Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναστασία μου Έκπληξη!!!! Ξέρω οτι δεν είσαι On line και τώρα που θα μπείς θα δείς την συνέντευξη σου!!!!!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνεργασία! Μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα.. Είσαι πολύ αξιόλογο άτομο και σου εύχομαι απο εδώ και πέρα να συναντάς μόνο χαρές στην ζωή σου !!!

Ελπίζω πραγματικά να σου έφτιαξα την διάθεση και να ξέφυγες λιγάκι απο την δύσκολη κατάσταση που περνούσες... Φιλιά γλυκιά μου!

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Η συνέντευξη που θα διαβάσετε είναι απο την φίλη μας Αναστασία! Γνωστή

στο mammyland ώς "Μπεμπούλης". Της έστειλα προσωπικό μήνυμα μια απ'

αυτές τις μέρες, αφού για όσες την ξέρετε και παρακολουθείτε τα Post

της , δεν ήταν και στα καλύτερά της....Σκέφτηκα λοιπόν να της προτείνω

να μου δώσει μια συνέντευξη μήπως και ξεχαστεί λίγο και αλλάξει η

διαθεσή της...ελπίζω να το πέτυχα !  

Όνομα:Αναστασία

Οικ. Κατάσταση: Παντρεμένη

Τόπος κατοικίας: Νέα Πέραμος Αττικής

Επάγγελμα: Ιδιωτική υπάλληλος

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

Δημοσίευση

"Ευχομαι Αναστασια μου

δακρυ ξανα μη χυσεις

κι οσα ν τα αστερια του ουρανου

τοσες χαρες να ζησεις"

Και μια μαντιναδα για τη φιλη μας που περασε δυσκολες στιγμες.:P

Δημοσίευση

Μπραβο σου που τα καταφερες και συνηλθες Αναστασακι!!Ξερω οτι ειναι δυσκολη κατασταση γιατι περασα κι εγω μια καταθληψαρα τρελη και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και μετα τη γεννα..Αλλα..."μας αντεχει το σκοινι" που λεει και η φιλη μας η Πρωτοψαλτη!:laugh:

Δημοσίευση

με συγκινησες παρα πολυ

να ειστε καλα και εσυ και ο μπεμπουλης σου και ο αντρας σου

απο δω και περα μονο χαρες και παντα γελια στο προσωπο σας

να χαιρεσαι το παιδακι σου και να το καμαρωνεις

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ 1250 ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ

Δημοσίευση

τρομερη συνεντευξη νατασσα μουου εισαι θεαααααααααααααααααααααααααα :woohoo:

αστο καλο σου μας συγκινησες παλι (συμμετεχει και ο θυμιος χαχαχα:silly: )

φιλακια κοπελαρα μου να εισαι παντα ευτυχισμενη και γερη με την υπεροχη οικογενεια σου και ας μην μας θελει ο Σπυρος για νυφηηηηηηηηηη B)

Δημοσίευση

ο σπυρακος ειναι απιστευτη φατσα!να τον χαιρεσε και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

να εισαι παντα καλα κοριτσακι μου και παντα οχι απλα δυνατη αλλα...ηρωας!

ολα καλα θα πανε...ειναι η σειρα μας!

να μας προσεχεις τον μπεμπη και να μας λες τα υπεροχα νεα του!!

εκπληκτικη συνεντευξη ομολογω...

φοβερες φωτος

δεν εχω λογια! μπραβο σας κοριτσια!!!

τα φιλια και την αγαπη μου

Δημοσίευση

Lena μου η συνεντευξη ειναι σου ειναι απλα τελεια! Μπραβο για την δουλεια σου! Αναστασια μου αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου!:P :P :P Εισαι αξιαγαπητο πλασμα! Ευχομαι υγεια στην οικογενεια σου και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!:kiss:

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...