Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 118
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω λεω να μην πας...οσα και να δινουν

πρεπει να μειωσεις λιγο τις εμφανισεις σου

γιατι τελευταια οτι καναλι και να γυρισω παντου σε βαζουν εχεις γινει μαιντανος!!! :laugh: :laugh:

αντε σοβαρεψου ζαχαρενια....λοιπον να χαιρεσαι την οικογενεια σου και παλι....!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ρε Βούλα,συγκινήθηκα πολύ κοριτσάκι μου....

Μπράβο σου για την όμορφη συνέντευξη!

Με το καλό να μεγαλώσετε την υπέροχη οικογένειά σας όπως και όποτε το θελήσετε!!!!

Φιλάκια πολλα πολλα

Δημοσίευση

βούλα μου πολύ όμορφη και διαφωτιστική η συνέντευξη σου................

έχεις μια πολύ όμορφη οικογένεια και εύχομαι να είστε ωαντά καλά και υγιής.......φυσικά και ένα δεύτερο μωράκι γερο οποτε εσείς "επιθιμεειτε"

Δημοσίευση

Βουλίτσα, τώρα μόλις είδα τη συνέντευξη, ξέρεις πολύ καλά ότι εμείς οι δυό έχουμε ΠΟΛΛΑ κοινά, σε ευχαριστώ για άλλη μιά φορά για τη συμπαράσταση και την αισιοδοξία σου που με συντρόφευσαν σε δύσκολες στιγμές και με συντροφεύουν και τώρα που περιμένω τον Δημήτρη μου..να είσαι πάντα ευτυχισμένη με τον άντρα σου και τη πριγκιπέσσα σου!

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΡΔΙΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!

ΚΡΑΡ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

ΑΝΤΡΙΑΝΗ ΜΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ,ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ!!!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ....

ΤΖΟΒΑΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ!!!

ΜΑΙΡΗ,ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ,ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!

ΚΕΛΛΥ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ???

Δημοσίευση

Όνομα: Ραμπαλάκου Βούλα

Οικ. Κατάσταση: Παντρεμένη

Τόπος κατοικίας: Χανιά-Κρήτη

Επάγγελμα: Κομμώτρια

- Βούλα πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου.

Είμαι 28 χρονών, παντρεμένη απο το 2004 με τον Νεκτάριο και έχουμε ένα κοριτσάκι 9 1/2 μηνών...την μαγουλίτσα μας!!!!!!

Μένουμε στα χανιά με κάποια μικρά διαλλείματα λόγω μεταθέσεων του άντρα μου... Σαν άνθρωπος έχω 2 βασικά ελλατώματα που προσπαθώ να αλλάξω (χωρίς αποτέλεσμα)....

1ον) Είμαι πολύ ευαίσθητη και

2ον) αχγώνομαι υπερβολικά!!!!

Ελπίζω οτι κάποια στιγμή θα καταφέρω να τα αλλάξω...

Απο επαγγελματικής άποψης...έχω τελειώσει σχολή κομμωτικής αλλά τώρα δεν ασχολούμαι με αυτό...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

Δημοσίευση

Βουλιτσα μου, για μενα εισαι απο τα πιο αγαπημενα μελη, πραγματικη Κυρια, δεν δινεις δικαιωματα, μιλας παντα σωστα χωρις υπονοουμενα και γι αυτο σε συμπαθω τοοοοοσο πολυ!!

Σου ευχομαι καθε ευτυχια και να σου ζησει η μαγουλιτσα σου!!

Δημοσίευση

Βουλα μου πολυ συγκινητικη η ιστορια σου.σε καταλαβενω λιγο πολυ για οτι περασες γιατι κ εγω μετα τη δευτερη προσπαθεια αποκτησα τον Παναγιωτη μου, να χαιρεστε το κοριτσακι σου κ συντομα ενα αδερφακι :kiss:

Δημοσίευση

γιατί δεν εμφανίζει το μήνυμά μου;;;

Τα ξαναγράφω λοιπον....

Βουλίτσα μου να χαίρεσαι τη μαγουλίτσα σου και σύντομα εύχομαι να αποκτήσετε και δεύτερο παιδάκι που θα σας γεμίσει ακόμα περισσότερο!

ΦΟΒΕΡΗ η ιστορία σου....Δεν μπορούσα να σταματήσω απο το κλάμα...

Είσαι μια γλυκαααα!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΝΙΚΗ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!

ΧΑΡΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!!

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΝΙΝΙΝΑ Κ SERENE ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια μου γλυκα, @Maria98 περαστικα σας κοριτσακι μου, ετσι ειναι δυστυχως το πρωτοκολλο τα μωρακια κατω απο 2 μηνων και λιγη αδιαθεσια να εμφανισουν πρεπει να πανε στο νοσοκομειο, μας το ειχε πει η παιδιατρος ωστε να μην τον φερνουμε σε επαφη με κοσμο και κολλησει ιωσουλα. Ομως δε σημαινει οτι ειναι σοβαρο μην στεναχωριεσαι, λιγο υπομονη και θα πατε σπιτακι σας. Ξερω μωρακια ημερων π ειχαν κολλησει covid απο συγγενεις και ειχαν νοσηλευτει, τωρα πιστευω και ευχομαι να ειναι ελαφρυ. Ειναι καλυτερα σημερα;;
    • Ωραία απάντηση! Κ πόσο σωστή! Από τη μια έλα μωρέ κάνε μια βάφτιση για το έθιμο τπτ δεν είναι άλλα από την άλλη τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών οοοοοχι...
    • Καλημέρα εγώ τώρα θα ζηλέψω @Παρασκευαιδου για εμένα έκανες πρόβλεψη ,είδες κάτι στην γυάλα μήπως και δεν το είδα ή με προσπεράσες χαχαχχαχαχ.... 
    • Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...