να τα κανει και επισης τα κανει ολα αποτομα(συγνωμη κι ολα για τις λεπτομεριες :oops: )ακουγεται εκει που σφιγγεται ενα πλαφφφ και γεμιζει κακα!! :oops::oops::oops::oops: !!!θα δω αμα συνεχιστει ακομα αυτο το βιολι θα παρω και γνωμη αλλου παιδιατρου γιατι δεν αντεχω να βλεπω το ψυχουλακι μου να βασανιζεται ετσι!το θηλασμο τον εχω διακοψει εδω καιενα μηνα και βαλε...οποτε ειναι απαραιτητο να παρω τα χαπια.θα κανω και αυτο με το χαμομηλι να δω αν θα τον ανακουφισει αν τα πραγματα χειροτερεψουν..πως τα πας με τους καινουργιους ρυθμους της δουλειας?προσαρμοστηκες?

Γεια σας μανουλες!!! Κοιμηθηκε το θηριακι μου και μπηκα να σας δω.

Ηρθε η γιατρος χθες. Ειναι 6 κιλα και 60 εκατοστα υψος. Ειμαστε μεγαλα παιδια τωρα.

Συνεχιζουμε τον αποκλειστικο θηλασμο και θελω να ελπιζω για πολυ καιρο ακομη.

Σιγα σιγα στρωνουμε και τον υπνο μας. Απλα οσο ειναι ξυπνιος δε μπορω να κανω τιποτα.

Θελει ολο αγκαλια. Αστα... Ολο στον ωμο τον εχω.

Τη Δευτερα γινομαστε 2 μηνων και θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο.

Εγω εχω χασει 12 κιλα (7 στη γεννα). Ειχα παρει 18 και ειχα +5.

Οποτε εχω καμια 10 να χασω ακομη και δε ξερω πως.

Πολλα φιλακια σε ολες σας.

Αναστασία να ζήσετε!

Μαρακικρητικο τι παίραδος γίνεται ο γιος σου,φτου φτου φτου!!

αυτο με το σιδερωμα πλησιμο το τραβαω κι εγω, γολγοθας.

Για βαφτίσεις θέλεις elisa να μιλήσουμε εεε???λοιπον εγω πήγα και έκανα έρευνα αγοράς .χι χι..οι άντρας μου με είπε τρελή ,το παιδί είναι δύο μηνών κ εσύ πήγες να δεις για βάφτιση????έλα όμως που οταν του είπα αυτην την εβδομαδα έχω χρόνο μετα ξεκιναω πάλι ιεκ κ δεν θα έχω χρόνο,τότε με επιβραβευσε,μανα μου λέει που τα σκεφτεται όλα!!!βασικα αυτο που ήθελα να δω ήταν ποια μαγαζιά αξίζουν για να τα επισκεφτώ πάλι.Κατέληξα σε ποιο τυπογραφειο θα κανω τα προσκλητηρια και θα ειναι τύπου κολαζ φωτογραφιών του μπέμπη.για μπομπονιέρες κορίτσια λέω για το χαμογελο του παιδιου,να πιασουν τόπο τα χρήματα.βρηκα και μαγαζί με είδη διακόσμησης ,κορδέλες κτλ έχουν και διακοσμητρια εκει θα κλεισω ραντεβου καποια στιγμη να την δω.

Αναστασία για ψώνια θα πάω αυριο κι εγω στα κουκου.οι φορμιτσες με έχουν βολέψει όσο τίποτα άλλο κορίτσια!μας έχουν φέρει κ ρούχα δώρα που είναι παντελονι μπλούζα ,όμορφα είναι κουκλίστικα ,αλλά δεν βολευουν,παίρνω αγκαλιά το παιδι κ μαζευεται το μπλουζακι ή το παντελονι πέφτει....τίποτα πιο βολικο απο τα φορμακια *-:) .

Mpempakos λίγο χαμομηλάκι δεν βλάπτει για το μαναρι σου να μην υποφερει ,Εμενα ο δικος μου τα κανει μια φορα την ημερα και γινεται πανικος οταν τα κανει,εννοω γεμιζει τα πάντα.δεν ζορίζεται όμως καθολου! και μαλιστα τις πιο πολλες φορες τα κανει τον αλλάζω και μετα απο μιση με μια ώρα κανει τα υπόλοιπα ,πανικος παλι.. :ymblushing: χαμομηλακι το υεδινα δυο φορες την ημερα,τωρα του δινω μια φορα.Γενικα καποιοι παιδιατροι αποφευγουν το χαμομηλι για να μην φουσκωνει η κοιλιτσα του μωρου με νερο και χανει γευμα και δεν παρει βαρος.όμως αν αντι για 100Ml που συστηνουν καποιοι δώσουμε 50 ή 30 θα ειναι καλυτερα και πιο ήρεμα μωρα.εγω δινω 30το πολυ 50 ml.

jada μια χαρα τα πας με τα κιλα της εγκυμοσυνης

Ο δικος μου σχετικα με την αγκαλίτσα ειναι οκ! όταν νυσταζει και θελει νανουρισμα με φωναζει ή όταν πειναει αντιστοιχα.τον έχω στο ριλαξ ή στο γυμναστηριο παιζει και κάθομαι απο πανω του κ τον παιζω,κάνω γκριματσες και γελαει,έχει αρχίσει κ τα αγκου,ουου...κανω ουου επαναλαμβανει κανω αγκου επαναλαμβανει παλι,έχω μεινει καγκελο την πρωτη φορα που μου το έκανε αυτό :)

μανουλακια μου τι κανετε???

βρε νατασουλα μια χαρα ειναι η μπεμπα ειναι το σουλουπι της τετοιο αλλα θα φτιαξει μια χαρα...ειναι μικρουλακι ακομα και σε λιγο που θα της βαζεις πιαστρουλες κορδελιτσες και κοκκαλακια να δεις πως ουτε θα το σκεφτεσαι...παντως πλακα πλακα μοιαζουνε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και ειδικα στην φωτο με το φορμακι που το εχουμε και εμεις :lol::lol::lol::lol::lol:

κατερινακι αν δεν φυγει και το τελευταιο υπολλειμα γαλακτος δεν θα εχεις περιοδο παντως καλα θα κανεις να τα παρεις τα χαπια μην τυχον και παθεις τιποτα με οτι εχει μεινει..τους κολικους θα τους ανεχεσαι για κανα δυμηνο ακομα οποτε υπομονη εμενα παντως παρολο που κανει κακα καθε δυο η και τρεις μερες δεν παραπονιεται δεν κλαιει(το αντιμετωπιζει σαν αντρας :shock::shock::D:D )και οταν τα κανει ειναι μια χαρα μαλακουλια και ουτε εκεινος ζοριζεται...τι να πω καθε παιδι ειναι μοναδικο...

jada μοθ τι κουκλι ειναι αυτο???φτου φτου..τι ομορφα που θυλαζετε μπραβοοοο

κοριτσια τι ομορφα παιδια που εχουμε μαιρουλα για σενα χτυπαει η καμπανα φτου τους να ειναι παντα γερα και χαρουμενα...

εγω δεν ασχολουμαι ακομα με την βαφτιση γιατι ετσι κι αλλιως θα την κανω το καλοκαιρι του 2012 αφου τοτε μπορει η νονα μας αρα ειμαι χαλαρη οχι πως δεν ριχνω κλεφτες ματιες σε μαγαζια και site...παντως πρωτη γεννησα τελευταια θα τον βαφτισω βλεπω να τα μαζευει και να πηγαινει μονος του στην εκκλησια...εχετε ξαναδει αυτοβαφτισια???υπομονη και θα δειτε τα δικα μας... :lol::lol::lol::lol:

Geia sas koritsia, ti kanete??

Egw exw skulovarethei milame, autes tis meres logo tou kairou kai ola auta pou akougonte gia thn griph den vgenoume ekso kai varieme tou thanata..

Exw arxisei kai egw erevna gia thn vaftish mas kai nomizw pos exw kataliksei sto thema pou thelw na exei..Tha to kanw nautaki to agori mou..

Mia kopela anevase kai ena link se mia alh dimosiefsh me ta vaftistika tou,

http://www.parisisshop.gr/#

http://www.parisis.com.gr/

Meta exw vrei kati sxetiko me ta kerazmata tis vaftishs pou thelw an mporesw na etimasw monh mou..

Ta legomena cupcakes me epikalipsh zaxaropastas h glaso boutirokremas (den exw apofasisei akomi) dite edw den einai telia??

http://www.cupcakesmania.com/search/lab ... E%AF%CE%B1

kai auto einai to sxedio pou thelw na kanw me tis pipiles...

http://www.sketiglyka.gr/vaptisi/boy#

Den exw vrei tis kataliles siskevasies akomi alios den tha provlimatizomoun toso, genika ta xeria mou pianoun sthn zaxaroplasteikh..

Anastasia den se exw euxaristisei kai gia ton kopo pou ekanes na mou stileis fwtografies apo ta digmata alla den einai auto pou psaxnw.. An prosekseis stis fwto apo to site sketi gluka exei kati poua prasina, kokkina me skliro xarti apo ekso. Tetia thelw alla ta galazia kai den kserw pou ta poulane h thn diafanh siskevasia apo to cupcakesmania...

Exw vrei kai sintagh gia zaxaropasta kai pou mporw na promitheftw ta ilika pou xriazete kai exw kolisei me tis siskevasies :roll::roll:

Oxxx to agori mou pinaei paw gia taizma filia koukles...

Eυάκι κατάλαβα τι ψάχνεις. Θα ρωτήσω τον προμηθευτή μας που μας φτιάχνει αυτά που σου έστειλα σε φωτο και θα σου πω μήπως έχει και τέτοια που θες. Θα ρωτήσω κόστος, σε ενημερώνω και αν αξίζει τον κόπο κάνουμε ειδίκη παραγγελία με την ποσότητα που θα θες εσύ. Χαράς το κουράγιο σου πάντως που θες να τα κάνεις εσύ. Το θέμα είναι τέλειο και το πρώτο site που έβαλες έχει καταπλικτικά πράγματα. Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις μια πολύ ωραία βάφτιση για τον πρίγκιπά σου!

καλό απόγευμα μανουλίτσες :D

Εύη χαρά στο κουράγιο σου και φυσικά στα χεράκια σου που θα καθίσεις να φτιάξεις τα γλυκάκια

αναστασια κ μαρακι κρητικο τι ομοιοτητα αυτη στα μαναράκια σας

μαρακικρητικο ευχαριστουμε για τα καλα λογια για την ομορφια μας,τον βλεπω κ αναρωτιέμαι.... επειδη ειμαι η μαμά του τον βλέπω τόσο όμορφφο????όλες πιστεύω το ίδιο σκεφτόμαστε :lol: !!

κατερινακι σχετικα με την περιοδο κ το γαλα νομιζω δεν υπάρχει κανόνας.εγώ βγάζω γάλα συνεχεια και μου έχει έρθει μια φορα στις 45 μερες περιπου.δεν ήταν όπως παλιά,ήταν με πολυ λιγοτερη ροη ,αλλά κ ο γιατρός μου είπε ήταν πραγματι περιοδος αυτο που ειχα κ καθαρισε μια χαρα η μητρα !

΄΄Εκανα ψώνια σήμερα για τον καλό μου,κορμάκια και φορμάκια.Και μόλις μπήκα σπιτι αλλάζω γνώμη για το νούμερο στα κορμάκια που πήρα και στέλνω τον άντρα μου πίσω να τα αλλάξει.είχα πάρει για 3-6 μηνών,αλλά του είπα να μου τα αλλάξει σε 6-9μηνών.η διαφορά τους είναι μικρή πιστεύω ,άλλωστε καλύτερα μεγαλύτερα παρά μικρότερα,όπως λέει κ η μαμά μου μια ζωή...

Σήμερα πάω να κουρευτώ...μετά από πόσο καιρό παρακαλώ?????εδω σας θέλω..μετά από 4 μήνες :shock: !!!!! απο τον 8ο μηνα έχω να πατήσω σε κομμωτήριο :( πάνε οι εποχες που έμπαινα στο μπάνιο και χάζευα με τις ώρες να βάλω τις κρεμούλες μου κτλ.....τώρα τα πάντα γίνονται σε χρόνο μηδενικό!!!!

Μαιρουλα μεγά τα ρουχαλάκια του μπεμπάκο σου. Κι εγώ αύριο λέω να παω να της ψωνίσω και αυτό σκεφτόμουν κι εγώ να της πάρω το νούμερο 6 με 9 γιατί των τριών μηνών μας είναι τσίτα και σε λίγο δεν θα μας κάνει.

Δεν το βλέπεις μόνο εσύ κούκλο το μωρό σου, είναι όντως κούκλος! (φτου-φτου). Να τον χαίρεσαι!

όσο για το χρόνο που μας μένει πλέον για μας, άστα να πάνε. Με άνγχος κανω μπάνιο πλέον, πέφτω ψόφια και ξεχνάω να βάλω κρέμες, ξυπνάω και πλένομαι εφόσον ταϊσω την μπέμπα. Τι να σου λέω, φαντάζομαι όλες έτσι θα είμαστε.

Καλημέρα και από μένα!!! Εδώ έχουμε μαζευτεί 5 άτομα και όλα περνάνε από το χέρι μου. Να καθαρίσω, να μαγειρέψω, να πλύνω, να θηλάσω, να παίξω, να συντονίσω, να πάω για ψώνια, να τα πάω στον γιατρό, να τα κοιμήσω και να είμαι ξεκούραστη για το βράδυ!!! Κανένα μαγικό φίλτρο έχετε κατά νου;

Εμείς είμαστε στα 7,5 κιλά, 65 εκ. Μπηκαμε στο 6-9 μηνών. Στα άλλα κορίτσια φεύγαμε από το νούμερο, όταν μπαίναμε στην αντίστοιχη ηλικία. Η μανταμ όμως έχει τρελό μπούτι. Που να της κάνουν τα ρούχα;

Για βάφτιση λέμε τον Αύγουστο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στη Σίφνο. Ούτε προσκλητήρια, ούτε τραπέζια, ούτε τίποτα. Μόνο μπομπονιέρες θα παραγγείλω από το ίδρυμα Η ΧΑΡΑ και θα πω σε ενα φίλο φωτογραφο να ερθει. Αυτα. Ελπιζω να μην περασουμε τα 500€. Περσυ ο γαμος πήγε πάνω από 20000€ και δεν θέλω να ξοδεψω άλλα χρήματα.

Αναστασία καλά ψώνια για σήμερα!!!κ ευχαριστούμε για το κούκλος.κ η δική σου κούκλα ,μια χαρα την βλέπω για νύφη :D

Αθηνά θηρίο πώς τα καταφέρνεις με 5 άτομα εκει να περνάνε απο τα χεράκια σου???? μπράβο σου,γερή να είσαι να τα καταφέρνεις !!!!

Ευη μάντεψε....χθες βρήκα μαγαζί που φτιάχνει κουπκεικ για την βαφτιση :D έγινε πρόσφατα σειρά με εκθέσεις για την νέα σεζόν,για πάσχα καλοκαιρι κ όλοι με τα είδη βάφτισης -γάμου λανσάρουν τα κουπκεικ!!! βέβαια δεν πρόκειτε να τα φτιάξω μόνη όπως εσύ..αλλά βρήκα μαγαζί που τα φτιάχνει ;) οπότε παιζει κουπκεικ για βάφτιση πιθανόν!!!

σας είπα??κουρεύτηκα επιτέλους!!!έγινα άνθρωπος!!!!βέβαια έχουμε θέμα με τα κιλά!αύριο το πρωι θα πάω σε γάμο μόνη μου ,πολύ κοντα στο σπιτι μας ,μόνο στην εκκλησία βέβαια,να δω τί θα φορέσω??????τί μου χωράει??????μπλουζοφόρεμα θα βάλω....πώς καταντήσαμε έτσι???? :shock:

κοριτσια γεια σας!!

ειχα καιρο να μπω,ελειπα για 2 εβδομαδες και ημουν στο πατρικο μου,εκει δεν εχω internet,οποτε σας εχασα!!

εμεις εδω και 10 μερες περιπου καναμε το πρωτο μας εμβολιο,εκλαψε λιγο,αλλα η αγκαλια της μανουλας γιατρυνε τον πονο!!

το μωρακι μας ειναι 6 κιλα και 63 εκατοστα,αλλαξα παιδιατρο και μου συστησε για συμπληρωμα το novalac ar digest που ειναι αντιαλλεργικο και αντιαναγωγικο...κοριτσια με μιας σταματησαν οι γουλιτσες,γιατι ειχαμε αρκετες και σε ποσοτητα..

μονο που αυτες τις μερες εχουμε δυσκοιλιοτητα..σημερα ευτυχως εκανε κακακια του,γιατι θα ηταν η τριτη συνεχομενη μερα και θα ειχαμε προβλημα...πώς αντιμετωπιζετε την δυσκοιλιοτητα εσεις;το μωρακι μου παντως εχει γενικα ηρεμησει απο κολικους,κοιμαται περισσοτερο ακομα και το βραδυ γυρω στις 22:00 μπορει να φαει 150ml ξενο και να κοιμηθει μεχρι τις 07:00...

ο γιατρος μου ειπε οτι το να κοιμαται το μωρο ειναι θεμιτο,αρκει να μη χανει καποιο γευμα...

παντως ειναι γλυκας!! μου μιλαει,τσαντιζεται καποιες φορες με τα παιχνιδια του,χτυπαει ποδαρακια και χερακια και κανουμε μπουνιτσες, τρελαινεται την ωρα που τον αλλαζω και γελαει δυνατα...μαλλον γαργαλιεται!!

ειμαι ερωτευμενη με τον γιο μου και ας ζηλευει ο μπαμπας του!!!

σας φιλω και τα λεμε απο αυριο παλι!!

Υ.Γ. μου λειψατε!!!!

κοριτσακιαααααααααα μοοοοοοου

ααχ ποσο μου λειψατε :)

ειχε γινει ενα τεραστιο μπερδεμα με το ιντερνετ και με λιγα λογια δεν μπορουσα να μπω :?

ηρθε ενας φιλος μας ομως και το εφτιαξεε :)

περιμενααα ΤΟΟΟΣΕΣ σελιδες αλλα μαλλον μας εχουν παρει τα μυαλα τα ζουζουνια μας και που χρονος για το μαμμυ? χεχε :)

ειμαστε μια χαρα την τριτη καναμε και το πρωτο μας εμβολιακι, εκλαψε η ψυχουλα μου αρκετα το λυπηθηκα μωρε!

για την βαφτιση εγω δεν βρισκω χρονο να παω στα μαγαζια τα πρωινα γιατι ειμαι μονη μου με τα παιδια ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!

οσο για τα φορμακια εγω εχω απο τα μεγαλα εχω παρει και καμποσα καινουργια και ειμαστε κομπλε σε αυτο το θεμα..

ενα πραγμα που δεν καταλαβαινω ειναι πως φευγουν τα λευταααα, τι στο καλοοο δεν αγοραζουμε και τιποτα ουσιαστικοο :?

Geia sas koritsia....

Ti kala pou exoume nea apo to Natalaki thn Marina kai thn Athina..Mas exei faei h kourash kai xathikame, kairos na anasigkrotithoume kai na epanelthoume koritsakia..Auth pou xathike entelos einai h simpethera mou (h Enina) oute edw oute sto FB mpenei katholou, exei kamia sas nea ths???

Me gia ta psonia sas Anastasia kai meroula. Meroula me gia kai to kourema kai egw exw na koureftw apo telos Oktomvriou kai xriazome epigontos service apo thn korifh mexri ta nuxia :?:?:?

Shmera pigame voltitsa me ton antra mou kai ta paidia sto parko kikloforiakhs agoghs pou exoume. H Flwra egine san to gourouni , mesa sta xomata eskavan lakous mazi me 2 ala paidakia kai otan epistrepsame oute mesa den thn evala sthn eksoporta thn ksentisa. Meta pigame sthn pethera mou gia fagito opote perase h mera mas grigora.

Καλησπέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Κατάφερα και μπήκα σήμερα στο mammyland...δεν μένει χρόνος για τίποτα..

Δεν είχα την βοήθεια της μητέρας μου εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έμενε χρόνο καθόλου..είχε μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο για υδροκήλη και προσπαθούσα να βοηθήσω και την μητέρα μου λίγο. Σήμερα βγήκε και έχω λίγο χρόνο παραπάνω για να χαζέψω...

Ο μπέμπης μου είναι μια χαρά, μεγαλώνει και σύντομα θα κάνουμε και το δεύτερο εμβόλιο και έχει αρχίσει να πιάνει με τα χέρια του το πρόσωπο μου και να με χαίδευει - έχει μανία να μου βγάζει τα γυαλιά μυωπίας που φοράω. Μάλλον του αρέσω χωρίς αυτά!!! Λιώνω όταν το κάνει αυτό.

Αυτά τα νέα μας - πάω γιατι ξύπνησε ο μικρός μου...θέλει αγκαλίτσες. ΦΙΛΙΑ

κοριτσια να σας ρωτησω:

ποσα ml πινουν καθημερινα τα μωρακια σας; ο παιδιατρος μου ειπε οτι θα πρεπει να πινει γυρω στα 600-700ml καθημερινα..εγω μεσα στην μερα του δινω τρεις φορες ξενο απο 150 και τρεις φορες ή δυο φορες αναλογα τον θηλαζω,αλλα δεν μετραω ποτε ποσο του δινω στον θηλασμο..τον βαζω στο στηθος μεχρι να το βγαλει μονος του απο το στομα του..οποτε δεν ειμαι σιγουρη αν τα φτανει τα ml που λεει ο γιατρος..

απο δυσκοιλιοτητα πώς τα πατε; και αν εχετε προβλημα,πώς το αντιμετωπιζετε;

Kalhspera koritsia...

Kalh evdomada kai apo emena. Eugenia perastika sto mpampaka sou elpizw na mhn einai tpt sovaro..

Marina giati anxonese me ta ml?? Den pernei ikanopoihtiko varos?? Emeis duskoiliothta den exoume opote den kanw kati giafto alla sinithos sinistoun oi paidiatroi ligo xamomilaki endiamesa apo ta gevmata h exw akousei oti kapies mamades vazoun 1 koutalitsa xamomili mesa sto gala tou mwrou...

Egw shmera koritsia to eriksa ston upno giati tis teleftees meres exw poles zalades kai malon einai apo thn elipsh upnou kai to anxos pou exw sinexia gia to an tha prolavw na kanw auta pou thelw kata thn diarkia ths hmeras....

Axxx pote tha erthei h aniksh na vgenw pio sixna ekso kourastika sinexia spitomenh me to mwro...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...