Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Geia sas koritsares...

Shmera exei pesei polu varemara, varieme afantasta alla den exei kathisio, pou eimai edw kai sas grafw mou fenete kelepouri pleon. Siga ,siga prepei na tiganisw kai ekina ta rimado snitsel..

Proxtes vgika na parw kati rouxalakia gia to mwro giati arxisan na mikrenoun pali, (den prolavenete milame megalonei me taxitita astraphs) kai pira kati kormakia ths PRETTY BABY :-q:-q:-q Einai athlia kai to kako einai pos to iksera oti den mou aresoun alla den eixe ths minerva pou ithela kai thn patisa..

Shmera estila thn ksaderfh mou na mou psonisei apo alou ths minerva giati alazoume kai 3-5 fores thn hmera. Kanei emeto kai den mas ftanoun ...

Paw na tiganisw kai an mporesw tha mpw argotera.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κορίτσια! Καλέ τι καιρός είναι αυτός; Όντως για μέσα με αναμμένο τζάκι.

Κι εγώ βαριέμαι πολύ σήμερα. Η μπεμπούλα μου είναι ύσηχη και λαγοκοιμάται συνέχεια κι έτσι κάνω κι εγώ καμια δουλειά για να περνάει και η ώρα.

Κορίτσια εγώ 7 Φεβρουαρίου δηλαδή την μεθεπόμενη εβδομάδα πάω για δουλειά. Δεν παίρνω την 6άμηνη. Μπορούσα βέβαια να την πάρω δεν θα μου λέγαν τίποτα στην δουλειά αλλά επέλεξα να πάω γιατί σκέφτηκα ότι εις βάρος μου είναι να κάτσω κι άλλο από πολλές απόψεις. Άλλοστε την μπεμπούλα μου θα την κρατάει η μαμά μου όσπου να έρθω το μεσημέρι και θα έρχεται εδώ στο σπίτι μας να την κρατάει. Το μόνο που κανόνισα να επωφελειθώ είναι το μειωμένο ωράριο που αντί να φεύγω δυο ώρες νωρίτερα κάθε μέρα θα το κάνω αλλιώς. Θα δουλεύω κανονικά στο ωράριο μου (7.30-3.30) από Δευτέρα εώς Τετάρτη, την Πέμπτη από τις 7.30 μέχρι τις 1.30 και την Παρασκευή θα κάθομαι και θα το έχω τριμεράκι με το Σ/Κ. Και αυτό θα συμβαίνει για ένα χρόνο καλό; Εμένα μου φαίνεται ότι δεν θα μου κακοφανεί και πολύ έτσι. Καλά ένα σοκ όσπου να συνηθίσω ότι αφήνω το παιδάκι μου θα το πάθω αλλά απ' την άλλη από Πέμπτη μεσημέσι μέχρι Κυριακή βράδυ θα είμαστε αυτοκολλητάκια. Θα δείξει στην πράξη.

γεια σας μανουλια τι κανετε???ωραιος καιρος εεε???πολυ μαρεσει οταν ειναι ετσι μουντος οτι πρεπει για χουχουλιασματα και αγκαλιτσες...ειμαι και εγω απο τις τυχερες και δεν δουλευω οποτε δεν με απασχολει το θεμα ποιος θα κρατησει το μικρο μου αλλα ακομα και να ειχα θεμα μονο την μανα μου εμπιστευομαι αλλωστε εκεινη ηταν μαζι μου απο την αρχη..αν και για να πω την αληθεια εγω θελω να τον παιρνω μαζι μου..τον ντυνω καλα και αλλωνιζουμε μονο η βροχη μας σταματαει... :P:P:P:P:P

βρε ευακι τι το ταιζεις το παιδι και το βγαζει συνεχεια???φτου φτου εμεις το τρωμε ολο το φαι μας..ε ρε γλεντια οταν θα αρχισουμε να τρωμε κι ολας..παντως εχω παρατηρησει πως οποτε μας βλεπει να τρωμε μασουληζει και αυτος... :P:P:P:P και να σας πω και μια αμαρτια μου εχω κανει χυμο πορτοκαλι και κανα δυο φορες δεν αντεξα ετσι που τον εβλεπα να κοιταει και βουτηξα το δαχτυλο μου και του εδωσα να γλιψει...μωρε ξινισε στην αρχη αλλα μετα γλιφοταν μιση ωρα... :D:D:D:D:D8-)8-)

αναστασια μια χαρα με την δουλεια εεε σχεδον τετραημερο αψογη σε βλεπω...

κατερινακι ολα καλα???εισαι στην αναμονη ακομα εεε???υπομονη ολα καλα θα ειναι ολα...

λοιπον σας αφηνω για την ωρα θα τα πουμε πιο μετα...

κοριτσουδιαααααααααααα μου

τι κανετε?

εχω κατι μερουλες να μπω, τι ηθελα και μιλαγα? το γρουσουζεψα και εχω αρρωστο τον μεγαλο 2 μερες τωρα, και επειδη κυκλος παει συνηθως εχω το προαισθημα οτι θα μου κολλησει και η Θαλεια και ο Αγγελος.. :? ααχ τι θα κανω, ετσι και κολλισει και η μικρη θα τρελαθωω!

ααχ μακαρι, προς το παρόν κανει ο Αντρεας τα πολλα πολλα με τον μεγαλο δεν τον πολυ πέρνω αγκαλιά εγω αλλα τι να κανω μωρε με ζηταει συνεχεια :cry:

τελως παντων, οσο για τις δουλειες που λεγατε ουτε εγω δουλευω, βεβαια δε ξερω για ποσο, ισως οταν μεγαλωσει η μικρη λιγο ακομα μηπως ψαξω για κατι!

Καλημερα κοριτσακια!!!!Τι κανετε?εμεις μια χαρα τωρα γυρισαμε απο την βολτουλα μας ...ειχαμε παει για καφεδακι...εγω με τον μεγαλο μου δλδ γιατο εβρεχε και τον μπεμπουλη τον αφησα με τον μπαμπα του!

να μαι κι εγω εδω :) αυτος ο μουντος καιρος επηρεαζει κ τα μωρακια μας κ κοιμουνται συνεχεια

ο δικος ετσι κανει :lol:

ναταλακι περαστικουλια στην οικογενεια

elisa πηγες για καφε τυχερή!!!!εγω σημερα ειμαι ολη μερα μεσα να χαρω τον μπεμπακο μου γιατι καθημερινες απουσιαζω τα μεσημερια

εχει αρχισει τα πιο συχνα κ καθαρα γελια πλεον κ ειναι γλυκα

μαμα κ μπαμπας εχουμε χαζεψει

την παρασκευη θα παμε για εμβολιο το πρωτο.ευχομαι να μην μου ανεβασει πυρετο. ετσι ξερω πως κανουν πυρετουλι λιγο στα εμβολια.εσεις που ξερετε ειναι αληθεια αυτο? η παιδιατρος μου ειπε να παρω το εμβολιο κ ντεπον.

κατερινακι τι κανεις με τα αποτελεσματα τα πηρες?

κρητικομαρακι εισαι τυχερη που τον βγαζεις εξω,εκει κατω θα εχει πιο πολυ ζεστη απ οτι πιο βορεια

Γεια σας μανούλες μου. Τι κάνετε; Εμεις καλα είμαστε.

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Κυρίως τις μανούλες που δίνουν γάλα σκόνη. Καταρχήν είναι καμιά σας που να δίνει το frisolac comfort; Αλλα και άλλο να δίνετε πόσες φορές κάνουν κακά τα μωράκια σας μέσα στην ημέρα; Ρωτάω γιατί εμένα η μπεμπούλα μου έκανε μέρα παρα μέρα μια φορά και μερικές φορές μία φορά την ημέρα και τώρα κάνει και τρεις και τέσσερεις φορές την ημέρα. Μου φαίνεται περίεργο γι' αυτό σας ρωτάω. Η γιατρός μας δεν ανησυχεί μάλιστα το βρίσκει φυσιολογικό. Εσείς τι λέτε;

να μαι κι εγω εδω :) αυτος ο μουντος καιρος επηρεαζει κ τα μωρακια μας κ κοιμουνται συνεχεια

ο δικος ετσι κανει :lol:

ναταλακι περαστικουλια στην οικογενεια

elisa πηγες για καφε τυχερή!!!!εγω σημερα ειμαι ολη μερα μεσα να χαρω τον μπεμπακο μου γιατι καθημερινες απουσιαζω τα μεσημερια

εχει αρχισει τα πιο συχνα κ καθαρα γελια πλεον κ ειναι γλυκα

μαμα κ μπαμπας εχουμε χαζεψει

την παρασκευη θα παμε για εμβολιο το πρωτο.ευχομαι να μην μου ανεβασει πυρετο. ετσι ξερω πως κανουν πυρετουλι λιγο στα εμβολια.εσεις που ξερετε ειναι αληθεια αυτο? η παιδιατρος μου ειπε να παρω το εμβολιο κ ντεπον.

κατερινακι τι κανεις με τα αποτελεσματα τα πηρες?

κρητικομαρακι εισαι τυχερη που τον βγαζεις εξω,εκει κατω θα εχει πιο πολυ ζεστη απ οτι πιο βορεια

Μαιρούλα μην ανησυχείς δεν είναι απαραίτητο να σου ανεβάσει πυρετούλι. Εένα ούτε στο πρώτο ούτε και στο δεύτερο ανέβασε. Προληπτικά μας λένε οι γιατροί μας να έχουμε ντεπόν.

Αναστασια εγω δινω συμπληρωμα το NOVALAC AC για τους κολικους..γενικα ξερω οτι το ξενο γαλα κανει τα μωρακια πιο δυσκοιλια..τον πρωτο καιρο που τον θηλαζα αποκλειστικα εκανε κακα του καθε τεσσερις ωρες περιπου...τωρα που δινω συμπληρωμα,γιατι ο κυριος δεν χορταινει απο το δικο μου δυστυχως!! τα κακα του εχουν αραιωσει και μπορει να κανει μεσα στην ημερα τρεις φορες περιπου..κανει ομως πολλα τσισα...δεν ξερω αν σε βοηθησα..

κοριτσια παντως εγω εχω να κοιμηθω δυο μερες..ο μικρος υποφερει παλι απο τους σκατο-κολικους και καθε δυο ωρες ειναι ξυπνιος και παρηγοριεται μονο στην αγκαλια μου...χθες το βραδυ απο την αυπνια μου μου ηρθε να αρχισω παλι το τσιγαρο και ευτυχως ο Μανος με σταματησε...

τι να πω!! εφιαλτης μου εχει γινει ο υπνος του μωρου!!

εσας κοριτσια ποσες ωρες κοιμουνται απο την ωρα που θα τα βαλετε στο κρεββατακι τους; στο relax εμενα δεν καθεται,παρα μονο αν ειναι κοιμισμενος και δεν το εχει καταλαβει...

Geia sas manoulomanoula, ti mou kanete shmera??

Marina aupnies diavazw mes sthn trelh xara tha eisai fantazome. O dikos mou ton telefteo kairo koimate polu kala (ftiste ton na mhn ton matiaksoume) Kathe fora pou tha pw kati tetio einai san na to gkantemiazw apo monh mou kai meta alazei to skiniko kai twra fovame na milisw..

Maria anarotithikes ti ton taizw kai kanei sinexia emeto?? An plakonese me ta mpoukalia thn wra pou trws pos na sou katsei to fagito sto stomaxi, tis nuxtes pou trwei koimizmenos giati den kanei?? Kai xoris na reftei ths perisoteres fores..

Emena kaka kanei sinithos 1 fora thn hmera alla proxthes den ekane kai ta ekane ola mazemena exthes..

Gemise o topos skato, den iksera apo pou na ton piasw xalia egine..

O dikos mou anevase dekata otan kaname to envolio mas kai genika xalastike polu gia 3 meres htan polu anisixos meta..

Μαρινάκι σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Για τους κολικούς μπορείς να του δώσεις και τήλιο που θα το βοηθήσει να κοιμηθεί και καλύτερα.

Κι εγώ στις αρχές που είχε κολοικους (ευτυχώς εδώ και πολύ καιρό δεν μου έχει ξανακάνει) της έβραζα το νεράκι της και σε 50ml νερό της βούταγα ένα φακελάκι τήλιο της lipton και έπεφτε ξερή για ύπνο.

Εμένα κοιμάται αρκετά αλλά όχι στο ριλάξ δεν μου κάθεται ούτε εμένα. Συνήθως την παίρνει ο ύπνος στο ριλάξ της fisher peice που κουνιέται πέρα δώθε και την πάω μετά στο παρκοκρέβατό της. Είναι μέρες που κοιμάται ξυπνάει τρώει και ξανακοιμάται και άλλες που δεν κλείνει μάτι παρα μόνο λίγο το μεσημέρι αλλά είναι ύσηχη. Έ θέλουμε και αγκαλίτσες βέβαια.

Το βράδυ με το που θα πιει το γάλα της ξερένεται γύρω στις 10.30 με 11 και ξυπνάει στις 6 το πρωί για να φάει πάλι.

Αν ηρεμήσει από τους κολοικούς και ο δικός σου φαντάζομαι ότι θα σου κοιμάται πιο καλά.

Ευάκι φτου φτου δεν λες τίποτα. Και εγώ όποτε λέω καλά λόγια για την μπεμπούλα κάτι γίνεται και συμβαίνουν τα αντίθετα. Φοβάμαι κι εγώ να λέω ότι έχω ένα ήσυχο μωρό και λέω πλέον ε, καλή είναι.

Kai emena giro sths 10:30 11:00 koimate to vradi alla akomi ton taizw tis nuxtes apla arxise na ksipnaei olo kai pio arga..Dld den prolavenei na ksipnisei akrivos, arxizei na strifogirnaei kai na vogkaei mesa sthn kounia tou kai egw tou etimazw to gala tou prhn prolavei kai klapsei,etsi koimizmenos trwei kai ton ksanavazw sthn kounia tou pali..Vevea an tou valw thn pipila sto stoma mporei na ksanakoimithei arketh wra alla epidi ton lipame giati kserw pos pinaei den ton afinw, outos h alos egw den tha klisw mati an kserw pos mporei na ksipnisei ana pasa stigmh.

Thn hmera koimate arketa, antexei to polu 2 wres ksipnios kai meta thelei na koimithei, griniazei kai otan tou valw thn pipila sto stoma klinei ta matakia tou katefthian.

Arxise na koimate kai sthn kounia tou sinexia, mia xara eimaste...

Sto rilaks alo den koimate me tpt, den ton volevei malon..

καλησπερα κοριτσια!εμεις εδω ακομα στην αναμονη,ελπιζω δευτερα να βγουν τα αποτελεσματα.βλεπω μιλατε για τον υπνο...εμεις δεν εχουμε ιδιαιτερα εντονουν κολικους..αλλα εχουμε θεμα με τον υπνο.ο μπεμπης κοιμαται μονο τα βραδια(παλι καλα)ολη τη μερα οχι μονο δεν κλεινει ματι αλλα δεν μπορει να κατσει καθολου μονος του πλανταζει στο κλαμα....φανταστιτε οτι κανω ολη μερα τον εχω σα παπαγαλακι στον ωμο μου...δεν δεχεται σε καμια περιπτωση να κατσει μονος στο κρεβατι του η στο ριλαξ.ακομα και να τον παρει ο υπνος βαρια μολις τον αφησω μονο του στο λεπτο το καταλαβαινει και ξυπναει...εχουν παιξει τα νευρα μου βρε κοριτσια απο αυτη κατασταση..τι να κανω help!

καλημερααα κοριτσακιαα μου!

κυριακηη σημεραααα τι θα κανετε?

κατερινακι μηπως δεν κοιμαται τοσο βαρια ωστε καταλαβαινει τι γινεται διπλα του? δεν ξερω :? παντως προσπαθησε σιγα σιγα να τον αφηνεις μονο του δεν θα κλαιει ολο το βραδυ, ειναι βεβαια ψυχοφθορο να ακους το γλυκουλινι σου να κλαιει αλλα να συνηθισουνε πρεπει :?

να σας πω την αληθεια ουτε εμεις εχουμε βγει για "βολτα" εχουμε παει στους παππουδες μονο. ;)

ααχ ποσο μου εχουν λειψει και εμενα οι βολτουλεεεες :(

Kαλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά. Περιμένω τα κουμπάρια μου να φάμε παρέα κι έτσι συμαζεύω λιγάκι και κάνω προετοιμασία του φαγητού.

Τι λέγαμε εχτες ότι όποτε λέω καλή κουβέντα για την μπεμπούλα όλα αλλάζουν; Ε! ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΜΙΛΑΩ. Το βράδυ δεν κοιμότανε με τίποτα! Είχε όρεξη για κουβεντολόι και γέλια. Την "πάσαρα" και γω στον μπαμπά της και κάτσανε στο σαλόνι μλεχρι τις 2.30. Στις εξι που ξύπνησα για το γάλα της στριφογύρναγε και έτσι την σήκωσα. Είχε κάνει και κακά και με την στίμπλα στο μάτι αλλάζαμε και ρούχα! Περάσαμε υπέροχα τι να σας πω!

Κατερινάκι αν και δεν νομίζω ότι θα πιάσει γιατί αυτά τα διαολάκια μας είναι πανέξυπνα αλλά δοκιμασέ το. Όταν τον αφήνεις κάτω κοιμισμένο φρόντισε να έχεις μια μπλούζα σου δίπλα του να σε μυρίζει.

Στο καρότσι έχεις δοκιμάσει να τον κοιμίζεις με καμια βόλτα μέσα στο σπίτι; Νανουρίζονται έτσι και μεσα στο καρότσι δεν πολύ κουνιούνται για να ξυπνάνε όταν κουνηθούν λιγάκι που έτσι ξυπνάνε τις περισσότερες φορές όταν τα αφήνουμε κάτω απ' την αγκαλιά μας.

χαχαχαχ τι λες βρε αναστασακι? το γρουσουζεψαμε το κοριτσιιι?

και εγω την βαζω ωρες ωρες στο καροτσι αλλα δεν το κανω συχνα γιατι θα συνηθισει και θα θελει ΜΟΝΟ στο καροτσι

Katerinaki apo edw kai pera tha se fonazw Kapten Hook me to papagalaki ston omo sou sinexia :lol::lol: ..

H idea ths Anastasias den einai kakh pantos kai emena to karotsi me esose poles fores kai sta 2 paidia mou kai meta na sas pw thn alithia katholou den diskoleftika na ta ksemathw. Exei twra kapies meres pou den ton vazw katholou sto karotsi gia upno kai mia xara to exei dextei. Tou vazw kai to mousiko peristrefomeno na paizei kai to glentaei kanonika..

Egw pali exw alo kaimo, sinexia vgazei galataki kai den prolavenoume na alazoume, eleos pia,prhn ena tetarto ton alaksa kai pali evgale kai vraxike den prolavenw na plenw kai na siderono.

Anastasia eftuxos pou einai Kuriakh eee kai eixes enisxisois apo ton mpampa, alla gia kalo kai gia kako mhn ksanapeis tpt esu.. :lol::lol::lol:

καλεε κοιταξτε μου το εστειλε μια φιλη μου με μαιλ και θυμηθηκα τις μερες με την κοιλαρααα μου :)

ααχ ποσοο την αγαπουυσα!

τελικα κοριτσια η ιδεες σας ηταν σωτηριες!!!!σημερα αρχικα επειδη ξαναξυπνησε παλι γκρινιαζοντας τον αφηνα καθε φορα κανα 2λεπτο να κλαιει και μπορω να πω οτι επιασε..σημερα μετα απο πολυ καιρο μου κοιμαται και μεσα στη μερα!α οσο για το καροτσι και αυτο τελεια ιδεα!του αρεσ ει πολυ!αυριο θα παμε να δουμε αν βγηκαν οι εξετασεις...λεμε να βγουμε για κανενα καφεδακι τωρα το απογευματακι και θα μας τον κρατησουν οι γονεις μου.ειναι η δευτερη φορα που βγαινουμε για καφε απο τοτε που γεννησα..αν και καθε φορα ανυπομονω να βγουμε οταν ειμαι μετα μακρια απο το μπεμπη μου με πιανει ενα αγχος και θελω να γυρισω πισω :oops: ναταλακι τι μου θυμησες με το βιντεακι σου!!!αχχχ αν και ειχα πολυ δυσκολη γεννα ανυπομονω για το επομενο!

καλημερουδια :D πρωινη πρωινη απο τις 5 ειμαι ξυπνια...

αναστασια εδω ειμαστε αλλα τα μωρακια μας μας θελουν ωρες πολλες και δεν μπαινουμε συχνα οι μανες :lol: ευχαριστω για την απαντηση για το πυρετουλι μετα το εμβολιο,για να δουμε τι θα μου κανει ο δικος μου :roll: ,θα σας πω την επομενη εβδομαδα γιατι την Παρασκευη αυτη θα το κανουμε

Για κολικους κ ωρες υπνου διαβαζω,υπομονη κοριτσια συνιστω κουραγιο ατελειωτο και κανενα κολπακι μηπως και ηρεμησουν τα μαναρακια μας.Εμενα ο δικος μου μενει το πρωι περιπου στις 10 ξυπνιος 1-2 ώρες και το απογευμα παλι το ίδιο.για το βραδυ αν τον ταισω στις 10 θα ξυπνησει στις 03 να τον ταισω παλι κ κοιμαται αμεσως ευτυχως,αν ειμαι τυχερη κ τον ταισω στις 12 τοτε θα ξυπνησει στις 5 περιπου παλι θα κοιμηθει αμεσως!ευτυχώς!!!!προγραμμα δεν τον πιεζω να του βαλω ,αλλα αρχιζω να προσεχω σιγα σιγα την ωρα που θα φαει βραδυ να ειναι κοντα στις 12.

Κακακια κάνουμε 1-2 το πολυ τρεις φορες την ημερα,καμια φορα και μια φορα ανα 1 και μιση μερα κ τρεφομαστε με μητρικο γαλα απο το μπουκαλι ομως.πινουμε χαμομηλακι κιντερτε λιγο το πρωι λιγο το απογευμα απο 30ml ισα ισα να μην ποναει η κοιλιτσα για τους κολικους.

Οσο για την αγκαλιτσα ειναι το καλυτερο μας!!Κ ποσο νευριαζω οταν ακουω κάποιους να λενε μην το μαθεται αγκαλια το παιδι θα σας κουρασει,θα εχετε προβλημα...,εγώ θέλω να με κουρασει βρε!θελω να τον εχω αγκαλιτσα,κανενα παιδι δεν έπαθε ποτε τιποτα απο αγκαλιτσα χαδακια και αγαπη!

Έχω μια μεγαλη αποροια βρε σεις γιατι με τα μπουκαλια και την αποστειρωση ειναι βασανο μεγαλο..αν τα αποστειρωνω και μετα τα βαζω στο ψυγειο ισχυει η αποστειρωση???και για ποση ώρα???πρεπει να το ψαξω λιγακι μηπως και γλιτωσω λιγο χρονο :roll:

Kαλημέρα κορίτσια και καλό μήνα! Ετοιμαζομαι να βγω λιγάκι έξω. Η μπεμπούλα θα μείνει με την γιαγιά της.

Μαιρούλα τα μπουκάλια μόλις τα αποστειρώνεις αν τα βάλεις στο ψυγείο κρατάνε 24ώρες αποστειρωμένα. Στάνταρ αυτό. Επομένως αν έχεις μπόλικα γλυτώνεις αρκετή διαδικασία. Θα χρησιμοποιείς σε κάθε γεύμα μπουκάλι απ' το ψυγείο και στο τέλος της ημέρας θα τα μαζεύεις όλα και θα τα αποστειρώνεις.

Λοιπον σας φιλώ προς το παρόν και τα λέμε αργότερα.

Κοριτσακια μου τι κανετε?

καλε εγω εχω προβλημα ο μεγαλος μου, μου ειπε σημερα οτι ποναει το "τουτουνακι" του (το πουλακι του δηλαδη) και ειμαι λιγο σε αναμενα καρβουνα

κοριτσακια μου χαθηκα για λιγο ε ????

προσπαθω να αναρρωσω και να αναπληρωσω τον χαμενο χρονο με τα παιδακια μου,αν και αισθανομαι κουρασμενη!!!!!

Κατερινακι τι εγινε με τα αποτελεσματα?σου δινω ολη μου την θετικη ενεργεια και θα δεις ολα θα πανε καλα!!!

Ναταλακι αν και τα μικρα λενε διαφορα ανα διαστηματα....προσπαθησε να καταλαβεις ,αν οταν κανει τσισα δυσανασχετει....και κανε του μια καλλιεργεια ουρων.

αν συνεχισει να το λεει ασ τον δει ο παιδιατρος να ψηλαφισει την περιοχη...ελπιζω να μην ειναι κατι.

Αναστασουλα μου χαθηκαμε ,αντε να παμε για καφεδακι

φιλακια σε ολες σας

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...