Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πολυ ωραια συνεντευξη!!!!!! :)

να χαιρεσαι την οικογενεια σου αφροδιτη!!!να ειστε παντα υγιεις κι ευτυχισμενοι!!!!!! ;) με το καλο να ερθει γρηγορα και ενα δευτερο παιδακι!!!!! :silly:

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αφροδιτη μου απο τις πιο ομορφες συνεντευξεις που εχω διαβασει...και οχι μονο στο μαμι.

Να εισαι παντα καλα να χαρισεις το συντομοτερο δυνατον στον Μανωλη αλλο ενα πανεμορφο αδελφακι...

σημειωση...ο Μανωλης ηταν ενα Πανεμορφο μωρο....θυμαμαι ακομα την φωτο στο ταψακι..απο τα πιο ωραια νεογεννητα που εχω δει

Δημοσίευση

Πολυ ωραια συνεντευξη , συγχαρητήρια και στις δυο σας .

Αφροδιτάκι μου , παρολο που δεν σε ξερω προσωπικά , θα σε περιεγραφα ακριβως οπως περιγραφεις τον εαυτο σου !

Να σαι παντα καλα , να χαιρεσαι την οικογενεια σου και συντομα να ερθει ενα αδερφάκι για τον Μανωλάκη :)

Με την ευκαιρια ειδαμε και υπεροχες φωτο σας !!!

Δημοσίευση

lena έγραψε:

mpempoula16 έγραψε:

Πρόταση! Την επόμενη την κάνεις εσύ. Είσαι;;;; :P[/quote:1peml4lg]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εσύ είσαι η μαμά του mammy..Δεν μπορώ να στο κάνω αυτό... :P:P

Ίσως όταν έρθουν τα διδυμάκια σου που δεν θα προλαβαίνεις... :woohoo: :woohoo:

Εγώ θέλω το πούλιτζερ μου πίσω... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

[/quote:2i7se5t6]

Να' σαι καλά Λενιώ μου!! Και που είσαι;;;;; Βλέπω πολλούς ψήφους εεεεε;;;;;;; άντε τυχερούλα!!!!! :laugh: Βλέπω το flexibath στην Γερμανία... :woohoo: :woohoo: :woohoo:[/q

χιχιχι μεχρι εδω θα φτασει η χαρη του!! :woohoo:

Ευχαριστωωωωω!!!!! :)

Δημοσίευση

πολύ ωραία συνέντευξη!!

μου αρέσει να διαβάζω για τα κορίτσια του mammy!!

Αφροδίτη εύχομαι ο Μανώλης να έχει πάντα υγεία κ σύντομα να αποκτήσει αδερφάκι!!!

Λενάκι η ώρα η καλή!! Με ένα γερό μωρό κοπέλα μου!!

Δημοσίευση

KONNA έγραψε:

πολύ ωραία συνέντευξη!!

μου αρέσει να διαβάζω για τα κορίτσια του mammy!!

Αφροδίτη εύχομαι ο Μανώλης να έχει πάντα υγεία κ σύντομα να αποκτήσει αδερφάκι!!!

Λενάκι η ώρα η καλή!! Με ένα γερό μωρό κοπέλα μου!!

Σ' ευχαριστώ πολύ Κόννα μου! Με μια μικρήηηηηηη διόρθωση....με δύο γερά μωρά :laugh: :laugh: Περιμένω δίδυμα κοριτσάκια!!!!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

επιτέλους την διάβασα χωρίς διακοπές!!!!!

ωραία τα περιγράφεις όλα Αφροδίτη, να χαίρεσαι τον Μανωλιώ σου και τον Κωστή σου....σύντομα και με 2ο μωράκι, που να κοιμάται πολλές ώρες!!! :kiss:

Αφού εσύ έγινες η STAR του τρένου μας δεν θα υπάρξει άλλη!!!! ;)

Λένα μου τι ωραία δύο κοριτσάκια, τρέλα .... με το καλό :kiss:

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

Αφού εσύ έγινες η STAR του τρένου μας δεν θα υπάρξει άλλη!!!! ;)

Λένα μου τι ωραία δύο κοριτσάκια, τρέλα .... με το καλό :kiss:

Γιατί καλέ να μην υπάρξει άλλη;;;; :P όλες θα γίνεται star στο mammyland ...με την σειρά όμως... :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσαρα μου !!!!!!!!!!!Τι να πώ;;;

Τα είπες όλα!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εννοειτε οτι θα εχεις VIP θέση στο τρένο!!!!

Εγω με τη σειρα μου να σου ευχηθω να χαιρεσαι την πολυ όμορφη οικογενεια σου και πολυ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχαριστα.

Πάντα να ειστε γεροί , τυχεροι και αγαπημένοι με τον Κώστα και να βλέπετε την οικογενεια σας όπως επιθυμειτε.

Και εγω εχω χαρει πολύ που σε γνώρισα και θέλω να σε ευχαριστησω και δημοσια για όλη τη βοηθεια που μου εχεις προσφερει.

Φιλάκια πολλά. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και για τις ευχες.

χαθηκα λιγο γιατι το Σαββατο εγεινα θεια και το μυαλο μου ειναι εξω απο το κεφαλι πια !!! :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

σχολιασα στην αρχη για τη συνεντευξη..ο λογος που ξαναγραφω ειναι για σενα Λενα μου..διδυμακια περιμενεις????ειχα την εντυπωση πως περιμενεις ενα!!!μπραβοοοο!!!με το καλοοο και με κανεναν πονο!!!!!ολα να πανε υπεροχα και να περασει γρηγορα ο καιρος που θα δεις τα μικρακια σου απο κοντα!!!!!!

Δημοσίευση

Αφροδιτάκι μου……………

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!!!!!!!!!!!

Την..... φωτοτυπία..... της Αφροδίτης καλέ.................

Μα είναι για πολλά ζουληγματάκια………. το κουκλί μου………

Γεια σου Μανωλιό………… Υδροχοάρα μου!!!!!!!!

(Έχουμε Γενέθλια την ίδια μέρα ακριβώς!!!!)

Με το καλό να σου έρθει και 2ο μπεμπάκι καλή μου……..

Λενάκι…… μπράβο σου κορίτσι για τις συνεντεύξεις που παίρνεις……..

Με το καλό οι φραουλίτσες σου!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πατριδα πολυ μ αρεσε η συνεντευξη σου!μεγαλωσε και το ζαγαρι σου πολυ!αντρακος εγινε!να τον χαιρεστε και αφου το θες συντομα να σας ερθει και αλλο ενα βυζοπιπιλακι στο σπιτι! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Eεεεεεεεεεε τί χάνω;;;;;;

Μόλις άνοιξα το pc μετά από 1 μήνα και βλέπω δύο γνώριμες φατσούλες!!!!!

Αφροδίτη μου να σαι καλά!

Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα καλύτερα γιατί σε εκτιμώ πολύ!

Παλαιότερα μου 'την έδινες '(χαχαχα αυτό δεν στο χα πει).....

Είσαι όμως πολύ γλυκιά ψυχούλα και σ'ευχαριστώ που μ'αφήνεις να σε μάθω καλύτερα!!!

Πολλά φιλιά και να σαι καλά!

Να χαίρεσαι το Μανωλάκη σου και σύντομα να του χαρήσεις μία αδερφούλα!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

an-n έγραψε:

σχολιασα στην αρχη για τη συνεντευξη..ο λογος που ξαναγραφω ειναι για σενα Λενα μου..διδυμακια περιμενεις????ειχα την εντυπωση πως περιμενεις ενα!!!μπραβοοοο!!!με το καλοοο και με κανεναν πονο!!!!!ολα να πανε υπεροχα και να περασει γρηγορα ο καιρος που θα δεις τα μικρακια σου απο κοντα!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Και σύ οτι επιθυμείς!

• Προσθήκη...