Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο26-ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ!!ΚΕΒΕΖΟΥΔΕΣ!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμπεθέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα που θέτεις...

Όσο για το θέμα που σου φαίνεται μούφα, ήμουν σίγουρη σε ποιο αναφερόσουν... ;););):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο μια χαρά σε βρίσκω.... :lol::lol::lol::lol:

Καλέ κι εγώ δίνω μελομακάρονα στη μικρή....Εξάλλου πως να αντισταθεί στα καταπληκτικά μελομακαρονάκια μου.... :D:D:D:D:D:D:D:D Προτιμώ να τρώει τέτοια παρά σοκολάτες... :twisted::twisted:

Σε 5 λεπτά φεύγωωωωωωωωωωω...Επιτέλους θα πάω σπιτάκι στην μπουμπουκίτσα μου!!!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η Ρεβέκκα έχει 3 τρύπες στο ωραίο αφράτο μαγουλάκι της!!! :o:o:o , βάζω μια φωνή στον Λ. και τον ρώτησε πώς της έκανε, μου έδειξε ένα παιδικό κατσαβίδι που έχει, αν και πιστεύω ότι είναι από μολύβι ή στυλό και αύριο είναι να πάμε και στον παιδίατρο για τον Λ. αν την δει θα μου την πει!!!!...................ελπίζω να μην της μείνουν σημάδια!!!! :o:o:o:?:?

Λένα στα ελληνικά της ξέρει αυτές τις λέξεις?

α ξέχασα επίσης να πω ότι, εκεί στο ΡΕΑ που γέννησε η Παναγιώτα, είναι πολύ ευγενικοί, αφού με ευχαρίστησαν γιατί δεν ξέρω!!!! :? , επειδή τους κάλεσα, μου είπαν!!!.....μάλλον επειδή είναι αρχή, είναι ακόμη καινούργιο, άραγε σε 10 χρόνια θα είναι το ίδιο? :?

αργυρουλα ξερει οτι βιβλιο = buch και οτι σκυλος = hunt και μερικες αλλες λεξεις

απλα αυτες τις συγκεκριμενες τις λεει μονο στα γερμανικα κ οχι στα ελληνικα

καταλαβαινει τι ειναι βιβλιο πχ

κ καταλαβαινει εντολες κ στα ελληνικα κ στα γερμανικα

ειναι φυσιολογικο δηλ ε

μην το εχουμε μπερδεψει το παιδι!

Λενα και ο Χριστοφορος καποιες λεξεις τις λεει καλυτερα στα Ρωσικ απαρα στα Ελληνικα..και οσο και να προσπαθω να του "επιβαλλω" να μηλαει Ελληνικα αυτος τις λεει..

Ο γιος μου αγαπαει περισσοτερο τον μπαμπα του απο μενα...κλαψ κλαψ

ευχαριστω αργυρουλα!!! πολυ καλο το αρθρο!

χαχαχαχαχα χρυσα!!

οχι πραγματικα δεν εχω προβλημα ας μαθει να μιλαει καλυτερα γερμανικα

(πραγμα απιθανο αφου εγω δεν ξερω καλα)

απλα το σκεφτομουν γιατι 2-3 λεξεις τις λεει μονο στα γερμανικα κ οχι στα ελληνικα, επειδη ελληνικα ακουει πολυ περισσοτερο κ απο μενα κ απο τη μανα μου που τον κραταει τα πρωινα

χτες πηγαμε κ πηραμε τα δωρα του μικρου

εγω ακομα δεν πηρα τπτ στον τολη

αλλα ουτε κ αυτος σε μενα :lol::lol::lol:

ποτε να παει αφου ολη μερα δουλευει...

πω πω κοριτσια κοιμαμαι ορθια... ελπιζω σημερα να εχουμε ηρεμο βραδυ

xaxaxax..λενα εμεις ακομα δεν πηραμε τιποτα και σε κανενα.

Αφου το δωρο δεν μπηκε...σημερα δε ειπα στον λογιστη πως αμα δε μα ςτο βαλει αυριο δεν θα του φερνω τσιγαρα στη φυλακη...

Εχω κατι χαζα συμπωματα που ειχα στον Χ πολυ πιο αργα..πχ δισκοιλιοτητα, δυσπεψια...ολα απο τωρα χωρις να παιρνω σηδερο κλπ κλπ κλπ...

τελικα αυτο το μωροο θα ειναι κοπι ο Χριστοφορος..ελπιζω μονο να γινει λιγο πιο υπναρουδικο...

απλα το σκεφτομουν γιατι 2-3 λεξεις τις λεει μονο στα γερμανικα κ οχι στα ελληνικα, επειδη ελληνικα ακουει πολυ περισσοτερο κ απο μενα κ απο τη μανα μου που τον κραταει τα πρωινα

δλδ ο Τόλης σε τι γλώσσα του μιλάει? όχι στα ελληνικά? :? μπερδεύτηκα!!! :?

σχολείο θα πάει Ελλάδα, γιατί ανησυχείς?

χρυσα κ νατασα θυμαστε για τη φιλη της αδερφης μου που το πρωοτ το εκανε καισαρικη κ πηγαινε για φυσιλολογικο/?????????????

ε τα καταφερεεεεεεεεεεεεεεεεεε :D:D:D:D:D

γεννησε!!!!!!!!!!!!!!!!

ποιος κοροιδεψε τα κοπρανα ενηλικα....εννοω τα μελομακαρονα της αδερφης μου να το ν σκισω;;; :lol::lol::lol::lol:

αδερφουλα μου ζηλευουν!!εσυ θα λες οτι τρως 1 αλλα ουσιαστικα 2 θα ειναι!!! :shock::shock::shock:

ax eimai ptoma ....o mikros exei ksefigei telios .....twra metraei ton mpampa me mia mezoura !!! :shock:

eimai koyrasmenh ,o mikros kimithike olh mera ena 20 lepto mono,lete naton balw apo twra gia nani?

ax tha kserathw kai egw dipla tou prin kimithei ....

entometaksi einai psilo nistikos kai den trwei mpifteki :evil::evil::evil::evil:

eipie toulaxiston to gala tou kai exei faei apo to apogeuma mia feta meli kai ena melomakarono kai 2 potiria xumo .....molis ebale ena kommati mpifteki sto stoma tou kai to eftise :(:(:(

αχ κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη.....

οι θηλες μου πονανε λιγοτερο και ο πυρετουλης μου αρχιζει να πεφτει!!!!

τωρα που λετε για γλυκακια,θελω να κανω και εγω μελομακαρονα,ελπιζω να προλαβω.

τρωω σαν γουρουνα,ουτε στη εγκυμοσυνη δεν ετρωγα τοσο :@):@)

αφροδιτη πως παει η εγκυμοσυνη???εχεις αναγουλες???

αν δεν προλαβω να σας καληνυχτισω,γιατι η μικρη μου γιαφκα,το αντρακι μου ξυπναει πεινασμενο και ουρλιαζει.......σας λεω απο τωρα καλο βραδι!!!!!

ΑΦΡΟ ΜΩΡΕ ΜΠΑς Κ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!! χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα πλακα καννω...

μπραβο μαμα Παναη καλή συνεχεια!!

λοιπόν για το βραδυ των χριστουγεννων το μενου θα εχει: κοτοσαλατα ,χοιρινο με μανιταρια κ κρεμα γαλακτος , γεμιστα χωριατικα λουκανικα με κασερι κ τυλιχτα με μπεικον , πατατα ψητη με μπεικον κ κασερι , κεφτεδακια τηγανιτά ,μακαρονοσαλατα ,σαγανακι και πιτακια... κοκκινο κρασακι κ σπαιτ γ την εγκυμονουσα!!

Το επομενο τρενακι θα ειναι...αγριπνοι στο σιατλ..

εμ πια με αυτες τις αυπνιες...

Παω να απλοσω την μπουγαδα...και μετα να κανω μπανιο..και μετα να διαβασω λιγο μπας και νυσταξω..

μα ειναι δυνατων...θα επρεπε να κοιμαμαι νυχθημερων....

ειναι ολα μαζι..το αγχος της δουλειας το νεο μωρο...ο Χριστοφορος...

Εχουμε 2 προτασεις για την ημερα των Χριστουγεννων....και δεν θελλω να παω σε καμια..

θελλω να παω στη μαμα μου να φαω ρολο κοτοπουλο και καβουροσαλατα...

Γιωτα μου ανοιξες την ορεξη!!!..πολλα θα φατε ρε..ποσα ατομα θα ειστε..μμμμμ μακαρονοσαλατα....ψηνομαι να κανω και να φαω..να βαλλω μεσα και καπαρη και αγγουρακι τουρσι

Βενηηηηηη..αμα εισαι μεσα στειλεμου μινημα για αυριοοοοοο

μεζουρα -μετρημα... γιατ ρε δεν το πιασες? :? Χρυσα 4 ατομα θα ειμαστε κ 2 μωρα πολλα ειναι?να μην κανω πατατες στο φουρνο τοτε..λ Γ με λεει θες 10 φουρνους για να τα κανεις ολα αυτα!!αχαχχαχαχαχα πηγαμε κολυμβηση κ γυρισαμε ,η μικρη ξεραθηκε κ λεω να ην πεσω κ εγω..τελικα το πρωι μετα τις δουλειες τον πηρα ενα διωρακι,ευτυχως εβαλα ξυπνητηρι γτ μου εφεραν το παιδι

ΑΦΡΟ ΜΩΡΕ ΜΠΑς Κ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!! χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα πλακα καννω...

μπραβο μαμα Παναη καλή συνεχεια!!

λοιπόν για το βραδυ των χριστουγεννων το μενου θα εχει: κοτοσαλατα ,χοιρινο με μανιταρια κ κρεμα γαλακτος , γεμιστα χωριατικα λουκανικα με κασερι κ τυλιχτα με μπεικον , πατατα ψητη με μπεικον κ κασερι , κεφτεδακια τηγανιτά ,μακαρονοσαλατα ,σαγανακι και πιτακια... κοκκινο κρασακι κ σπαιτ γ την εγκυμονουσα!!

σταματα μωρη.....λιγωθηκα η φαλαινα....

χωρανε αλλοι 3 στα χριστουγεννα σας;;οτι δε φαμε θα το παρουμε πακετο!! :shock::shock:

ασε κ εγω κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια!! φυσικα κ χωρατε !σας περιμενω!

ελα μωρε Χρυσα οτι περισσεψει θα το φαμε την αλλη μερα!! την 2η μερα θα κανω γεμιστο κοτοπουλο!!

αφου ειμαι Ποντια ρε Χρυσα,προτιμαμε να πεταμε παρα να φανει αδειο το τραπεζι....αα θα παρω κ παστουρμα!! τωρα που θα ανεβω θα φερω πισω καβουρμα ,εδω δεν εχει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...