Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ναι Βασουλα η αληθεια ειναι οτι τωρα στο 2ο ηθελα διακαως κορη κι εγω!!!! :D

Βικουλα ναι ρε πηγαινε σε κανενα γιατρο γιατι την εχω πατησει κι εγω μια φορα που το αφησα και μου γυρισε σε βρογχοπνευμονια... :(

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΟΡΙΤΣΙ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ!!!

ΒΙΚΑΚΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ????ΚΑΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΡΕΙ.

Δημοσίευση

Που να μπλεξεις με τα νοσοκομεια παντα χαμος γινεται πας με εναν πονολαιμο και φευγεις με πυρετο μακρια......

Εβλεπα το θεμα με την Μαρινιω τελικα σταμυ πεφτει δουλεμα ε?αν ειναι δυνατον

Δημοσίευση

ΒΑΣΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΩΡΑΙΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΤΩΣ!!!ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ 2 ΝΙΝΑΚΙ??ΘΕΣ??

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΒΙΚΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ!

Δημοσίευση

Φυσικα και θελω δευτερο και αν γινοταν τωρα θα το εκανα τωρα αλλα εχω θεμα

θελουμε να φτιαξουμε με τον αντρα μου σπιτι στο χωριο και να γινει συντομα η μαμα μου δουλευει και τον μικρο οταν δουλευω τον προσεχει η πεθερα μου και ηδη παραμιλαει που κραταει τον μικρο που να κανω και δευτερο αλλα θα το κανω και θελει δε θελει θα το κρατησει (δεν ειμαι κακια)αλλα ο αντρας μου δουλευει την προσφερει τα παντα γιατι ο πεθερος μου εχει φυγει απο την ζωη μεχρι να παρει συνταξη και το μονο που μπορει να προσφερει ειναι να μας βοηθα στο μεγαλωμα του παιδιου στο κατω κατω δουλευω για να ειμαστε ανετα και να της δινουμε και λεφτα,

μεγαλη ιστορια τα σκεφτομαι και τρελενομαι γιατι ολη μερα καθεται απλα θελει να περναει καλα

Δημοσίευση

bikara kala kratei akoma o vixas sou ee??vasika kai ta siropia moufa einai..alla tespa!!

stamy me to kalo ena beboni to 2011...kounisou omws kai ligo eee!!!xaxa!

vasw oikonomika xalia eimaste oloi..dustixws omws den ginontai me paraggelia ta paidakia..gi auto vale mpros ki opote erthei..

Δημοσίευση

Το απόγευμα ξαναπήγα τον Λεωνίδα στον γιατρό....οξεία βροχιολήτιδα το πουλάκι μου!!! Εμ.... άκουγα εγώ το παιδάκι μου που υπέφερε.....ένιωθε δύσπνοια.

Αρχίσαμε εισπνοές aerolin, αλλά ρε γμτ κάνει ακόμα πυτερό...είναι 4η μέρα.

Αν συνεχίσει θα τον ξαναπάω για περαιτέρω εξετάσεις....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΗς ΓΛΥΚΟΜΑΝΟΥΛΕς ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΤΟς ΜΑ ΠΡΩΠΑΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!οι γιορτες περασαν τελεια δωρακια ,αγκαλιτσες,φαι πολυ φαι και κεφι....αχ!μια εβδομαδα εμεινε για δουλεια και μετα καλοκαιρι θα πιασει για να με ξαναδουν τι καλα!!!!!!!!!!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...