Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ναι τονια μου σιγα σιγα θα δεις τη τρελα μας κ εσυ...

κ εγω βικακυ ετσι κανω αμα ειναι να ξυπνησω σε 10 λεπτα καλυτερα λεω κατσε εκει να κλαις τη μοιρα σου χιχιχιιχ

επιστρεφω σε λιγο παω απομονωση για τσιγαροοοοοο...ποτε θα με κλειδωσει ο ταλιμπανακος απεξω κ θα γελαω :lol::lol::lol::lol::lol: παντα βεβαια αφηνω αλλη μια πορτα φυλαγε τα ρουχα για να εχεις τα μισα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα ειναι τοσο ωραιες η σοκολατουλες

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γυρισα εκανα κ μια σταση απο το σαλονι τσακισα 2 μελομακαρονακια που με κοιταζαν ετσι λυπημενα :(:(:( να καπως ετσι κ ειπα να μην ειμαι ακαρδη κ να τα φαω :lol::lol::lol: αντε κ εις αλλα με υγεια :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΜΑ ΒΙΚΑΡΑ ΤΣΙΓΑΡΟΠΑΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ (ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑΑΑΑ) Κ ΒΓΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ :lol::lol::lol: ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟ ΑΡΧΗΣΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τωρα που ειπατε σοκολάτα...

ακουστε σκηνικό το πρωί... Τον βάζω στο καρεκλάκι του και του δίνω να πιεί το γάλα του... διπλα απο το καρεκλάκι ειναι το τραπέζι της κουζίνας και εκει έχω στολίσει ενα πιάτο με κάτι σοκολατάκια χιονάνθρωπους που πήρα χθες απο το σουπερ... Τα κοιτάει και κολάει και αρχίζει και φωνάζει "Μαμα κοκοοο, μαμααα κοκοοοοο" :evil::evil:

Ε- Δεν έχει κοκο Κώστα, πρώτα θα πιείς το γάλα σου και μετά θα σου δώσω αν θέλεις..

Κ- Ελα μαμα κοκοοοο

Ε- Οχι Κώστα, θα πιείς το γάλα σου πρώτα και μετα..

Κ- Μαμααααααααααα - Κλάματα - Αναφιλιτά -Τσιρίδες -

Παίρνω και εγώ το πιάτο όπως είναι και πετάω τα σοκολατάκια στα σκουπίδια... :(

Δημοσίευση

Παίρνω και εγώ το πιάτο όπως είναι και πετάω τα σοκολατάκια στα σκουπίδια... :(

ΠΑΑΑΝΕ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ :cry::cry: ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΗ ΒΙΚΑΡΑ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ξηρούς καρπούς εγώ δεν του έχω δώσει ακομη... :roll: ουτε χοιρινο του έχω δώσει... :oops: αυτα τα 2 δεν έχουμε βάλει στην διατροφή μας ακόμη... :roll:

Αλλα εγώ τα πέταξα τα σοκολατάκια γιατι ρε παιδιά έχει τώρα 15 μέρες περίπου που δεν πίνει γάλα.. :evil: με το ζόρυ δηλαδή και τα νευρα μου κάθε μέρα.. :evil: και αντε το βράδυ ήξερα ότι ηταν φαγωμένος και δεν ηθελε γάλα,,, :| αλλα να μην πίνει και το πρωί που ειναι νηστικός???? :evil::evil::evil:

Θα τον δαγκώσω :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Αχ αυτες οι σκοκολατες ..και εμεις εχουμε μεγαλο θεμα.Τωρα τα εχω εξαφανισει ολα απο το σπιτι...Αφου του δινουν οι γιαγιαδες να τρωει τουλαχιστον μονο εκει!Αχ βρε κοριτσια και εγω θελω ενα τσιγαρακι αλλα θηλαζω....

Δημοσίευση

Αααααχχχχχχχ τσιγαρακιιιιιιιιιι!!!!!!! =p~ Κακουργες τι μου κανατε τωρα!!!!! Παρ'ολο που τωρα στην εγκυμοσυνη δε το θελω μου λειπει τοοοοσοοοο πολυ!!! :oops: Να καθομαι στο μπαλκονι την ωρα κυριως που κοιμαται ο μικρος,με ενα ζεστο καφεδακι και να απολαμβανω ενα τσιγαρακι!!!! Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το ξαναρχισω οταν γεννησω! :oops: Βεβαια εχω βαλει και στοιχημα οτι θα θηλασω αυτη τη φορα αλλα ουτως η αλλως μεχρι 5 επιτρεπονται... :whistle:

Βικυ πεθανα με αυτο που ειπες για τη σοκολατα και τον αντρα σου!!!! :lol::lol::lol: Ε μα υπαρχει ανθρωπος που δε του αρεσει η σοκολατα;;;;!!!!!! :shock: Να τον πας να τον μελετησουν ως εξωγηινο ειδος!!! :lol::lol::lol::lol:

Ερη μου εμενα δε πινει γαλα απο 7 μηνων... :roll: οποτε μην νομιζεις οτι φταινε τα σοκολατακια...αν δε θελουν να πιουν γαλα,δε πινουν με κανενα τροπο, ενω αν ειναι λατρεις του γαλατος,οπως πχ μιας φιλης μου,δε πα να εχουν φαει τον αμπακα τη κατεβαζουν τη μπουκαλα! :lol:

Δημοσίευση

Αχ βρε Τονια μου πως σε καταλαβαινω και εγω ετσι ημουν στην εγκυμοσυνη.Και τωρα δλδ αυτο σκεφτομαι καφεδακι με τσιγαρακι!

Αχ ποτε δεν θα το κοψω το ριμαδοτσιγαρο.

Δημοσίευση

ΕΛΙΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΘΥΛΑΖΑ ΗΘΕΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΛΙΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΣΑ...ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΖΑ...

ΤΟΝΙΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΩΝ Ε;;ΜΟΥ ΔΩΣΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΠΙΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ Η ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΑΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Δημοσίευση

Εμενα τελικα κοιμηθηκε και ο μεγαλος...Σκεφτομαι οταν ξυπνησει να κρατησει τον μπεμπη η μαμα μου και να παμε μια βολτιτσα οι υπολοιποι.Αχ εχω βαρεθει σπιτι..

Α εχω και τα γενεθλια μου σημερα!

Δημοσίευση

Παιδια αποκλείεται δεν του το κόβω το γάλα... και αυτα ρε παιδι μου τα παιδικά ειναι απαίσια στην γέυση..

Μηπως να του πάρω κανονικό?

Βικουλίνι αν καπνίσεις πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον ενα 20αλεπτο για να θηλάσεις...

γουσταρω που μπαινουμε όλες μαζι και τρέχουν οι σελιδούλες χεχε!

Δημοσίευση

Ελιζα και Βικουλινι εγω το εχω συνειδητοποιησει οτι δε προκειτσαι να το κοψω το ρημαδι...το γουσταρω τρελα!!!! :oops: Βεβαια καπνιζω λιγο(8 περιπου τη μερα)....Παντως κορυτσια ντρεπομαι που το λεω,αλλα αν και θελω διακαως να θηλασω το 2ο(το 1ο δε τα καταφερα,μεγαλη ιστορια) 2-3 τσιγαρακια θα τα κανω νομιζω... :oops::oops::oops:

Ξυπνησε ο ταλιμπαν!!! Παωωωωωω!!!!! :lol::lol:

Α Ελιζα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!! [smilie=occasion13.gif] Να σε χαιρονται!!!!!

Δημοσίευση
Παιδια αποκλείεται δεν του το κόβω το γάλα... και αυτα ρε παιδι μου τα παιδικά ειναι απαίσια στην γέυση..

Μηπως να του πάρω κανονικό?

συγνώμη που μπαίνω έτσι σφήνα!!!...και εγώ άλλωστε μαμά του 2008 είμαι.....στην Ρεβέκκα άλλαξα 6 γάλατα μέχρι να δούμε ποιό της αρέσει!!!! :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

ΕΛΙΣΑ ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!! :ymparty::ymparty:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΘΥΛΑΖΩ ΠΛΕΟΝ...ΟΤΑΝ ΘΥΛΑΖΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΚΑΝΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΓΩ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΤΑ Η ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΤΣΑ ΜΕΛΙ ΜΕΣΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΒΡΟΜΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΠΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ...ΜΠΛΙΑΞ!!

ΑΡΓΚΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΝ!!ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ 2008 ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ!!

Δημοσίευση

εδω ειμαι ηρθαν οι γονεις κ καθομουνα μαζι τους ακομα εδω περιμενουμε κ κατι φιλους θα ψησουμε καλαμποκι κ καστανα στο τζακι γιουπι :D:D:D:D

ερη κ εγω ειμαι τις αποψεις να δοκιμασεις κ αλλα εμας το εχει κοψε απο 1ενος τα αλλαξα ολα μεχρι κ κακαο εβαλα μεσα σαν τελευταιο αλλα ουτε κ με αυτο φαντασου δεν το γουσταρει καθολου βεβαια ουτε εγω ουτε ο νικος πινει βρηκε να παρει το παιδι,μου ειπε η παιδιατρος να κανει 3 γαλακτομικα γευματα ευτυχως τρωει πολυ τυρι κ γιαουρτι...

βικακυ καλα δεν το συζητω θα κατουρηθουμε....

τονια εγω το χα κοψει στη εγκυμοσυνη κ στο θηλασμο μολις αποθηλασα το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι ενα τσιγαρο το ηθελα τοσο πολυ....κ συνεχισα βεβαια με πακετα :D:D:D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...