Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μεχρι το μεσημερι ημουν εδω που ειχε ο αντρας μου το μικρο...μετα εφυγα.. :roll:

Τωρα φανταζομαι εχετε φυγει εσεις!!! :lol:

Λενακι μου αντε με το καλο να πανε ολα τελεια!!!!Η σκεψη μας μαζι σου!!!Περιμενουμε νεα σου και λεπτομεριες! :P:-*

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ, ΒΙΚΑΚΙ, ΒΑΣΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΣΑΣ.

Καλή λευτεριά στις εγκυμονούσες και λιγότερες ιώσεις φέτος!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε να χαιρομαστε

τις οικογενειες μας και με λιγοτερες ιωσεις.

Ευχαριστω πολυ για την ευχες σας και χρονια πολλα στις συνονοματες...

Ευχομαι το ετος να μας γεμισει μονο χαρες :)

Δημοσίευση

hellooooooooooo!!!kali xronia manoulomanoulitses!!!piga tin paraskeui sto giatro kai mou eipe oti ola kala alla na pinw polla nera giati den exw polla ugra..kai na ksanapaw tin paraskeui na me dei opwsdipote!milame exw kanei sundesi me tin toualeta...imouna pou imouna kai me ta polla nera...auta ta neakia!aa..fusika den mou eipe fulo..den leei autos i idios(mou to ksekatharise telika) oxi oti den vlepei..alla 12/1 tha kanw b-epiepdou opote...

bikara teleia i photo...ti kaneis??

lenaki me to kalo....i skepsi mas mazi sou...

oi upoloipes kala?den diavasa tipota...den exw kouragio..

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ??ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΡΕΛΗ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΜΟΥ :lol::lol:

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ Κ ΚΑΛΑ!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ 72 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ??

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ?

Δημοσίευση

Αllo κουκλιτσες τι κανετε;;;

Προσπαθω μια ωρα να σας γραψω αλλα δε με αφηνει ο ταλιμπαν! :crazy:

Βλεπω αφαντες ολες σημερα...Βικακι πηζουμε!!!! :lol:

Φλωριανα μου Καλη χρονια και σε σενα!!! :D Πως περασατε;;;

Τζοανακι γιατι δε σου λεει βρε;;;ουτε στο πρωτο σου ειπε;;; Μαλλον δε βλεπει τσουτσουνι και δεν ειναι σιγουρος! ;)

Βασουλα δουλεια σημερα ε;;;Δε χιονισε τελικα να τη γλιτωσεις;;; :lol:

Σταμμυ γιατι καλε τους δουλευες για τι θεμα να βαλουν μυαλο;;;πεθεροπληκτη κι εσυ;;;; :lol:

Πηγα κι εγω στο ντοκτορ σημερα να δουμε τη τσουπρα και να του πω για τις συσπασεις. Μια χαρα η μπεμπα,αλλα ειναι ακομη με το κεφαλι πανω και να δουμε αν γυρισει μεχρι το τελος,ειναι μικρουλα 2140γρ και ο ομφαλιος περναει μπροστα απο το λαιμο της!!! :? Αυτο με ανησυχησε λιγακι η αληθεια και λεω αστην αναποδα κι ας κανω καισαρικη παρα να κανει καμια τουμπα και λουροδεθει!!! :o Αυτο με τον ομφαλιο ηταν παντα η ανησυχια μου και στη πρωτη εγκυμοσυνη... :?

Για τις συσπασεις μου ειπε αφου μου εξετασε το τραχηλο κι ευτυχως ηταν κλειστος,να μη παρω χαπια,αλλα να ξεκουραζομαι οσο μπορω περισσοτερο...αλλα με ενα 2χρονο στο σπιτι ποσο να ξεκουραζομαι... :?

Δημοσίευση
Βασουλα δουλεια σημερα ε;;;Δε χιονισε τελικα να τη γλιτωσεις;;;

Δεν χιονισε δυστηχως αλλα απο το μεσημερι ριχνει που και που αλλα ενα μηνα να

ριχνει ετσι δεν νομιζω να το στρωσει αλλα εχω ελπιδες για το βραδυ που θα πεσει η θερμοκρασια :D που θα παει παντως εχει πολυ κρυο

Δημοσίευση

Αντε βρε στο ευχομαι!!! :lol: Ευτυχως που δεν εισια εδω στη Σαχαρα γιατι χιονι δε θα εβλεπες ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα!!! :roll: Αφου σημερα πηγα τον Αλεξ μεχρι τις κουνιες και στον ηλιο εβγαζες τη μπεμπελη!!!! :shock:

Σταμμυ μου ειμαι 34 εβδομαδων στις 13 μπαινω στο μηνα μου! ;)

Αααχ απο πεθεροβλακειες αλλο τιποτα!!!!! :x

Δημοσίευση

Σταμμυ μου αντε ξεκινα κι εσυ το ελευθερο κολυμπι να εχουμε κι αλλο σπορακι!!!! :D Κι εγω ηθελα να κανω κορες αλλα στο πρωτο αστοχησαμε! :lol: Καλα οχι οτι αλλαζω το μικρο μου ταλιμπαν με τιποτα στο κοσμο!!!! :x

Ρε Βικακι μηπως να παρεις κανενα σιροπακι;;;; :?

Δημοσίευση
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΟΥΛΣ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 2011!!ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ??

Σε ενα χωριο εξω απο την θεσ/νικη.

Κι εγω ηθελα να κανω κορες αλλα στο πρωτο αστοχησαμε! Καλα οχι οτι αλλαζω το μικρο μου ταλιμπαν με τιποτα στο κοσμο!!!!

Και εγω τρελα με τα κοριτσια εχω αλλα μολις ειδα τον μικρο μου δεν τον αλλαζω ουτε με 10 κορες.Αλλα οταν με το καλο κανω δετερο θα ηθελα να ειναι κοριτσακι :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...