Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Ρε λέτε να γεννάει η Νατάσα και να μην το ξέρουμε;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Πολλές απουσίες μετρά σήμερα το τρενάκι...Ούτε η Νατασούλα εμφανίστηκε.... :?:?:?

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεε που είστε όλες;;;;;;;; :cry::cry::cry::cry::cry:

Αφρο πολύ γέλιο ο Μανωλάκης!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οχι καλε..σηγα μη γεννουσε η νατασα..θα μας το ελεγε η Θου...

εχει ακομα η Νατασα..ειπαμε περιμενει η την πανσεληνο η τα Χριστουγεννα!!!!

Αφρο νοικοκυρης..δεν εχεις παραπονο!!!!

Καλο μεσημερι ρε κοριτσαρες!!!!!

Λενα τι κανεις;;;Αυριο απεργια;;

Εμενα ο δικος μου μονο με το σκουπισμα εχει μανια.Το σιδερο επειδη και εγω φοβαμαι γιατι ειναι βαρυ το κοιταει απο μακρια και λεει τζιζ τζιζ.

Αργυρω και οταν θες να φυγεις απο το σπιτι παιρνεις μαζι και τα ντουλαπια;;; :shock::shock::shock: Αλλο παλι και τουτο!!!!

Οντως απουσιες πολλες σημερα.Και η Θουλι δεν μπηκε.Καλε λετε να γενναει η Νατασα οντως;;;;

Χρυσα παντως λιγοι γιατροι ειναι του μπλα μπλα.Εγω χθες εδωσα 55 ευρω σε επαναληπτικο ντοπλερ με εκπτωση 20% και δεν με εξετασε πανω απο 8 λεπτα. :?

Δηλαδη κοιταζουν τα βασικα βαρος,υγρα,πλακουντα,κυκλοφορια και τελος.

Αναστασια μηπως εχει τις αμυγδαλες του;;;

Αναστασια ψηλη, βρε δεν ειπα κατι για το ΠΑΜΕ. :oops: Απλως ειπα γιατι να υπαρχουν χωριστες πορειες;;;

Αυτο γινεται παντα στην Αθηνα.Ακομη και την πρωτομαγια που ειναι πορεια ειρηνης αλλη πορεια εχει το ΠΑΜΕ και αλλη η ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ. Οσο για τους αχαρακτηριστους που βρισκουν αφορμη μεσω της πορειας να κανουν πλιατσικο και επεισοδια δε νομιζω να τους ενοχλει που θα ειναι 2 πορειες.

Πλακα πλακα ελπιζω να μη γινει τπτ περιεργο παλι!!!! :?:?

Δηλαδη τι βρισκεις και με τους συνταξιουχους που πάνε σε πορειες????? :lol::lol::lol::lol:

kai egw den ton afinw me to sidero alla to brike tora pou ton ebala na faei epanw sto trapezi kai arxise na paizei .....kai opote siderono ekei konta einai kai kanei pffff pffff pfff :lol::lol::lol:

ton ebala gia nani .

ton rwtaw "theleis nani "

apantaei "nani" mou klinei to kapaki tou lapitop kai thn thlewrash kai etrexe gia mesa :lol::lol::lol::lol:

Γειά σας μανούλες, τι κάνετε?

Ο Δεκέμβρης είναι ο χειρότερος μήνας στην δουλειά, τρέχουμε να προλάβουμε ότι δεν κάναμε όλο τον χρόνο :evil::evil::evil::evil: προσπαθούμε να μαζέψουμε και κανένα φράγκο μπας και πληρωθούμε το δώρο αλλά δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα

Διάβασα τα νέα από τις εγκυούλες όλα καλά :D:D:D:D:D

Χρύσα εγώ στην θέση σου θα πήγαινα και στους 4 γυναικολόγους. Ούτε εγώ προτιμώ τις γυναίκες αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση που είναι περιορισμένες θα ήθελα να τους δώ όλους

Σας φιλώ προς το παρόν γιατί έχω πολύ δουλειά

Αναστασία μήπως σας περιτρυγιρίζει κρυωματάκι? Μπορεί γι αυτο να μυρίζουν τα χνώτα του παιδιού...

Εχω να πάω σουπερ μαρκετ μετά την δουλειά.. αυριο θα κεράσω μελομακάρονα όπως κάθε χρόνο στην γιορτή μου... Λέω να κάνω και μια μανιταρόπιτα να τους φέρω... Τελευταία φορά θα τους κεράσω... :D:D

μχχχ.αυριο ειναι ελευθεριου και μητρος αυτου Ανθιας...εμεις εχουμε Ανθια...να δουμε τι θα μας κερασει αυτη!!!!!!

Θελω μανηταροπητα......μνιαμμμμ

Καλέ δε γέννησα!

Εδώ είμαι!!! Βόλταρα το πρωί με την Ειρήνη και τώρα που μπήκα έκανα πόση ώρα να σας διαβάσω πολυλογούδες.

Ε ναι είμαι ακόμη εδώ και περιμένω την πανσέληνο!!! Θέλω να κατέβω και την Κυριακή στο κέντρο ρε κορίτσια οπότε δε μεβολεύει να γεννήσω νωρίτερα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Το πρωί πήγαμε βόλτα με η Ειρήνη εδώ τριγύρω και αργήσαμε να μαζευτούμε. Τώρα κοιμάται και γω αράζω!!!

Παναγιώτα γιατρό έχω την άλλη Τετάρτη. Έχω ακόμη...

Εσύ όλα καλά ε;; 3600 ο γαμπρος!! Θρεφτάρι!!!!

Εγώ ούτε ξέρω πόσο είναι πια. 2700 ήταν πριν 3 εβδομάδες αλλά μου φάνηκε πολυ αισιόδοξο το νούμερο. Δεν έβαλα και κανένα κιλό για να πω οτι πήρε βάρος! Έίμαι μέσα στο στόχο μου μέχρι στιγμής στα +11.

Χρύσα ο Μαμό θα σε κρατήσει σίγουρα ένα 30λεπτο σήμερα γιατί θα σου πάρει πλήρες ιστορικό,θα σε ζυγίσει, θα σε δει από κάτω κλπ. Είναι ψειρας στο πρώτο ραντεβού. Δε λέει και αυτός πολλά βέβαια. 60 ευρώ 1η επίσκεψη και 50 κάθε επόμενη. Χωρίς υπέρηχο 40. Και να ζητήσεις απόδειξη γιατί η κοπελιά πάντα μα πάντα κοντοστέκεται... Αααα υπομονή με την αναμονή και καλό κουράγιο! Πάρε καφεδάκι μαζί γιατί 1 ώρα θα τη φας. Επίσης δεν είναι άλλες 2 γυναίκες μόνο (που κακώς για μένα που δεν πάς) . Είναι και άλλοι 3-4 γιατροί ο ένας εκ των οποίων είναι και στο Ιπποκράτειο. Αυτός σου είπε μέχρι πότε θα σε περιμένει;; Αυτό που είπε για την πρόκληση για την 40η εβδομάδα ισχύει πάντως. Μη σου πω και για την 41η. Η δικιά μου θα με περιμένει μέχρι την 42η.

Γωγώ δε σε πετυχαίνω ρε κοπελιά...

Φιλιά πολλά!!!

Γιώτα γιατί έτσι;;

Δως της ένα φιλάκι από μένα!!

Ξέχασα τόσα πολλλά....

Θα επανέλθω

Νατασακι μια χαρα οι βολτες!!!

Γιωτα τα φιλια μου

και εγω θελω να κατεβω την Κυριακη

Ιστορικο πηρε και αυτος ρωτησε λεπτομεριες για την γεννα του Χ τα παντα

ζητησε να δει και τις παλιες εξετασεις που εκανα στον Χ με εξετασε απο κατω, πασπατεψε την κοιλια- δεν ξερω τι εκανε σε καποια φαση με πονεσε, εξετασε στηθος με ρωτησε αν θηλασα και ποσο...ειπε αααα ευχαριστιμενςο που αποθηλασα 1,5 εχρονων χωρις χαπια.

Γενικα μιλισαμε αρκετη ωρα δεν εχω παραπονο..απλα ειχα συνηθησει ο υπερυχος να κραταει περισσοτερη ωρα και να βλεπω πιο αναλυτικα..πχ ο αλλος μου ελεγε ποσοι ειναι οι χτιοι της καρδιας κλπ κλπ...

τεσπα..θα δουμε..

αλλους εγω δεν βρηκα..αμα ξερεις πες τηλεφωνα..

δεν μπορω ρε με γυναικα..δε νιοθω ανετα καθολου..

θα δουμε ομως

Μου ειπε πως γεννικα αμα δεν συντρεχουν λογοι καισαρικης θα περιμενει οσο παει..και αυτος ειπε και για 42 και βαλε...

ειπε συγκεκριμενα πως η φυση προνοει και πως αμα δεν ειναι η μητερα και το εμβρυο ετοιμα για γενα κακος κανουμε προκληση..αλλα ειπε εσας τις γυναικες δεν σας καταλαβαινω αγχωνεστε και πολλες μου ζητανε προκληση για να γεννησουν στο παπαγεωργιου ενω δεν ειναι ακομα ετοιμες και κανουν και 20 και 24 ωρες και τζαμπα βασανιζονται

τεσπα...

θα δουμε..

Παντως χτες στην επιστροφη τσακισα 2 πατατες με τσενταρ απο τα παταφριτασ....πολυ σαβουρα τροω ειπαμε

χαχαχα Χρύσα! Και δεν αναγούλιασες;;;;

Μια χαρά τον βρίσκω!!! Πολύ σωστός! Για πρόκληση σου είπε τίποτα; Δηλαδή αν ξεπεράσεις τις 42 εβδομάδες θα σου κάνει πρόκληση ή καισαρική;; Εγώ πάντως θεωρώ πως απαξ και φτάσεις σε κεινες τις μέρες δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει από μόνο του ο τοκετός. Πόσο ακόμη να κάτσει μέσα το μωρό δηλαδη...Το βοηθάς λίγο και συ. Λίγο σεξ, τσαγάκια, περπάτημα και κανελόνερα.

ΜΟυ ειπε πως το τι θα κανουμε τελικα θα τοδουμε κατα τα μεσα του 9 αναλογα σε τι κατασταση θα βρισκομαι...ποσο μεγαλο ενδεχετε να ειναι το μωρο, τις τιμες των αιματολογικων εξετασεω, το αμνιακου υγρου της μητρας γεννηκοτερα κλπ κλπ...

παντως ηταν θετικος, δεν εχω παραπονο.

Γενικα με ξυνησαν τα 70 ευρωπουλακια...η αυχενικη που θα χρυσοπληροσω..και ο 5λεπτος υπεχυχος- ειχα συνηθησει αλλιως- αλλα απ'οσο μου ειπαν τα κοριτσια ο πρωτος υπευχος ετσι ειναι...

θα δουμε και μετα..

Ο Οδυσσεας επαθε ενα ψιλοσοκ και εκανε νουμερα με το που φυγαμε..αλλα οπως ειπε και η Αφρο αλλη φορα θα παω μονη μου

Η δε μανα μου λεει πως ο Χατζη ηταν φαφλατας και μπλα μλπα..τεσπα...

οχι ολοσδιολου περιεργος το χλαπακιασα μεχρι να παμε σπιτι ετσι ζεστο ζεστο και ουτε αναγουλα τιποτα...

χαχαχαχα...

Καλωστηνα την περιδικα..πως και ετσι απο εδω;;;;

ΜΟυ ειπε πως το τι θα κανουμε τελικα θα τοδουμε κατα τα μεσα του 9 αναλογα σε τι κατασταση θα βρισκομαι...ποσο μεγαλο ενδεχετε να ειναι το μωρο, τις τιμες των αιματολογικων εξετασεω, το αμνιακου υγρου της μητρας γεννηκοτερα κλπ κλπ...

παντως ηταν θετικος, δεν εχω παραπονο.

Γενικα με ξυνησαν τα 70 ευρωπουλακια...η αυχενικη που θα χρυσοπληροσω..και ο 5λεπτος υπεχυχος- ειχα συνηθησει αλλιως- αλλα απ'οσο μου ειπαν τα κοριτσια ο πρωτος υπευχος ετσι ειναι...

θα δουμε και μετα..

Ο Οδυσσεας επαθε ενα ψιλοσοκ και εκανε νουμερα με το που φυγαμε..αλλα οπως ειπε και η Αφρο αλλη φορα θα παω μονη μου

Η δε μανα μου λεει πως ο Χατζη ηταν φαφλατας και μπλα μλπα..τεσπα...

οχι ολοσδιολου περιεργος το χλαπακιασα μεχρι να παμε σπιτι ετσι ζεστο ζεστο και ουτε αναγουλα τιποτα...

χαχαχαχα...

Καλωστηνα την περιδικα..πως και ετσι απο εδω;;;;

ειδα φως και μπηκα :mrgreen::lol:

ο μικρος μια χαρα...εγω τρωω τα παντα εδω και αρκετο καιρο απο τον ιουλιου...και τον μικρο εχω τωρα ενα μηνα που του δινω γιαουρτακι και δεν εχει κανει τιποτα... :D:D:D ας ειναι καλα ο ομοιοπαθητικος...αλλιως ακομα χαλια θα ημασταν...δεν του εχω δωσει βεβαια αγελαδινο γαλα(δεν με ενδιαφερει βεβαια)αλλα πιστευω οτι με το γιαουρτι θα ειχε δειξει ;)

ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο για την μικρη σου...σε νοσοκομειο θα την κανετε;;;

Γιωτα μου καλη επιτυχια!!!!Αντε να ειναι ολα καλα και σιγα σιγα να αρχισει να τρωει και αλλα πραγματα.

Γιωτα τι κανετε;;;Πως ειναι ο ταλιμπαν σου;;;Ο μικρος;;Διαβασα οτι γυριζεις στη δουλεια.Καλη δυναμη!!!

Ομοιοπαθητικος ε;;;Για σενα ή για το παιδι;;;Για πες λεπτομερειες αν θες.

Συμπεθερουλα μια χαρα σε βρισκω.Βολταρε τωρα που μπορεις!!!

Κυριακη ειναι ανοιχτα τα μαγαζια ε;;;;Μμμμμ θα χτυπησω κανα κέντρο αν δεν εχω γεννησει. Αναλογα τι καιρο θα κανει και πως θα παμε με τις απεργιες.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...