Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

Γεια σας ουλες!!!! απο το εγκυουλες!!! :lol::lol::lol:

Εγω καλα εσεις καλα????????????

ανακατευομαι αλλα ας μην το κανω θεμα. με ποναει το κεφαλι μου αλλα δνε θα το πω. με ποναει η κοιλιτσο-εντερακια μου αλλα παλι δνε θα μιλησω.Ξεκινησα δουλεια μετα απο 1,5 μηνα αραγματος και βαρεθηκααααααα κιολας αλλα δνε θα μουρμουρησω!!!!! αυτααααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και απο εμένα!

Εγω έχω έπιπλα νεοσέτ, οτι πληροφορίες θέλέις, στην διάθεσή σου!

Καλή επιτυχία στις αυχενικές αυτής της εβδομάδας!

Όλα θα πάνε super.

Σημερα θα παω στον δικό μου γιατρό να δω την αποκόλληση μου, ελπίζω να μην φαίνεται καν!

Φιλιά σε ολές!

Εχει φουσκώσει καθόλου η κοιλιά σας?

Ρωτάω γιατι η δικιά μου έχει φουσκώσει, αλλά δεν ξέρω αν είναι απο το μωρό ή απο τα 3 κιλά που έχω παρει!

Είμαι έγκυος ή απλά χοντρή?

χιχιχιχιχι

Γειά σας εγκυούλες!!!

Διαβάζω ότι όλες είστε μια χαρά... ε έχετε λίγες αναγούλες λίγες ζαλάδες αλλά δεν παραπονιέστε! :lol::lol: Εμένα οι αναγούλες αραίωσαν αρκετά... παθαίνω μία φορά στις 3-4 μέρες και κρατάει λίγο... Ζάχα πονοκεφάλους έχω και εγώ... ειδικά τις τελευταίες 4-5 μέρες... μάλλον όλο κάτι πρέπει να έχουμε για να μην ξεχνάμε ότι είμαστε έγκυες!! :lol::lol::lol: χαλάλι όμως!

Μαμά Νικόλα περαστικά στον καλό σου!

Κατερινάκι με το καλό η αυχενική κούκλα μου... όλα να πάνε τέλεια!!!

Cesilia μία απο τα ίδια και εγώ, αγχώνομαι με το παραμικρό και νομίζω ότι θα συμβεί κάτι κακό!!!! Μάλλον την πρώτη φορά δεν πολυξέρουμε τι θα πεί να είσαι έγκυος γιαυτό και είμαστε φλου!!

Ζαχα μου άντε καλή αρχή με τη δουλειά... πόσο έμεινε? 3-4 μήνες ακόμα και μετά

σταματάς...

Πατατούλα εμένα η κοιλιά μου είναι φουσκωμένη, όχι επειδή είμαι έγκυος (γιατί κανονικά φαίνεται μετά τον 4ο η κοιλιά ) αλλά επειδή είμαι χοντρή!!! :lol::lol::lol::lol: δεν ξέρω πώς θα είμαι βέβαια όταν θα φαίνομαι και έγκυος και χοντρή!!! :shock::shock::shock::roll::roll::roll:

να σας πω εγω πως ειναι αν εισαι εγγυος ΚΑΙ χοντρη!!!

χαχαχαχ

εγω ειχ ατην κοιλια που εχω τωρα και πριν...και μονο απο τα φλατ παπουτσια μπορει να καταλαβει κανεις οτι ειμαι εγγυος...γιατι στα καλα μου φοραω τουλαχιστων 10ποντα!!!

μη μασατε

Πονοκεφαλςο..αχχχ..σαν να με κοπανανε σφυρια στον κροταφο ειμαι ωρες ωρες!!!

τεσπα!!!

Πατατα εισαι ευχαριστημενη απο την αντοχη τους κυριως;;;

θα πεμα απο εκει αυριο, σημερα θα παμε κοχεν και θα δω

τοσο ψαξημο παντως δεν ερηξα ουτε για την κουνια του!!!

Ευχαριστω Σεσιλια!!! Εχω την εντυπωση οτι εχω πονοκεφαλους απο τοτε που

διπλασιασα την δοση της ηπαρινης!!! Λεω εγω τωρα!!! Τελος παντων...οταν βγουν με το καλο τα μπουμπουκακια μου θα φανε μια φαπα ετσι για να ξεσπασω καπου!!!! :lol::lol:

Εγω ειχα κοιλια και σωσιβιακι γυρω απο την μεση οποτε τωρα δεν μπορω να ρουφηξω την κοιλια ε το σωσιβιο ενισχυθηκε οποτε ειμαι ολιγον τι φουσκωτουλα!!!!

kalhspera koritsia ti kanete?egw kala..meta to katsimo hrthe h wra na ksanapaw gia douleia kai bariemai alla ti na kanw?????tha to upostw....egw eimai kala..stamathsa na ksernaw exw mono ths tupikes anagoules alla ola kala..paraskeuh exw ranteboudaki gia na doume k emeis apokolhsh alla k na kanoume eksetaseis k n a fortothoume me ta farmaka mas pou tha ta pernoume gia tous epomenous 9 mhnes...kai h dikia mou koilitsa fouskwse ligaki alla exoume mellon akoma...ouffff ta eipa olaaa..filakia se oles k perissotero sautes pou einai na pane gia auxenikes

αντε ολα μα ολα να ειναι καλα και να χει περασει η αποκολληση!!! Καλη επιτυχια στις μελλουσες αυχενικες...καλα αποτελεσματα!!!!

Σεσίλια μου, όταν ήμουν 18 (πριν 15 χρόνια) όταν πήγα Αθήνα για σπουδές αγόρασα βιβλιοθήκη κρεβάτι και γραφείο απο τη Νεοσετ. Ακόμα και σήμερα είναι άψογο. Να σκεφτείς οτι εχθές μου είπε ο άντρας μου να το κάνουμε παιδικό δωμάτιο του μωρού όταν με το καλό μεγαλώσει. Οταν επέστρεψα στην πόλη που μεγάλωσα πάλι αγόρασα όλο το σαλόνι (σύνθεση στον τοίχο τραπεζάκι σαλονιού, μπουφέ, τραπέζι με καρέκλες) και ενα τεράστιο καναπέ απο τη νεοσετ. Όταν παντρευτήκαμε παρόλο που είχαμε την άνεση (απο τα φακελάκια των καλεσμενων) να αλλάξουμε έπιπλα κρατήσαμε αυτά γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραία. Σου συνιστώ νεοσετ ανεπιφυλακτα!! Εχει και πολύ καλές τιμές. Ελπίζω να βοήθησα.

κοριτσια καλησπερα εσεις κ οι κοιλιτσες σας.βλεπω ανοιξε θεμα για τα καλιγραμμα κορμια που θα αποκτησουμε.εγω ενα πραγμα θα πω.τελικα οσες εχουν λιγο παραπανω κοιλιτσα(στα κανονικα τους)οταν μενουν εγκυες πρεπει να φτασουν στο 4ο κ μετα για να φανει.εχουν αποθεμα κ χωρο για το μπεμπε :lol::lol:

αντιθετα οσες εχουν πλακα κοιλια αρχιζει κ φαινεται μην σας πως απο το 2ο κ μετα.εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια με κοιλιτσα.αφου στην δευτερη εγκυμοσυνη οταν το ειχα χασει κ το ειχαν μαθει καποιοι γνωστοι αναρρωτιονταν ποτε ημουν εγκυος κ δεν το ειχαν δει.οποτε κοριτσια με κοιλιτσα μην μασατε!!!

πατατουλα ευχαριστω γι ατις πληροφοριες...δηλαδη συνιστας ανεπιφυλακτα..ωραια...αν ειμαι καλα αυριο θα παμε να τα δω, αν οχι θα παμε το σαββατο.

Τι κανετε κατα τα αλλα..εγω δεν ειμαι και πολυ καλα..νιοθω ενα απιστευτο φουσκωμα...και μια μπερκ αναγουλα.

Εβαλα μοσχαρι με πατατες γιαχνι στην κατσαρολα, βραζω παντζαρια και κανω και κεικ...να φτιαξω το γλασο σοκολατασ.....

Ο γιος μου βουρτσιζει δοντια..εχει πολυ γελιο...

αφιστε καλυτερα για τα κιλα..δε με παιρνει να βαλλω πανω απο 9 και αυτα...εχμμ..με το ζορι..

μηηηηηηηηηηηη μηηηηηηηηηηηηηη σας λεω μηηηηηηηηη

μη μιλατε για φαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

παντως σε οτιδηποτε πιτογυροειδες ή βρωμικο λουκανικο και τετοια ΔΕΝ με πιανουν αναγουλες ρε παιδι μου!!!!! κοιτα ενα παραξενο πραμα!!!!! :lol::lol::lol:

τυχαιο???????ε νομιζω :lol:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Για όλα αυτά που συζητάτε(τα βρώμικα) ένα μόνο έχω να σας πώ!! Μπλιαχ!!!! Και να φανταστείτε ότι πρίν αν μου έλεγες για βρώμικα ήμουν μέσα με χίλια!!!

Γενικά με το κρέας είμαι μπλιάχ...

εγω προς το παρον δεν εχω χασει την ορεξη μου σε σχεση με τις προυγουμενες φορες που μαζι με την ορεξη εχανα κ κιλα μεχρι τον 4ο.μπορω να πω οτι πειναω αλλα οταν τρωω μετα απο μιση ωρα τα βγαζω κ μετα παλι πειναω.προς το παρον τρωω κανονικα οπως κ πριν αλλα δεν προλαβαιω να τα χωνεψω...μπλιαχ.σ'ενα βρωμικο τωρα δεν θα ελεγα οχι!!! :lol::lol:

εγω προς το παρον δεν εχω χασει την ορεξη μου σε σχεση με τις προυγουμενες φορες που μαζι με την ορεξη εχανα κ κιλα μεχρι τον 4ο.μπορω να πω οτι πειναω αλλα οταν τρωω μετα απο μιση ωρα τα βγαζω κ μετα παλι πειναω.προς το παρον τρωω κανονικα οπως κ πριν αλλα δεν προλαβαιω να τα χωνεψω...μπλιαχ.σ'ενα βρωμικο τωρα δεν θα ελεγα οχι!!! :lol: :lol:

Μιχαέλα μου συγγνώμη αλλά και εσένα τα θέλει ο κ...ς σου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ μόλις ήπια το ασβέστιο και είμαι μπλιάχ! δεν λιγουρεύομαι τίποτα...που και να θέλω δεν μπορώ!!! Το μόνο που ίσως θα μου έκανε αίθηση να φάω είναι ένα παγωτό!!!! Μιάαααμμμμμμ να φτιάξει λίγο και η γεύση μου...

τα θελει...τα θελει....ο αντρας μου λεει οτι θα κανω μια κ..λαθρα ναααααααα...του εβαλα κ στοιχημα οτι θα παρω μονο 8κιλα αντε βαρια 10.αυριο που θα παω στο γιατρο ξεκιναμε το μετρημα.το κακο ειναι οτι στις γιορτες μπορει να πηρα κ κανενα παραπανισιο.ακομα δεν εχω ζυγιστει...αυριο θα ξερω.στην προυγουμενη ειχα παρει 12 αλλα ημουν κ 6 κιλα λιγοτερα απο τωρα.τα εχασα με την μια αλλα στα 4 χρονια τωρα εβαλα δυστυχως 6.

μετα το βρωμικο ενα παγωτο μου ακουγεται πολυ καλη ιδεα...γρανιτα φραουλα παρακαλω να παει η πικρα κατω :lol::lol:

ΑΑΑχ τι ωραία η συζήτηση για τα παγωτά και τι σπαστικιά η συζήτηση για τα κιλά!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ένα παρφέ σοκολάτα το τσάκιζα άνετα τώρα!!!! και μία μπάλα καραμέλα.... αααχ!!

Αλλάαα όοοοχι όοοοχι [-x[-x[-x[-x[-x[-x αύριο έχω διαιτολόγο και δεν κάαανειι!!!!

σαβουροφαγα παρουσα...,.'

ελλα επιλεκτηκα..πχ εμενα μου αρεσουν οι βετζετεριαν πιτσες και το κινεζικο...

αλλα μπλιαχ σε γκουντισ, πητογυρους κλπ..

επισης αλλο κουφο....τωρα απαιχθανομαιτην κοκα κολα και τους καφεδες...ειναι δυνατων;;;;

εγω ειμαι λατρης του καφε..

επισης δεν εχω καθολου ορεξη για γλυκα...μα καθολου ομως...

αυτο το μωρο θα γινει πολυ απαιτητικο στη γευση του!!!!!

θελλω αν εχω ορεξη να τσακισω μισο ταψι μιλφειγ και οχι ενα μικρο κομματακι και αυτο με το ζορηηηηηηη.

Αλλο πονεμενο θεμα..παγωτο...ε ρε καημακι με βυσιννο που εχει να πεσει σαν καλοκαιριασει!!!!!!...

στον γιο μου ετρωγα και στο καταχειμωνο...μνιαμ μνιαμ

καλημέρα εγκυούλες μου, μη λέτε για φαγητό ....έχει γίνει ο εφιάλτης μου αυτες τις μέρες. Και στεναχωριέμαι για το μικρούλη μου γιατί υποφέρω για να φάω, έχω να νοιώσω πείνα 3 βδομάδες τουλάχιστον.....Γλυκά που έτρωγα κάθε μέρα......δε μου κάνουν κουκου....μόνο καραμέλες για την αναγούλα....Προς το παρών έχω χάσει κ ενα κιλάκι κ ας έχω κοιλιά μεγάλη για το μήνα μου.......Θα τα πάρω μάλλον όλα μαζί μόλις ανοίξει η όρεξη.......Χαλάλι.....

kalhmeraaa fouskwkoilitses ...mhn lete tetoia giati stenaxwriemai pou akouw k katalabainw poso xontrh tha ginw alla k poso polu trww...aaxxxx..sfou na fantasteite xtes eipa sthn mama mou na mou kanei ena mousaka alla otan to faga euxarisththika...otan emeina egkuos hmoun 61kg meta epesa sta 59kg twra fobamai na anaibw..kai to allo pou den sas eipa?trellenomai gia gluka kai idiaitera gia sokolates egw pou me lugouriazan oi glukes geuseis...oufffffff

merykal καλύτερα ματάκια μου να τρώς απο το να μένει άδειο το στομάχι. Τα κιλά φεύγουν....εντάξει ενα μέτρο φαντάζομαι θα το βάζεις.....θέλει κ λίγο θρεπτικά συστατικά κ όλα καλά. Και εγω επιφυλάσομαι για αργότερα ποτε δεν ξέρεις πως θα στη δώσει.......Εγω πιστευω μετα το 3ο θα γίνω :@):@) .....θα δείξει....

Πάντως μια καλή λύση αν θέλεις πολλά γλυκά είναι τα αποξηραμένα φρούτα, δαμάσκινα, σύκα.κ.λ.π....σου κόβουν την όρεξη για γλυκό. Ειναι τα μόνα που θέλω κ είναι σίγουρα καλύτερα...με μέτρο πάντα. Ρώτα κ τη Πετρουλάκη :)

aaaaaa thenks....kalo tha parw tetoia giati h sokolata paei sunefo.......euxomai suntoma na eisai kalutera giati to perasa k egw auto me to emeto k kserw pws aisthanese..exw kapoies anagoules pou k pou k fantasou oti aisthanomai apaisia ekeinh thn stigmh...na stamathsoun oi anagoules!!!!filakia

Καλημέρα κούκλες!!!! Πώς είστε σήμερα?

Βλέπω η συζήτηση για τα φαγητά- γλυκά μια χαρά συνεχίζεται...

Εγώ όταν θέλω γλυκάκι τρώω γιαουρτάκι με μέλι... η δημητριακά με φρούτα με κρύο γαλατάκι...

Να σας ρωτήσω κάτι τώρα... η μέση σας σας πονάει καθόλου?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...