Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Νο1!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΛΕΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΙΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΕΙΝΑΙ 13 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ.ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ?ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑ ΟΣΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΠΙΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 7 ΚΙΛΑ.Α ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΤΣΙ ΔΙΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 998
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φωτεινή η πεθερά σου άπαιχτη!!!!!!1 :lol::lol::lol::lol:

Ακου εκεί αδυνατίζει.Τότε τα μωρά μας από τα φιλιά θα πρέπει να είναι σκελετοί!!!!!!!!

Εγώ σήμερα θα ξεστολίσω το δέντρο και θα ανοιξω το παρκοκρέβατο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Δεν κάθεται λίγο ήσυχη.όλο κουνιέται..

Μίνα περαστικούλια πάλι.Είναι καλύτερα σήμερα?7 Κιλά είναι το αντράκι σου?Ποσο ύψος?

Γιατί η δικιά μου ηταν την τελευταία φορά που πήγαμε στον γιατρό 6.400 και 60 εκατοστά υψος.ο γιατρός λεέι οτι είναι λίγο παραπάνω από το κανονικό.εσένα τι λεει?

Οσο για το γάλα δεν χαίρεσαι που έχεις πολύ?Φύλαξε το για όταν θα πας στη δουλειά.

KAΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΤΣΙΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΙΛΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΑΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΣΑΛΙΑΡΑ ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΖΑΜΠΟ.

ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΒΡΕ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟΚ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΝΑ ΧΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ. ;) ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ.ΤΟΥΙΤΑΚΟ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΣΤΟΛΙΣΩ :cry: ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΙΣΟΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΟΥΤΕ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ :shock:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;

ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΑΘΕ ΒΡΟΧΙΤΙΔΑ Κ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΑΕΡΟΛΙΝ ΚΑΙ ΦΛΙΞΟΤΑΙΝΤ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ...ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΔΙΚΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ;;

Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΑΑΛΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ :lol::lol: ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΕ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..

Σταγονα περαστικα!!!!!!!!!!!!

Βικουλινι εμενα εχει γυρισει 4-5 φορες μονη τησ μπρουμητα.... :D

ανυπομονω να περσσει ο χρονος και εγω για να μπορει να μου δειχνει τι θελει!!!!!

κανει ποοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ κρυο...εγω τωρα κραταω αγκαλια το πριγκιπισσακι μου και κοιμαται πανω μου και ετσι ζεστενομαστε και οι 2 :D

Κοριτσάκια μου,τι κάνετε;Εγώ απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης πριν ξεκινήσουν τα σχολεία.

Μαγδούλα μέχρι στιγμής μια χαρά κοιμούνται τα μουσουδάκια μου.Απλά σηκώνομαι κανα δύο φορες για πιπίλα της μπουμπούκας μου και μία για φαγητό.Αλλά το οτι κοιμάται με τη Στέλλα μου για μένα είναι σημαντικό.

Αχ,σταγονίτσα μου κάνε υπομονή.Αυτά εχουν τα παιδάκια κι εμείς στεναχωριόμαστε πιο πολύ.Όσο για το γάλα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δε θηλάζω :(

Εγώ ξεστόλισα εχθές το βράδυ. ;)

Γεια σας κουκλες :!: ειμαι ενα πτωμα :!: απο το πρωι τρχω σε εξωτερικες δουλεις και αφησα την μικρη στο μπαμπα μου :)βεβαια οταν γυρισα σπιτι επειδη βγηκε εκτος προγραμματος,δεν κοιμηθηκε για μεσημερι και ετσι την αφησα στον παππου και το κοψα στον υπνο για 2 ωρες :mrgreen::mrgreen:

Μινα λογικο ειναι να πρηζεται,κανενα θηλαστρο δεν το αδειαζει οσο το μωρο :) συνεχισε ομως να αντλεις,μην παθεις καμια μαστιτιδα :!: ασε που του κανεις και καλο με τα αντισωματα που του δινεις :!: keep walking Mινα :):)

Φωτεινουλα,απο τον επομενο λεω να αρχισω που θα εχει μπει στον 6ο :!: θα το συζητησω απο εβδομαδα και με τον παιδιατρο :!:

Σημερα που λετε πηγα στα ΛΗΤΩ για κατι αλλαγες :| τι ταλαιπωριαααααα :!::!: οι τυποι προφανως εχουν κανει περικοπες προσωπικου και ηταν 3 πωλητριες και 1 ταμειο για ολο το μαγαζι :!::!: ελεος :evil::evil: τι να σου κανουν οι κοπελες :?: στο τελος βαρεθηκα αφησα και υπολοιπο και εφυγα :!: 1,5 ωρα ημουν εκει :!: ασε που δεν ηξερα τι να παρω,αφου αφ'ενος μας εχουν φερει τα παντα και αφ'ετερου οι σαλιαρες κανανε 7 ευρω η μια :!::!: ελεος πια :!:

Το καλο ειναι οτι δεν ξεστολιζω,αφου δεν στλισα :lol::lol::lol: ζηλεια σας :lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑΙΣΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΡΕΥΤΗΚΕ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ :shock::shock::shock::shock: ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ;;ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΜΟΥ...

ΤΙ ΝΕΑ;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΣΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ.ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ.ΜΑΣ ΖΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 6060.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.!!!ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ??

ΚΑΛΑ ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ 7Ε Η ΣΑΛΙΑΡΑ??Ε ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

KAΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ.ΑΧ ΒΡΕ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΜΗΠΩΣ ΗΠΙΕ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΑΚΙ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

ΦΟΥΦΟΥΚΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΠΙΠΙΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

ΕΡΙ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ.

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ Κ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟ ΞΕΣΤΟΛΙΣΜΑ.ΜΠΗΚΑ ΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ :P

καλημερα φιλεναδιτσες.ο μπεμπουλης καπως καλυτερα σημερα.Σημερα περασα καποιες φωτο και θα σας βαλω μερικες να δειτε τα ζουζουνια μου.ο μικρος εχει πολυ πλακα αναμεσα στα αδερφια του :lol::lol:

kαλημερουδια!σημερα ο μπεμπης ξυπνησε 8! πηγε να κοκκινισει το δερματακι του κ ακουσα τη μαμα μου κ του εβαλα το αγνο ελαιολαδο κ περασε αμεσως.

χαρα εχω πηξει στισ αλλαγεσ κ μαλιστα σε πανακριβα μαγαζια που λυπασαι να βλεπεισ τισ τιμεσ ακομα κ αν ηταν δωρα!τα πηρα οοολα για 12 μηνων κ ανω να ξηεμπερδευω.δε θελω τιποτα αλλο για φετος.ενω για του χρονου πρωτα ο Θεος δεν εχω τιποτα.

ΚΑΛΩΣΤΟ ΒΙΚΑΚΙ!!!!!

KAΛΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΑΦΙΑΚΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΜΗΤΣΑΚΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ 9 ΜΗΝΩΝ ΗΔΗ ΕΜΕΙΣ. :oops: ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ 4.ΨΗΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ;) ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ;)

γεια σας κοριτσια μου οχ εκανα μια ωρα να διαβασω τοσες σελιδες που γραψατε βλεπω ειστε ολες πολυ καλα

κοριτσια βλεπω ποσα κιλα ειναι τα μωρακια σας και καταλαβα οτι το δικο μου ειναι πολυ λιγο ειναι 4,520 και ειναι 3 μινων :( Μινα το δικο σου το νινι ειναι ποιο μικρο απο το δικο μου σωστα η κανω λαθος?

βικη ποσες φορες κανεις το μωρο να ρευτη στο καθε γευμα? και εμενα το ιδιο μου εκανε και τωρα την κανω να ρευτη 3 φορες σε καθε γευμα τις δινω 150 και καθε 50 κανουμε διαλειμμα για να ρευτη δοκιμασε το ;)

σταγονα μου τι εγινε ειναι καλητερα το μωρο?

χαρουλιταααααααααα ζηλευωωωωωωωωωωωω που δεν εχεις δεντρο να ξεστολισεις εγω λεω να το κανω αυριο και βαριεμεεεεε :(

αποψε εχουμε αραβωνες και μετα λεμε να παμε μπουζουκια θα αφησουμε την μικρη να κοιμηθη στην πεθερα μου

κοριτσια μου σας αφηνω παω να κανω μπανιο την μικρη να κανω και καμια δουλεια και θα παω και κομμωτηριο :D φιλακια σε ολες σας

Γεια σας μανουλες :!: εμεις πηγαμε αγορα σημερα με τον αντρα μου,κλασσικα για αλλαγες,δωρα και για εμας μονο ειδαμε γιατι στο τελος βαρεθηκαμε :!: σμερα πηρα και εγω ρουχα για του χρονου,αν και δεν μ'αρεσει γενικα να παιρνω ρουχα για τοσο μετα αλλα ποσα φουστανια να βαλει πια μεχρι το καλοκαιρι :?: το συγκεκριμενο ηταν lapin,65 ευρω εκανε :!: ελεος ρε κοριτσια :!: να 'ναι καλα οι ανθρωποι αλλα τοσα λεφτα για 2 τσιτια υφασμα :!: στη βαφτιση με το καλο σκεφτομαι αντι για δωρο να κνουμε λιστα στο <<χαμογελο του παιδιου>>,το ειχα δει μια φορα και μου φανηκε πολυ καλη ιδεα :idea: απο το να φοραει η μπουμπου φουστανι 65 ευρω ας τα δωσουν εκει που ενα παιδι θα τα χει αναγκη :idea: επισης εχω δει οτι κανουν προσκλητηρια,μπομπονιερες,οπως και τα παιδικα χωρια σοσ,και τα παιδια με συνδρομο down :!: σας λεω μια ιδεα :!::)

το βραδυ θα παμε στη κουμπαρα μου μια βολτα,να δουμε πως θα τα παει με τη μελλουσα βαφτιστηρα μου :?: την προηγομενη ειχαν πολυ γελιο :!:

αλλα σημερα ειναι μεσα στη γκρινια :!: γενικα οταν την παμε στους παππουδες ξεσηκωνεται με τις αγκαλιες και δεν μαζευεται μετα :evil::evil: τωρα δεν κοιμηθηκε καθολου για μεσημερι,ενω συνηθως ξερενεται 3-5 :!: βλεπω να μας τρωει η γκρινια το βραδυ :!:

Μινα να τα χαιρεσαι τα μωρακια σου :):)

αληθεια πως τους φαινεται τωρα με το σπορο :?:

παντως κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα,η ανηψια μου αψογα με την ομιλια παλι :!::D:D:D:D πηγαν βεβαια σε παιδοψυχολογο και μετα καταλαβαμε τι εγινε :!: τρομαξε οταν ειδε την μαμα της με κολικο του νεφρου και επειδη η αδελφη μου φωναξε στην πεθερα της<<παρ'την να μην με βλεπει ετσι>>>,αυτη η κακομοιρα νομιζε οτι δεν την ηθελε η μαμα της :cry::cry: ακου τωρα :!::!:

τελικα,η πρωτη σχολη που πρεπει να τελειωνουμε ολοι εναι αυτη των γονεων :!:

Τι κάνετε κορίτσια μου!Εγώ ξεκλέβω που και που χρόνο να προετοιμάζομαι για το σχολείο.Έχω και για εκεί διάβασμα. :roll: Πριν καμμια ώρα κοιμηθήκανε και τα ζουζουνάκια μου!

ΣΤαγονίτσα,φτου φτου μην τα ματιάσω!Νομίζω ότι ο μεγάλος σου ο γιος σου μοιάζει ε;

Μιριάκι,κι εμένα η γιαγιά μου είναι με εγκεφαλικό κι είναι πολύ άσχημα.

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

Χαρουλίτα,μπράβο με την ανηψιά σου!Είδες τελικά τι μπορεί να κρυβεί η ψυχούλα ενός παιδιού;;

Φιλάκια γλυκά!

Καλημέρα,κοριτσάκια!Πώς είστε;Εμάς έφυγε σήμερα ο μπαμπάς μ ας :(:( Θα κανουμε υπομονούλα.Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα και θα πάμε στον παιδότοπο με την ξαδέρφη μου και το βαφτιστήρι μου.Φιλάκια σε όλες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΤΑΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ...ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ;;ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ...

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

KAΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΑΧ ΒΡΕ ΦΟΥΦΟΥΚΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΨΟΥΛΑ ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΑΜΟΒΑΦΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ.

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Η ΑΔΕΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙΝΙ 6 ΜΗΝΩΝ 7 ΚΙΛΑ ΚΙ ΕΒΓΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΟΥΚΕΤΕΣ Κ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑ ΛΥΠΗΘΕΙ.

ΜΙΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΧΥΝΟΥΝ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ.

καλημέρα κοριτσια.... δεν εχω διαβάσει τπτ. Έμπλεξα με δουλειές αυτη τη βδομάδα κ δεν μπηκα... Γυρισαμε Πειραια μετα απο ενα μηνα απουσίας.... Τώρα ετοιμαζομαστε να παμε για φαγητο στο Πολυδενδρη, με τον αδερφο μου, καλούς φιλους, κλπ

Θα μπω αργοτερα να σας διαβασω.

Καλά να περασετε σημερα... φιλάκια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...