Μετάβαση σε περιεχόμενο

KRAMPES STO STOMAXI

Recommended Posts

KALIMERA KORITSIA...SIGNOMI GIA TOUS XENOUS XARAKTIRES ALLA MENO STO VELGIO KAI DEN EXO ELLINIKA...THA ITHELA NA ROTISO AN EIXE KAMIA APO SAS KRAMPES STO STOMAXI STIN ARXI TIS EGGIMOSINIS...EIMAI STIN ARXI KAI AN KAI DEN KANO AKOMA EMETO ANAKATEVOME OLI MERA ALLA TIS TELEUTEES MERES EXO KRAMPES STO STOMAXI KAI DEN XERO AN FTEEI POU DEN MPORO NA FAO TA PERISSOTERA FAGITA I AN EINAI TIS EGGIMOSINIS...

EUXARISTO..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Προσωπικά δεν είχα κράμπες. Μόνο αναγούλες και καούρες. Φαντάζομαι οι κράμπες είναι συνδυασμός εγκυμοσύνης και που δεν τρως. Ίσως αν έτρωγες ελαφριά και μικρά γεύματα μέσα στη μέρα να περνούσαν οι κράμπες.

Για τις αναγούλες μου είχαν πει να μην αφηνω το στομάχι μου άδειο. Ένα μικρό σνακ, μια φρυγανιά, κατι να ηρεμεί. Εγώ έτρωγα ανάλατα αμύγδαλα και όπως οι περισσότερες κοπέλες ηρέμησα στον 4ο μήνα.

Καλή συνέχεια!

Καλησπέρα!

Προσωπικά δεν είχα κράμπες. Μόνο αναγούλες και καούρες. Φαντάζομαι οι κράμπες είναι συνδυασμός εγκυμοσύνης και που δεν τρως. Ίσως αν έτρωγες ελαφριά και μικρά γεύματα μέσα στη μέρα να περνούσαν οι κράμπες.

Για τις αναγούλες μου είχαν πει να μην αφηνω το στομάχι μου άδειο. Ένα μικρό σνακ, μια φρυγανιά, κατι να ηρεμεί. Εγώ έτρωγα ανάλατα αμύγδαλα και όπως οι περισσότερες κοπέλες ηρέμησα στον 4ο μήνα.

Καλή συνέχεια!

geia sou kpele mou..belgio?ouaou..

ti ennoeis otan les krampes sto stomaxi?de to xo ksanakousei..

ego eixa mono anagoules stin arxi..me boithose poli i soda...

elpizo frigora oti k na einai na perasoun k na exeis mia kali egkimosini..:laugh:

geia sou kpele mou..belgio?ouaou..

ti ennoeis otan les krampes sto stomaxi?de to xo ksanakousei..

ego eixa mono anagoules stin arxi..me boithose poli i soda...

elpizo frigora oti k na einai na perasoun k na exeis mia kali egkimosini..:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...