Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ολιγον τι με ποναει η μεση...αλλα ειναι λογικο...αφου κανουμε σεξ (ποιος γελασε???)

τουλαχιστον 2 φορες την μερα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Ρε σεις να κανω κι εγω μια ερωτηση αφου καλυψα την συναγωνιστρια πριν στην δικη της??? :lol:

Εχετε πονακια στο ''αποτετοιο'' σας??? ελα μη γελατεεεεεεεεεεεεε πως να το πωωωω???

στο εφηβαιο!!!!! Εγω γιατι εχω??????????και ειδικα τωρα που ξανα ρθα στο γραφειο και πιανεται ο ομορφος πωπος μου στην καρεκλα..με πιανει παλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολιγον τι με ποναει η μεση...αλλα ειναι λογικο...αφου κανουμε σεξ (ποιος γελασε???)

τουλαχιστον 2 φορες την μερα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Ρε σεις να κανω κι εγω μια ερωτηση αφου καλυψα την συναγωνιστρια πριν στην δικη της??? :lol:

Εχετε πονακια στο ''αποτετοιο'' σας??? ελα μη γελατεεεεεεεεεεεεε πως να το πωωωω???

στο εφηβαιο!!!!! Εγω γιατι εχω??????????και ειδικα τωρα που ξανα ρθα στο γραφειο και πιανεται ο ομορφος πωπος μου στην καρεκλα..με πιανει παλι.

zaxarenia μου που και που έχω και εκεί πονάκια!! σαν τσιμπιματάκια!!! λές να είναι απο το ΣΕΞ????? (που του έλειψε και διαμαρτύρεται????) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και εγώ στη δουλειά όλη μέρα κάθομαι μπορεί να είναι απο αυτό... να πιέζεται.... και γιαυτό να πονάει...

Και η μέση με πονάει όταν κάθομαι πολύ ώρα σε ένα σημείο... και αν κάτσω όρθια πολύ ώρα... μόνο όταν είμαι ξάπλα δεν με πονάει τίποτα!!! Τυχαίο??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγραψες οτι σε χαλαει το ασβεστιο που πινεις?αν θες ρωτα τον γιατρο αν μπορεις να παρεις τα μασωμενα δισκια ρε συ.

Μπάαα Ζάχα μου τα έχω δοκιμάσει και αυτά... (στην προηγούμενη εγκυμοσύνη) με χαλούσαν περισσότερο... είχαν πολύ γλυκιά γεύση!!! Έτσι τουλάχιστον ναι μεν με χαλάει όταν το πίνω αλλα δεν μου μένει η γεύση για ώωρες στο στόμα...

Αλήθεια εσύ ξεκίνησες τα συμπληρώματα? και αν ναι τι και τι παίρνεις? (Γίναμε σαν τις γριές που μετράνε τα χάπια τους!!) :lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια καλημερα.......πριν λιγο γυρισαμε απο το ραντεβου μας με το ονειρο!!!ειδαμε το σακουλακι μας κ ακουσαμε κ καρδουλα!!!να τα παρω ομως απο την αρχη.μπαινουμε μεσα κ αρχιζουμε κ μιλαμε με το γιατρο,με ρωταει για τελευταια περιοδο,μιλαμε, μιλαμε,μιλαμε κ μου λεει θα κανουμε ενα κολπικο υπερηχο.μην φανταστεις οτι θα δεις κ το μωρο να σε χαιρεταει...μονο σακο να δουμε οτι ειναι στη θεση του.ε ναι του λεω δεν ειμαι κ πρωταρα...ειναι νωρις ακομα.μου βαζει λοιπον το ματσουκακι μεσα κ αρχιζει το ψαξιμο...ψαχνει ψαχνει δεν μιλαει.περναν τα δευτερολεπτα κ δεν μιλαει...ωχ κ παλι ωχ σκεφτομαι εγω. :?:?

στην οθονη ομως το βλεπω εγω το μαυρο με το μικρουτσικο μαργαριταρακι μεσα...αφου το βλεπω δεν μπορει να ειναι λαθος...συνεχιζεται η σιωπη...κ επιτελους μιλαει...κατι βλεπω εδω μου λεει...ωχ εγω κ παλι ωχ,αυτη την φορα του το λεω...μην φοβασαι βρε χαζη μου λεει την καρδουλα του βλεπω...πες μου τετοια του λεω να αρχισω να χορευω τσιφτετελια. :lol::lol:

μου την δειχνει στην οθονη που αναβοσβηνει κ φωναζουμε κ τον αντρα μου μεσα.εκεινος βεβαια μπηκε λιγο μαγκωμενος μεσα αλλα οταν ειδε το χαμογελο μου που ειχε φτασει μεχρι τα αυτια ηρεμησε.βαζει λοιπον να ακουσουμε κ......τσουπ τσουπ 133 παλμους το λεπτο.μου εδωσε τις γνωστες οδηγιες κ σε δυο βδομαδες θα με ξαναδει.κοριτσια γιουπι κ παλι γιουπι!!!α κ πητ εχω τελικα 5/9!!!κ ειμαι στην 6η βδομαδουλα

Μιχαέλα μου, σε σκεφτόμουν!!! Μπράβο κοπέλα μου!!! Είδατε το σποράκι σας, ακούσατε και καρδούλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ!!!

Άντε με το καλό και αυχενική τώρα!!!!! Και να πάνε όλα τέλεια απο εδώ και πέρα μέχρι το τέλος!!!! Σε φιλώ!!!

Με το καλό οι αυχενικές και στα υπόλοιπα κοριτσάκια που έχουν σειρά!!!!

ευχαριστω πολυ γιεληζ μου κ εσυ οτι επιθυμεις.η αληθεια πολυ το χαρηκα που ακουσαμε με την πρωτη καρδουλα.λιγο ηρεμησα.αντε κ μια στην αυχενικη τωρα.σε ολα τα κοριτσια καλη επιτυχια,με το καλο.φιλια σε ολες

Ευχαριστώ κοπέλα μου!!!

Για πές τώρα... εσύ που ασχολείσαι με αυτά... Οι χτύποι της καρδιάς τι λένε για το φύλο του μωρού σου?

Εγώ είχα 200 τι λές και για μένα?

Μπραβοοοοοοοοοο Σισιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....εγω στον 1ο υπερηχο δεν εβλεπα τιποτα ητνα μακρυα η οθονη μονο ακουσα καρδουλα αλλα με το που πηγα να συγκινηθω μου λεει ΜΗΝΝΝΝΝΝΝΝ ΚΙΝΗΗΗΗΗΗΣΕεεεεεεε τρομαξαμε να το βρουμε το ενα. Την επομενη φορα που ειδα φιγουρες μωρων στους σακους εκανα τσισααααααα πανω μουυυυυυυυυυυ!!!! αχχχχχχχχχχχχχχχχ τι καλαααα!!!!!

εγω παιρνω φιλισιν 2 φορες τη μερα και σιδηρο επισης 2 φορες και το βραδακι μασαω καλσιοραλ καπως ετσι...ασβεστιο δηλ. αυτααααααααααααα

Καλησπερα μανουλες!!!

τι κανετε;;;

πωπω νεα..σισσυ τελεια τα νεα σας..αντε με το καλο!!!

Πως ειναι οι υπολοιπες πως πανε τα κεφια;;;;

εγω χμμ..ετσι και ετσι..

Ζαχα μου εμανα ποναει η μεση ΚΑΙ τα ποδια...

εκει δεν ποναει...χιχιχιχ..μαλλων επειδη και εμεις σεχ γιοκ!!!

Και εγώ 2 φορές σίδηρο (Legofer) 1 φορά φολικό οξύ και μία φορά ασβέστιο..

Και ήθελα να ρωτήσω και για το φολικό.. ενώ μέχρι πρίν μείνω έγκυος έπαιρνα Filicine (και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη επίσης) μετά που έμεινα έγκυος ο γιατρός μου έδωσε Foliment μία φορά την ημέρα ενώ Filicine έπαιρνα 2 φορές την ημέρα..Και όταν τον ρώτησα γιατί μόνο μία φορά την ημέρα, μου είπε ότι τα Filicine είναι των 5 mg ενώ τα Foliment είναι των 15mg.. και ότι είναι καλύτερα.. Παίρνει καμιά άλλη Foliment?

Καλώς την Cesilia!!! Εμένα τα πόδια με πονούσαν πολύ μέχρι πρίν μία εβδομάδα... τώρα σταμάτησαν...

Εγω παιρνω φιλισιν και λεγκοφερ για την ωρα..και τροω πολλα πολλα παντζαρια γιατι αλλιως τουαλετα τζιφος!!!

τιποτε αλλο...

θα δουμε οταν θα παω στο επομενο ραντευου τελος του μηνος τι θα εχουμε

δοκιμαστε και τα ακτινιδια και το κουακερ στο πρωινο αν θελετε για το εντερακι!!

φιλισιν παιρνω των 5 εγω. δεν ξερω για το αλλο....

Καλως το σεσιλιακι!!!! Τα ποδια μου μυρμιγκιαζουν. Σαν τις γριες ειμαστε που κανουν ανακοινωθεν τι εχουν καθε μερα. :lol::lol::lol::lol:

Cesilia να τρώς ακτινίδιο... βοηθάει πολύ...Επίσης τα αποξηραμένα δαμάσκηνα!!

Ζάχα μαζί γράφαμε!!! ΑΑΑ να πώ και κάτι ακόμα που παθαίνω (τώρα που αρχίσαμε) η μύτη μου ρε κορίτσια είναι συνέχεια μπουκωμένη!!! Το έχει καμιά άλλη αυτό??? Ήταν να μην αρχίσουμε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν το ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ κι εμεναααααααααααα.....συνεχειααααααααα!!!!

ασε που φταρνιζομαι πολυ συχνα. με το που νοιωθει υγρασια η μυτη αρχιζει τα αψου!!!

ρε τι λετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol:

δεν το ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ κι εμεναααααααααααα.....συνεχειααααααααα!!!!

ασε που φταρνιζομαι πολυ συχνα. με το που νοιωθει υγρασια η μυτη αρχιζει τα αψου!!!

ρε τι λετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol:

Αχ και εγώ φτερνίζομαι αρκετά (ειδικά το πρωί!!!) Περνάω άνετα για κρυωμένη!!!!! Αφού σήμερα με είδε ο προϊστάμενος μου και μου είπε τι ήρθες στη δουλειά?? Χάλια φαίνεσαι!!! Σήκω πάνε σπίτι!! Αλλά εγώ το έπαιξα ανώτερη και δεν έφυγα... αλλά θα το εκμεταλλευτώ πολύ σύντομα για να πάρω μερικές μερούλες άδεια!!! :lol::lol::lol:

Κοριτσια εχω κατουρηθει απο τα γελια...οντως σαν γριες ειμαστε...χουφταλα τελειως..για αποσυρση!!!

Εμενα ακτινιδια δαμασκινα κλπ δεν βοηθανε..με το παντζαρι σωθηκα....

ετρωγα και 10 δαμασκηνα..τζιφος...παντζαρι και παλη παντζαρι..

τελικα ανακαλυψα τι μου μυριζε στο μπανιο μας...το μαλακτηκο..ειχα πλυνει την κουρτινα του μπανιου και εβαλα και μαλακτικο το ψωνιο..ε δεν μπορουσα να μπω στο μπανιο..

σημερα που εχω αδεια εβγαλα την κουρτιν ακαι ανασανα!!!!

Μπουκομα..χαχαχα...μιλαω ενρινα...σαν τηη Νταντα Φραν ειμαι...χιχιχιχ

τι να γινει κουρτσουδια υπομονη...που θα παει..θα γεννηθουν τα καμαρια μας..και θα εχουμε αλλα μετα!!!

παιδιιααααααααα μου το χαπι για την πιεση δεν πηρααααααααα

και για την ακρατεια !!!! μπουχαχχχα

ας ειναι καλα αυτα τα σκατουλια και ας ταλαιπωρουμαστε!!!! :D

ρε με την μυτηηηηηηηηη εντυπωσιαστηκα!!!!! :lol:

γλυκουλες μου τιιιι κανετεεεεε???

εχω μερες να μπω κ μου λειψατε...καλα εννοειται πως εχετε γραψει παρα πολλα κ διαβασα μονο αυτη την σελιδα...

αρχικα να οω στην βασιλεια πως μ γω πητ εχω 30/06 αλλα λογο διδυμων οπως καταλαβαινεις θα ειναι πιο νωρις..

ζαχαρενια τι κανεις??τελικα τι θα κανεις με την εξεταση??

οσο για το θεμα με την τουαλετα θα το πιστεψετε πως για μενα το κοψιμο ειναι ενδειξη εγκυμοσυνης??κ τωρα ειμαι ρολοι καθε μερα κ ας παιρνω 2 σιδηρακια την ημερα..

εππισης παιρνω 1 ασβεστιο,2 ουτροτζεσταν,2 αναβραζων φακελακια μαγνησιο με φυλλικο κ την σκατο ενεση καθημερινα για την σκατοθρομβοφιλια...πολυ με εχει κουρασει αυτο το πραγμα..

κατα τ'αλλα δοξα τον θεο περναει ο καιρος κ την δευτερα εχουμε ραντεβου με τον γιατρο...για να δουμε θα μας κανουν την χαρη να δουμε τι κρυβουν αναμεσα στα ποδαρακια τους???

βεβαια οσο παιρνουν οι εβδομαδες ολο κ ανησυχω περισσοτερο κ φοβαμαι μην μας συμβει τπτ κακο παλι λογο της ανεπαρκειας τραχηλου..

επειδη ειπα πολλα σταματαω...

στελνω σε ολες σας τα φιλια μου κ ιδιαιτερα στα μικρουλια σας

καλησπεριζω τα καπη.... :lol::lol::lol: λοιπον γιεληζ με 200 σε βλεπω να μην προλαβαινεις να μαζευεις στριγκ :lol::lol: οσο για μενα που δεν κρατηθηκα εριξα κ μια ματια στο κινεζικο...κ βαση χτυπων με βλεπω για το γιο,θα τα κανω λοιπον σετακι.βεβαια ο αντρας μου δεν ενθουσιαστηκε με την ιδεα του γιου,θελει κ παλι κοριτσι...αμαν του λεω τι θα τις κανεις τοσες γυναικες?γερο κ δεν με νοιαζει πλεον τι θα ειναι...αλλα να χαμε να λεγαμε!!!

οσο για τα χαπακια κοριτσια εγω περνω 1 felisine ή μηπως μου ειπε να περνω δυο?α ξεκινησε κ το αλτσχαιμερ?αυριο να παρω τηλ.οσο για το sex ηταν το πρωτο πραγμα που ρωτησε ο κανακαρης μου οταν ειδαμε οτι ολα ηταν καλα.ο γιατρος βεβαια του ειπε να ξεχασει τα μαστιγια κ τις χειροπεδες...ηρεμα κ γλυκα μεχρι δυο φορες την εβδομαδα...κ να σας πω την αληθεια δεν μου κανει ορεξη ρε κοριτσια...ουτε στο πρωτο μου εκανε...να σας πω κ το πιο πετυχημενο που μου ειπε ο γιετρος σημερα...θα φας μου λεει τις ζεστες ολου του καλοκαιριου...δεν με πειραζει του λεω αφου θα μπορω να κανω μπανιο στη θαλασσα...ναι μου λεει κ θα εισαι κ περιζητητη στις παραλιες...γιατι?ρωταω....θα κανεις μεγαλη σκια... :lol::lol::lol:

καλο :?::?::?: περιμενω κ τηλ απο τον ενδοκρινολογο να δουμε κ απο κει τι θα κανω.οι εξετασεις βγηκαν καλες.φιλουθκιααααα!!!!

ααααχαχαχα θα κανεις μεγαλη σκια λεειιιιιιιιιιι καλοοοο!!!!!

Λες να μας ξανα σπρωχνουν μεσα στην θαλασσα μπερδευτοντας μας με θαλασσια κητη?

αααααααχαχαχαχαχα

τα βραδια πρηζομαι τοσο και γινομαι σαν 6 μηνων και τα πρωινα ξανα πεφτει λιγο το κοιλονι....γμ το εντερο γμτ!!!!!

Μαριλου που σεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεε!!!! ολα καλα με τα διδυμακια σου!!! Κι εγω για τελος ιουνιου ΠΗΤ τελικα λογω διδυμων...πρωτα ο Θεος!!!!(μου μαθα και το ΠΗΤ η βλαχα)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...