Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

helloooooooooooo!!!ola kala manoulitses?

bikaki kalofagwti...na ste panta kala!!!egw aurio tha ti ftiaksw to prwi..

tonaki perastika sou..ola kala kata ta alla?klwtsaei o mikros?

tonaki28 me douleueis?11 kila kai skas??idi exw parei 4,5...asta..

flwrianaki ki egw eimai parliarofun...ton goustarw trela ki exw ftiaksei polla kai ontws petuxainoune..kai einai kai polu glukos anthrwpos..

aspaki ola kala i mikroula?ki aurio exeis ki etoimasies?

lenaki me to kalo koritsaki mou o antraklas...

elisaki vaze orous gia na min proxwrisei se flema..

filia se oles!!

Δημοσίευση

καλησπεεραααα!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???

τονια μου περαστικα να ειναι!!ευτυχως που ηρθε κ η μαμα σου!!!

βικυυυ ξεπορτισες παλι μαρη??!!!!!στασο δεν εχεις!! (ετσι γραφεται το στασο???!!! :roll::lol: )

ιωαννακι μου τι κανεις???ο χαρης??το μπεμπακι???? :)

βρε κοριτσια να σας ρωτυησω κατι μην κανω καμια μπαρουφα???

στη συνταγη της βεφας για βασιλοπιτα λεει βαζουμε στη ζυμη κ σταγονες σοκολατας!!ξερετε αυτες τις γιωτης νομιζω!!!!αυτες λογικα θα λιωσουν στο ψησιμο!λετε να γινει σοκολατενια μεσα η βασιλοπιτα???η' απλα θα εχει βουλες?????ωωω θεε μου δεν ξερω τι μου γινεται!!! :o

Δημοσίευση
ναι γινετε δαλματιας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: λιωνουν βρε :D :D :D

=))=))=))

ναι βρε λιωνουν το ξερω!!!αλλα μετα απλωνονται σε ολη τη γεμιση κ σκουραινουν το χρωμα ολης της ζυμης η' μενουν εκει σαν βουλιτσες?????!!! :oops:

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες!!!καλα ειστε???

εμεις φτιαξαμε μπισκοτα με καστανη ζαχαρη του παρλιαρου!!!!τελεια τα μπισκοτακια μας!!!βαλαμε κ ασπρο γλασο με πουχρομη τρουφα!!!

εσεις τι νεα???εγω αυριο θα τρεχω για το βραδινο τραπεζι,εσεις τι θα κανετε αυριο???

Δημοσίευση

Ανδριανα μου μενουν μεσα σα βουλες! ;) Σα Δαλματιας που λεει και η Βικυ!!!!!! :lol::lol:

Βικακι πολυ καλη η μαμα σου!!!!!Ειναι να μη σε σκλαβωνει με κατι τετοια;;;;;; :YMHUG::x

Εμενα δυστυχως τετοιες προσφορες δεν υπαρχουν απο πουθενα.... :cry::cry::cry:

Τζοαννα μου κι εγω στην εβδαμαδα που εισαι τοσα ειχα παρει! ;) αλλα καποια στιγμη πηρα μερικα μαζεμενα και τωρα δε θελω να ξεπερασω τα 12-13... :? Φοβαμαι μη μου μεινουν...

Βασουλα λες να μας κραξουν τις ανεπροκοπες;;;;;!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

αγαπημενη αναλογα ποσο θα βαλεις ...αν βαλεις λιγο θα ναι σαν βουλες αν βαλεις πολυ θα απλωθει :D:D:D:D

τονια μου ναι η καλη μου παρολη τη κουραση της το τελειωσε καλα ειναι που της εχει λειψει ο εγγονος της

σταμμυ μου καλα μαγειρεματα...

Δημοσίευση

σε 34 εκατοστων!!!νομιζω κιολας!!!μωρε λιγο σοκολατα που κ που αραια μεσα,δεν με πειραζει....φοβαμαι μην γινει σοκολατενια ολη ομως!!!

να αυτη ειναι η συνταγη!!http://www.vefashouse.gr/vefashouse/cur_recipe.asp?rdept_id=2&recipe_id=961&flag=1

Δημοσίευση

ρε δοκιμασε την αμα θες εμενα παντως προσωπικα δεν μου εχει κατσει συνατγη της μπορει η βασιλοπιτα της να ναι καλη

εγω φτιαχνω αυτη πολλα χρονια ειναι τυπου κεικ με καρυδια

Δημοσίευση

Καλημέρα, απ' ότι βλέπω μόνη μου είμαι πρωί-πρωί!

Τελικά εχθές πήγαμε στην γιατρό, με ίωση και τα 2 παρακαλώ.... :(

Ο Λεωνίδας βέβαια την περνάει πιο ελαφρά, αλλά σε γενικές γραμμές χάλια είναι τα πουλάκια μου. Με πυρετό, βήχα, και η Μαρία ελαφριά ωτίτιδα....

Τι να πω ρε γμτ.....έχω προετοιμασίες σήμερα για το τραπέζι, είμαι και στην δουλειά....σκ@τά κοινώς. :evil:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ!!

ΑΣΠΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ Σ@@@Α ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....

ΝΥΣΤΑΖΩ ΚΡΥΩΝΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ Κ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Κ ΓΛΥΚΟ...

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΩ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΟΝΟ ΤΑΨΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ...ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΟΕΟ;;ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΑΔΟΚΟΛΑ;;Η ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΕ;;; :roll::?:

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΕΙΚ Κ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΟΛΚΛΗΡΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΤΡΟΥΦΑ...ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΘΑ ΡΙ ΞΩ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ Κ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΣΚΕΤΟ ΤΟ ΚΕΙΚ...

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια.

Ασπακι μου περαστικα σας μωρε.Εμενα ο μεγαλος ειναι καλυτερα αλλα ακουω τον μπεμπη τωρα να ρουθουνιζει.Θα παρω την παιδιατρο μηπως μπορεσει να ερθει να τον δει να μου φυγει το αγχος.Εμενα μου ποναει ο λαιμος.Τελεια :(

Βικουλινι τα κεικ και τα γλυκα δεν τα πολυπετυχαινω οποτε δεν ειμαι η ειδικη να σου πω :?

Δημοσίευση

ΑΣΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ;;;

ΑΦΟΥ ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΞΕΝΥΧΤΗΣ.. :shock: ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ...

ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΑΡΙΣΑ ΕΒΑΛΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΝ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ Κ ΞΕΙΚΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΙΕΣ!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!ΑΣΠΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΒΑΣΙΚΑ ΕΥΧΟΜΕ

ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΩΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ , ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ... :D

Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΦΤΩΧΙΑ :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ :ymparty::ymparty:

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!

Ασπάκι, περαστικά βρε. Αντε να ειναι τα τελευταία και του χρόνου όλοι καλά!!!! Ξεκινήσατε αντιβίωση για την ωτίτιδα;;;;

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου θα σου γράψω και αυριο. Πολύχρονη!!!!

Φιλάκια σε όλες

Δημοσίευση

καλημερα τσουπρες μου

καλη χρονια να εχουμε να χαιρομαστε τις οικογενειες μας υγεια αγαπη ευτυχια για ολες μας!!!!!!!!!!!!!

και φετος κανενα παιδακι να μην το βρει αρρωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...