Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλασμος + μπιμπερο

Recommended Posts

Κοριτσάκια θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα που έχω:

Θηλάζω αποκλειστικά το 3 μηνών αγοράκι μου, όμως κάποιες φορές χρειάστηκε να το αφήσω στη μαμά μου οπότε και του έδινε δικό μου γάλα με μπιμπερό. Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα γιατί ο μικρός ψιλοπνίγεται με το μπιμπερό και τελικά όταν μετά από αρκετά λεπτά καταφέρνει να πιει χωρίς να πνίγεται δεν πίνει αρκετό γαλατάκι και πεινάει πάλι πολύ σύντομα. Δοκιμάσαμε διάφορες μάρκες και θηλές άλλα το πρόβλημα συνεχίζεται και ανησυχώ γιατί την Κυριακή θα χρειαστεί να τον αφήσω όλη μέρα στη μητέρα μου και όχι μόνο για ένα γεύμα. Τι να κάνω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινη πιθανων να ειναι το μεγεθος της τρυπας και οχι η θηλη καθαυτη

ειχα το ιδιο προβλημα πχ μου πνηγοταν με τις θηλες νουκ για νεογεννιτο αλλα οχι της κικο

τελικα βολευτηκα με τα καινουρια μπιμπερο τις κικο με την φαρδια θυηλη και την μια τρυπουλα 0+ για τους πρωτους μηνες

Το μέγεθος της τρύπας δεν είναι ίδιο για όλες τις θηλές στο 0 νουμερο;

Έχω δοκιμάσει και αυτές που λες, και της κίκο και της νουκ.

Να φανταστείτε ότι όταν γεννήθηκε στο νοσοκομείο με έβαλαν και του έδωσα ξένο και τότε δεν είχε πρόβλημα, έπινε μια χαρά από το μπιμπερό.

Εμενα ο δικος μου μεχρι 8 μηνων δεν ειχε πιει απο μπιμπερο.Τοτε ξεκινησα σιγα σιγα αποθηλασμο και χρησιμοποιησα τις θηλες της κικο τις φαρδιες -καουτσουκ(φυσικη μεθοδος νομιζω λεγεται).

Βεβαια μας πηρε ενα τριμηνο να αποθηλασει τελειως.

Παντως ειναι δυσκολο ενα παιδακι που θηλαζει αποκλειστικα να αρχισει να πινει απο μπιμπερο χωρις να διαμαρτυρυθει. Δεν υπαρχει τροπος να τον παρεις μαζι σου;;;

Εγω μεχρι να αποθηλασει τελειως τον επαιρνα παντου μαζι μου.

Αυτες ακριβως λεω και εγω παναγιωτα..μονο με ευτες επινε σχετικα ευκολα και χωρις να πνυγετε..τα φυσικη μεθοδος 0+ και μεγεθος τρυπας μια σταγονα οταν ηταν περιπου στην ηλικια σας- εγω επρεπε να γυρισω στη δουλεια και αφινα αντλυμενο γαλα.

Νομιζω πως οχι δεν εχουν ολες οι θηλες το ιδιο μεγεθος τρυπας ουτε την ιδια ανατομια, γιατι με της ΝΟΥΚ τα First Choice που εγω θεωρουσα πολυ καλυτερα απο της κικο δεν θα ηθελε και πνηγοταν η ετρεχε το γαλατακι.

κοριτσια χιλια ευχαριστω που βοηθατε.

Δυστυχως Παναγιωτα δεν μπορω να τον πάρω μαζί μου την Κυριακη και το κανω για να μην τον ταλαιπωρησω αφου θα πεταξω αυθημερον για Αθηνα απο επαρχια. Έχει ξαναταξιδεψει αλλά αυτη τη φορα επειδη ειναι μονο για μια μερα νομιζω ότι θα ειναι καλυτερα στο σπιτι παρα στα αεροδρομια και στους δρομους που θα τρεχω εγω.

Το έχω αυτο της κικο που λετε οποτε θα ξαναπροσπαθησουμε με αυτο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...