Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο26-ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ!!ΚΕΒΕΖΟΥΔΕΣ!

Recommended Posts

πωπω Βικακι με τεντωσες!!! σοκολατοπιτα ε?μιαμ μιαμ μου τρεχουν τα σαλια,το σουφλέ μου άρεσε παρα πολύ σαν ιδέα!!! και τα άλλα ,κακουργα τι μου εκανες? εγω το δώρο το έβαλα στην άκρη ,θα παω α παρω τα τελη με αυτό...κ του Γιωργου το κρατώ γ την ασφάλεια το αλλο μήνα.... :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα

χθες ειχαμε δυσκολο βραδυ ο μικρος ειχε στο μυαλο του το σκουτερ που του πηραν οι γονεις μου και καθε λιγο και λιγακι ξυπναγε :evil::evil: σημερα συνεχισαμε τα ψωνια μας και πηραμε 2 παιχνιδακια και ενα μπουφαν

πηγαμε και την βολτα μας και περασαμε τρελα αφου σκευτομαι να παμε παλι

τωρα παιζει με τα παιχνιδια του γιατι δεν με αφησε να τα βαλω κατω απο το δεντρο!!!

εφαγε και 2 γιαουρτακια μιας και το μεσημερι σνομπαρε τα μπιφτεκια και εφαγε μονο ψωμι

ηθελε κιντερ αλλα εγω απτοητη του λεω γιαουρτι εχει κιντερ εφαγες το πρωι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακαρδη μανα

στην ακρη ε?

ααααααα εσυ εισια καλη!

ξεχασα τις κοτομπουκιες!

χθες πηγαμε σε ενα υπεροχο μαγαζι για φαγητο....

και δοκιμασα το τοπιικο τυρι της χιου....το μαστελο...πολυ ωραιο....στα καρβουνα

Πάλι μαγειρεύετε εσείς???? Εγώ με το ζόρι κάνω κανένα φαί απλο να χουμε να τρώμε και σεις δημιουργείτε!!!

Πρέπει να μάθω και γω καμιά συνταγή της προκοπής. Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια

Πολυ υποπτη η σιωπή της Νατάσας...Βρε λες???

εγω ψωνισα και για την μπεμπουλα που ερχεται σε λιγο καιρο,την ανηψουλα μου

πηρα ενα υπνοσακο,ενα φορμακι τρελα και ενα αρκουδακι

αυτα προς το παρον(καλα ειναι για αρχη???)

αχχχχχ ποσο μου αρεσε που ψωνιζα κοριτσιστικα ρουχαλακια ξετρελαθηκα!!!!!!

θελω κι εγω

Μην τα βάζετε με τα παιδιά...

Ένα μικρό κορίτσι μιλούσε με το δάσκαλο της για τις φάλαινες.

Ο δάσκαλος είπε ότι είναι φύση αδύνατο μια φάλαινα να καταπιεί έναν άνθρωπο, γιατί αν και είναι ένα πολύ μεγάλο θηλαστικό, ο λαιμός του είναι πολύ μικρός.

Το μικρό κορίτσι επισήμανε ότι μια φάλαινα είχε καταπιεί τον Ιωνά.

Ενοχλημένος ο δάσκαλος επέμεινε ότι μια φάλαινα δεν μπορεί να καταπιεί έναν άνθρωπο.

Τότε το μικρό κορίτσι είπε, " Όταν θα παώ στον παράδεισο, θα ρωτήσω τον Ιωνά."

Και ο δάσκαλος τη ρώτησε " Και αν ο Ιωνάς έχει πάει σην κόλαση?"

Και η μικρή απάντησε " Τότε θα τον ρωτήσεις εσύ!"

--------------------------------------------------------------------

Μια μέρα μια πιτσιρίκα καθόταν και έβλεπε τη μητέρα της που έπλενε τα πιάτα στον νεροχύτη. Ξαφνικά παρατήρησε ότι η μητέρα της είχε αρκετές λευκές τρίχες, που έκαναν αντίθεση στο καστανά της μαλλιά.

Κοίταξε της μητέρα της και τη ρώτησε όλο απορία "Γιατί κάποια από τα μαλλιά σου είναι λευκά, Μαμά?"

Και η μητέρα της απάντησε "Λοιπόν, κάθε φορά που κάνεις κάτι λάθος και με στεναχωρείς και με κάνεις να κλαίω, μια τρίχα μου γίνεται λευκή."

Το μικρό κορίτσι σκέφτηκε λίγο αυτή την αποκάλυψη και είπε "Μαμά, γιατί όλα τα μαλλιά της γιαγιάς είναι άσπρα?"

===========================================================

Μια δασκάλα συζητούσε με πεντάχρονα και εξάχρονα παιδάκια τις Δέκα Εντολές.

Αφού τους εξήγησε την Εντολή " Τίμα τον Πατέρα σου και τη Μητέρα σου", τα ρώτησε "Αν υπάρχει κάποια εντολή που να μας μαθαίνει πως να συμπεριφερόμαστε στα αδέρφια μας?"

Χωρίς να χάσει λεπτό ένα αγοράκι (το μεγαλύτερο στην οικογένεια του) απάντησε "Μην σκοτώσεις!"

----------------------------------------------------------------

Τα παιδιά είχαν όλα φωτογραφηθεί και η δασκάλα προσπαθούσε να τα πείσει να αγοράσουν από μια ομαδική φωτογραφία.

"Σκεφτήτε τι ωραία που θα είναι όταν μεγαλώσετε να βλέπετε αυτή τη φωτογραφία και να λέτε "Να η Ιωάννα, είναι δικηγόρος" ή "Να ο Μιχάλης, είναι γιατρός".

Μια φωνούλα ακούστηκε από το βάθος της τάξης "Και να η δασκάλα, είναι νεκρή."

Μια νηπιαγωγός παρατηρούσε τα παιδιά της τάξης της καθώς ζωγράφιζαν. Και περνούσε που και που από δίπλα τους για να δει τις ζωγραφιές τους.

Καθώς περνούσε από ένα κοριτσάκι που δούλευε σταθερά, το ρώτησε τι ζωγράφιζε.

Το κοριτσάκι απάντησε " Ζωγραφίζω το Θεό."

Η δασκάλα σταμάτησε και είπε " Μα κανένας δεν ξέρει πως μοιάζει ο Θεός."

Χωρίς να χάσει λεπτό από τη ζωγραφιά της, το κοριτσάκι απάντησε

" θα ξέρουν όλοι σε ένα λεπτό."

---------------------------------------------------------------------------

Μια δασκάλα εξηγούσε στα παιδιά την κυκλοφορία του αίματος. Προσπαθώντας να το κάνει πιο κατανοητό είπε "Τώρα παιδιά, αν σταθώ με το κεφάλι προς τα κάτω, όπως ξέρετε, το αίμα θα κυλίσει όλο εκεί και το πρόσωπο μου θα γίνει κόκκινο.

"Ναι", είπαν όλα.

"Τότε γιατί όταν στέκομαι κανονικά όρθια, δεν τρέχει το αίμα στα πόδια μου?"

Και ένας μικρός φώναξε, "Γιατί τα πόδια σου δεν είναι άδεια"

Τα παιδιά ήταν σε σειρά στην καφετέρια του σχολείου για το μεσημεριανό. Στην αρχή του τραπεζιού ήταν μια μεγάλη στοίβα με μήλα. Μια δασκάλα έκανε ένα σημείωμα και το άφησε δίπλα στα μήλα.

"Πάρτε μόνο ΈΝΑ. Ο Θεός κοιτάει."

Στην άλλη πλευρά του τραπεζιού υπήρχε μια μεγάλη πιατέλα με μπισκότα σοκολάτας.

Και ένα παιδί έγραψε ένα σημείωμα, "Πάρτε όσα θέλετε, ο Θεός προσέχει τα μήλα."

Γεια σας κοριτσια μου!

Τί κάνετε;;

Εμείς μια χαρά! Φτιάξαμε σοκολατάκια με την Ειρήνη....

Μου τα έκανε όλα μαντάρα. Έτρωγε τα κάστανα ανακάτευε με τις κουτάλες... Χάρμα σας λέω!!! Τώρα κάθεται και διαβάζει(φωναχτά) τα βιβλία της!!!

Εγώ δε νιώθω κάτι διαφορετικό, μια από τα ίδια. Ήρθε η μαία χθες στο σπίτι τα είπαμε λίγο ,άκουσε και το μωρό! Όλα καλά! Έχει πλέον εμπεδωθεί και ο τράχηλος είναι μαλακός αλλά από διαστολή γιοκ. Την Τετάρτη έχω γιατρό οπότε θα έχω και νεότερα...

Αύριο το πρωί έχω γυναίκα και λέω να την κοπανήσω για να πάρω δώρα κλπ....

Συγχωρέστε με που δε σχολιάζω απλά σας διάβαζα τμηματικά όλη μέρα και δε θυμάμαι τίποτα.

Μόνο το τραπέζι και τα φαγητά της Βίκυς μου έμειναν!!!! :lol::lol::lol:

Γιλωτα γιατί δεν κάνεις κανένα μπούτι στο φούρνο;;;

Έχω τέλεια συνταγή και εγγυημένη που τη κάνω χρόνια και είναι μούρλια!!! Αν θες...

Κοριτσια δεν προλαβαινω α σας διαβασω. Εχω τη μανταμ αγκαλια και τα κατσικακια να αλωνιζουν. Θυμιστε μου, πότε ειναι τα αλματα αναπτυξης;

Καλο βραδυ

αρνάκι Νατάσσα?βαλτην τη θέλω!!!

και εμενα μου έλειψε η κλεισουρα του σπιτιού με ένα νεογέννητο!!να χει απιστευτη ζέστη κ να τρεχω σαν την τρελλή α το θηλάσω/ταισω γτ κλαίει...αχ ωραιες εποχές....

μιλουσα τηλ με το σπιτι ,η μικρη με ακουγε κ έκλαιγε...της λεει ο Γ "κ θα παμε στη μαμα" τρέχει περνει το μπουφαν της κ τα παπουτσια της (πλεον τα βαζει μονη της) με ενα χαμογελο νααααα!!!! ερχονται ,με αγκαλιασε με φιλησε μου ελεγε γειααααααα και χαιρετουσε κ τον πατερα της σαν α του λεει αντε τζους τωρα...καθησαν καμμια ωρίτσα...την βαζει Γιωργος στο αμαξι γ να φύγουν...έδειχνε το καθισμα του συνοδηγου και έλεγε "να κάτσει " όταν συνηδητοποίηε οτι δεν θα παω αρχισε να σπαραζει..... πονεσε η καρδια μου!!!! η ψυχή μου....

αλαματα αναπτυξης

εβδομαδες:

5-8-9

12-15-16-17-18-19

23-24-25-26

(κορυφωση 17η-26η)

29-30(αγχος αποχωρισμου-προσκολληση)

34-35-36-37(κορυφωση 36η)

42-43-44-45-46(κορυφωση 44η)

51-52-53-54(κορυφωση 53η)

60-61-62-63-64(κορυφωση 61η-62η)

71-72-73-74-75(κορυφωση 72η-73η)

αυτες ειναι κοριτσια

εγω ειχα απο την 44η αλλα βρηκα που τα ειχε πει η λαλα καποτε

Tzaaaa...

Γιωτα θα συμφωνισω με το μπουτι στο φουρνο..νατασα πεσε τη συνταγη...να την κανω τα Χριστουγεννα...

επιση ςμπορεις να κανεις μερικα finger food...καναπεδακια ξυροι καρποι πατατακια, ντιπ για λαχανικα..και για γλυκο κανε φοντι σοκολατασ....

ερπισης μπορεις να κανεις τυρομπαλακια, καβουροσαλατα...η τσιζ κεικ..εχω μια ευκολη συνταγη

αχ. τι λεω βραδιατικα και εφαγα παστιτσιο..

ο μικρος εφαγε μισο ροδι...τσακισε το γαλα και τωρα ο Οδυσσεας τον κοιμηζει...

Βενη πες και εσυ καμια ιδεα....

Νατασα αμα μαλακωσε ο τραχηλος θα κανεις και διαστολη...υπομονηηη..γυρνανε τα λογια του παπανικολαου στα αυττια μου..δενε ιναι ολα τα μωρα ετοιμα να γεννηθουν στις 40 ευδομαδες..

δωσε χρονο να εχεις πιθανωτητες για εναν τελειο τοκετο..

αυτη την ευδομαδα θα δειτε και κατασταση αμνιακου υγρου και τραχιλου λογικα ετσι;;;;

Εγω μετα την αυχενικη θα παρω τηλεφωνο στο Εγκυμονω Γεννω Επιλεγω να μου συστισουνμαιες που να μενουν κοντα και να εχουν εμπειρια σε VBAC για να αρχισω μαθηματα ψυχοπροφιλακτικης και αναπνοες κλπ κλπ κλπ...

Γιώτα τo μπούτι είναι χοιρινό! Αλλά γίνεται τόσο ζουμερό και έχει σούπερ σαλτσούλα μέσα!!!

Μιαμ μιαμ μιαμ τώρα που το θυμήθηκα...

Αχ την Κωνσταντίνα μου... Της έλλειψες ρε συ...

Αθηνά ψάχνεις τα άλματα;;;

Θα αρχίσω να τα σκέφτομαι και γω πια...

Αναστασία πως είναι ο Σπυράκος;;; Ξέχασα να σου πω προχθες μπράβο του που άρχισε να κάνει διάλογο!!! Φαντάζομαι πόσο μεγάλη χαρά θα πήρατε!!!

Χρύσα την Τετάρτη θα μου κάνει δακτυλική αποκόλληση υμένων μπας και ξεκινήσει ο τοκετός. Δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνει κάτι αλλά υπάρχει πιθανότητα. Θα τα δούμε όλα,βάρος αμνιακό κλπ.

Για μαία μην ψάχνεις...

Θα σου δώσω εγώ το τηλ της δικιάς μου. Αυτή θα σου συστήσουν και από το σύλλογο! ;););)

Να είσαι σίγουρη!!!

καλησπερα....

σημερα πηγαμε και εμεις για τα δωρα μας!!!τι ωραιες οικογενειακες στιγμες....

πηραμε παιχνιδια στα παιδια...και παπουτσια για εμας...

α!φυσικα πηρα και τραπουλες και τσοχα για την πρωτοχρονια που θα κανω τραπεζι.

κοριτσια γραψτε καμοια συνταγη και για μενα...κυριως πιατο εχω...κατι συνοδευτικο θελω και γλυκο :D

κανενα νεο απο την παναγιωτα;;;;

νατασουλα απαραδεκτος ο τυπος με την στολη...ζηταγε και τα ρεστα αντι να πει συγνωμη :twisted:

αθηνα να σου ζησει ο ανιψιος...

σαυρογιωτα μια χαρα τα παει η μικρη με την προκληση...αντε με το καλο και η κιντερ σοκολατα :)

νατασα ειναι καλο που μαλακωσε ο τραχηλος...οσο για την διαστολη μπορει να την κανεις οταν σε πιασουν οι πονοι..

μιτσακι σχεδον παντα ο δευτερος τοκετος ειναι πολυ πιο ευκολος απο τον πρωτο...εγω στον γιωργο εκανα να γεννησω σχεδον 11 ωρες...ενω στον ιασωνα μεσα σε 2 ωρες ειχα γεννησει...και δεν ειχα ουτε ενα ραμμα...πετουσα λεμε :lol::lol:

αυταααα.φιλακια!

Χαχα..καλο..τι μονο μια μαια ειναι;;;;;

η εχει αυτη μονο εμπειρια σε VBAC..σε ειπα σε ειδα στον υπνο μου....λες να γεννησεις;;;;;

ειδα πως ξεκινησε ο τοκετος που διαρκουσε πολλη ωρα και πανω που ειπαν παει θα σε βαλουν για καισαρικη...τσουπ γεννησες τσακ πατ..και ηταν ολα τελεια....

αντε ρε με το καλο..

εγω ειμαι παλη καπως αυτες τις μερες..ηρθε και εδεσε αυτο με τη δουλεια...

τεσπα...

Αθηνα πως τα πας;;;;...ζωρικη η μικρη τελικα ε;;;..πιο ζωρικη απο τυις αλλες δυο κουκλες;;;;

αχχχ βρε κοριτσια με πηρε το παραπονο

για 2 πραγματα

πρωτον κοιμησα τον σπυρο και αφου μου εδωσε 2 φιλακια ρουφηχτα στην αγκαλια μου μολις του ειπα καληνυχτα και πηγανα τον φιλισω στο κεφαλακι μου γυρισε την μουρη :(

και δευτερον ακουω για τις ετοιμογεννες που λετε για εξετασεις αμνιακου υγρου,τραχηλου κτλ και στεναχωριεμαι-ζηλευω(με την καλη την εννοια παντα) που δεν μπορεσα να τα ζησω,που δεν προλαβα να ζησω ολοκληρη την εγκυμοσυνη μου,που δεν ενιωσα πως ειναι να σπανε τα νερα(που ειχα τοση αγωνια αν θα το καταλαβω :roll: ) και αλλα πολλα

θα ηθελα να το ζησω μεχρι τελους αν με καταλαβαινετε....ξερω οτι δεν θα το ζησω ποτε λογω του ιστορικου μου αν κανω δευτερο παιδι σιγουρα θα με πανε με καισαρικη αλλα ισως να ζησω μια ολοκληρη εγκυμοσηνη καποτε

αχ Γιωτα μακαρι!!!! Νατασσα βαλε συνταγη!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!! αρχισε να ποναει ο λαιμος μου :cry:

Αναστασια μη στεναχωριεσαι ουτε εγω εκανα τετοιες εξετασεις...επισης θεωρω υπερεκτιμημενο τον φυσιολογικο τοκετο! μολις κρατησεις το δευτερο αγκαλιτσα θα τα ξεχασεις ολα! ;)

Νατάσα με το καλό. Ρωταω για τα αλματα γιατι η μικρη θηλαζει πιο πολυ αυτες τις μερες. Ηπια την ειδικη μη αλκοολουχα μπυρα μου, ηπια και το τσάι μου και την μπουκωσα με εξτρα γάλα!!! Αυριο γινομαστε 7 εβδομαδων!

Αναστασία κάθε εγκυμοσυνη ειναι μια ξεχωριστη και μοναδικη ιστορια. Εγω ειχα φυσιολογικο τοκετο χωρις προκληση και επισκληριδιο. Γεννησα σχετικα ευκολα με τρεις σπρωξιες. Η αδερφη μου μπηκε με προκληση και επισκληριδιο και ειχε δυσκολη γεννα στις 41 εβδομαδες. Ολα ειναι σχετικα.. Το σημαντικοτερο ειναι να ειναι η μητεερα και το παιδι καλα..

Ασχετο. Θελω να παρω χυτρα WMF. Τις εχετε ακουστά;

Φιλακια! Γραφω με την Ιλιανα αγκαλια.. την κοιταζω και λιωνω!

αα δεν με πειραζει τοοοσο πολυ τοπως θα γεννησω απλα αν ξαναμεινω εγκυος θα ηθελα να ζησω ολη την εγκυμονσυνη

τον 8ο και τον 9ο που δεν τους προλαβα ;)

σας καληνυχτω κοριτσια μου παω για υπνο!!!

Geia sas!

Τι κανετε?!Παντα καλα!

Δεν εχω ορεξη για γραψιμο σχωρατε με κοπελιες!Μια καλησπερα ειπα να πω!

Αναστασια μου :YMHUG:

Αθηνα φυσικα τις εχω ακουσει!Τιμη???(η παρουσιαση την εχει τη μαρκα)

ηρθα ,,,,

νατασα γιατι να κανεις δακτυλική αποκόλληση υμένων?

πως γινετε?????????

εγω ρακος..

πηγα δουλεια..10 μ3 6 παρα..

μετα ηρθα εκανα μελομακαρονα..

εβαλαα πλυντηριο..εβαλα σκουπα

σιδερωσα..

κ τωρα καθισα..

το μυαλο μονο στο φαι...

αχχχ

θα ανεβασω φωτο..δε ξερω πως γιναν τα μελομακαρονα ..σξληρα μου φαινονται..

αυριο ρεπο.. :D:D:D

Ξεχασα να πω... Οι θηλές μου είναι ακόμα με πληγές. Είναι βασικά η μία κομμένη και στην άλλη λείπει το δέρμα από πάνω. Σημερα μάτωσε πάλι. Που θα πάει, θα στρώσει..

Για το σετ δύο χύτρες, το τελευταίο μοντέλο με χρονόμετρο, 6,5 λίτρα και 3 λίτρα, στα 210€.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...