Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Προσπαθείτε καιρό για το δεύτερο κορίτσι μου;
Σχετικά με τα τεστ, 2-3 ώρες πριν το κάνεις φρόντισε να μην έχεις πιει υγρά. Καλό είναι να γίνονται μεσημέρι-απόγευμα. Πολλές φορές εγώ μεσημέρι έχω αρνητικό και το απόγευμα έχει γίνει θετικό. Πειραματίσου και θα το βρεις…
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας. Θα προσπαθήσω να πάρω τον χρόνο μου να ηρεμήσω. Είναι κιόλας που το πρώτο μου παιδί μας ήρθε πολύ εύκολα και έχει αρχίσει να με αγχώνει που το 2ο μας δυσκολεύει τόσο.
Σκέφτομαι να αρχίσω τα τεστ ωορρηξιας..έχω πάρει τα one step, όσες έχετε εμπειρία έχετε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές ώστε να τα κάνω σωστά? Όσον αφορά το τι ώρα της ημέρας, αν δεν πρεπει να έχω πιει πολλά υγρά κλπ
Όσο ξέρω πονάει η κλασική σαλπιγγογραφια που κάνεις σε ακτινολόγο. Πλέον όμως γίνεται και η υπερηχογραφικη αυτήν έκανα που σου την κάνει κ γυναικολόγος στο ιατρείο του και βλέπεις επιτόπου με υπέρηχο την πορεία του υγρου που σου βαζει. Εγώ την έκανα στον εξειδικευμενο γυναικολόγο για υπογονιμοτητα που πήγα. Δεν πονεσα ήταν πολύ ανεκτή. Για ποιον λόγο είναι κλειστή δεν το ξέρουμε.. Βέβαια μου είπε ούτε η σαλπιγγογραφια είναι 100% αξιόπιστη υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να δείξει ψευδως κλειστή σάλπιγγα λόγο του ότι μπορεί να υπάρχει κάποια βλεννη ή να κάνει συσπαση η μήτρα εκείνη την στιγμή και να μην περάσει το σκιαγραφικο.
Ανθρώπινο και φυσιολογικό. Κράτησε μια ήρεμη στάση απέναντι στο συγγενικό πρόσωπο και αν είστε μόνοι μίλα με ειλικρίνεια. Έχω συναδέρφους που δε μου μιλάνε διότι έκανα παιδιά το κατανοώ. Έχω συνάδερφο που όταν γέννησε ζήλεψα διότι δεν είχα παιδιά. Έχω επίσης συνάδερφο που ήθελε παιδιά και όταν έμεινε έγκυος στο τρίτο το έριξε διότι δεν είχε κουράγιο να μεγαλώσει και αλλο παιδί. Όλα αυτά είναι κατανοητά, είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα και αντοχές. Μίλα με ειλικρίνεια στο πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο και αν σε αγαπάει θα καταλάβει.
Πολύ λογική η αντίδραση σου κορίτσι μου, το χω περάσει κι εγώ με φιλικά πρόσωπα. Μην νιώθεις ενοχές που νιώθεις έτσι δεν έχει να κάνει με το άτομο εκείνο και τη χαρά του αλλά με εσένα και το δικό σου αγώνα. Αν σε κάνει να νιώθεις αβολα μπορείς να κρατήσεις μια μικρή απόσταση και όταν νιώσεις καλύτερα να επανελθεις.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.