Μετάβαση σε περιεχόμενο

O,τι τρώει η μάνα αρέσει και στο παιδί

lena

Recommended Posts

Tα φαγητά που καταναλώνουν οι γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό τις μετέπειτα διατροφικές συνήθειες των παιδιών τους.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 4 years later...

ναι καλά....εμένα μου αρέσουν τα αυγά και έτρωγα κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης και θηλασμού αλλά ο γιος μου με δυσκολία το έτρωγε και το σταμάτησε σε ηλικία 3 ετών!!!! 2 χρόνια έχει να φάει!!!!

χαχααχ..Αρτζ..λες;;;

Βασικα πιστευω πως αυτο δεν εχει τοσο εφαρμογη σε συγκεκριμενα φαγητα αλλα σε γευσεις..

ΠΧ αν μια μητερα ετρωγε πολλα γλυκα..η γλυκια γευση ως πιο γνωριμη στο παιδι θα προτιμιθει...

Αλλιως ο Χριστοφορς δεν θα επρεπε να τρωει τιποτα..αντι να ειναι ο φαταουλας που ειναι...γιατι εγω στην εγκυμοσυνη δεν ετρωγα τιποτα σχεδον..με αναγουλιαζαν και μου εκανα καουρα σχεδον τα παντα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ??

ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΥΓΕΙΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...

ΕΤΡΩΓΑ Ο,ΤΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ...(ΠΑΝΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ...)ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ

Ε, ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΟΜΩΣ ΤΡΩΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΕΙ...ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ...(ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΠΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ..

ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΒΓΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ, :dry: ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

:unsure: Γεια σας κορίτσια είμαι καινούρια στην παρέα, όσο αφορά αυτό το θέμα η μικρή μου τρώει ακριβώς αυτά που έτρωγα και εγώ στην εγκυμοσύνη. Δηλαδή μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση γιατί ο γιατρός μου ήταν παράξενος και ήθελε να τρώω υγιεινά και τίποτα απ' έξω, εμένα γενικά μου αρέσει η υγιεινή διατροφή και έτσι στην εγκυμοσύνη μου είχα κολήσει με τα μαρούλια, η μικρή μου τώρα βλέπει μαρούλια και τρελένεται όπως κάνουν αλλά παιδάκια για σοκολάτα έτσι κάνει κάνει κυρίως για ματούλια και για όλα τα άλλα λαχανικά.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...