Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Eιρηνάκι μου! Είσαι καλά; Δεν ήθελα να σας ενοχλήσω γι' αυτό ακριβώς το λόγο. Για να χαρείς τα παιδάκια σου. Όποτε θες βρισκόμαστε εννοείται. Βέβαια από Δευτέρα πιάνω δουλειά αλλά Παρασκευές δεν θα δουλευω για έναν χρόνο!!! Καλό ε;;;;

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια,εχω μερες να μπω...

Εμεις ειμαστε καλα,βεβαια γινεται ενας ψιλοχαμος σπιτι και με τα 2 αλλα ενταξει τα καταφερνω ;)

Κατερινακι τι εγινε με τις εξετασεις?

Ειρηνακι τι κανεις?σιγα σιγα θα επανελθεις και θα χαρεις περισσοτερο τα παιδακια σου!

Μερουλα αυτο που σου ειπε η Αναστασια να κανεις για την αποστειρωση...24 ωρες μενουν στο ψυγειο...θα σε βολεψει!

Ναταλακι δες μηπως ειναι ουρολοιμωξη.

Δημοσίευση

Kalhmera kai apo emena...Pos eiste koritsia???

Emeis eimaste kala ektos apo thn megalh mou pou einai sinaxomenh apo thn Kuriakh alla eutixos xoris piretous kai tetia, vixa kai mikses me mpoukoma. Sinexia ths lew na mhn plisiazei ton mikro alla egw ta lew kai egw ta akouw :roll::roll::roll:

Epitelous ksekinisa na kanw dieta (mazi kai o antras mou) kai elpizw na dw apotelezma giati authn thn fora tha kanw xoris voh8ia dietologou..

Epidi den vlepw megalh kinish stamatisa na sas grafw to programa diatrofhs, an thelete sinexizw apla peste mou na kserw...

Egw koritsia sto thema ths apostiroshs eimai pio xalarh, den exw valei pote tpt sto psugeio. Apostironw kai meta ta afinw mesa ston apostiroti mexri na ta xrisimopihsw, eksalou na sas pw thn alh8ia den kserw an einai kai toso aparetito giati sthn Souhdia den uparxoun kan apostirotes :?:?:?

Den dinoun teties odigies stis mamades otan gennane. Ti einai pio evesthita ta dika mas ta mwra apo ekina??? Otan gennhsa thn korh mou thn efera sthn Ellada 2 mhnon, oso eimoun ekei den apostirona tpt me to pou hr8a edw agorasa apostiroti....Outos h alos den zoun se apostiromeno perivalon kai den prepei kiolas gia na dinamonei to anasopihtiko tous sistima mera me thn mera....

Eiphnh elpizw na exeis dinamosei arketa meta thn taleporia pou travikses kai apo edw kai pera makria apo giatrous, xixixixixixi kalo eeeee??????

Elpizw na epiases to kruo to astiaki mou.....

Natasa tha eisai h proth pou girizei piso sthn doulia apo thn parea mas nomizw, kalo kouragio sou efxome elpizw na sou erthei efkolo to na afineis thn Sofia sou (an thimame kala to onoma??)kai na fevgeis. H protes meres einai diskoles meta tha sinithiseis..

Natalaki perastika ston mikrouli sou, elpizw na mhn einai tpt sovaro kai taleporithei o kaimenoulis...

Δημοσίευση

κοριτσια μου ολα καλα με τις εξετασεις..επιτελους ηρεμησαμε οικογενειακος....!ευη περαστικα στην μικρουλα σου.αναστασια ποτε γυριζεις στη δουλεια?ειρηνη χαιρομαι που εισαι καλυτερα να ξεκουραζεσαι για να δυναμωνεις ολο και περισσοτερο!ο μπεμπης εχει καταργησει το κρεβατι του και ειναι μονιμος μετο καροτσι μαζι μου μεσα στο σπιτι ολη μερα οπου παωη αγκαλια...δεν γινοταν αλλιως!απο τοτε παντως που τον εχω συνεχεια μαζι και δεν προσπαθω να το κοιμησω στο δωματιο του ειναι πιο ηρεμος και κοιμαται.κολικους εχουμε ακομα..το βραδυ που ημουν με τη τσιμπλα στο ματι μου τα εκανε ο ατιμος ολα μαζι τα κακα μαζεμενα...και στο τελος που ξελαφροσε εριξε και κατι χαμογελα...ξεκαρδιστηκε το μαναρι μου!σας στελω πολλα φιλακια!!!

Δημοσίευση

Kατερινάκι ολά καλά ε;; Μπράβο!!!!!!!! Χαιρόμαι παρα πολύ!!!!!!! Άντε να είστε ήρεμοι απο εδώ κσι στο εξής και να χαρείτε τον μπεμπάκο σας!!!

Την Δευτέρα που μας έρχεται πάω στην δουλειά Κατερινάκι μου και όπως λέει και η Εύη τις πρώτες μέρες σίγουρα θα δυσκολευτώ αλλά θα συνιθίσω όμως που θα μου πάει.

Ευάκι καλά θυμάσαι το όνομα της της μικρούλας μου. Σοφούλα θα την βγάλουμε. Ευτυχώς την αφήνω σε καλά χέρια (την μαμά μου) και τουλάχιστον θα είμαι ύσηχη. Περαστικά στην Φλώρα σου, ελπίζω να μην κολλήσει ο μπεμπούλης σου ή εσύ για να μην ταλαιπωριέστε.

Συμφωνώ με την αποστείρωση ότι δεν έχει και πολύ νόημα. Τα ίδια μου λέει και η ξαδέρφη μου που μένει στην Σουηδία και έχει μεγαλώσει τέσσερα παιδιά! Ποτέ δεν αποστείρωσε τίποτα. Τι πάθανε; Δόξα το Θεό μια χαρά είναι και τα τέσσερα!

Elisa υπομονή θα μεγαλώσουν που θα πάει. Μπράβο σου που τα καταφέρνεις πάντως.

Ναταλάκι τι κάνει ο μικρούλης σου; Σου παραπονιέται ακόμα;

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Καλο μήνα!!

Με αυτά που διαβάζω για την αποστείρωση πόσο χαίρομαι που θηλάζω... εγώ νόμιζα ότι αν τα βάλεις στο ψυγείο κρατάει η αποστείρωση για όσο είναι μέσα....εγώ τα χρησιμοποιω μια φορά στις 20 μέρες ίσως για κανένα χαμομήλι και δεν τα αποστείρωνα ξανά..αντισώματα που έχει πάρει το παιδί μου!!

Ο μπέμπης μου έκανε χθες το πρώτο του εμβόλιο (6απλό) και μας κατέβασε ο παιδίατρος το πουλάκι μας.. ρίξαμε λίγο κλάμα αλλά τον πήρα αγκαλίτσα και του πέρασε..από χθες που του το κατεβάζω και εγω δεν γκρινιάζει καθόλου - του βάζω και κρεμούλα και του περνάει σιγά σιγά (του μάτωσε την ώρα που του το κατέβασε). Πρώτη φορά κοιμήθηκε και όλο το βράδυ και έλιωσα και εγώ!! Πρέπει να κοιμήθηκα σήμερα 9 ώρες σύνολο!! Σούπερ..Χθες μετά το έμβόλιο έλιωσε στον ύπνο - τρελή υπνηλία.

Νατάσα πας στην δουλειά? Περαστικά...εγω σήμερα πήγα στην δουλειά μου για επίσκεψη και χάρηκα πολύ όταν ξαναγύρισα στο σπίτι μου....μου είπε το αφεντικό μου ότι αν θέλω μπορώ να κάτσω λίγο καιρό μετά χωρίς αποδοχές μέχρι να χρονίσει ο μπεμπης αλλά θα γυρίσω κανονικά όταν τελειώσει το εξάμηνο και πάρω και την άδεια μου την κανονική..δηλάδή κάπου τέλος Αυγούστου.

Κατερινάκι και Ειρήνη χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Καλο μήνα!!

Με αυτά που διαβάζω για την αποστείρωση πόσο χαίρομαι που θηλάζω... εγώ νόμιζα ότι αν τα βάλεις στο ψυγείο κρατάει η αποστείρωση για όσο είναι μέσα....εγώ τα χρησιμοποιω μια φορά στις 20 μέρες ίσως για κανένα χαμομήλι και δεν τα αποστείρωνα ξανά..αντισώματα που έχει πάρει το παιδί μου!!

Ο μπέμπης μου έκανε χθες το πρώτο του εμβόλιο (6απλό) και μας κατέβασε ο παιδίατρος το πουλάκι μας.. ρίξαμε λίγο κλάμα αλλά τον πήρα αγκαλίτσα και του πέρασε..από χθες που του το κατεβάζω και εγω δεν γκρινιάζει καθόλου - του βάζω και κρεμούλα και του περνάει σιγά σιγά (του μάτωσε την ώρα που του το κατέβασε). Πρώτη φορά κοιμήθηκε και όλο το βράδυ και έλιωσα και εγώ!! Πρέπει να κοιμήθηκα σήμερα 9 ώρες σύνολο!! Σούπερ..Χθες μετά το έμβόλιο έλιωσε στον ύπνο - τρελή υπνηλία.

Νατάσα πας στην δουλειά? Περαστικά...εγω σήμερα πήγα στην δουλειά μου για επίσκεψη και χάρηκα πολύ όταν ξαναγύρισα στο σπίτι μου....μου είπε το αφεντικό μου ότι αν θέλω μπορώ να κάτσω λίγο καιρό μετά χωρίς αποδοχές μέχρι να χρονίσει ο μπεμπης αλλά θα γυρίσω κανονικά όταν τελειώσει το εξάμηνο και πάρω και την άδεια μου την κανονική..δηλάδή κάπου τέλος Αυγούστου.

Κατερινάκι και Ειρήνη χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας και απο μενα.

Χαρηκα πολυ με τα νεα της Κατερινας. Μπραβο!!!

Ειρηνακι!!!!Πως εισαι;;;Χαιρομαι που εισαι καλα!!!

Ευγενια σε μισω!!! :lol::lol::lol::lol: Αποκλειστικος θηλασμος και κοιμαται 9ωρο;;;;;

αντε μην παραπονιεμαι και εγω .τη μερα θηλαζει στο 2ωρο αλλα την νυχτα κανει και 4ωρακι.

Φιλακια σε ολες σας και σε ολα τα ζουζουνακια!!!!!

Δημοσίευση

Τι ωραια Κατερινακι μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!

Ευγενια και εμενα τις τελευταιες μερες κοιμαται 6ωρο σιγουρα το βραδυ και μεσα στη μερα τον θηλαζω καθε2μση-3 ωρες.Αντε σρτωνουν σιγα σιγα.

Δημοσίευση

Παναγιώτα δεν κοιμήθηκε 9ωρο συνεχόμενο...μόνο 6ωρο χτύπησε με την μια αλλά ήταν για μια μέρα λόγω εμβολίου. Συνήθως κάθε 4-5 ώρες θηλάζει την νύχτα και την ημέρα κάθε 3 ώρες. Είναι 5750 και 62 πόντους. Έχει πολύ καλή ανάπτυξη μου είπε ο παιδίατρος. Πλέον ο θηλασμός είναι παιχνίδι, το μόνο κακό είναι δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς τον μπέμπη μου - οπότε δεν πάμε και εμείς πουθενά και μένουμε σπιτάκι μας...ξύπνησε και έχει αρχίσει τα γέλια για να πάω να τον πάρω..είναι ένας αυτός!!!

Δημοσίευση

κοριτσια τι κανετε???χαθηκαμε...εγω ειχα κοσμο στο σπιτι και ετσι δεν εμπαινα πηγα και στον γιατρο και ολα ειναι μια χαρα καναμε και ενα τεστ παπ και περιμενω τα αποτελεσματα απο την αλλη εβδομαδα καναμε και ενα γενικο ελεγχο και ειδα παλι τα αβγουλακια μου μεγαλα μεγαλα και τροφαντα και μου φωναζανε :γονιμοποιησε μας γονιμοποιησε μας... :lol::lol::lol::lol::lol: και εγω ρε κοριτσια τι να κανω???πως να αντισταθω???ο γιατρος παντως μου ειπε να αρχισω να το σκεφτομαι απο το καλοκαιρι και μετα αν και ειπε πως καλο θα ηταν να περασει ολη η χρονια πρωτα...

κατερινακι ειδες???τελεια νεα μπραβο ζουζουνα ολα καλα να ειναι παντα...

ευακι περαστικα σας κοπελια μου και υπομονη ερχονται οι καλες μερες...

ευγενια με αφορμη εσενα θελω να ρωτησω αυτο το θεμα με το πουλακι των αγοριων μας...εμενα η παιδιατρος μοθ ειπε να μην το κατεβαζω και ουτε εκεινη του το κατεβαζει...βεβαια καθε φορα που παμε το κοιταζει και το κατεβαζει μεχρι εκει που παει και λεει πως ειναι μια χαρα...ειναι???και επισης μου ειπε πως εχει ακομα λιγο υγρο στα...μπαλακια του αλλα θα φυγει (το παρακολουθουμε ειπε)..θελω τις γνωμες σας...

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια μου!Χαθηκαμε οντως.Μαρακι τι κανεις,ο μπεμπαρος?Μην ανησυχεις για το πουλακι,οτι σου λεει η παιδιατρος κανε και μενα ετσι του κανει...και του μεγαλου μου ετσι του εκανε και μετα απο καποιους μηνες που ηταν πιο μεγαλος μου ειχε πει να του το τραβαω στο μπανιο και ειναι οκ δεν ειχε ποτε προβλημα!

Βρε κοριτσια ελατε να μαζευτουμε...ποτε θα αρχισουμε να μιλαμε για βαφτισεις????????

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια......

χαθηκαμε,εμενα αν και ο μικρος ειναι τελειος ,ησυχος και τοσο γλυκος,ο μεγαλος εχει μουρλαθει εντελως!!!!!!!!!!!!!!!! τρεχει ,ορμαει ,χοροπηδαει ολη την ημερα (ετσι βγαζει την ζηλεια του για τον μικρο)

λοιπον Ελιζακι εγω λεω πρωτα ο Θεος να κανω την βαπτιση τελος Σεπτεμβρη αρχες Οκτωβρη...εσεις τι λετε????????

Δημοσίευση

Ειρηνακι μου τι κανεις?Μια απ τα ιδια και εμενα ,ο μικρος ησυχος και ο μεγαλος τα ιδια με τον δικο σου κανει :evil: Εγω θα λεω κατα Ιουνιο-Ιουλιο!Ασε εχω αρχισει και κοιταω site για μπομπονιερες κτλ ;)

Δημοσίευση
Ειρηνακι μου τι κανεις?Μια απ τα ιδια και εμενα ,ο μικρος ησυχος και ο μεγαλος τα ιδια με τον δικο σου κανει :evil: Εγω θα λεω κατα Ιουνιο-Ιουλιο!Ασε εχω αρχισει και κοιταω site για μπομπονιερες κτλ ;)

αν βρεις κατι καλο πες μου!!!!!

βασικα δεν θελω ακριβο προσκλητηριο...αλλα θελω καλη μπομπονιερα

για γλυκακι λεω σοκολατιτσα με το ονομα του η με ευχαριστηρια

αχ ναι ας ανταλλαξουμε ιδεες

Δημοσίευση
γεια σας κοριτσακια......

χαθηκαμε,εμενα αν και ο μικρος ειναι τελειος ,ησυχος και τοσο γλυκος,ο μεγαλος εχει μουρλαθει εντελως!!!!!!!!!!!!!!!! τρεχει ,ορμαει ,χοροπηδαει ολη την ημερα (ετσι βγαζει την ζηλεια του για τον μικρο)

λοιπον Ελιζακι εγω λεω πρωτα ο Θεος να κανω την βαπτιση τελος Σεπτεμβρη αρχες Οκτωβρη...εσεις τι λετε????????

Αχ και εμενα ο Νικολας ετσι κανει.

Α τοτε λεμε και εμεις να τον βαφτησουμε.Ρε κοριτσια να σας ρωτησω και κατι.Στη βαπτιση του πρωτου μου γιου δεν ειχα θεμα.Εσεις είχατε ;;;Και τι;;;Τωρα τι σκεφτεστε;;;;Καλα μιλαμε ειμαι πολυ ασχετη.

Ευγενια μου ειναι τελεια η αναπτυξη σας.Φτου φτου!!!!

Κρητηκομαρακι και ο δικος μου εχει υδροκηλη αλλα μου ειπε η παιδ. οτι θα αποροφηθει απο τον οργανισμο και δεν ειν αι κατι ανησυχητικο.

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου ουτε εγω ειχα θεμα μονο στα χρωματα ειχα παιξει...Να σου πω και την αληθεια δεν μου πολυαρεσουν και τα θεματα γιατι για τα αγορακια ειναι τα κλασικα...βατραχακι,πριγκιπας,πειρατης.Και τωρα χρωματα λεω μονο να διαλεξω.

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλημεραα σας!

τι κανετε?

εμεις τελικα ειμαστε μια χαρα δεν καναμε καλλιεργεια ουρων γιατι μου πε ο παιδιατρος εφοσον δεν μου το ξαναειπε και οτι αν ηταν ουρολημοξη θα τον ετσουζε και οταν εκανε τσισακια!

αυτα!

η καραμελενια μου μεγαλωνει :D και σκεφτομαστε και εμεις για την βαπτισουλα!

λεμε τελη ιουνιου,

ονοματακι εχετε βρει?

Δημοσίευση

Kαλημέρα κορίτσια! Καλά είστε; Εμείς καλά είμαστε. Σήμερα θα πάμε σε κάτι γεννέθλια παιδικά. Βέβαια δεν θα κάτσουμε μέσα στα πολλά παιδάκια. Θα κάτσουμε στο σπίτι δίπλα που μένουν οι γονείς της ξαδέρφης μου.

Εμεις για βάπτιση λέμε για 17 Σεπτεμβρίου πέφτει Σάββατο και είναι της Αγίας Σοφίας και θα την βγάλουμε και Σοφία.

Αύριο κορίτσια πάω για δουλειά. Για να δούμε πως θα μου φανεί... Θα σας πω αυριο.

Δημοσίευση

κοριτσακια μου τι κανετε????

εγω με τον αντρουλι μου πηγαμε βολτουλα για φαι και καφεδακι και αφησαμε τα ζουρλοπαιδακια στις γιαγιαδες (μιας και ηρθε και η καλη μου πεθερουλα)

κατα τα αλλα προσπαθουμε να ισορροπησουμε με το νεο μελος,το γλυκο μου αντρακι,και ελπιζω γρηγορα να τον αποδεχτει και ο Παναης μου!!!!

τωρα δεν πρεπει να λεγομαι μαμα Παναη.......αλλα πως??????

πειτε καμμια ιδεα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κι εμένα πλέον κουνιέται πολύ μέσα στη μέρα και το βράδυ. Έχω και πρόσθιο και πρώτα δεν την καταλάβαινα πολύ, αλλά τώρα συνέχεια. Αυτό με το κοκκαλάκι δεν το νοιώθω..αλλά κι εμένα ώρες ώρες βλέπω την κοιλιά μου να κουνιέται. Κι αντιδράει κι όταν τη χαιδεύω..🤣
    • Καλημέρα κορίτσια μου...τι κάνετε???Τελικά το τελευταίο εμβόλιο δε μας πήγε πολύ καλά...ο μικρούλης ήταν πάρα πολύ ανήσυχος και ανέβασε και λίγο πυρετό...ευτυχώς σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα!!!Λέω από το Σάββατο να προσπαθήσω να τον πάω στο δωμάτιο του και να σας πω την "αμαρτία" μου νομίζω ότι ο μικρός είναι πολύ έτοιμος και εγώ έχω το πρόβλημα 🫣...Βλέπω το λίκνο και λέω αχ πως θα το αποχωριστώ?θα τον ακούω?θα ξυπνάει?θα νιώθει μόνος του?
    • Η αλήθεια είναι αυτή...κ δεν είναι πέντε ευρώ να πεις ότι τα δίνω κι ό,τι θέλει ας γίνει...
    • Κι εμένα έχει επανέλθει η υπνηλία...ειδικά το απόγευμα κοιμάμαι όρθια πολλές φορές.. Αλλά τα βράδια άλλοτε κοιμάμαι καλ΄ά κι άλλοτε με πιάνουν αυπνίες γιατί νοιώθω δυσφορία όταν ξαπλώνω.. Και σήμερα ξύπνησα στις 06.00 το πρωί και μετά δεν μπορούσα καθόλου ξαπλωμένη και κοιμήθηκα καθιστή στο κρεβάτι.  Οι πόνοι πάνε κι έρχονται, πότε η μέση πότε τα γόνατα. Στις ανηφόρες κι εγώ ζορίζομαι πολύ.. Άντε λίγο έμεινε! Υπομονή! Πότε έχεις ΠΗΤ?  Εγώ 5/3. 
    • Αχ Λευκουλι μουυυυυ!!!!!! Εχω ανατριχιασει!!! Να σας ζησει ο θησαυρουλης σας!!!! Να ειναι γερη, καλοτυχη κι ευλογημενη!!!! 🥹💖✨️🌷🙏🧿🎈🎉  Κι εσυ κοριτσι μου σιδερενια κ καλη αναρρωση!!!!🫶🫶🫶  Απολαυστε αυτες τις μοναδικες στιγμες!!!!🤱🌸💞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...