Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο26-ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ!!ΚΕΒΕΖΟΥΔΕΣ!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για τον κόπο σου κρίμα :(:(:(:(:(:(

Να σου στείλω κανένα κομμάτι πορτοκαλόπιτα που έγινε τέλεια

Η Νατάσα τι έγινε ακόμα στην γιατρό είναι??????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άφρο εξαρτάται από τον αυτοκινητόδρομο, αν είναι απλός και με σχετικά μεγάλα αυτοκινητάκια και από τώρα θα μπορούσε να παίξει ο Μανώλης. Οι πιο περίπλοκοι με τα μικρά αυτοκινητάκι μετά τα 3 θα το ευχαριστηθεί

γεια σας κοριτσια!!

εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο απο το απογευμα κ δεν περναει με τιποτα

με εχει πεθανει!!!

η γιορτη ηταν χααααααααααααλια!!!

ειχαν ερθει οι γονεις νωρις νωρις θρονιαστηκαν στις καρεκλες κ εμειναν ολα τα παιδια ορθια

να κλαινει να τρεχουν να γκρινιαζουν κ να τσακωνονται

τα παιδακια κ της πρωτης κ της δευτερας ξεχασαν τα λογια τους... κ στο τελος μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα.. απογοητευτηκα, στις προβες τα πηγαιναν τοσο καλα!!

αλλα παιδακια ειναι, δεν πειραζει...

αφρο αν σε κλωτσαει απο τωρα μετα θα σε ρημαξει!!!

κανενα νεο απο τη νατασα κ την δακτυλικη αποκολληση υμενων???? :D

κοριτσακια παω για νανι!! αυριο τελευταια μερα στη δουλεια!

καλο σας βραδυ!

Γεια σας!

Είπα να μπω και να γράψω έστω και αργά για να μη σας αφήσω με την αγωνία...

Τζίφος....

Έέέέέχω ακόμη.... Τα ίδια με του Σαββάτου. Δεν έχω διαστολή και καμία ένδειξη προς το παρόν για τοκετό. Με ψαχούλεψε και πόνεσα αλλά δεν μπόρεσε να μου κάνει πολλά εφόσον ο τράχηλος είναι ακόμη κλειστός. Η μπέμπα είναι μια χαρά!!!! Βάρος δε ρώτησα γιατί ξέχασα.. :oops::oops::oops: Επόμενο ραντεβού σε μια εβδομάδα αν δεν έχω γεννήσει που δε νομίζω.

Η αλήθεια είναι οτι ψιλοαπογοητεύτηκα σήμερα γιατί περίμενα να έχει γίνει κάτι. Έστω 1 εκ διαστολή...

Θα μου περάσει... Με πονάει και η μια μου αμυγδαλή ρε γαμώτο. Θα συναχωθώ πάλι και δε θέλω. Τώρα συνήλθα από το προηγούμενο συνάχι.Γκρρρρρρρ

Μετά τη γιατρό κάτσαμε για ένα ποτό σε ένα μπαράκι και γυρίσαμε πριν λίγο! Ήταν όμορφα γιατί στο κέντρο είχε πολύ κόσμο και το κλίμα ήταν σούπερ!!!!

Ααααα αφού έφυγα από το ιατρείο και πέρασαν 10 λεπτά μου έστειλε μνμ η μαία και μου είπε να μην ανησυχώ κλπ γιατί όλα θα πάνε καλά. Την πήρε η γιατρός τηλ να της πει τα νέα μου....

Εμένα με σκλάβωσε.... Δεν είναι πολύ γλυκές και οι δύο;;; Αφήστε που δε μου πήρε και λεφτά σήμερα...

Τις φτύνω και τις δύο να μην τις ματιάσω!!! :lol::lol::lol:

Σας αφήνω και πάω για ύπνο!

Καλό βράδυ!!!!!

καλημερα

τι κανετε κοριτσια??

νατασουλα η μπεμπα εχει βολευτει καλα μαλλον και δεν θελει ακομη να βγει :lol::lol::lol:

αφροδιτακι αρχισαν οι κλωτσιες??? σουπερ!!!!!!!

εμεις περασαμε ενα χαλια βραδυ με εμετους!! ευτυχως εχω και δευτερο κρεβατι και τον κοιμησα εκει!!!

τα εκανε ολα χαλια εβαλα ενα πλυντηριο το βραδυ και εχω αλλα 3 τωρα

Καλημερα μανουλεςςςςς

τι κανετε;;;;

εγω ας τα λεμε καλα..αλλη μια νυχτα απιστευτης αναγουλας..μπιλαξ..δεν αντεχω αλλο..

Αφρο προετοιμαζετε για ποδοσφαιριστης ο Junior;;;;;..

Νατασακι υπομονηηηηη..μεσα σε 2 ευδομαδες πολλα μπορουν να γινουν!!!!!!

Ολα καλα θα πανε..

Θου μη μασας ρε γι ατα μελομακαρονα...

μονο και μονο που τα εφτιαξες φτανει...

εγω πηρα χτες ετοιμους....και δεν εφαγα, επισης πηρα λυχναρακια κουραμπιεδες και ξεροτιγανα...μνιαμμμμ..δεν εφαγα τιποτα αο ολα αυτα..

δεν μπορουσα...κλαψ κλαααααψψψψ..

εδωσα στην πεθερα μου σημερα τον κημα να μου φτιαξει μακαρονια με κημα μπας και φαω κανενα φαγητο γιατι τιποτα δεν μπορω να φαω

Καλημέρα σας,

σήμερα δεν στείλαμε τον Λουκά σχολείο, είπαμε να περάσουμε λίγες οικογενειακές στιγμές πηγαίνοντας στην χριστ. αγορά μια και πήγαμε μόνο 1 φορά!!!! :evil::evil:

και η δικιά μου η νονά μου έφερνε δώρα μέχρι μεγάλη ηλικία, αλλά κάποια στιγμή μάλωσε με τους γονείς μου (για έναν ηλίθιο λόγο) και σταμάτησε την επαφή μαζί μου! εγώ τι έφταιγα? μου έφερνε τα πάντα και όλα μάρκες!!!!, το μόνο που ήθελε ήταν να της πω τηλεφ. τα κάλαντα!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Λένα μην στενοχωριέσαι θα έρθουν και άλλες γιορτές, αυτή ήταν η πρώτη σου άλλωστε!!! ;)

τα παιδιά ακόμη κοιμούναι, δλδ μόλις άκουσα την Ρέα να με φωνάζει!!! :?

πάω να προετοιμάσω το πρωινό!!!! :)

φιλάκια..... :x

Kαλημέρα μανούλες! :D

Τι μου κάνετε;

Ελπίζω να είστε όλες καλά, γιατί σας έχασα εντελώς σ' αυτό το τρενάκι!

Χρόνια πολλά στις Αναστασίες μας, για χθες, έστω και καθυστερημένα! :oops:

Μπεμπούλης μου, να ζήσεις, να χαίρεσαι τον Σπυράκο σου! Εύχομαι να 'ναι πάντα γερός, δυνατός και να σας κάνει πάντα περήφανους και χαρούμενους!

Νατασούλι μου γλυκό, χρόνια πολλά και καλά κοριτσάρα μου! Να ζήσεις, να σε χαίρονται ο άντρας κι η Ειρηνούλα σου και με το καλό το μικρούλι! (Διάβασα μόνο τη τελευταία σελίδα... Μην απογοητεύεσαι, η διαστολή μπορεί να αλλάξει από ώρα σε ώρα! ;) Ερώτηση: Περπατάς καθόλου; Εμένα μου είχε πει ο γιατρός 4 ώρες την ημέρα!!! :shock: Προσπαθούσα να το εφαρμόσω, εντάξει τόσο πολύ δεν έβγαινε, αλλά ένα 2ωράκι κατά μέσο όρο οπωσδήποτε!) ;)

Anastacia μου, χρόνια πολλά κοπέλα μου! Να χαίρεσαι την τσαχπινούλα σου, να 'σαι πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς! Να περάσετε τέλεια στο ταξιδάκι σας! :D

natasoula μου γλυκιά, χρόνια πολλά και καλά! Να χαίρεσαι τα όμορφα παιδάκια σου, την όμορφη οικογένειά σου και να 'χετε πάντα υγεία και χαρά! :D

τρενο-μανούλες, σας φιλώ πολύ γλυκά όλες και εύχομαι όλα τα άρρωστα παιδάκια να είναι καλά τώρα!

Τρέχω να προλάβω τις δουλειές, γιατί οι ημέρες αυτές είναι πολυάσχολες!!!

καλημερα κοριτσια

σε δυο μερεσ ειναι χριστουγεννα και δεν εχουμε παει ακομα σπουπερ μαρκετ ....και δεν μπορω ουτε να σκουπισω γιατι ποναει το γονατο μου παρα πολυ ...ουτε ενα αντιφλεγμονωδη δεν μπορω να παρω :(

ο μικρος κοιματε ολο το βραδυ και απο τισ 6 και μετα μου κανει νουμερα ....με θελει διπλα του και δεν κοιματε βαρια με καταλαβενει οταν φευγω .

Καλημέρα μανούλες!

Είμαι άυπνη όπως ήταν αναμενόμενο. Τον πυρετό της μικρης τον αντέχω, τη γκρίνια του άντρα μου δεν αντέχω με τίποτα! :evil::evil:

Σήμερα στη δουλεία είμαστε χαλαρα! Μακάρι Παναγίτσα μου να συνεχίσουμε ετσι... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::-ss:-ss

έλω να πάω να ψωνίσω και σούπερ μάρκετ.

Νατάσα στη περίπτωση που περάσουν οι μέρες που σου έχει αφήσει τί γίνεται;

Σας φιλώ, ελπίζω να επανέλθω! :D

Γραφε...

τον χυμο απο ενα μικρο λεμονι μαζι με το ξυσμα του σε μικρα κομματακια

200 γραμμ μελι

4 σταγονες γλυκερινη

ζεστενεις καλα το λεμονι ετσι ζεστο το βαζεις μεσα στο μελι μαζι με το ξυσμα σε μικρα κομματακια και τις σταγονες γλυκερινης...ανακατευετις καλα, αφινεις να κρυωσει και παιρνεις μια με δυο κουταλιες 2 φορες την ημερα

Καλήμέρα, πολύ ησυχία σήμερα στο τρενάκι :?:roll: ξεκινήσατε τις Χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες και δεν προλαβαίνεται?????????????

Εγώ δουλειά θα δουλεύουμε και αύριο δυστυχώς, εμείς Σισσιώ είμαστε από την άλλη μεριά που τρέχουμε να εισπράξουμε κανέναν λογαριασμό ;) Σε είχα ξαναρωτήσει αλλά μάλλον δεν το είδες ξέρεις την γίνεται με τον "Θησέα"?

Περαστικά στην Χαριλίνα

Κι εμείς είχαμε ένα πολύ άσχημο βράδυ. Η Έλενα έκλεγε στον ύπνο της από τις 12 μέχρι τις 2 όπου ξύπνησε και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήθελε. Μου έφερε τις παντόφλες μου και με τραβουσε σε όλο το σπίτι. Την ρωτούσα αν δειψάει αν θέλει να θηλάσει αν πονάει, τίποτα την έπερνα αγκαλιά και μόλις πήγαινε να την πάρει ο ύπνος ξυπνούσε και έκλαιγε. Τελικά μερά από 1 ώρα έκανε κακάκια και ηρέμησε αλλάξαμε και κοιμήθηκε σαν πουλάκι. Μάλλον την πονούσε η κοιλίτσα της, ίσως να την πείραξε κάτι ή να είναι και από τα δόντια γιατί ενώ την άλλαξα κατευθείαν ήταν κόκκινη και πονούσε. Μου έκανε φού φού για να την φυσήξω. Βγήκε και το 19ο δόντι απότε άλλο 1 μένει και τελειώνουμε.

Νατάσα μάλλον βολέυτηκε η μπουμπούκα, μην αγχώνεσαι έχεις άλλες 10 μέρες. Όταν έμεινες έγκυος είχε στρώσει ο κύκλος σου? Μπορεί να εγινε πολύ αργά η σύλληψη

Λένα μην στεναχωριέσαι βρε κορίτσι μου μικρά παιδάκια είναι είναι φυσικά να ξεχνάνε τα λόγια τους και να τα χάνουν μπροστά σε κόσμο.

Μιτσάκι τη κάνεις κοπέλα μου, είσαι καλύτερα με τους πονοκεφάλους και τις αναγούλες?

Αργυρώ καλά να περάσετε σήμερα

Αφρο δεν κάνει καθόλου αντιφλεγμονώδη στην εγκυνοσύνη? ούτε βολταρεν?

Χρύσα κανένα νέο από την δουλειά?

Ρε κοριτσια πειτε μου εσεις στη δευτερη εγυμοσυνη εισασταν ετσι;;;;

γιατι εγω σημερα ειδικα δεν τη παλευω με τιποτα

η αναγουλα ειναι απιστευτη..με βλεπω να μη προλαβαινω μεχρι την τουαλετα..τοσο χαλια ειμαι..και σημερα στο γραφειο γινετε χαμος

Νατασουλα ειμαστε σε φαση νηνεμιας πριν την καταιγηδα...

ηρθε σημερα και το μπος απο την Κυπρο και αναμενουμε να δουμε τι θα γινει...

ακομα δε μας εχει μιλησει για τιποτα, εχει κοσμο στο γραφειο του!

Μακαρι ολα να πανε καλα και βλεπουμε..

αλλα ο Οικ Διευθυντης ωρα με την ωρα γινετε ολο και πιο στριμενος..με βλεπω να βγαζω καμια καρικατουρα του σκρουτζ και να την κρεμασω στο γραφειο του

Χρύσα εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες είχα τα ίδια χάλια απίστευτες αναγούλες μέχρι την 16η εβδομάδα, δεν έτρωγα τίποτα εκτός από φρυγανιές και λεμόνι στιμμένο. Μετά ξαφνικά κοπήκαν και άρχισα να τρώω σαν την γουρούνα για να βγάλω τα αποθημένα :lol::lol::lol::lol::lol:

orea xristougenniatikh atmosfera exoume sto spiti ....apo to prwi olo fonazw ston mikro :evil::evil::evil::evil:

ma einai dinaton na thelei mono ena zeugari kaltes (kai na einai plimeno mouskema)!!!na thelei na grapsei tous tixous me stilo ,na mou petaei ta plimena sto patoma ,na mhn efxaristiete me tipota .....nai tha mou pite einai dinaton .....kai egw exw toses douleies kai mono mazi tou asxoloume kai den mporw na tis kanw oles kai na trexw kai apo pisw tou ,me kourazei somatika kai meta ponaw ....

nai nai klegome ....tha mou perasei :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αφρο μου υπομονη ρε συ...

τι να πω..

ειναι σε μια φαση τωρα ο Μανωλιως που θα σου κανει τετοια..τα λεω σε σενα να τα ακουω εγω αν καιρω...

Καλα εμεις δεν παμε πισω απο ατμοσφαιρα

γεια σας...

τι εγινε βρε κοριτσια...λεω θα μπω και θα εχουν γραψει ενα σωρο σελιδες....και τιποτα :shock::roll:

τι παθατε;;;

εγω χθες και σημερα ετρεχα...χθες προσπαθουσα να μαζεψω τα χαρτια μου και σημερα πηγα τα επικυρωσα..αυριο παω να τα καταθεσω μιας και λιγη και η προθεσμια....οποτε καταλαβαινετε τρεξιμο....

ο μικρος χθες κοιμηθηκες απο τις 8 μεχρι τις 8 το πρωι :D:D:D:D:D:D παρτι εκανα...χαχαχα!!!!το μονο κακο ηταν οτι δεν με επαιρνε ο υπνος και τελικα κοιμηθηκα στις 2 και μιση :x

χρυσα εμενα η πρωτη εγκυμοσυνη ηταν ετσι...στη δευτερη δεν ειχα καθολου αναγουλες ουτε εμετους...τελεια ηταν....

οσο για την πεθερα μην χαλας την ζαχαρενια σου....

αφρο εμενα κλαιει καθε φορα που του βγαζω ενα συγκεκριμενο ζευγαρι μπυτζαμες με φορτηγα..καθε μερα με ρωταει "φορτηγο που;;;" :lol::lol::lol: τρωνε κολληματα σε αυτη την ηλικια!!τι να τα κανουμε;;;;

νατασακι θα το χωνεψεις στο τελος το παιδι :lol::lol: περαστικα σου...

σισσιω περαστικα στην μικρη σου..ευχομαι τα χριστουγεννα να ειναι περδικη :)

λενα του χρονου θα ειναι καλυτερα στη γιορτη...μη σκας!!!!!

μπεμπουλης περαστικα στον σπυρακο σου...

αργυρω αντε και για μας καμοια βολτα γιατι εδω στην ελλαδα κανανε περικοπες και στο δεντρο φετος :twisted:

η παναγιωτα καλα ειναι;;;πως τα πηγαινει με τον μικρο;;;

θου μηπως επρεπε να τα μελωσεις πιο πολυ;;;; :oops::P

αυτα τσουπρες...εχω σιδερο για το βραδυ :cry::cry::cry:

τι κανετε κουκλες?

ησυχια σημερα!

δεν τρεχει το τρενακι....μαλλον απεργει!

νυσταζω....!

αφησ ατην μικρη στη μαμα μου να βαλω ηλεκτρικη!

το πρωι πηγαμε στην γιορτη του ανηψιου μου....οταν ειδε να πετουν γλυφιτζουρια εκανε σαν τρελη!

Αφροδιτη αποσχολησε τον με κατι αλλο να ξεχαστει....

Χρυσα ευχομαι και παλι ολα καλα στη δουλεια!

και οι αναγουλες θα περασουν, κι αν οχιαφησε αι κατι στο οικ.διευθ.!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...