Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ευχαριστώ Εράκι μου. Άντε να δούμε ποτε θα συνέλθουμε κι από αυτό. Ελπίζω να μην κολλήσουμε κι εμεις μόνο :?:?:? .

ΒΙΚΑΚΙ καλέ που στο allou γίνονται αυτά. Στο παιδικό λούνα πάρκ;;; Αμα συνέλθουμε ως τα Χριστούγεννα σκέφτομαι να πάμε κι εμεις. εντω μεταξυ έχει και την παραμυθουπολη στο Γκάζι στο Τεχνόπολις που λένε ότι είναι πολύ ωραία. Έχει 12 ευρω το άτομο με 1 παιδί. Δεν ξερω βεβαια αν εδίκνεται για την ηλικία των δικών μας παιδιών ή αν είναι για πιο μεγάλα, αλλά θέλω να παω να δω.

ΒΑΣΟΥΛΑ και εγώ δεν εχω ξεκινησει προσπάθεια να βγάλω τη πάνα ακόμα, σκέφτομαι να το κάνω από την ανοιξη για να μπορεί να γυρνάει με το βρακάκι και να μην τα κάνει και όλα χάλια.

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΕΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ Κ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΩΣΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ Κ ΦΥΓΑΜΕ!!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ''ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΛΥ Κ ΣΤΕΝΧΩΡΗΘΗΚΑ'' :lol::lol::lol::lol: ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ;;;;ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟ ΝΑΖΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕΑΝ ΤΟ ΝΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΥΣΗΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...ΕΜΕΝΑ ΕΚΛΕΓΕ Κ ΚΛΑΙΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

ΒΙΚΑΡΑ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ;;;

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ;;;ΝΟΜΙΖΩ Η ΒΙΚΗ Κ Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ;;ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!

ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ..

ΑΝΤΕ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ???

ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ 5!!!

ΕΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Κ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ,ΔΟΥΛΕΥΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ!!ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ???

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ??ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Κ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ???

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ???ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ??

ΒΙΚΥ ΣΟΥΠΕΡ Η ΦΩΤΟ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ???

ΦΑΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ ΘΕΙΑ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΚΛΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ???ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Κ ΗΜΕΡΑ Κ ΜΕΡΟΣ!!!ΚΑΠΟΥ ΖΕΣΤΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!

Δημοσίευση

hello!!!koritsakia mou gluka ti kanete?o xaroulis den einai kai sta kalutera tou..opws vlepw kai ola ta paidakia tou post mas e??perastika se olous k oles!!

bikoulini asta apo twra skeftomai pou tha pame sta petherika gia tis giortes!! :evil::evil: opws eipa kai stin katerina emeiis meiname pisw logw sxoleiou k den eimai to kalutero metro sugkrisis!tin alli evdomada tha paw k meta ton ianouario gia b-epipedou!!!den nomiza na mou pei sti b-epipedou tha doume :roll::roll::roll:

bikaki den me fovasai ee??xaxa...poso kala me ksereis...kanenas de me fovatai mono egw me fovamai ee??

aspaki pou xathikes??perastika sas ki esas!!!

Δημοσίευση

σταμμυ μου καλα ειμαστε βρε εσεις...για που λες κ ποτε λες??

ιωαννακη δεν μασας ρε εσυ εισαι βραχος :lol::lol::lol::lol: εισαι η μανα του λοχου :lol::lol::lol::lol: περαστικα στο χαρουληηηηηηηηηηηηηη

Δημοσίευση

να σαι καλα...

να σου πω την αληθεια καθε απογευμα γραφει στο τετραδιο τα μαθηματα του λεει κ εχει κ τσαντα σχολικη ετοιμη...

μακαρι οταν παει να εχει τον ιδιο ζηλο

Δημοσίευση
σημερα απο το πρωι ο χαρης με φωναζει κυια κακαλα(κυρια δασκαλα) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι αλλο θα ακουσω απο αυτο παιδι γελαω μονη μου σαν τη χαζη....

χαχαχαχαχα!!!! Ειναι πολύ γλυκούλης!! :x

Δημοσίευση

Μπράβο το παιδί. Μαθητάρα!!!!!!!!!!!!! Εγω πάλι νομίζω ότι ο Μητσάρας θα γίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε τίποτα πάνω από λίγα λεπτα. Βεβαια είναι μικρούλια ακόμα, αλλά απ την αρχή φαίνονται αυτα!!! Α ρε τι έχω να τραβήξω... οχι οτι θέλω σόνι και ντε να γίνει επιστήμονας, είδα και αυτούς με τα πτυχία, ετσι που γίναμε σουβλάκια θα τυλίγουμε όλοι (αν υπάρχει κι αυτο) αλλά τουλάχιστον να μην μας βγάινει η ψυχή να περνάμε τα μαθήματα!! Τι κάθομαι και σκέφτομαι η μάνα :mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

xaxaxaxa!

bikaki etsi me lene oi files mou~!mana tou loxou!xaxa!o xaroulis sou ti glukos!!!mallon to xei to onoma ti na pw?olo koufa petane...

flwrianaki asta...edw kai 2 xronia plenw...plenw...emetous...ti na pw?perastika sas!

stamoula ola kala?gia peite mipws kataferw na erthw..kapou pio kentrika re koritsia..na min kanw ki egw taksidi..

Δημοσίευση

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ.Η ΜΙΚΡΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ!!ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΧΑΛΙΑ!!!ΑΣΕ ΔΡΑΜΑ,ΕΣΥ ΕΣΤΡΩΣΕΣ??

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ!!

ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ??ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΩΣΤΟΙ???ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΣΑΣ!!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΙΟΞΙΑΣ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ??ΒΟΛΕΥΕΙ Κ ΤΟ ΜΕΤΡΟ Κ ΕΧΕΙ Κ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΚΙΝ!!ΕΧΕΙ Κ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Κ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ!!ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12!!! Η ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!!Ε??????????

Δημοσίευση

Και εκει που λες εσυ εχει ενα παιδοτοπο βικακι,καποτε δουλευα εκει!!και εκει αν θελετε παμε!!Αλλα ανοιξε κ στην λ.βουλιαγμενης ενα μολ καινουργιο,οπου βολευει δεν εχω προβλημα ,δηλαδη εσυ μπορεις ε?αλλα τα δυο μας θα παμε??? η ερη??

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΩ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ Κ ΘΑ ΠΑΧΥΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Κ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΔΙΠΛΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ!!!!

Δημοσίευση

χαχαχα ειναι μεγαλος πειρασμος....

δεν εχω καταλαβει πως πας σε αυτο εμπορικο εγω ενα ενα 80 τις εκατο μπορω μιλαμε κ μετα κοριτσια κ κανονιζουμε εξηγησε μου λιγο που ειναι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...