Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Leticia, ευχαριστουμε για το πολυ ωραιο αρθρο που ανεβασες. ετσι να μαθαινουμε τι ¨καλουδια¨μας πουλανε και εμεις ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!! Γιατι αραγε ο καρκινος εχει γινει σαν την γριπη;;;; Οποιον και να ακουσεις καποιον γνωστο, συγγενη θα εχει με αυτην την ασθενεια.. Μακρια απο ολα αυτα τα χημικα. να τα αποφευγουμε οσο μπορουμε και να ψαχνουμε να βρουμε προϊοντα πιο αθωα!!!

Δημοσίευση

Koritsia gia thn Pepanthol ti gnomh exete??? Einai apo "ta kala" proionta gia ta mwrakia mas???

H paidiatros mas alla kai h maia mou otan gennhsa anamesa se diafora proionta pou protina mou sistisan thn Pepanthol san eteria... Meres twra skeftome na antikatastisw kai to sampouan-afroloutro mas alla den kserw me ti akomi, exoume to Jonsons baby shampoo kai to Proderm..

Δημοσίευση

Ευη τα Johnsons ειναι τα χειροτερα...

καλυτερα τα προδερμ και φυσαν ειναι με λιγοτερα χιμηκα, επισης και τα μπεπανθολ...

παντως ειδικα για την αλλαγη πανας εγω απο τοτε που ανακαλυψα το σπαθολαδο το χρισημοποιω με καταπλυκτικα αποτελεσματα..για το δε νινι αυτο θα βαζω απο την πρωτη μερα

Δημοσίευση

κοριτσια εχουμε κανει πολλες φορες αναφορα για καλλυντικα και τετοια.θαθελα να ξαναπω οτι τα τζονσονσ τα φυσαν τα προδερμ στο εξωτερικο ζητηθηκε να μη γραφουν επανω βρεφικα και παιδικα λογω τησ τοξικοτητας τους

εγω χρησιμοποιω αοο αμερικη τα earth mama angel baby oy ta stelnoyn edv se poy kalew timew kai me 4 eyrv ejoda apostolhs

εδω στην ελλαδα υπαρχουν τα green people kai ta natures baby νομιζω τα λενε και σα τελευταια τελευταια λυση τα weleda.

για το συγκαμα σπαθολαδο που λεει και η φιλη μου η χρυσα ελαιολαδο

υπαρχουν πηγες αρθρα εναλλακτικες και προτασεις στην ομαδα

οτι πιο φυσικο και ακινδυνο για τα αγγελουδια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Με το άγχος γενικά πως τα πηγαίνετε; Εγώ από τη μια προσπαθώ να σκέφτομαι ότι έχουμε περάσει τους σημαντικούς κινδύνους από την άλλη έχω διαβάσει τόσα πράγματα που περίεργες σκέψεις περνάνε που και που. Επίσης νιώθω ότι δεν την χαίρομαι τόσο αυτή την περίοδο, λόγω της αντίδρασης των γονιών μου, οι οποίοι από τότε που το έμαθαν είναι ψυχροί μαζί μας και δεν μας μιλάνε γιατί δεν είχαμε προλάβει και δεν θα προλάβουμε να κάνουμε (θρησκευτικό) γάμο. Πίστευα ότι τέτοιες κατάστάσεις φ΄ερνουν χαρές στις οικογένειες και όχι τέτοιες συμπεριφορές. Με τις αγορές δεν κρατήθηκα, αγόρασα 2-3 πραγματάκια για το μωρό τις προάλλες για νιώσω ότι μπαίνει μια ευχάριστη νότα στο σπίτι, αν δεν μου έχουν έρθει ακόμη, μάλλον από Δευτέρα. Προσπαθώ να βλέπω φίλους 1-2 φορές την εβδομάδα, αλλά και πάλι με έχει επηρεάσει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση.
    • Ειχε παει και περυσι. Ευτυχως δεν αρρωσταινε συνεχεια. Φετος θα δειξει πως θα παει και το κυριοτερο τι θα μου πει η παιδιατρος και ο γυναικολογος.
    • Μόνο όσοι περνάμε τις ίδιες καταστάσεις μπορούν να καταλάβουν και είναι απολύτως λογικό ! Να μην σκέφτεσαι αρνητικά! Το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι το μωράκι σου ότι είναι εκεί μέσα και είναι καλά,εμένα αυτό μου δίνει δύναμη το μωράκι μου που το νιώθω κάθε μέρα ,και να θυμάσαι κάθε μία μέρα που περνάει είναι και μια νίκη !! Αυτό σκέφτομαι Κ εγώ πλέον για να μπορώ να αντέξω όλο αυτό που περνάω !!! Μια τεράστια αγκαλιά σε σένα και σε όλες μας που περνάμε δυσκολίες !!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια. Μην αγχώνεστε ούτε με το βάρος ούτε με το πότε θα κάνει κραυγουλες και όλα.  Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και κάθε παιδί θέλει άλλο χρόνο για να κάνει το οτιδήποτε.  Εμεις έχουμε μπει στο αλμα 16-17 και κάνει κάτι ξεσπάσματα κλαματος αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό.  Εγώ κορίτσια από την άλλη ειμί πτώμα, αρχίσαμε πάλι στο σχολείο εργασίες και 3 μέρες τώρα έξυνα και έβαφα παγκάκια. Το χέρι μου με άφησε αλλά δεν λέω τίποτα στον άντρα μου γιατί θα με κράξει. Μου αρέσει όμως γιατί το βλέπω από την αποχή πως ο γιος μου πάει εκεί σχολείο και θα το χαίρεται.  Είχε να βαφτεί το σχολείο 20 χρόνια και ήδη έχει αλλάξει πάρα πολύ. Σαββατοκυριακο δώσαμε ρεπό στον εαυτό μας όσοι πάμε σχολείο για τις δουλειές και από Δευτέρα πάλι.  Τετάρτη έχουμε και εμείς 2 εμβόλια και εννοείται θα δώσω depon προληπτικά. Στα τελευταία εμβόλια μου έκανε πυρετό και υπνηλία,η υπνηλία μεταξύ μας δεν με πειράζει καθόλου 🤣
    • Η παιδίατρος όταν τη ρωτήσαμε αρχές του καλοκαιριού για το θέμα του βρεφονηπιακού είπε "Εννοείται να τον γράψετε". Ε, μέσα στο σπίτι συνέχεια πόσο να αντέξει ο καημένος; Πρέπει να αναπτύξει και τις κοινωνικές του δεξιότητες, να μάθει ένα σωρό πραγματάκια που όσο να'ναι δεν τα κάνουμε στο σπίτι. Για να δούμε πώς θα πάει... Και οι δύο επιλογές έχουν θετικά και αρνητικά.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...