Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


tanya

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία και έλεγχο κυστικής ίνωσης και ο σύζυγος μου σπερμοδιάγραμμα και τρίπλεξ οσχέου. Γνωρίζετε κανένα καλό κέντρο για να γίνουν αυτές οι εξετάσεις; Αν έχετε επίσης ιδέα για το κόστος αυτών των εξετάσεων, παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε. Εγώ είμαι ασφαλισμένη στο Δημόσιο και ο σύζυγός μου στο ΤΑΠΟΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

Για το που θα τις κανεις δεν μπορω να απαντησω γιατι μενω επαρχια....θα σου πω ενδεικτικα τι πληρωσα εγω....

Υστεροσαλπιγγογραφια 150Ε

Κυστικη ινωση περιπου 500Ε (αλλα καναμε και εγω και ο αντρας μου...οποτε υπολογισε τα μισα για 1 ατομαο)

Σπερμοδιαγραμμα περιπου 70Ε

Τριπλεξ περιπου 100Ε

Δεν ξερω τι καλυπτουν τα ταμεια που αναφερεις......εγω τα εκανα ολα ιδιωτικα

Παντως απο εργαστηριο σε εργαστηριο και απο πολη σε πολη υπαρχουν αποκλισεις στις τιμες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου tanya

Οι εξετάσεις για κυστική ίνωση που έχω κάνει (τις άλλες ευτυχώς δεν χρειάστηκε να τις κάνω...) είναι πάρα πολύ ακριβές και κατά την γνώμη μου ΔΕΝ αξίζει να τις πληρώσεις σε ιδιωτικό εργαστήριο....

Εγώ έκλεισα ραντεβού στο " Κέντρο Μεσογιακής Αναιμίας" του Λαικού Νοσοκομείου το οποίο βρίσκεται στην Σεβαστουπόλεως πίσω από το Ερρίκος Ντυνάν και δεν πλήρωσα τίποτα.

Το αρνητικό είναι ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού 1 μήνα πριν και ίσως και παραπάνω, όχι γιατί γίνεται χαμός...αλλά γιατί εκεί λειτουργούν με ρυθμούς χελώνας...Επίσης, τα αποτελέσματα κάνουν 20 μέρες να βγουν...

Εγώ να φανταστείς έκανα την εξέτσαση όταν ήμουν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πριν κλείσω το ραντεβού προσπαθούσαν να με αποφύγουν (λεγοντάς μου ότι θα είναι πολύ αργά τότε και ότι πρέπει να επιλέξω ιδιωτικό κέντρο) αλλά κατάλαβα ότι το κάνουν επιτηδες για να μην έχουν πολύ κόσμο...

Οι περισσότερες κοπέλες που γνωρίζω, με το που μαθαίνουν ότι είναι έγκυες, κλείνουν το ραντεβού και κάνουν την εξέταση γύρω στον 3ο μήνα...Στην θέση σου, θα τους έπαιρνα τηλέφωνο (αν το θέλεις πες μου) και θα έλεγα ότι είμαι έγκυος (έτσι και αλλιως δεν το ελέγχουν) στην 4η-5η εβδομάδα και θα έκλεινα ραντεβού για 1-1μιση μήνα αργότερα...Θεωρώ ότι από την στιγμή που μας κοροιδεύουν και αυτοί, ένα 'μικρό' ψεματάκι δεν είναι τίποτα σπουδαίο...Ειδικά αν λάβουμε υπόψη και την εκμετάλευση που γίνεται με την συγκεκριμένη εξέταση καθώς ο λόγος που την χρεώνουν τόσο είναι ότι δεν έχει περάσει στις επίσημες εγκεκριμένες εξετάσεις του δημοσίου και τον άλλων ταμείων (και τα ιδιωτικά κέντρα το γνωρίζουν αυτό και τις χρεώνουν πάρα πολύ)

Εναλακτικά υπάρχει και με 150 ευρώ σε κάποιο άλλο νοσοκομείο στην Αθήνα που αυτή την στιγμή μου διαφεύγει και που τα ραντεβού είναι πολύ πιο εύκολα. Αν το χρειαστείς μπορώ να το βρω.

ότι χρειαστείς για αυτό το θέμα πες μου!

Καλή επιτυχία!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τη συμπαράστασή σας. Γλυφιτζουράκι μου....ελπίζω να είσαι καλά...και τα διδυμάκια σου επίσης.

Σαμάνθα θα ήθελα να μου δώσεις το τηλέφωνο αυτού του κέντρου....για να πάρω να κλείσω ραντεβού....για να ξεμπερδεύω και με αυτή την εξέταση....

Να είστε καλά όλες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...