Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το πάρτυ ήταν υπέροχο! Μπορεί να θεωρείται βρε κορίτσια αμερικανια, αλλά έχει πάρα πολύ συγκινητικές στιγμές! Ειδικά για εμένα που έχω χάσει τον μπαμπά μου και θα κάνουμε δύο αγόρια, να ακουστεί το όνομα του, το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Ποδοσφαιρική ομάδα θα μαζέψω! Ευτυχώς έχω τις δύο ανηψιες και φέρνουμε ισορροπία στην οικογένεια με τα δυο μου αγοράκια τώρα ❤️❤️
    • Να μην στεναχωριέστε μέχρι να έχετε και τα αιματολογικά! Πολλές φορές ίσως δείξει η αυχενική κάτι πάνω από τα όρια και σε συνδυασμό με τα αιματολογικά να είναι όλα καλά! Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσα με μια κοπέλα, γνωστή μου, που τυγχάνει να είμαστε μαζί σχεδόν στον ίδιο μήνα και μου είπε ότι επειδή στην αυχενική σε συνδυασμό με τις αιματολογικές είδαν κάτι λίγο πάνω από το όριο, έκανε ΝΙΡΤ και όλα καλά! Περιμένει ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Θετικές σκέψεις μόνο! ❤️
    • @Katerinioo εμεις έχουμε τ πιο μικρά μωρακια. Και μεις εχουμε αλλες 20 μερες περιπου για να γίνει 2 μηνών φαντασου. Σου βγηκε ζορικος ο μπέμπης. Ελπίζω να ηρεμησει τ μωρο μεγαλώνοντας, να ηρεμησετε όλοι. Οποιοδήποτε συναισθημα ειναι φυσιολογικό. Δύσκολο αν πονας κιολας. Υπομονη θα δίνουμε η μία στην άλλη κ ια έρθουν κ καλύτερες μέρες. @ΜαρίαΔημήτρηςφανταζομαι λαχτάρα που πήρατε! Ευτυχως ειστε ολοι καλα.
    • @elena_1990 καλησπέρα και συγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας. Ειχα άψογη αυχενικη και η papp a μου ανεβασε τ ποσοστά δραματικά για σύνδρομα. Όπως καταλαβαίνεις περάσαμε μια αγωνια κ μέχρι να αποφασίσουμε για το τι θα κάνουμε πήρα τηλ οσες φιλες κ γνωστές θυμομουν ότι είχαν κάνει αμνιο. Συγκεκριμένα μια φίλη μου, την κουνιαδα μου κ τη γυμνάστρια μου. Όλες ειχαν κακη αυχενικη με ποσοστο κοντα στο 1/100 κ τις έβαλαν αμεσα για αμνιο δεν έκαναν καν papp a. Και οι 3 έχουν υγιέστατα παιδακια. Εγω θα σ προτεινα να κάνεις λήψη χοριακων λαχνων, οπως εκανα κ γω. Τηβ επομενη θα έχεις τ αποτελέσματα κ θα σ φύγει ενα μεγαλο βαρος. Η νιπτ χωρια του ότι θα κανει αλλες 15 μερες να βγει δ σ δινει 100% αποτέλεσμα. Μπορει κι αυτη να βγει κακη κ πάλι να καταλήξεις σε αμνιο. Μονο π θα εχεις ζησει μεσα στο αγχος για άλλες 10 15 μερες συν του ότι οποιαδήποτε απόφαση ίσως χρειαστείς να παρεις τ εμβρυο θα ειναι 2 βδομαδες μεγαλύτερο. Αν χρειαστεί κανε τροφοβλαστη ειλικρινά δ ειναι τίποτα σαν διαδικασία κ στο λεω εγω π όταν πήγα να την κάνω απο τ φοβο μ κ τ αγχος μ μην πάθει κάτι τ μωρο εκανα συσπάσεις κ με έδιωξε να ηρεμησω κ να ξανά πάω. Ειμαι σιγουρη ότι μια χαρα ειναι τ μωρο σου ομως. Ολα αυτά πιθανότητες ειναι. Το ότι βγηκαν λιγο αυξημένες δ σημαίνει τίποτα απολύτως.
    • Πωπω μας σκέφτηκες ενώ τραβάτε μεγάλο ζόρι υπομονή κοριτσάκι μου ξέρω πως είναι πιπίλα στην κατάψυξη εάν παίρνει άλλιως βρεγμένη πετσουλα μικρή βοηθάει    Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και την σκέψη σου σε εμάς 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...