Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsakia mou ti kanete?sti germania rixnei tou skotwmou xioni...elpizw aurio na mporesei na gurisei kai o alex giati ta neura mou!!!

bikoulini mou..entaksei poso na antekseis ki esu??min niwtheis asxima...oso gia ta oikonomika as min to sxoliasw...polu duskola!!!ti na pw?kala na maste..ki emeis k ta paidakia mas!!

tonaki ki emena ta idia o xaris..tou xei katsei pws me to nero pernaei o vixas kai olo to vradu mama neroooooooooooooo!!!!asta na pane!simera einai kalutera..ante na doume!

bikaki ola kala??ontws polu kruo...to kalorifer exei parei fwtia..

eraki ti leei?o mikros sou?

mammys love pws pas?fouskwneis?

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσουδια πριν λιγο γυρισα σημερα δεν ειχα ορεξη να μεινουμε σπιτι ειμαστε κ μοναχουλια με το χαρη κ ετσι αλητεψαμε,φαγαμε κ εξω οποτε δεν εκανα τιποτα :D:D:D:D:D

μολις αναψα το τζακι πρωτη φορα μονη μου εχασα 100 χρονια απο το φοβο μου μη παρω καμια φωτια

τονια αστα να πανε δυσκολα τα πραγματα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κ αλλιως...πως ειναι ο αλεξανδρουκος...

ερη μου σε ευχαριστω πολυ...

φλωριαννα βικακυ καλα???

Δημοσίευση

Έρη επειδή έχει ξεραθεί η μυτούλα του από το πολύ φύσα...βάλε βαζελίνη για να μαλακώσει.

Και καλύτερα θα είναι ότι ήδη θα τον έχει πάρει ο ύπνος....

Περαστικά σας! ;)

Τρελοκοτσιδούμ....τι κάνεις???

Δημοσίευση

ναι δεν κοιμηθηκα :D:D:D:lol::lol::lol: εχω κανει τη νυχτα μερα ξεκινησα το παστιτσιο ανοιξα φυλλο εφτιαξα ζαμπονοτυροπιτα κ μετα μολις πηγα να ξαπλωσω κατα τις 3 μπαινω στο φεις κ μιλαγα με τη συμπεθερα απο κατω αλλο νυχτοπουλι κ εκεινη...

κ μου λεει κερνας καφε κατα τιε 3μιση κ τις λεω αμεεεεε κ ανεβηκε κ με το μπουρου μπουρου πηγε 7...

:D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...