Μετάβαση σε περιεχόμενο

εχουμε κ εμεις δικαιωμα!!!!!

βασουλα

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια θελω να μου πειτε τη γνωμη σας γιατι θα τρελλαθω!ειμαι εγκυος κ ειναι το πρωτο μας παιδακι κ μαλιστα ταλαιπωρηθηκα γι΄ αυτη την εγκυμοσυνη πολυ!απο την αρχη του γαμου ειχα πει στον αντρα μου οτι αν το πρωτο μας παιδακι ειναι αγορι θα παρει το ονομα του πεθερου μου ομως αν ειναι κοριτσι θελω να βαλω τους γονεις μου!τελικα ειναι κοριτσι κ φυσικα δεν του ειπα λεει ποτε τιποτα τετοιο κ οτι το πρωτο παιδι το παιρνει ο αντρας!δεν ειναι πολυ αδικο εμεις οι γυναικες δηλαδη ειμαστε σε δευτερη μοιρα δεν το δεχομαι κ με ποιανει το παραπονο ουτε καν θεμα επρεπε να το κανει!πειτε μου τη γνωμη σας σκεφτομαι παραλογα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α δεν μπορω...

ακομα δε τον ειδαμε Γιαννη τον εβαπτισαμε!!!

Πες του καλο σου πως ετσι οπως κανει το γρουσουζευει το ολο θεμα..

εχει πραγματικα σημασια το ονομα ενος παιδιου;;;;..οχι να μου πεις;;; εχει σημασια..

στην τελικη..βγαλτ ετο Μαρια και τερμα η υποθεση..

αντε γιατι εχω προσφατο το περιστατικο με τη θεια μου που ακομα δεν ειναι εγγυος η κορη της καλα καλα..ηδη εχει αποφασισει τι θα κανει και τι θα πει για να μην παρει το ονομα της συμπεθερας.

Επισης να πεις του καλου σου πως αν το πρωτο παιδι το παιρνει ο αντρας να το παρει..και να το θηλασει..να το παρει και να το ξυνυχτησει, να τρεμειστην καθε ανασα του, να το παρηγωγει οταν ειναι αρρωστο, να το κραταει αγκαλια οταν του κανουν εμβολιο..να του βαζει ορο στη μυτη και να του σκουπιζει τα ματακια αμα εχουν τσιμπλες...

και αμα θελει πολυ να ακουσει το ονομα της πολυλατρεμενης του μανουλας..να πει της μανουλας...να ερχετε να μαγειρευει να καθαριζει να σηδερωνει για να ξεκουραζεσαι εσυ!!!!!

ΓΚρρρρρρρ

welcome to the club!! κοιτα μην μαλώνετε για το όνομα ,απλα εξήγησε του οτι εαν αυτό παρει νομα απο τη μερια του ,το επομενο ακμη και αν ειναι αγορι να το ξεχάσει,εγώ ειχα παιξει πιο διπλωματικα το παιχνίδι κ το ειπα στην ιδια την πεθερα μου οτι το πρωτο αγορι κοριτσι δικο τους μα το δευτερτο αγορι κοριτσι δικο μου,φυσικα ηξερα οτι αυτους τους ενδιεφερε το αγορι ,το ειχα δηλώσει άλλωστε οταν τους ειπαμε οτι ειμαι εγγυος,ειχαν πει οτι θελουν να ειναι αγόρι το μωρο!!! :shock::shock:

eleos me ta onomata !!!

egw eimai sigourh oti kai palu oti simfonia kai na kaneis tora giauton den tha thn exei akousei pote .

an mia fora sou feete etsi kai to dexteis tha to kanei kai sto epomeno kai sto methepomeno .

kita an to epomeno einai agori sigoura ma sigoura 1000000% tha thelei kai ekeino na bgei tou patera tou .

perimene na genniseis prwta kai meta sizitisteto sobara,sou lew perimene giati den kanei na anxonese kai na stenaxoriese tora .

αμαν με αυτα τα ονοματα!!!!!!!!!!

τι να πω βρε κοριτσι μου πρωτον οτι δεν κανει να αγχωνεσαι στην κατασταση σου και δευτερον αν το θελεις τοσο πολυ κανε του συζητηση οταν γεννηθει με το καλο το κοριτσακι σας!!!!

Α δεν μπορω...

ακομα δε τον ειδαμε Γιαννη τον εβαπτισαμε!!!

Πες του καλο σου πως ετσι οπως κανει το γρουσουζευει το ολο θεμα..

εχει πραγματικα σημασια το ονομα ενος παιδιου;;;;..οχι να μου πεις;;; εχει σημασια..

στην τελικη..βγαλτ ετο Μαρια και τερμα η υποθεση..

αντε γιατι εχω προσφατο το περιστατικο με τη θεια μου που ακομα δεν ειναι εγγυος η κορη της καλα καλα..ηδη εχει αποφασισει τι θα κανει και τι θα πει για να μην παρει το ονομα της συμπεθερας.

Επισης να πεις του καλου σου πως αν το πρωτο παιδι το παιρνει ο αντρας να το παρει..και να το θηλασει..να το παρει και να το ξυνυχτησει, να τρεμειστην καθε ανασα του, να το παρηγωγει οταν ειναι αρρωστο, να το κραταει αγκαλια οταν του κανουν εμβολιο..να του βαζει ορο στη μυτη και να του σκουπιζει τα ματακια αμα εχουν τσιμπλες...

και αμα θελει πολυ να ακουσει το ονομα της πολυλατρεμενης του μανουλας..να πει της μανουλας...να ερχετε να μαγειρευει να καθαριζει να σηδερωνει για να ξεκουραζεσαι εσυ!!!!!

ΓΚρρρρρρρ

Αμάν ρε Χρύσα ηρέμησε!!!! χαλάρωσε!!!! :)

Βασούλα να σου πω κάτι πονηρό?: όταν με το καλό γεννήσεις, να πας να δηλώσεις το παιδί στο δημαρχείο με το όνομα που εσύ θέλεις, να ξέρεις ότι το όνομα που δηλώνεις στο δημασρχείο ισχύει και όχι της βάπτισης!!!!

είναι λίγο π##%ά αλλά ..........

βέβαια υπάρχουν και τα ουδέτερα ονόματα, όπως και τα διπλά!!!!

αχ κοριτσια οταν του ειπα αν το δευτερο ειναι αγορι τι θα κανουμε μου ειπε ε καλα δεν θα βαλω του μπαμπα μου εισαι σοβαρη?και οταν του ειπα εγω δεν εχω γονεις?? στο τριτο μου λεει!δεν σεβεται την κατασταση μου αυτος μου ανοιξε το θεμα δηθεν για μια θεια του αλλα δεν ειμαι χαζη για μενα ηταν τα καρφια δεν αντεξα κ ξεσπασα

δυστυχως στο δημαρχειο για την ονοματοδοσια πρεπει να ειναι κ οι 2 γονείς...ρώτησα... :oops:

τι να σου πω,αστο για την ώρα ,γεννα με το καλο κ μετά πάτα πόδι!!! ή απλά δέξου το!

τελικα εγω πιστευω πως το σημαντικοτερο ειναι να υπαρχει κατανοηση κ συζητηση.ενοειται πως προεχει να γεννηθει το μωρακι γερο κ μετα γινεται κ λογος για το ονομα.τελικα απο πολλους υπαρχει αυτο το θεμα.κ δεν καταλαβαινω τι θα πει δικο μου κ δικο σου.πρωτο κ δευτερο.ξερω κ περιπτωσεις που αντρας ηθελε τα πρωτα δυο να βγαλει τους δικους του κ αν καναν κ τριτο τοτε να εβγαζε κ η κοπελα.ακου αν δεις.ευτυχως ομως υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις.κ μια απο αυτη ειμαι κ εγω.απο πριν μεινω εγκυος ειχα πει στον ανδρα μου οτι το πρωτο παιδι θα ηθελα να βγαλω το ονομα του πατερα μου που ειχε πεθανει πριν λιγα χρονια.εκεινος φυσικα κ δεν ειχε φερει αντιρρηση.οταν γεννησα τελικα κ ηρθε ο καιρος για την βαφτιση το ξαναζυζητησαμε με τον αντρα μου κ του ειπα πως πρεπει να το πουμε στους δικους του να μην εχουν καποιο προβλημα.εκεινος μου ειπε να μην ανυσυχω κ πως ολα θα ειναι καλα.κ πραγματι οι ανθρωποι οταν το καναμε κουβεντα μου ειπαν πως ετσι πρεπει να γινει κ πως αν δεν το σκεφτομασταν εμεις θα μας το προτειναν αυτοι.ετσι ειναι το σωστο.με συγκινησαν αφανταστα!που ηταν κ το πρωτο εγγονι τους.κ ετσι το κοριτσακι μου πηρε το ονομα του πατερα μου.γιαυτο λεω πως πρεπει να υπαρχει κατανοηση.περιτο να πω οτι στην βαφτιση οι μισοι συγκινηθηκαν κ οι αλλοι μισοι ειπαν τα πικροχολα σχολια τους,<αυτος ο αντρας δεν ειχε μανα να βγαλει πρωτα το δικο της?>,την πεθερα μου δηλ.ας το ακουγα η ιδια κ θα τους απαντουσα καταλληλως. :evil::evil:

Τελικά εν έτη 2010 που έχουμε καταφέρει τόσα πολλά ακόμα κάποιοι αντιμετωπίζουν τη γυναίκα σαν ένα προιόν και όχι σαν μια οντότητα και αυτό που με εξοργίζε περισσότερο είναι ότι και οι ίδιες οι γυναίκες συνήθως μανάδες των αγοριων έχουν την ίδια φιλοσοφία για να μην πω μαλα..... γιατι στην ουσία αυτό είναι .

Δηλαδή με βρισκει απόλυτα σύμφωνη όλα όσα έγραψε η cecilia - άκου βασούλα επεδή η καταστάση σου τώρα ειναι περίεργη μην κάθεσε και συζητάς κάτι τέτοιο απλά καιμόνο για να προστατευτείς . Πες στον άντρα σου να ξέρεις δεν έχει τελειώσει εδω το θέμα και μόλις συνέρθεις απο τοκετό και λοχεία θα τον πιάσεις και θα του πεις οτι είναικαι δικό σου παιδί και έχεις και συ λογο και αν θέλει να τα πάτε καλά και αν θέλει να βαφτίσετε το μωρό χωρίς φωνές θα συμφωνήσει να βγαλετε το μωρο με το όνομα που θέλεις . Και αν και εφόσον κάνετε και άλλο και είναι αγόρι ας βγάλει τη μανα του κα αν είναι αγόρι τον πατέρα του . Εμένα αυτό που με εξοργίζε ειναι ότι βλέπουν τη γυνίκα σαν ανπαρωγωγικό ον και τίποτα περισσοτερο ακου στο τριτο !καλά ρε ποιά θα κάνει τρίτο με το ΔΝΤ απο πίσω μέχρι το 2024 και σκεφτόμαστε και 3 παιδί για να καλυφθεί το γενεολογικό δέντρο ; Ωρμα Βασούλα και πες του αν επμένεις το παιδί θα μείνει αβάπτιστο τσαγγανο ρε ρίξε μην σε θεωρεί χαλάκι .

Εγώ πιστεύω πως είναι πιο περίπλοκο το θέμα για το όνομα του παιδιού όταν υπάρχει διαφωνία στο ζευγάρι ή αν δεν υπάρχει σεβασμός σε αυτά που είχατε συμφωνήσει απο πριν. Και απορώ εφόσον λες ότι ακόμα είσαι έγκυος να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Εγώ με τον άνδρα μου πριν ακόμα δούμε τι είναι είχαμε συμφωνήσει ότι το πρώτο ότι και να είναι θα πάρει το όνομα από τον άνδρα μου και το δέυτερο από εμένα. Ούτε εγώ ούτε οι γονείς μου δίνουμε σημασία στα ονόματα και τότε επειδή είχα δύσκολη εγκυμοσύνη ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε. Αν και θεωρώ ότι κανονικά η γυναίκα θα πρέπει να αποφασίζει για το όνομα του παιδιού. Ωραία θα ήταν να είχε η μικρή μου το όνομα από την μαμά μου ή τον μπαμπά μου. Any way εμάς μας είπαν από την αυχενική διαφάνεια πολύ νωρίς ότι ήταν κορίτσι (και εγώ κορίτσι ήθελα πάρα πολύ) πήρα τον άνδρα μου στο τηλέφωνο και του το είπα και χάρηκε πολύ και μου λέει επειδή ήταν στην δουλειά πάρε να το πεις στην μαμά μου. Παίρνω τηλέφωνο και λέω θα χαρεί πολύ γιατί δεν είχε κορίτσι και ήξερε ότι θα πάρει το όνομά της και ξέρετε τι μου είπε?? Ε δεν πειράζει ας είναι κορίτσι άσε που είναι πολύ νωρίς και μπορεί να κάνουνε και λάθος. ΕΛΕΟΣ...... Για αυτό σας λέω είναι περίπλοκο. Και αυτό το κόλημα ότι να είναι αγόρι δεν το καταλαβαίνω και ειδικά από γυναίκες :oops::oops::oops::oops: Αυτιά και μύτες!!! Sorry αν σας κούρασα αλλά εγώ το ευχαριστήθηκα :lol::lol::lol:

αμαν με αυτα τα ονοματα μονο στη ελλαδα γινετε αυτος ο πανικος....

εγω ευτυχως ημουνα απο τις τυχερες γιατι απο την αρχη ειπαμε θα παρει ασχετο ονομα κ για να μην ψαχνουμε κ πολυ επειδη παντρευτηκαμε του Αγ.Χαραλαμπους τον βγαλαμε ετσι ειχαπε πει αν ηταν αγορι χαρης αν ηταν κοριτσι χαρα....τελικα ειναι χαρης :D:D:D:D

τι να σου πω εξηγησε του αφου στην αρχη ειχατε πει κατι γιατι στα αλλαζει κ ειναι ατιμο απο τη μερια κ που το παιρνει πισω κ που σε τσιγκλαει στη κατασταση σου...

εγω επειδη ειμαι κ αντιδραστικη θα το ειχε παρει κ θα τον ειχε σηκωσει απο τα νευρα μου εσμεραλντα θα την εβγαζα ετσι για να εχει να βγαζει καπνους!!!!!!!!!!

εγω παλι δεν ειχα προβλημα.οταν μαθαμε οτι το πρωτο ηταν αγορι και ενω ειχαμε αποφασισει να βγαλουμε το ονομα της πεθερας μου ενω ηθελα παρα πολλυ του μπαμπα μου εκανα πισω γιατι η γυναικα ειναι 85 χρονων.δεν ημουν παραλογη οι δικοι μου οι γονεις ειναι νεοι.αυτο που εκανε ομως με συγκινισε παρα πολλυ.οταν πηγαμε και της το ανακοινοσαμε,εκεινη μας ειπε να βγαλουμε το παιδι το ονομα του μπαμπα μου γιατι ειπε οτι και εγω ειμαι μοναχοπαιδι για να χαρει ο μπαμπας μου.δεν ειχα πει ποτε μεχρι τοτε οτι ηθελα να βγαλουμε του μπαμπα μου.ετσι οταν γεννηθηκε ο μικρος μου τον βγαλαμε το ονομα της.

Ευχομαι να κάνουμε εμεις την αρχή λοιπόν αυριο μεθάυριο που θα γινουμε γιαγιάδες κ να πουμε στα παιδια μας οτι το δικό μας όνομα δεν θελουμε να το ακουσουμε- για να τελειώνει επίτελους αυτό το τσίρκο εις βάρος ολων!

Βασουλα καλη τυχη και καλη συνεννόηση..

ευχαριστω πολυ κοριτσια ειναι πιο ηρεμη η κατασταση αν κ μου πεταξε οτι μια θεια του τον ρωτησε αν αποφασισαμε για το ονομα κ του ειπε οτι κανονικα πρεπει να βαλει τη μαμακα του [smilie=angryfire.gif] !!αλλα επρεπε να ρωτησει εμενα ακομα δεν γεννηθηκε το μωρακι μου κ ηδη οι γυρω κοτσομπολευουν αλλα δεν θα τους περασει ας γεννησω με το καλο να ειναι γερο το μωρο μου κ θα δουμε τι θα γινει [smilie=boxing.gif]

• 12 years later...
  • 9 months later...

Αλήθεια τώρα; Λοιπόν σε κάτι τέτοια θέλει τρόπο..Πες του να βγάλετε την μαμά σου στο κορίτσι και στο επόμενο να δώσετε του μπαμπά του που θα μείνει και το όνομα αμα είναι αγόρι. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό συννενοησου με νονά-νονό (ότι είναι) Ν πει το όνομα την ώρα της βάφτισης μετά δεν μπορεί να κάνει τπτ....😆

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου, ειλικρινά λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας. Είναι πολύ δύσκολο αυτ΄ο που έχεις να διαχειριστείς για να έχεις κι από πάνω το βάρος του σχολείου, τα βλέμματα συναδέλφων κτλ... Όπως σου έγραψαν και τα κορ΄ιτσια, ο γιατρός σου μπορεί να σου γράψει κανονικά όσες μέρες χρειάζεσαι. Θα μπορούσε να σου γράψει ως είθισται 15 μέρες για την απόξεση και μετά άλλες 15 για "επιπλοκές λόγω απόξεσης". Κι η πρωτοβάθμια δεν πρ΄΄οκειται να ασχοληθεί περαιτέρω. Αν χρειαστεις κι άλλες μέρες πέρα από αυτές, θα σου πρότεινα να βάζεις 3 αναρρωτικές (Δευτέρα- Τετάρτη) και 2 κανονικές (Πέμπτη- Παρασκευή) γιατί έτσι δε μετράνε τα σαββατοκύριακα. Το θεωρώ αδύνατο να υπάρξει διευθυντής που να μην εγκρίνει άδεια για τόσο σοβαρό λόγο! Έχεις κι από μένα μια αγκαλιά και μια ευχή να έρθει πολύ γρήγορα ξανά αυτό που τόσο ποθείτε!❤️
    • Έκλαψα με το τελευταία των Μοϊκανών... 🤣Ετσι το βλέπω να το παθαίνω εγώ με τα γεννητούρια...   Τέλεια δουλειά για άλλη μια φορά το πινακάκι σου! Με το καλό τα νινάκια μας 😍
    • @synnefaki79 κορίτσι μου να πάρεις όσο χρόνο χρειαστεί. Και γω τ πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο όταν έχεις περάσει πολλά για να έρθει και δ είσαι σίγουρη αν θα έρθει κ ποτε ξανά. Εχεις ενα επιπλεον αγχος. Να θρηνησεις για την απωλεια σου όπως της αξίζει. Μην βιαστεις να δείξεις ότι είσαι καλά ενώ δ είσαι. Ένα χρόνο και κάτι και ούσα πάλι εγκυος δ υπάρχει μέρα που να μην κοίταξα τ βιντεακι από τ υπερηχο π έχω από εκείνο τ μωρακι π εφυγε άδικα. Περιμένω μωρο κ όταν βλέπω μωρακι στην ηλικία π θ ήταν κ τ προηγ μωρο δ γίνεται να μη σκέφτομαι ότι τώρα θα ήταν τόσο κ τ δικό μου. Κάθε μωρό π ερχεται είναι μοναδικο. Φρόντισε τον εαυτό σου να αναρρωσεις σωματικα και σιγά σιγά θα αναρρωσει κ η ψυχή σου. Πάντα θα σε πονάει η απώλεια αυτή. Αλλά μέσα από την ψυχή μ σ εύχομαι να ρθει ένα μωρακι που θα την απαλύνει.
    • Επίσης ξέχασα να σχολιάσω την ημερομηνία.... Τι ωραία!!! Στρογγυλή, στρογγυλή.... 20 Νοεμβρίου 2024 💙 Υπ΄΄εροχη!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...