Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Νο1!!!

Recommended Posts

Εγώ είμαι εδώ χαρουλίτα!Απλά ταυτόχρονα ετοιμάζω τα μωρά και γι'αυτό φεύγω για λίγο.Έκανα μπάνιο τη μεγάλη τώρα.Το μωρουλι μου κοιμήθηκε.Σε κανα μισάωρο θα το κάνω κι αυτό μπάνιο να το ταΐσω και να τα βάλω για ύπνο.Και μετά είναι η ώρα της μανούλας........... :D:D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 998
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάντως κι εγώ είμαι υπέρ του προγράμματος και της ρουτίνας.Η καθεμία κάνει όμως ό,τι τη βολεύει.Τίποτα δεν είναι κατακριτέο.Η κάθε μανούλα λειτουργεί όπως έχει συνηθίσει και όπως θέλει :)

ΡΑΝΙΑ,το γαλα που σου ειπε η Μινα,το επαιρνε και η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗς :!: παντως να ξερεις οτι αω αρχισες ξενο,πρεπει να δινεις και χαμομηλι,γιατι δεν ενυδατωνει οπως το μητρικο :!: παντως,συγνωμη που επιμενω,αλλα γιατι λες οτι μειωθηκε το δικο σου :?: δειχνει η μικρη μα μην χορταινει :?: το γεγονος οτι δεν νοιωθεις το στηθος σου γεματο ειναι φυσιλογικο,αφου εχει ρυθμιστει πια η παραγωγη σου :!::!: σε ρωταω γιατι το σμαντικο ειναι να μην διακοψεις το θηλασμο και δινοντας ξενο υπονομευεις την παραγωγη σου :!::!: απο ενδιαφερον ρωταω μην με παρεξηγεις,αλλα αν αργουσε να κανει κακα πριν,τωρα θα υποφερει το μωρο :):)

Ράνια συγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά θα συμφωνήσω και εγώ με την Χαρά. Και εμένα ειδικά το αριστερό βυζί δείχνει πάντα εντελώς άδειο, όμως ο μικρός πίνει ωραιότατα και χορταίνει μια χαρά. Ακόμα και αν για κάποιο λόγο μειώθηκε η παραγωγή, υπάρχει τρόπος να την αυξήσεις, είτε να κάνεις αντλήσεις με θήλαστρο ή ακόμα καλύτερα να βάζεις το μωρό στο στήθος συνέχεια. Γύρνα μέσα στο σπίτι τοπλες :lol::lol::lol::lol:

Γεια σου Κατερινουλα. εμένα είναι οι γονείς μου εδώ και παίζουν με τον μικρό. Το καλό είναι ότι μετά είναι ψόφιος από το παιχνίδι και κοιμάται περισσότερο :D:D:D:D:D

Γεια σου,Φωτεινούλα,σου έκανα αίτημα.Τώρα είδα ότι εμείς δεν είμαστε φίλες.Μια χαρά.Εμένα κοιμήθηκε τώρα,αλλά δε θα την αφήσω για πολύ.Θα την ξυπνήσω σε λίγο για μπανάκι,φαγάκι και υπνάκι.Δεν πρόλαβα να γράψω και ξύπνησε :P:P:P

Γεια σας κοριτσακια μου! Τι πολυλογια ειναι αυτη??? Μια ωρα διαβαζα...

Τελειες οι φωτο με τα μωρακια σας,ειναι ολα κουκλακια. Γερα να ειναι τα γλυκουλια μου!!!

Φουφουκα μου,ο αντρας μου δεν ειναι γιατρος,στρατιωτικος ειναι.Θα σας βαλλω και εγω καινουρια φωτο να δειτε τον πριγκιππα μου :P

Γεια σου,Φωτεινούλα,σου έκανα αίτημα.Τώρα είδα ότι εμείς δεν είμαστε φίλες.Μια χαρά.Εμένα κοιμήθηκε τώρα,αλλά δε θα την αφήσω για πολύ.Θα την ξυπνήσω σε λίγο για μπανάκι,φαγάκι και υπνάκι.Δεν πρόλαβα να γράψω και ξύπνησε :P:P:P

Καλε τι επικοινωνια είναι αυτή;; :D:D:D ;Το ίδιο ακριβως σκεφτόμουν και εγώ και έψαχνα να δω πως κάνουν αίτημα. Ο.κ. τώρα γίναμε φιλεναδίτσες :lol::lol:

Στρατιωτικός;;;;;;;Σε ποιο σώμα είναι;Αξιωματικός;;;;;;Είμαι πολύ περίεργη εεεεεεεε :?:?:?:? Φυσικά αν θες απαντάς

φωτεινούλα τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται ;);):lol::lol::lol:

Καλώς την Έλενα. Άντε περιμένουμε φώτο του υιού .

Εσυ βρε Κατερίνα γιατί τέτοια κάψα να μάθεις σε ποιο σώμα είναι στρατιωτικός ο άνθρωπος;. Συμβαίνει κάτι;; :lol::lol::lol::lol:

φουφουκα μου,εχει τελειωσει τη σχολη μονιμων υπαξιωματικων. Ειναι δεκαεννια χρονια στο στρατο ειναι ανθυπασπιστης και τωρα θα γινει ανθυπολοχαγος. Το σωμα που ειναι λεγεται ΣΕΜ(σωμα εφοδιασμου μεταφορων).

post-12184-1387393583031_thumb.jpg

Ελενη τωρα ειδα οτι εισαι απο Μυτιληνη :):) εκανα το αγροτικο μου εκει :) που μενετε?μεσα στην πολη?

Κατερινακι,τα μπερδεψες,ο δικος μου αντρας ειναι γιατρος,οπως και εγω βεβαια

καλα κοριτσια τα εχω παρει με το μαμμυ σημερα :evil::evil: ολο εξω με πεταει :evil::evil:βγαινω

αυριο,πηραμε την μεγαλη αποφαση να ταξιδεψουμε τελικα :?:?:? και ο θεος βοηθος,ελπιζω να μη μας δειτε στις ειδησεις :!::!::!: οποτε δε ξερω ποτε θα ξαναμπω :(:(:(

ΜΗ λυσαξετε και δεν σας προλαβαινω :!::!:

εγω στην Στυψη ημουν και ο ανδρας μου στη Συκαμνια

Κατερινα,ειδικοτητα κανω,Καρδιολογια

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΦΟΥΦΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ?ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ Ε?ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠ ΗΣΟΥΝ?

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ...

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ.ΠΕΙΝΑΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΟΠΟΤΕ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΛΑΨΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΛΙΚΟΙ ??ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΛΥΣΜΑ ΜΑΛΛΟΝ!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.

Ήρθα πάλι!Κοίμισα τα ματάκια μου και να'μαι!

Ελενάκι,κουκλιά είστε!

Σταγονίτσα κι εσύ γιατρός αλλά να υποθέσω δε συνέχισες ειδικότητα ε;Ή δεν κατάλαβα;

Ρανιούλα,κάνε εσύ όπως θεωρείς καλύτερα για το παιδάκι σου!

Ελα ρε Χαρουλίτα,μην κάνεις πολλές μέρες να μπεις :(:(

kalhspera!

ΑΠΟΨΕ ΕΚΛΕΙΣΑ 3ΩΡΟ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ(Βλεπετε αν κ αθηνα δε τα βρισκεις ολα παντου) κ γυρισα με διαλυμενη μεση.τωρα πια παω μονη σουπερμαρκετ γιατι ο αντρας μου δουλευει πρωι απογευμα.

τωρα ειμαι μπροστα στο τζακι(μου το αναβει η πεθερα παντα,εγω δεν εχω φιλοτιμηθει).

κοριτσια οι επιστημες υγειας ζουν κ βασιλευουν στη παρεα!!!!εγω ειμαι φαρμακοποιος αλλα ακομα δεν εχω δικο μου φαρμακειο.δουλευω σε πασιγνωστο(κ αυτο με ποναει γιατι το πληρωνεις καθημερινα) φαρμακειο κ στην ουσια πηζω.αλλα τωρα αδειουλα!!

σταγονα αν δε παρεις ειδικοτητα μπορεις να κανεις χρηση της γενικης ιατρικης η οχι?

οσο για το προγραμμα,εγ ειμαι σαφως υπερ,γιατι τα μωρα ειναι πιο ηρεμα οταν ακολουθουν ενα προγραμμα.εννοειται οτι καθε μανα αφουγκραζεται προσεκτικα τις αναγκες του παιδιου της,κανει εξαιρεσεις στους κανονες οταν το κρινει απαραιτητο,γιατ πανω απολα ειναι η ισορροπια κ οχι η ταξις κ ηθικη.αλλωστε κ μεσα στη ταξη κ μεσα στο χαος θα δουμε ολες στη πορεια τι καναμε λαθος κ τι σωστα.ειναι ουτοπια να νομιζουμε οτι θα φτασουμε ποτε τη τελειοτητα!

τακους καλο μου βικακι,δεν υπαρχει τελειοτητα αν κ εσυ τον αξιζεις το τιτλο! :ymapplause::ymparty:

irtha me kai emeis ligo elipsa kai pali sas epiase i polilogia :roll: pigame gia kafe se kati filous kai irthame prin ligo :D koritsia akouste i malon deste ti egine otan irthame evala tin mikri na kimithi sto krevati tis afou nistaze eipa oti tha klapsi ligon alla tha synithisi imouna mazi tis sto domatio auti eklege kai otan tin evlepa oti eklege poli pigena konta tis gia na min niothi oti tin paratisa alla den stamatage na kleei se kapia stigmi kai meta apo polli klama tin sikosa kai mou ekane kai emeto opote irthame sto saloni kaname ligo agkalitsa kai tin evala stin kounia :shock::? den 3ero ti na kano mia fili mou pou exei kai auti paidaki mou eipe na tin vazo kai kata tin diarkia tis meras gia na synithisi lete na einai auto pou fteei?? den mporo na vro aitia afou nistazi giati den kimate ekei tis vazo kai ena paixnidi tis fisher-prise pou exei mousikoulla ala tipota :shock::( stenaxorieme kai ego pou kleei

Να σου πω την αληθεια Μινα,εγω ημουν φανατικη,με την Καρδιολογια,απο το 1ο ετος :| και μου λεγε ο αντρας μου,οτι δεν ειναι ειδικοτητα αυτη για γυναικα :idea: τιποτα εγω :!: ανυποχωρητη :!: πανω απο ολα η επιστημη :!: τωρα που ηλθε η ζουζου μου και δεν την χορταινω,μουτζωνομαι :!: με χαλουσε το ζωο να κανω μια μικροβιολογια που λεγαν ολοι :!: οταν αρχισουν οι εφημερειες να δω τι θα γινει :?::cry::cry: θα πεσω στα αντικαταθλιπτικα :cry::cry:

Παντως μαγκια σου Μινα μου,που μετα απο τοσο κοπο,τα αφησες ολα για την οικογενεια σου :):) εγω η αληθεια ειναι οτι δεν θα μπορουσα να το κανω,αλλωστε κακα τα ψεματα παιρνεις και πολλες συγκινησεις :!:

Anyway,ειναι η ωρα που με πιανουν τα υπαρξιακα μου :!::!:

Κατερινα θα προσπαθησω να μη χαθω :):) δεν ξερω τι εχει κανει ο πεθερος μου με το net στο σπιτι,για αυτο δεν υποσχομαι τιποτα :(:(

Μιρια,δεν μπορω να βοηθησω γιατι η δικια μου,την εχει καταβρει στο δικο της :):) της αφηνεις κανενα φωτακι :?::?: δοκιμασε και αυτο με τη μερα :!: προσπαθησε να καθεσαι κοντα της χωρις να τη σηκωνεις :!::!: λεω εγω τωρα :idea::idea:

Αν δε τα πουμε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κουκλες :!::!::-*:-*:-*:-*:-*

τα διαβασα ολα..ουφ...

ας πω για αρχη χρονια πολλα μινα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου. τελειες οι φωτο.

ερη με μωρακι καλυτερα?η περιοδος?ευχομαι να ειναι ολα καλα..

barbieeeee....anlouuuuu...που ειστε? μου λειψατε..

παμπερ νο 3 εχουμε κ μεις...διαρροες μονο οταν δεν τηβ βαζουμε καλα...να ξερετε σκλαβενιτης πολυ συχνα βαζει προσφορα 12ευρω απο 18..

σημερα στα 2 πακετα εδινε κουπονι -15ευρω δηλ.36-15=21 ευρω..πηραμε 4 πακετα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ... :YMHUG:

Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟΥΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΓΡΙΝΙΤΣΑ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...