Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΕΣ;;;ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ...Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ...

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ;;;

ΒΙΚΑΡΑ ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ;;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ;;ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια!!τι κανετε?εγω ειμαι ακομα χαλια αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως..ειναι και ο μικρος κρυωμενος κλαει συνεχεια δεν τρωει και η κατασταση αρχιζει και μου την δινει στα νευρα...δεν φτανει που εχω τον πονο μου εχω και τον αλεξανδρο με το παραμικρο να κλαει και να μην συνεργαζεται με τιποτα...

μετα τις γιορτες θα κανουμε την αλλη δοση της ηπατιτιδας...τον πηγαμε κ στην γιατρο και απλο κρυωματακι ειναι...ελπιζωωω δεν αντεχουν αλλο τα νευρα μου ειμαι και αυπνη

τα νεα σας?τι καιρο εχετε?

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΕΕΕΕΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΔΟΥΛΙΤΣΑ Ε;;;ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ;;;

Δημοσίευση

ΕΡΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!ΒΙΚΥ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΣΕΛΙΔΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ!!!!!!!!ΓΚΡΡΡΡΡΡ!!!!

ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΗΛΙΟΠΟΛΗ Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΑΣ??ΑΧ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!

ΤΙ ΝΕΑ ΚΟΥΚΛΕΣ??ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ???

Δημοσίευση

ερη μου χρονια πολλα κουκλα να σε χαιρετε η ομορφη οικογενεια σου

θα σε παρω μετα τηλ

τρεχω τρεχω σημερα αποφασισα να τα κανω ολα μαζι με πηρε κ ο υπνος δουλευω κιολας κ ειμαι σε κατασταση πανικου θα τα πουμε μετα καλημερα σε ολες

Δημοσίευση

ERAKI POLUXRONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!NA SAI PANTA GERI KAI NA SE XAIRONTAI OI ANTRES SOU...KI AUTOI POI S AGAPOUN...!!!!!

koritsakia ki egw douleies kanw ...na tis teleiwsw giati tin paraskeui einai imera beute!an grafetai etsi!erxetai o antroulis mou...kai katalavainete...xaxa!

Δημοσίευση

Καλημερααα!!!Ερυ χρονια σου πολλα!!!οτι επιθυμεις να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη!!!

κοριτσακια τικανετε?εμεις το βραδυ δεν καθολου..ο αλεξανδρος ψηνοταν στον πυρετο εκανε συνεχεια κακακια(μπλιαξ!!) και μετα απο καποιες ωρες ηρεμησε....τωρα ειναι καλυτερα αλλα ολο κανει κακα...ελεος!!!!! :evil::roll::twisted::o βαρεθηκα να τον πλενω αφηστε που δεν μπορω να μυριζω η κακομοιρα και εγω στην καταστασημου..τεσπα!!!θα τα πουμε και αργοτερα γιατι παλι τα εκανε

Δημοσίευση

χρονια πολλα Ερη!Να σε χαιρονται ολοι!Κοριτσια τι κανετε?

Εγω δεν προλαβαινω να γραφω τωρα και με τα 2 παιδια...Αλλα διαβαζω οσο μπορω τα νεακια σας!!

Ο μπεμπουλης εχει αρχισει τους κολικουσ τωρα και βασανιζεται λιγο...

Ο μεγαλος θηριο δεν σταματαει να μιλαει ολη την ωρα...με εχει ζαλισει :lol:

Δημοσίευση
χρονια πολλα Ερη!Να σε χαιρονται ολοι!Κοριτσια τι κανετε?

Εγω δεν προλαβαινω να γραφω τωρα και με τα 2 παιδια...Αλλα διαβαζω οσο μπορω τα νεακια σας!!

Ο μπεμπουλης εχει αρχισει τους κολικουσ τωρα και βασανιζεται λιγο...

Ο μεγαλος θηριο δεν σταματαει να μιλαει ολη την ωρα...με εχει ζαλισει :lol:

Ελισάβετ τι κάνεις? Χαθήκαμε καιρό έχουμε να τα πούμε....όλα καλά????

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Τώρα μαζεύτικα στο γραφείο από εξωτερικές δουλειές. Τι κάνετε;;;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Ο μικρούλης μου είναι κάπως καλύτερα. Το βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί στο κρεβάτι μου για να τον προσέχω. Τι το ήθελα;; 2-4 έκανε πάρτυ. Στριφογύρναγε, είπιε 3 μπιμπερό νερο, με κλώτσαγε, με έσπρωχνε κ.α. Τελικά ξυπνήσαμε στις 9:30 :shock::shock: . Δεν έχει κάνει άλλον εμετό από εχθές το μεσημέρι, μονο διάρροια. Αρχισε να τρώει και λίγο. Άντε μπας και κάνουμε Χριστούγεννα όρθιοι!!!!!!

Τόνια μου, περστικά και σε σας. Ελπίζω ο νέος χρόνος να βρει όλα τα παιδάκια μας καλά!!!!

ΣΤΑΜΥ μου, αν γίνουμε καλά θα έρθουμε κι εμεις. Δεν υποσχομαι τίποτα όμως γιατι έτσι όπως πάμε, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει :?:? .

Φιλάκια σε όλες!!!!

Δημοσίευση

Ασπακι,καλα ειμαι...εχω το μωρο και εχω χαθει λιγο...Μια χαρα ομως τα παω μεχρι στιγμης και με τα δυο...Τι κανεις εσυ?Τα μικρα σου?Θα ερθετε καθολου Ερετρια?

Δημοσίευση
Ασπακι,καλα ειμαι...εχω το μωρο και εχω χαθει λιγο...Μια χαρα ομως τα παω μεχρι στιγμης και με τα δυο...Τι κανεις εσυ?Τα μικρα σου?Θα ερθετε καθολου Ερετρια?

Καλά είμαστε κι εμείς, δόξα το θεό!!! Ερέτρια ερχόμασταν μέχρι πρότινος, αλλά τώρα που χάλασε ο καιρός δεν μας βλέπω να ερχόμαστε…βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.

Κατά τα άλλα η Μαρία μου πάει παιδικό σταθμό, και ευτυχώς δεν πολύ αρρωσταίνει, και έτσι η μητέρα μου έχει μόνο τον Λεωνίδα.

Οπότε καταλαβαίνεις είναι πιο χαλαρή η γιαγιά και επίσης η Μαρία λόγω σχολείου έχει ηρεμίσει και έχει αποκτήσει «τρόπους», χαχαχα…

Εσύ πως τα πας με τον μεγάλο, ζηλεύει τον μπέμπη???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...