Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πολύ θα ήθελα αυτό το κρεβατάκι! Και ότι έψαχνα για έπιπλα γιατί το μωρό μου κοιμάται ακόμα στο λίκνο και του ετοιμάζω τώρα το δωμάτιό του!! Μάλιστα είχα μπει και στο site του Ανατέλλω και είχε υπέροχα έπιπλα για παιδικό δωμάτιο! Συγχαρητήρια Ανατέλλω!!

Δημοσίευση

Ευχομαι το 2011 να ειναι γεματο υγεια και ευτυχια σε όλους, περνωντας λευκες και αστραφτερες στιγμες με τα μικρα πλασματακια μας ( οπως ειναι το κρεββατακι)!!!!!!

Δημοσίευση
μα με μια δημοσιευση κ μπηκατε κατευθειαν στο διαγωνισμο? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αδερφουλα και με 1 και με 2 και με 3,παλι δικο μας θα ναι!!!! :lol::lol::lol:

[smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif]

Δημοσίευση

λέω κ εγω..για ποιον διαγωνισμο λενε...σας βρηκα!

εγω γραφω για να στειλω τα φιλια μου στη θουλη,τη σωσω,την αναστασια κ τη λενα!ξεχασα καμια απο τις γνωστες-αγνωστες;;!!!

μα δε νυσταζω..ουφ!!

φιλακια!!

• Απαντήσεις

• @Ngsofia συνηθως αργει η περιοδος του επομενου κυκλου απο την ωοληψια, ετσι εχω διαβασει. Ελπιζω να σου ερθει γρηγορα να ξεκινησεις κι εσυ! 🙏
    • Καλημέρα!!!! Από κιλά εγω ειμαι +15... Η καμπύλη μια χαρά!! Που θα γεννήσεις; Εγώ Διαβαλκανικό, εκεί γέννησα και τα δίδυμα. Λοιπόν σχετικά με το σχολείο τα δίδυμα θα πάνε μικρά νήπια φέτος. Μίλησα εχθές με τον παιδίατρο και μου είπε ΑΝ αντέχω καλό θα ήταν να τα κρατήσω 1 μήνα στο σπίτι. Επίσης μου ζήτησε να κάνω το εμβόλιο του κοκκύτη (Το είχα κάνει κ στα δίδυμα, τότε και ο σύζυγος κ η μαμά μου που μας βοηθούσε τον 1ο μήνα) λέει σε κάθε εγκυμοσύνη πρέπει να το κάνουμε για να περάσουν τα αντισώματα, οι υπόλοιποι αφού δεν έχει περάσει 10ετία απο τον εμβολιασμό δε χρειάζεται, το εμβόλιο για τον RSV γιατί λεει θα κολλήσει από τα μεγάλα σίγουρα και κλασσικά τη γρίπης.. 
    • Κοριτσι μου χαιρομαι που ολα εξελισσονται ομαλα! Μπραβο που βγηκε πολυ καλη η αυχενικη! ❤️ Για τους ανδρες τωρα οι ιδιοι δεν περνανε ολα αυτα που τραβαμε εμεις στον δρομο της εξωσωματικης και μητροτητας και πολλες φορες τους λεμε "εσυ δεν καταλαβαινεις". Το βλεπω κι εγω η ιδια με τον συζυγο μου. Ωστοσο κι αυτοι νιωθουν αγχωμενοι και μπερδεμενοι σε ολη αυτη τη διαδικασια και πολλες φορες δεν το εκφραζουν.  Οσον αφορα το ταμα, μπορεις να βαλεις 2 ονοματα στο μωρακι σας και του ταματος να ειναι το 2ο! Δεν δεσμευεστε! Κι εγω μωρο απο ταμα ειμαι με 2 ονοματα. 😇 Ισα ισα ειναι πολυ ομορφο!
    • Καλημέρα!! Εγώ έκανα στην Καπετη Ευγενία,  είναι εμβρυολογος.
    • Ααααχ με το καλο !!! 🥰🥰💕💕 Φυσιολογικα θα γεννησεις η με καισαρικη ;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...