Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

εχω φαει τρελο ξενερωμα μιλαμε..αστο καλο..ακομα μονο που σκεφοτμαι μεχρι τη αλλη παρασκευη θα δουλευω συνεχομενα ξενερωνω,,

τεσπααα

γιωτα μπραβο ρε συ..αντε παρτην φρεσκο γαλα..κ γω δε ειμαι του ανβανς..αλλα ξερετε τι μου ελειψε να πιω??το γαλα που πιναμε μικρα..εβαπορε μισο μισο με βραστο νερο...

μαριαιωαννα κ συ δουλεια ε?πφφφφφφφφφφ...φρικη

αααα

λενα σε ειδα στο υπνο μου..σε κουρευα τα μαλλια..αλλα με ξυπνησε ο μικρος οποτε δε ειδα συνεχεια..

εδωσες τα δωρακια στα παιδια??

νατασουλα καμια φωτο απο ονειρουπολη?

αργι ηθελα κατι να σε ρωτησω κ δε θυμαμαι γμτ

βικυ ξεχασα να σε πω οτι εχεις πανεξυπνη κορη..ακου κ κει εχει ποιημα..αν κ ολα τα παιδια πλεον ειναι πανεξυπνα

η σισσιω απεργη ε?????????

συμπεθερα σε περιμενω.. :roll:

κ η γωγω απεργη?εμ γιαυτο παμε χαλαρααα :lol::lol:

χρυσα καθε μερα ξερνας?ποτε στη ζωη μου δε εχω ξερασει :?

μπουρικ πως κ απο τα μερη μας?

αφρο εγω ανετα τρωω 5 αυγα..μιαμμμ

αναστασια χιονιζει εκει?αυριο λεει για τη πολη χιονια..αντε να δουμε..

μα να δουλευω κυριακη¨?? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

παναγιωτα αυριο γιατρο ε?τελεια..τι καλα..λες να ανεβηκε η διαστολη?εχεις πονους?

μιτσακι λες να εχεις αγορι??

αααααααα

ηρθε μια που περιμενει το 3..εχει 2 αγορια..ειμαστε με μια βδομαδα διαφορα..

κ εχει μια μυτερη κοιλια...κ τη λεω αγορι εχεις..

με ειπε σημερα κοριτσι εχει :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ηρθε μια που περιμενει το 3..εχει 2 αγορια..ειμαστε με μια βδομαδα διαφορα..

κ εχει μια μυτερη κοιλια...κ τη λεω αγορι εχεις..

με ειπε σημερα κοριτσι εχει :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θούλη πάντα μέσα πέφτεις!!!! :lol::lol:

Κρίμα ρε Μάρθα για την Κυριακή, και γιατί δεν μπορεί να έρθει η άλλη κοπέλα???????????

Φώτο θα βάλω αν προλάβω το βράδυ από το σπίτι

Άφρο κι εγώ τρώω άνετα 5 αυγά κιντερ και παραπάνω δηλαδή τρώω δεν έχω πρόβλημα:lol::lol:

Μαρία γιατί γράφουν εξετάσεις Κυριακή?????

Θουθου...ο πιο εξεληγμενος υπερυχος εβερ!!!!

Εγω παντως ειχα στρογγυλη κοιλια στον Τζεφ..ετσι μου λεγανε..

Συζητηση με την κοπελα που με αντικαθιστα

- Πολινα θα παρεις αδεια τις γιορτες;;;

- ναι( με εντελως φυσικο υφος)

-ποιες μερες

-ααα..δεν ξερω ακομα..

- ε δες το προγραμμα σου και πες μας γιατι εγω και η Κατερινα θα παρουμε αδειες

ααα θα παρετε και εσεις αδιες..

οοχχχιι..εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι...γκρρρρρ

Η Κατερινα η αλλη κοπελα παντρευετε στις 15/01..και πραγματικα ευχομαι να μινει πολυ γρηγορα εγγυος και να κανει παιδακι..αντε γιατι μερικες εδω μεσα το εχουν παραχεσει....

μα τι ηθελα να σε ρωτησω..αααααααααααααααα

αληθεια κλεινετε τη θερμανση το βραδυ?γτ ? :roll:

για να μην είναι ο αέρας ξηρός και επειδή είναι πιο υγιεινό να κοιμάσαι σε μια θερμοκρασία 16-20 βαθμούς! το καλύτερο θα ήταν να είσαι σκεπασμένος καλά και να κοιμάσαι με ανοιχτό παράθυρο! δοκίμασέ το και θα δεις ότι θα κοιμηθείς καλύτερα, αν ο αέρας ανανεώνεται!

σε κάθε περίπτωση πάντως η θερμ. του δωματίου δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 20 βαθμούς!

α εγω ποτε πανω απο 20 μερα νυχτα..εχω ζεστο σπιτι..

νατασουλα γιατι εχει να χτενισει για γαμο?βαφτισια?δε καταλαβα..

χρυσα να σε δω κ σενα θα σε πω το φυλο..κ μη γελας..το χω ρε :oops::oops::lol::lol:

A ρε Θου!!!! :lol::lol::lol::lol: Το κληρονομικο χαρισμα εχεις!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τελικα δουλευεις Κυριακη ε;;;Μανα κουραγιο!!!!!

Ναι αυριο παλι γιατρο.Και εχει και απεργια.Ευτυχως ο αντρας μου δεν εχει πανεπιστημιο.

Αργι μου εσυ τη ΡεΑ σε τι εβδομαδα τη γεννησες;;;;

Καλα ρε Χρυσα::Θα παρεις αδεια!!!Ντροπη!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ρε Μαρια Κυριακατικα γραφετε ρε σεις;;;Προοδους να υποθεσω;;;Εχει ξεκινησει η εξεταστικη;;; :?:?:?

a euxaristw ,euxaristw ,palu kala me eides omorfh ....meta apo thn foto pou ebale h panagiwta :lol::lol::lol::lol::lol:

Εχω και αλλη που εισαι χτενισμενη απο κομμωτηριο και βαμενη.Να την ανεβασω;;;; :D:D

Το αρκτικόλεξο «ΡΙGS»(*) (ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ), το οποίο χρησιμοποιούν Δυτικοευρωπαίοι και Αγγλοσάξονες επενδυτές και σχολιαστές, ως συνοπτικό τρόπο αναφοράς στους λαούς της Νότιας Ευρώπης και τις οικονομίες τους.....

(*) (σημείωση) Portugal - Italy - Greece - Spain

Σα δε ντρεπονται!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil: Και αυτοι και ολοι που μας καταντησαν ετσι.Περιγελο της Ευρωπης ειμαστε.

Το αρκτικόλεξο «ΡΙGS»(*) (ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ), το οποίο χρησιμοποιούν Δυτικοευρωπαίοι και Αγγλοσάξονες επενδυτές και σχολιαστές, ως συνοπτικό τρόπο αναφοράς στους λαούς της Νότιας Ευρώπης και τις οικονομίες τους.....

(*) (σημείωση) Portugal - Italy - Greece - Spain

Σα δε ντρεπονται!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil: Και αυτοι και ολοι που μας καταντησαν ετσι.Περιγελο της Ευρωπης ειμαστε.

σιγά μην αισθάνομαι και περίγελο της Ευρώπης!!! άστους να λένε!!!

Την γέννησα στην 39 εβδ. σύμφωνα με το βιβλίο της μητέρας που μας δίνουν εδώ και το νοσοκ. έγραψε 38 εβδ.!!!! :o ό,τι θέλουν δλδ......στην 39 εβδομάδα λέω και εγώ!!!!....είχε καλοβολευτεί η κοπέλα μου!!! έριχνα ΤΟ περπάτημα κάθε μέρα, ώσπου αγανάκτησε (η Ρέα) και αποφάσισε να βγει!! :roll::roll::roll::roll:

τον Λουκά στην 38 εβδ.!....διάβασα ότι το 80% των αγοριών έρχονται 2 εβδ. νωρίτερα!

Τα πεθερικά μας στένουν χριστ. δώρα μάλλον αύριο θα φτάσουν και θα τα βάλουμε κάτω από το δέντρο! είμαι περίεργη να δω τι στέλνουν σε μένα!!!

πάντως ο υιός τους έχει 2 πακέτα!!!! :|

Τα πεθερικά μας στένουν χριστ. δώρα μάλλον αύριο θα φτάσουν και θα τα βάλουμε κάτω από το δέντρο! είμαι περίεργη να δω τι στέλνουν σε μένα!!!

πάντως ο υιός τους έχει 2 πακέτα!!!! :|

:lol::lol::lol: τις άλλες χρονιές τι σου κάναν δώρο? Εσυ τι τους πήρες?

Θα τα ανοιξετε αμεσα ή την παραμονη;;;;;

Αντε να δουμε τι σου πηρανε :?::?::?:

Δηλαδη το 2ο το γεννησες πιο αργα απο το 1ο ε;;;Μμμμμμμμμμ.

Ρε κοριτσια μελομακαρονα φτιαξατε;;;;;

αντε το τσιμπισες κ το δωρακι σου αργι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ερη στειλε κανα μελομακαρονο..αχ θα ερθουν τα χριστουγεννα κ θα βαλω 5-6 κιλα :roll:

ασχετο..εγω ντοπλερ δε κανω..δηλ κ στο θοδωρη εκανα στο μεγαλο υπερηχο κ τελος..

ρωτησα το γιατρο αν κανω κ με λεει οτι δε χρειαζεται απο τη στιγμη που πενρει βαρος το μωρο κτλ :roll:

εγω λεω να κανω σπιτακια(οπως περισι)τη κυριακη..τσουρεκι θα κανψ με το νεο ετος..

μελομακαρονα θα δω..δε εχω κανει ποτε..

δεν θυμάμαι, μάλλον τίποτα.....εγώ δεν πήρα απολύτως τίποτα!!!....αν πηγαίναμε εκεί θα πέρναμε!!!

έχουμε να πάμε 3 χρόνια, δεν μας έχουν καλέσει και με θυμώνει αυτό!!!, με πειράζει :evil::evil::evil:

Θα τα ανοιξετε αμεσα ή την παραμονη;;;;;

Αντε να δουμε τι σου πηρανε :?::?: :?:

Δηλαδη το 2ο το γεννησες πιο αργα απο το 1ο ε;;;Μμμμμμμμμμ.

Ρε κοριτσια μελομακαρονα φτιαξατε;;;;;

τα ανοίγουμε την παραμονή των χριστ., έτσι είναι το έθιμο εδώ,.......το 2ο ναι πιο αργά και πιο πολλά κιλά: ο Λ.:2950 (ίσως ήταν 3 κιλά, αλλά μόλις βγήκε μου τον έβαλαν στο σώμα μου και αυτός έκανε κακά του!!! :lol::lol::lol::roll::roll: ) και η Ρ.: 3430!!!

μελομακάρονα δεν κάνω γιατί δεν μου αρέσουν, ούτε οι κουραμπιέδες μου αρέσουν!!! :roll::roll:

Καλα βρε παλαβιαρα Θουλι!!!Την Κυριακη μετα τη δουλεια θα κανεις σπιτακια;;;; :o:o:o

Η μανα μου θελει να φτιαξουμε.Ειδε και συνταγη σημερα στους νηστικους πρακτορες. :lol::lol::lol::lol:

Δηλαδη Αργυρω δε σας εχουν πει ποτε παρτε τα παιδια και ελατε να φαμε μαζι;;; :?:?:?

Αφρο καλη ξεκουραση.Και εδω κοιμουνται ολοι.Και ειναι τοσο ησυχαααααααα!!!!!!

γεια σας....

χαλια ειμαι...εχω κομαρες σε ολο το σωμα μου...ποναει ο λαιμος μου...εχω μυξες...με κολησαν :(:cry:[smilie=sad7.gif][smilie=sad4.gif] κοιμηθηκα λιγο αλλα αισθανομαι χειροτερα...

αυριο θα παω στην μαμα μου για να φτιαξουμε κουραμπιεδες και μελομακαρονα..μιαμ..μιαμμμμμ :P

παναγιωτα εγω τον πρωτο τον γεννησα στις 37 εβδομαδες και τον στην 38 βδομαδα με προκληση αλλα με την διαστολη που ειχα το πολυ σε 2 μερες θα ειχα γεννησει ;) και τα 2 γεννηθηκαν ακριβως ιδια κιλα και υψος...μην αγχονεσαι...καλα ειναι εκει μεσα.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θου κριμα που δουλευεις..μεγαλη ξενερα..σε καταλαβαινω...ποτε βγαινεις σε αδεια;;;πρεπει να κοντευεις :roll:

αργυρω πολυ γελασα με τα κακακια :lol::lol::lol::lol:

αφρο εγω χαλαρα τρωω 5 αυγουλακια :oops::oops::oops: ειμαι :@):@):@) το ξερω :D

Axxx..εσεις μηλατε για δωρα..μελομακαρονα..κουραμπιεδες..και εγω εβγαζα φωτοτυπιες απο 14 φορολογικες δηλωσεις..μαζι με τα εντοσθια τους...των διευθυνταδων

μη γελατε..ολοι εδω μεσα ειναι διευθυντες..μονο εγω ειμαι υπαλληλος

παναγιωτα απολαυσε τωρα τη υσηχια γιατι σε λιγες μερες θα τραβας μαλλιαααα

τα σπιτακια ευκολα γινονται..

θυμασαι νατασα περισι ενα σπιτακι απο τα νευρα μου το εκανα καρατε κ το διελυσα?

:lol::lol::lol:

γιωτα 2 31 βγαινω σε αδεια..δηλ κανονικα 24 πρεπει να σταματησω αλλα θα κατσω λιγες ακομα μερες να βοηθησω..

χρυσα :lol::lol::lol::lol::lol:

Nα 'μαι πάλι!

Συμπεθερούλα μου, εγώ δεν φτιάχνω μελομακάρονα, γιατί αφενός δεν μου αρέσουν, αφετέρου ειδικά φέτος ο άντρας μου κάνει δίαιτα... Οπότε, ποιος θα τα φάει; ;) Είθισται όμως να φτιάχνει η μαμά μου, παρέα με τον αδερφό μου (ο οποίος έχει κάλο με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική!) :lol: και πλακώνουμε κι οι υπόλοιποι για σαματά και Χριστουγεννιάτικη διάθεση! :D Παίζει μάλιστα να το κάνουμε απόψε! ;)

Θουλάκι μου, πραγματικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι! Πριν μείνω έγκυος ήμουν σίγουρη ότι θα είναι κορίτσι το επόμενο, γιατί έτσι... :lol: Με το που έμεινα, έλεγα ότι μάλλον είναι αγόρι! Κι η κοιλιά μου (η οποία έχει ήδη πεταχτεί παρακαλώ!) είναι λίγο μυτερούλα! Αφού μου είπε ότι είναι όλα καλά με την αυχενική κλπ, απλώς δε με ενδιέφερε να μάθω το φύλο... Έτσι μου βγήκε! :D Στη Β' επιπέδου βλέπω να ενδίδω βέβαια, αλλά ως τότε.... Απλώς δεν υποθέτω!!!! :lol:

Αφροδίτη, πραγματικά ΟΥΤΕ εγώ δε μπορώ να φάω 5 αυγά... Και πίστεψέ με, ειδικά τη σοκολάτα την κατεβάζω σε ατελείωτες ποσότητες!!!!!! :lol: Προχθές που πήγαμε στο γιατρό κι αφού περιμέναμε 2 ολόκληρες ώρες, γιατί του έτυχαν 2 τοκετοί (της απίστευτης ταλαιπωρίας το απόγευμα!) :shock: όσο καθόμουν πήγα στο περίπτερο, πήρα τη σοκολατίτσα μου και ξεκίνησα να τη τρώω. Άφησα λίγο και ήταν πάνω στα πράγματά μου, με αποτέλεσμα να τη δει, την ώρα που με φώναξαν να περάσω. Άρχισε τα "ε, όχι σοκολάτες και αηδίες κλπ, κλπ!" Και μετά μου την είπε, γιατί ο αιματοκρίτης μου είναι πεσμένος στα τάρταρα και σχολίασε "δεν ανεβαίνει όμως με σοκολάτες ο αιματοκρίτης!" Η απάντησή μου ήταν... "Δεν πουλάει μπριζόλες το περίπτερο, αλλιώς στο 2ωράκι που περίμενα, θα είχα χτυπήσει μία οπωσδήποτε!" :lol::P Όλα αυτά με χιούμορ βέβαια,γιατί είμαστε οικογενειακοί φίλοι!" ;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μιτσακι κουμπαρουλα πεθανα με τις μπριζολες!!!εμενα παλη δε με τραβαει για γλυκο καθολου...

εχω ενα κουτι συροπιαστα που δεν το αγγιξα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...