Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Νο1!!!

Recommended Posts

kalispera kortitsares magyyyyyyyyyy xronia sou polla kai eytixismeni me tin oikogeneia sou agapimeni :D

xaroulita kala telia oikogenia ti morakia einai auta kai ti sympathitiko prosopo o mpampas sou na tous xerese kali mou an tha pas taxidromio na stilis glikakia stile kai pros ta edo :D melomakarona theloooooooo

simera eixame telia mera den vgikame e3o alla oli mera irthane filenaditses 4 sigkekrimena olo kafe eimai simera :lol:

koritsia thelo tin voithia sas i kori mou den theli na kimate sto krevataki tis theli na kimate sin kounia i sto rilax i genika kapou pou na einai stin kouzina alla thelo na tin matho oti tin nixta mpenoume sto krevataki gia nanni pos tha to kano auto??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 998
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παλιές και νέες μου φιλεναδίτσες...Ξέρω χάθηκα αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο να μπαίνω..

Με έχει φάει η δουλειά.. :lol::lol:

Τι μου κάνετε?Τα μωράκια μας μεγαλώνουν?

Σήμερα εδω χιονίζει και κάνει πολύ κρύο και δεν έχουμε σχολείο :-B:-B:-B έτσι μπηκα να δω τα νέα σας στα γρήγορα αλλά τα παραδιάβασα νομίζω γρήγορα και δεν θυμάμαι πολλά... :oops::oops::oops:

Εμένα η κόρη μου έχει γίνει καλό κοριτσάκι δεν γρινιάζει πολύ ή μάλλον δεν είμαι και πολύ σπιτι να την ακούω :( και από τώρα φαίνεται να έχει κόλλημα με τον μπαμπά της.Κοιτιούνται και είναι σαν να βλέπω ερωτευμένο ζευγαράκι. :lol::lol::lol:

Χαρά για την ανιψιά σου μη στεναχωριέσαι.σε πολλά παιδάκια παρουσιάζεται τραυλισμός σε αυτη την ηλικία αλλά καλό είναι να πάνε οι γονείς σε κάποιον λογοθεραπευτή για να προληφθεί τυχών επιδύνωση της κατάστασης.

Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι είναι λόγω της εγκυμοσύνης της μαμάς.Προς Θεού μη λέτε μπροστά στο παιδί τίποτα.Καλό είναι να πάνε σε κάποιον λογοθεραπευτή πρώτα μόνο οι γονείς να μιλήσουν και να δώσουν όλο το ιστορικό και μετα να κανονίσουν μια συνάντηση που να είναι και το παιδί μαζί.Δοκιμάστε να της δώσετε ένα ποιηματάκι.Θα έχει πρόβλημα να το πει?

Οτιδήποτε χρειαστείς ρωτησέ με γιατί αυτη είναι η δουλειά μου. ;)

Κοριτσάκια μου γλυκά θα προσπαθήσω σήμερα να μπω και άλλες φορές για να τα πούμε.

φιλάκια πολλά πολλά.

Γεια σας κοριτσάκια. Σήμερα δεν είχα όρεξη για τίποτα, μιλάμε πολλή βαρεμάρα.

Ο μπέμπης μια χαρά, κλείσαμε και ραντεβού με τον παιδίατρο για το Σάββατο που έχει εμβόλιο.

Καλωσόρισες Γιάννα και να σου ζήσει η μικρούλα σου. Μπράβο ύπνο που ρίχνει η μπέμπα :lol::lol: Που θα πάει θα έρθει ελπίζω και η σειρά του δικού μου να κάνει τέτοια ωραρια στον ύπνο.

Εγώ τον κάνω μπάνιο κατά τις 9:30, μετά μασαζάκι με κρεμούλα ενυδατική, έπειτα τρώει και κοιμάται στο βυζί. Όμως μόλις τον πάω στο κρεβάτι ξυπνάει και τρώει ακόμα λίγο για να καταλήξει τελικά στο κρεβάτι του γύρω στις 11. Από εκεί και πέρα μπορεί να ξυπνήσει στις 4, ή 5 ή 6 να φάει, να ξανακοιμηθεί και να ξυπνήσει ξανά στις 8. Βικουλίνι το μπανάκι εκτός του ότι τα χαλαρώνει όπως λένε γίνεται και για να μαθαίνουν τα μωρά σε μια ρουτίνα ύπνου, δηλαδή κάνουν μια σειρά από πράγματα που στο τέλος τα οδηγεί στον ύπνο.

Εμένα όταν πεινάει ξεσηκώνει τον κόσμο, αλλά στα κακά έχει πολύ πλάκα, παίρνει ένα σοβαρό και σκεπτικό ύφος λες και είναι να λύσει το μεσανατολικό :lol::lol: ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Σχετικά με τραυλισμό δεν έχω ιδέα, αλλά θυμήθηκα ενα πολύ αστείο περιστατικό με ένα ξαδελφάκι που δεν μπορούσε να πει το "ρο" και του λέει ο μπαμπάς μου "Πες ρολόι", λέει ο μικρός 4-5 χρονών "Λολόι", και ξανά ο πατέρας μου "Πες ρολόι", και απαντάει ο μικρός "Αφού λε θείο δεν μπολώ να πω το λο, ωωωωωωωωωωωω λολόιιιιιι" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παρεμπιπτόντως, σήμερα πάει πολύ αργά το μάμμυ

Καλημέρα,κορίτσια μου!Εδώ χιονίζειειειειειειε!Είναι όλα κάτασπρα,το'χει στρώσει!

Ρε Σταυρούλα,για αυτό ταιριάζει απόλυτα σ'εσένα η φράση σαν τα χιόνια :lol::lol::lol::lol: Έπρεπε να χιονίσει για να μάθουμε νέα σου.Σέχει φάει η δουλειά κοριτσάκι μου ε;Υπομονή!

Καλά,Χαρουλίτα τι γλυκιά και ήρεμη φυσιογνωμία είναι ο μπαμπάκας σου!Δε σχολιάζω το μποτάκι της κόρης σου,είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o

Μιριάκι,πάλι καφεδάκι;Καλά κάνεις κοπέλα μου!Εγώ στη θέση σου θα την άφηνα να κλάψει μέχρι να καταλάβει ότι εκεί πρέπει να κοιμάται.Κάπου διάβαζα στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο ζήτημα,αλλά δε θυμάμαι που.Θα προσπαθήσω να το ξαναβρώ και θα σου πω ;)

Γεια σου,Νικούλα!Κι εσύ είχες μέρες να μπεις.

Μαγδούλα,όλα καλά;

Κι εγώ τα active fit παίρνω αλλά δεν έχει διαρροές.Μήπως της είναι μεγάλα;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ 33?ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ.ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΔΟΥΛΑ.ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!ΦΟΥΦΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΧΙΟΝΑΚΙ ΕΕΕΕΕΕ??ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ?ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ(ΤΥΡΑΜΙΣΟΥ)ΓΙΑΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΗΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΣΤΙΣ 3 ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 5.30 ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΞΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ ΕΧΩ ΖΑΛΑΔΑ.ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΝΟΧΛΗΣΕ??

ΑΑΑΑΑΑΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΒΥΖΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ. :lol::lol::lol: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡ :lol: ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΤΟΝ ΦΤΥΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΒ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕΣ?ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΜΜΥ.ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.

καλημερα φιλεναδες τι κανετε;;

Σταγονα να χαιρεσε τον αντρουλη σου!οτι επιθυμειτε!!

Σταυρουλα που εισαι τρεχεις ε;;;τι κανει η μικρουλα;;

φουφου μου τι ωραια που χιονιζει!!τι κανουν τα παιδακια πως τα πατε;;

χτες ο μπεμπης μας ηταν παλι ανυσηχος δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου ολη μερα...κ οποτε πινει το γαλα του ολο γουλιες λες και ξεκιναμε παλι απο την αρχη κ κλαιει τα βραδυα :shock: στεναχωριεμε ποτε θα ηρεμησει αυτο το μωρο;περασαν 3 μηνες κ τιποτα...περιμενω να ξυπνησει για να παμε για εμβολιο...

εχω νευραααα πολλα απο χτες το βραδυυυυ ειμαι πτωμα απο τη κουραση κ ολη ειναι στο κοσμο τους :shock::shock: θα τα δω ολα παλι μετα που θα παμε για το εμβολιο με 2 παιδια στην αγκαλια και βρεχειιιιι :cry:

και εγω τα ακτιβ φιτ βαζω στο μπεμπη μεχρι ενα διαστημα συνεχεια βγεναν τα τσισα αλλα τωρα πια οχι...

σταγονα σιγουρα κατι θα τον ενοχλουσε για να μην κοιματε...ποιος ξερει;;με τα μωρα πρεπει να μαντευεις!!εμενα παλι ο αντρας μου ενω δεν ασχολειτε με τα παιδια πολυ...ο μπεμπης χτες τον κοιταζε και του εκανε τρελα γελακια.και η κορη μου φυσικα αν τη ρωτησεις για το μπαμπα της λεει συνεχεια...εγω;;; :roll::lol::lol:

φιλια σε ολες

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΗ ΑΦΗΝΕΤΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΕΣ?? ;)

ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΒΡΕ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΤΡΕΛΑ ΜΟΝΟ ΒΥΖΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.

ΦΟΥΦΟΥΚΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΙΟΝΙΑ!!

ΤΟΥΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.

ΜΙΡΙΑΚΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΤΟΞΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΦΙΛΕΣ!!!!!!!!!!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣ ΝΟΜΙΖΩ :oops::oops: ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙ ΝΥΦΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΗΣ 22 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΧΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ :lol::lol::lol:

ΕΜΕΝΑ ΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 8.30 ΞΥΠΝΗΣΕ 1.30 ΜΕΤΑ 5.30 ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ 7.30 ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ 9.45 ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ.

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΩ ΤΟΥΡΤΑ ΝΑΙ!!!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΟΥΚΛΙΑ.

ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ!!

Χιονια στο καμπαναριο :!::!::!: καλα κοριτσια 10 ποντους χιονι εχει εξω,ο μπαμπας μου αποκλειστηκε,να δω πως θα γυρισει ο αντρας μου το μεσημερι :lol::lol::lol::lol:

Σταγονα,να χαιρεσαι τον αντρουλη σου,ειδικα με τετοια προσφορα :!::!: καλυτερα μωρε το Σαββατο,ολοι θα το ευχαριστειθειτε περισσοτερο :!: και ο δικος μου βοηθαει ο κακομοιρης αλλα με τοσες εφημερειες γυρναει κομματια :( αν και του λειπει ολυ και οταν γυρναει πεφτει με τα μουτρα,προχθες τη φωναζε<<ερωτα>> :lol::lol: αλλα αυτη τοη ψιλοφτυνει και κοιταει εμενα με μια λατρεια =))=))=))=)) .Σταγονα πρεπει να μπεις απο την απαντηση(οχι τη γρηγορη απαντηση)και κατω δεξια πας στο προσθηκη συνημμενου.....παντως το δειχνει αναλυτικα και στο ευρετηριο στην αρχη στο 3ο θεμα.

παντως σε οτι αφορα τα παμπερς και μενα απο πισω βγαινουνε :evil::evil::evil:

Σταυρουλα σε θερμοευχαριστω :!::!::!: εισαι λογοθεραπευτρια :?::?: θα μιλησω με την αδελφη μου και θα σου απαντησω :!:

πειτε καμια ιδεα για φαγητο ρε κοριτσια :!: δεν ψωνισα γιατι θα φευγαμε αυριο Κορινθο και μας βρηκε ο χιονιας με αδειο ψυγειο :lol::lol::lol: εχω μονο 2 μπριζολες αλλα ειμαστε τρεις :lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝ ΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ 2 ΩΡΕΣ ΤΣΙΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΟΤΑΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΧΘΕΣ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 24ΩΡΗ ΒΑΡΔΙΑ.ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΘΑ ΚΛΑΙΩ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΑ!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ??ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΥΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.

ΜΟΥ ΗΡΘΕ Κ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΡΛΟ ΑΙΜΑ.Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!

Μαγδα,και εμεις γαλανοματικο μωρο ειμαστε και ξανθο,αλλα εμεις αποκαλυφθηκαμε :!::!: θελουμε να δουμε το γαμβρο :lol::lol::lol: γιατι προς το παρον ζαχαρωνω το γιο της Σταγονας :lol::lol::lol::lol:

Που να μ'ακουσει ο ανδρας μου που προξενευω την πριγκιπεσσα του :!::!::!: με εσκισε :!::!::!: λεει οτι θα δεν τη δινει σε κανενα και οταν εγω θιγω το θεμα με κοιταει αγρια,την παιρνει σφιχτα αγκαλια και κανει το λυκο =))=))=))=))=))

Βικουλινι,ψυχραιμια,δυστυχως τα μωρα εισπρατουν την ενταση μας και βγαζουν νετρα και αυτα :!::!: μπορει να ειχε νευρακια εχθες :!::!: ζητα βοοηηθειααααααα,για να εισαι εσυ ηρεμη :):):) για την ακριβεια απαιτησε το :!::!::!:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝ ΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ 2 ΩΡΕΣ ΤΣΙΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΟΤΑΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΧΘΕΣ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 24ΩΡΗ ΒΑΡΔΙΑ.ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΘΑ ΚΛΑΙΩ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΑ!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ??ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΥΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.

ΜΟΥ ΗΡΘΕ Κ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΡΛΟ ΑΙΜΑ.Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!

Καλως τη Ρανια και εχθες ρωταγα για εσας :!::!: ΩΧ :!: αν ξεκινησες ξενο,ξεχνα οσα σου ειχα γραψει :!::!: με το ξενο αλλαζουν τα δεδομενα :( αν τα βγαζει και σκληρα μαλλον θα χρειαστει υποθετο ή κλυσματακι :( γιατι ομως λες οτι μειωθεικε το δικο σου :?::?: μπορει να εκανε αλμα αναπτυξης 'η να μειωθηκε η ροη λογω της περιοδου :idea: μιλα και με τη Lala στο θεμα θηλασμος.καλο ειναι να αποφυγεις το ξενο :idea:

ti na πρωτοσχολιασω!!

καλημερα καταρχην,δε σας προλαβαινω!!!φτου μας!

εγω του βαζω babylino,δεν εχω κανενα παραπονο,αντε μια φορα τη βδομαδα να τυχει να βγει απο πισω.

χαρα αποτι βλεπω εισαι μπαμπακιας κ καλα κανεις γιατι φαινεται γλυκος ανθρωπος.ο δικος μου ειναι πολυ ζορικος αλλα με το μωρο εχει γινει αλοιφη!!!

τυχερουλες οσες βλεπετε χιονι!εμεις μονο κρυο,χωρις καμια απολαυση!

σταγονα να χαιρεσαι τον αντρα σου!

καλε κ το δικο μου μωρο,οποτε δει γιαγια κ μπαμπα ξεκαρδιζεται στο γελιο,με μενα λιγα πραγματα.μου λεει ο αντρας μου για να με καθησυχασει οτι με βλεπει ολη μερα κ ετσι λογικο ειναι να επεξεργαζεται τη νεα φατσα που μπαινει σπιτι.

ποσες φορες τη μερα κανουν κακα τα δικα σας???εμενα απο μια πηγαν 4!!!

EΓΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΟΨΤΕΣ ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 3 ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ.ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΧΑΧΑΑΧΑ :P:P

ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΑΖΑ.

ΕΡΙ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΥΣΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΡΩΤΑ ΛΑΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΩ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΩΩΩΧΧΧ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ???

μονο βυζι δεν δινει!!!καλο!!

σκεψου οτι εγω δινω ξενο μονο,οποτε εχασα την αποκλειστικοτητα κ σαυτο!εχει κολλησει μετο γιο(παρθενος χαρα κ το δικο μου!!!)κ να σκεφτεις οτι ηθελε κορη κ να τωρα με φτυνει καταμουτρα για να απολαυσει το μωρο!!!αλλα τους απολαμβανω κ εγω μαζι!!

ερι μου,τι δεν ειναι φυσιολογικο???7 μερες αιμα δεν ειναι φυσιολογικο??? :lol: τι να πω,μη σε τρομοκρατουν ετσι,,δες πως θα παει σε λιγες μερες...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΙΤΣΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ.

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ...

ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ Κ ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.

Κοριτσάρες καλημέρα. Δεν είναι να σας αφήσουν λίγο βρε παιδί μου, αρχίζετε και γεμίζετε τις σελίδες. Πάω να διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι.

Μαγδα ,εφυγε ο παππους οσο πατιεται ακομα το χιονι,μην αποκλειστει κιολας ο ανθρωπος :lol::lol:οποτε απο φαι τη βγαζουμε για σημερα :lol::lol::lol: παντως και εγω χοροθεατρο εχω γινει :lol::lol: βεβαια εμεις ειμαστε των παραδοσιακων ακουσματων(λογο παππου,καταλαβενετε :lol: )ακουει το μωρο κλαρινα και ενθουσιαζεται :lol::lol: εχθες,ακουσε τη διαφημιση του<ολυμπος>στην τηλεοραση και αρχισε να κουναει χερια,ποδια,τρελλο κεφι :lol::lol: εγω βεβαια τραγουδαω και χορευω(εχω και πλουσιο ρεπερτοριο η γυναικα)και μολις σταματαω ,φωναζει νευριασμενη εεεεειιι :lol::lol: ειμαστε για X-FACTOR σας λεω =))=))=))=))=))

Σταυρουλα,δεν ξερω αν βοηθαει αυτο,αλλα η μικρη τα τραγουδακια τα λεει νερο :!: πιστευεις οτι η εναρξη του παιδικου θα βοηθησει :?:

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ.ΒΛΕΠΩ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ Ε? :lol::lol::lol::lol::lol: ΚΑΛΕ ΤΙ ΠΡΟΙΚΑ ΔΙΝΕΤΕ??ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ :lol::lol::lol::lol::lol: .ΕΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ S26 GOLD ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΙΧΕ ΜΕ ΟΛΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΕΙΧΑ ΣΩΘΕΙ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ.ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.ΑΧ ΒΡΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ....ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΡΥΟ ΑΠΟ ΘΕΑΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

ΤΡΩΩ ΣΟΥΠΕΣ.ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΣΟΥΠΕΣ.ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΛΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ.ΔΕΝ ΞΕΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚ ΠΡΕΠΕΙ Α ΔΙΝΕΙ ΞΕΝΟ.ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΙΑ ΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΒΑΡΙΑ 2.ΣΤΓΟΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.Ν ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.

το μωρο μου εχει μια συνηθεια....οταν κοντευει να τελειωσει τογαλα κ θελει να ρευτει κλαιει λιγο,κανει κλανιτσα δειχνει να θελει να ρουφηξει κι αλλο,αλλα οταν ρουφαει κλαιει.ρευεται,ησυχαζει κ μετα ουτε λογος για το υπολοιπο.αλλα συνηθως αφηνει 20-30 μλ.

α,κ εμενα ανοιξαν ξανα οι φωνητικες μου χορδες ειχα καιρο να τραγουδησω(το σκεφτεσαι,μεσα στο φαρμακειο να κανω το σοπρανο~! :lol::lol: ).οταν χορευωτον εχω αγκαλια κ τον ανεβαζω αποτομα ψηλα,αλλ αναρωτιεμαι μηπως δε κανει...ειναι σχεδον 4 μηνων... :roll::)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...