Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

oute egw tis katalavainw!!!den me goustaroune..opote den tous goustarw ki egw!me apotelesmaa na min exoume sxeseis!apla sou eipa..opote pame..theatro..ki autoi ki egw..!kai oloi oi tsakwmoi mas me ton alex proerxontai ap autous..opote eipa g@@@ma to kai apla mia sto sto toso..pame gia na teleinoume..

GEIA SOU BIKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΣ..ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑνουμε παιδια ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ...ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ :lol::lol::lol::lol::lol: ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ...ΡΩΤΑΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ''ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΔΩ''

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ... ;) ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
φαγαμε εκανα μπανιο κ το χαρακη κ σε λιγο θα μπω κ εγω να κανω κ λιγο τα μαλλια μου που ειναι αθλια...

μπα μας θυμηθηκε η αδειουχα????????????

Τι έγινε τρελοκοτσιδού?????? πήραμε τα πάνω μας???

Δημοσίευση

λεω να κανω μια ανακαινηση στον ευατο μου να παρω κ λιγο τα πανω μου μηπως κ η μαμα μου η καλη μες το σαββατοκυριακο κρατησει τον εγγονο της κ ξεδωσω λιγο κ εγωωωωωωω

Δημοσίευση
λεω να κανω μια ανακαινηση στον ευατο μου να παρω κ λιγο τα πανω μου μηπως κ η μαμα μου η καλη μες το σαββατοκυριακο κρατησει τον εγγονο της κ ξεδωσω λιγο κ εγωωωωωωω

ΤΙ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ;;;;:roll::roll::roll:

Δημοσίευση

βικαρα ακομα δεν εχω μπει γιατι θα μου παρει τη θεση ο νικος κανονιζω κ ενα κονε στη κουμπαρα μου :lol::lol::lol::lol: αλλα θα τα κανω κοτσιδες να βγαλω φωτο αφιερωμενη στην αδειουχα μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α ρε ιωαννακη ασε κ εγω καμενη αλλα τα παμε κ πηγε ο καθενας στο δρομο το δικο του κ εκεινοι ο δρομος τους ειναι ο αγυριστος :shock::shock::shock:

Δημοσίευση

α μαρη αδειαουχα θα σε φτιαξω εγω γιατι δεν ξερεις ακομα τη τρελα μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βικακυ θα κανω στον εαυτο μου μαλλια τριχες κ δεν συμμαζευετε θα ξεκινησω σε λιγο θα τελειωσω σε 2 μερες

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΛΑΠΤΟΠ!!!!!!!!!!!ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΩΡΑΚΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ???

ΤΙ ΝΕΑ????ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!! :shock: ΠΕΡΑΣΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΑΤΡΙΟ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΑΔΕΡΦΟ-ΝΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ :twisted::twisted: ΤΕΛΕΙΑ Ε????

Δημοσίευση

περαστικα κ σε σας σταμμυ μου καλα τραπεζωματαααααααααααααα [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_bigsmurf.gif] [smilie=icon_bigsmurf.gif] [smilie=icon_bigsmurf.gif]

Δημοσίευση
α μαρη αδειαουχα θα σε φτιαξω εγω γιατι δεν ξερεις ακομα τη τρελα μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lo

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τι μας λές????

έχε χάρη που σφουγγαρίζω τώρα και δεν μπορώ να γραψω και πολλά.....τυχερή....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...