Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, να σας γίνει έμμονη ιδέα η αύξηση του βάρους σας. Μην συγκρίνετε ποτέ την δική σας κατάσταση με την εγκυμοσύνη κάποιας φίλης ή γνωστής σας, γιατί πολύ απλά, όλοι δεν είμαστε ίδιοι. Ο γιατρός σας, θα είναι αυτός που θα σας δώσει την κατάλληλη συμβουλή, σε περίπτωση που την χρειαστείτε.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

• 1 year later...
Δημοσίευση

ddustuxos den prosexa ti etroga stin egkumosuni,genika etroga aidies k polla gluka,giafto evala k polla kila,k tora den mporo na ta xaso,thelei sosti diatrofi kai polli prosoxi,kai meta diaita issoropimeni,proxthes mou elege i kouniada mou gia mia diaita me tin opoia xaneis 15 kila se 40 meres,tros leei ta panta,px gia mesimeriano mia merida patates tiganites,den prepei na anakateveis leei proteini me udatanthrakes k tetoia,an einai dunaton,k meta se trexoun sto nosokomeio?

Δημοσίευση

μάλλον δε 8α πρέπει να

ανακατεύεις ψωμιά με πατάτες, μακαρόνια και ρύζι.

Η πρωτείνη (κοινώς κρεατάκι)

ταιριάζει με τον υδατάν8ρακα( αρκεί να είναι σωστά μαγειρεμένος)

π.χ ρύζι νερόβραστο και όχι καμμένο με λάδια και βούτυρα

καθώς και πατάτα νερόβραστη ή ψητή.

Όχι τηγανητά.

κυρίως σαλάτες (κατά προτίμηση πράσινες)

λίγα λάδια

και είμαι υπέρ του να τρως πλήρες γαλακτοκομικά(και όχι μηδέν %)

και σε λιγότερη ποσότητα.

φρουτάκια

και καθαρισμένα τα κρέατα απ τα λίπη.

και μικρά γεύματα (ιδανικα είναι τα 5 γεύματα ημερεσίως)

χάνεις στα8ερά χωρίς να κάνεις δίαιτες.

Αυτό είναι μια ισορροπημένη διατροφή.

• 3 months later...
Δημοσίευση

εγω παρολο που προσεχω πολυ εχω παρει ηδη 9 κιλα κ ειμαι στον 6ο μηνα.ανησυχω παρα πολυ για τα κιλα μου αλλα η γιατρος οχι ακομη.γεροςς να βγει ομπεμπης μου σιγουρα θελω αλλα ποτε δεν ημουν παχια κ τωρα ντρεπομαι πολλυ.βλεπω κ τις περισσοτερες εγκυες αδυνατες κ ανησυχχω.θα τα χασω αραγε μετα?

• Απαντήσεις

• Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...