Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα δεν παιρνατε ενα τηλ και εκατσα και εφαγα τελικα ψαροσουπα.....εχω να φαω 2 μηνες ψαρι ουτε να το χεσ....συγνωμη κιολας!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλε ετσι μου χαν πει για τις γαριδεςςςςςςςςςςςςς....γμτ γμτ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ψαροσουπα :?: μπλιαχ κ παλι μπλιαχ :!::!: να σου πω την αληθεια μονο για τα χορτα εχω ακουσει που πρεπει να ξερεις απο που ειναι κ χρειαζονται σχολαστικο πλυσιμο (να μην εχουν περιττωματα απο ζωα-κινδυνος για τοξοπλασμα) κ επισης για τα μυδια εχω ακουσει να ξερεις οτι ειναι καλης προελευσης,να μην εχουν κατσει σε σκουρια κατι τετοιο.κατα τ'αλλα μπορεις να σαβουρωνεις οτι θελεις,εχεις το ακαταλογιστο :P:P

οσο για τους εμετους patata μου οντως ξεκινησαν πολυ νωρις αυτην την φορα.συνηθως αρχιζαν 10 μερες αφοτου εμπαινα στον 2ο.θα δειξει!!!δεν ξαναεκανα εμετο αλλα ενα μπλιαχ μη σου πω κ δυο το εχω.συγχρονως ομως πειναω κιολας αυτο παλι τι το λες :?: αυτην την φορα ομως δεν θα παραπονεθω καθολου,θα ειμαι καλο κοριτσι....μπλιαχ κ χαμογελο :lol::lol:

Kκαλησπερα!!!

Ζαχα μου χαιρομαι που εισαι καλα!!!..ετσι μπραβο..ολα καλα ειναι..μηπως το δευτερο μωρακι ειναι Ποντιοσ...χιχιχιχιχι...

Σισσυ καλωσταδεχτηκες..μπλιαχ....

εγω δεν χαμογελαω οταν ξερναω κυριως οτανβ εχω φαει..

το να ξερνας σαλια σαν και εμενα ειναι πιο υποφερτο...απλα νομιζεις οτι απο στιγμη σε στιγμη θα βγαλεις και το στομαχι με τα εντερα..

οταν βγαζω φαη ειμαι τρισχειροτερα!!!

Πηγαμε σημερα ΙΚΕΑ....να φανταστειτε τα κεφτεδακια τους στα καλα μου ουτε να τα φτυσω..σημερα τσακισα 10 με πατατες και σαλτσα και μαρμελαδα..και δεν καταλαβα το ποτε...

επισης εφαγα και παγωτο...

και τωρα ακομα τα χωνευω ολα αυτα...

Επισης γαριδες κανει να φαμε ΑΛΛΑ...να εχουμε καθαρισει το μαυρο εντερακι απο πανω..

γεννικα εκτος απο λαχανικα που θελουν σχολαστικο πλυσημο, εντοσθια και σηκωτι τρωμε σχεδων τα παντα!!!

κ εγω cesilia μου τις δυο προυγουμενες φορες δεν χαμογελουσα οταν εκανα μπλιαχ,εκλαιγα κ ελεγα οχι αλλο,οχι αλλο...αλλα τωρα εχω αλλαξει γνωμη...οταν στην 2η εγκυμοσυνη μου κοπικαν μαχαιρι απο την μια μερα στην αλλοι οι εμετοι ως δια μαγειας...ειχε σταματησει κ η καρδουλα του οποτε καταλαβαινεις πως το εννοω...τι μαζοχα ειμαι να ξερναω κ να χαμογελαω :lol::lol: μπλιαχ λοιπον κ χαμογελο!κ μπλιαχ οχι σαλια μιλαμε για ολο το φαγητο...οπως μπηκε βγηκε.στην μικρη μου μεχρι κ που γεννησα ξερνουσα ολη μερα,μονο μεταξυ 4ου κ 6ου ειχαν σταματησει κ μετα παλι απο την αρχη....αααα πολυ ωραια κουβεντα ανοιξαμε...ξερνοβολοϊ εν δραση :P:P

εσυ βλεπω απο ορεξη σκιζεις...μπραβο ετσι να εισαι παντα!!!

xaxaxaxax και εγω στον γιο μου 9 μηνες ξερναγα.,με ενοχλουσαν τα παντα...9 κιλα εβαλα μονο απο τη αφαγια...

ακομα και την ημερα που γεννησα ξερασα και πηγα στο νοσοκομειο...

Μπα απο ορεξη τζιφος..παλη δεν μπορω να φαω τιποτα..ουτε να μαγειρεψω..αγγαρευω την οεθερα- αυτη εχω απο κατω μου- και κανει κανενα φαη και αυτο ειναι σχετικο αν θα φαω..κρεας δεν μπορω να φαω, ψαρι μονο τσιπουρα ψητη λε μπολικο λεμονι..αλλα απο σαβουρες σκιζω,,,

την πεμπτη ολη μερα ετρωγα ποπ κορν- σπιτικο ευτυχως- σημερα το πρωι εφαγα 3 δαγκοματιες πιτσα της μαμας μου, εκει που δεν ειχε σαλαμια και πιπερια γιατι μου μυριζουν..

αλλα τα κεφτεδακια του ΙΚΕΑ στα καλα μου..ουτε να τα φτυσω..τωρα και ο αντρας μιυ παραξενευτηκε πωςτα εφαγα..

αλλα ακομα τα χωνευω ε..η δυσπεψια στο επακρο..

Και εγω αυτο λεω..ας ξερναω..δε με νοιαζει..ας ειναι καλα και ας ξερναω αλλους 9 μηνες...

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε? Ωραία συζήτηση ανοίξατε βλέπω!! Για... μπλιάχ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ το έχω ξαναδηλώσει, το μότο μου είναι "ανατεύομαι,ζαλίζομαι είμαι μπλιάχ αλλά μαρέσειιιι!!! " :lol::lol::lol::lol: Είμαι μαζόχα τι να κάνουμε!!! Όσο για τις τροφές που μπορούμε η όχι να τρώμε... Εμένα η μικροβιολόγος μου είπε για τα ωμά λαχανικά και μη καλοψημένο κρέας (για τοξόπλασμα) να μην τρώω ωμές σαλάτες απέξω κτλ...Επίσης άν είναι να πιάσω ωμό κρέας - κιμά να φοράω γαντάκια γιατί λέει μπορεί να έχω μικρό κοψιματάκι η πληγή στο χέρι και να μολυνθώ... Για ψάρια ξέρω ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα μεγάλα ψάρια... Και να αποφεύγουμε το συκώτι..

Βρήκα μερικές σχετικές σελίδες..

http://www.iator.gr/2010/05/10/feeding-pregnacy/

http://www.patris.gr/articles/188576?PHPSESSID=n6k6f3du04ktftgcu3gfl9gho1

Μιχαέλα μου καλώς τα δέχτηκες και εσύ!! :lol::lol::lol::lol: Για αρκετές εβδομάδες η λεκάνη θα είναι η καλυτερή σου φίλη!! Αλλά δεν μασάμε έτσι???? Μας αρέσει!!! :lol:

Εγώ κοριτσάκια μου εδώ και 2 μέρες νιώθω κάτι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι... εκεί στην περιοχή της κοιλιάς κάτι χτυπηματάκια.... :-\ :-\ :-\ όπως όταν παίζει το μάτι μας.... το έντερο είναι...??? :-\ :-\ :-\ το παιδί είναι...? :-\ :-\ δεν ξέρω...την προηγούμενη φορά μετά τις 16 εβδομάδες είχα νιώσει κάτι παρόμοιο...τώρα μου φαίνεται λίγο νωρίς... Εσείς τι λέτε? (αν και λένε ότι στην 2η εγκυμοσύνη οι γυναίκες τα νιώθουν πιο νωρίς τα μωρά τους....λέτε να είναι αυτό? )

γιεληζ μου ποτε δεν ξερεις....μπορει να ειναι κ το μωρακι σου...ετσι λενε για την 2η εγκυμοσυνη οτι το ακους πιο νωρις...αχ τι ωραια κλοτσια!!!παρακολουθα το κ τις αλλες μερες κ που ξερεις...οσο για την λεκανη ασε εχω κ αλλο κολλημα...οταν αρχιζαν κ μου μυριζαν ολα κ ημουν μπλιαχ κ μπλιαχ δεν μπορουσα ουτε στην λεκανη να σκιψω...νομιζα οτι θα μου βγουν τα εντερα...οποτε τι κανεις?ειχα παρει κατάποκλιστικοτητα το ενα μας μπανιο κ τον νυπτηρα...μονο εκει ανακουφιζομουν με το νερο να τρεχει για να μην βλεπω κ τιποτα :roll::roll: κ μετα ετρεχα τον αντρα μου με τις χλωρινες...οσο τα θυμαμαι μου ερχεται...ειχα δοκιμασει κ το ταπερακι αλλα γεμιζε πολυ κ δεν προλαβαινα να το αδειαζω οποτε νυπτηρας κ μπολικο νερο... :lol::lol: αχ τι ωραια που περναμε!!!

cesilia αυτο παλι με τις σαβουρες το ειχα κ εγω.φαγητο δεν μπορουσα να φαω αλλα τα γαριδακια κ τις σοκολατες τις τσακιζα,παρολο που μετα τα εβγαζα.πως γινοταν αυτο ποτε δεν το καταλαβα. :idea:

καλησπερα γιεληζ...εγω οπως ξερεις εχω την τριτη στις 11 το πρωι.αυριο θα κανω κ εξετασεις για το θυροειδη μου να δουμε σε τι σημειο βρισκομαστε τωρα που ειναι αρχη κ αν θα ξεκινησουμε χαπι.οποτε βαλε δυο doc για μενα :P:P

Γειά σου Μιχαέλα μου.... Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τους γιατρούς!!! Την Τρίτη να δείς με το καλό το σποράκι σου και να μας πείς τα νεά σας!!

ανυπομονω δεν θα πεις τιποτα....ειδα οτι με προσθεσες κ στη λιστα με τα αγορακια κ τα κοριτσακια...κ οτι ηθελα χθες να στο πω....αχ πως μας σκεφτεσαι πως :x:x

Tza!!!Τι κανετε;;;;

πως περασατε;;;

Σισσυ με το καλο και οι δυο γιατροι..

εγω μπαινω στον χωρο απο βδομαδα που εχω την αυχενικη πρεπει να κανω και γεννικηαιματος και ουρων και κατι αλλες εξετασεις , πρεπει να βρω και τις εξετασεις που εκανα στον Χριστοφορο- τις εχω αλλα δεν ξερω που- τις ζητησε ο γιατρος, επισης πρεπει να παμε και με τον μικρο παιδιατρο..πωπω..γεμματη θα ειναι η ερχομενη ευδομαδα!!

Ρε κοριτσια ξερετε κανενα που να εχει αγορασει επιπλα απο κοχεν η απο νεοσετ;;;;

θελλω γνωμες

Γειά σου Cesilia... Με το καλό η αυχενική και όλες οι εξετάσεις σου και ο παιδίατρος του μικρού!

Όσο για αυτό που ρωτάς... δεν ξέρω κανέναν...

Ευχαριστω πολυ Γιελιζ μου!!!

πως εισαι σημερα;;;

αυτες ι κινησεις σινεχιζονται..τελικα ειναι το μπεμπε;;;;;..τι καλα...πωπω..θυμαμαι τον Χριστοφορ οταν τον ενιωσα πρωτη φορα..ηταν υπερπαραγωγη...ηταν μετα τα Χριστουγεννα εκεινης της Χρονιας και κοιμηθηκα στη μαμα μου- ο αντρας μου ειχε φυγει ταξιδη με τα πεθερικ αμου σε μια κηδεια και φοβομουν μονη..το βραδυ που πηγα για υπνο ενιωθα κατι σκηρτηματα..κατσε καλα..στην αρχη νομιζα οτη ηταν το εντερο και κατι με ειχε πειραξει..αλλα ηταν το ζωηρουτσικο ζουζουνι μου

εγω κοριτσια να σας πω αυτο που μου εχει μεινει που εντονα ηταν οταν τους τελευταιους μηνες εβλεπα ενα εξογκομα να πηγαινοερχεται δεξια αριστερα...ενα μικρο καρουμπαλο να εξεχει κ να με τεντωνει...ηταν η μπουνιτσα της!!!το θεαμα ομως ηταν τρομερο...θυμιζε κ λιγο απο alien :lol::lol:

Αχ Cesilia μου νομίζω ότι είναι το μωρό τελικά... γιατί και σήμερα το ένιωσα 2 φορές... εκτός και αν είναι το έντερο και αποφάσισε να κάνει πάρτυ!! χαχαχα Πάντως όντως είναι πολύ ωραίο συναίσθημα...

Μιχαέλα μου εγώ έβλεπα την κοιλιά της συννυφάδας μου έτσι τους τελευταίους μήνες και χάζευα και το έλεγα Alien το μωρό!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ο άνδρας μου όταν έβαλε το χερι να της πιάσει την κοιλιά και κουνήθηκε το μωρό έφυγε 5 βήματα πίσω! χαχαχαχα είχαμε πεθάνει στο γέλιο!! Άντε να αρχίσουμε να τα βιώνουμε και εμείς όλα αυτα τα ωραία σιγά σιγά!

Τι καλα...ειναι τελεια αυτη η αισθηση..

να σας πω την αμαρτια μου μου λειπει αυτο..ο Χριστοφορος ητανπολυ ζωηρο εμβρυο..παρα πολυ..το τι κλοτσια ειχα φαει...αλλα τρελαινομουν και εγω και ο αντρας μου..το καλυτερο ηταν να μηλαει στην κοιλια και ο μικρος απο μεσα να κλοτσαει..

αυτο με το εξογκομα και η κοιλια να αλαζει σχηματα και να κουνιετε...χαχαχα..δεν ηταν τελειο επισης...

μια φορα εγινε στη δουλεια την ωρα που τρωγαμε..και σε καποια φαση ο μικρος εκανε μια τουμπα και η κοιλια εγινε πλατια και μετα ξανα στρογγυλη...τα κοριτσια τρομαξαν..εγω πεθανα στα γελια

τελικα δεν το εβλεπα μονο εγω το alien :lol::lol::lol: εκει που βλεπεις μια κοιλια ξαφνικα πεταγεται ενα καρουμπαλο κ κουνιεται κιολας...ειναι να μην τρομαζει ο ανθρωπος.πραγματι ανυπομονω να το ξαναζησω κ εγω!!!

Αχ μωρέ τι καλές μανούλες είμαστε εμείς!!!!! Που αποκαλούμε τα μωρά μας Alien!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μιχαέλα μου της συννυφάδας μου κολλούσε και την πατούσα στην κοιλιά σαν να μας μούτζωνε με την πατούσα.. μετά το γαργαλούσαμε και το τραβούσε!!! χαχαχα πολύ γέλιο!!!

Cesilia μου αυτό μου έλεγε η μάνα μου σήμερα ότι όσο ήταν έγκυος σε μένα μετατοπιζόταν ολόκληρη η κοιλιά και απο τα δεξιά πήγαινε όλη αριστερά!!! Μια φορά εκεί που ήταν στη δουλειά έκανα λέει μία απότομη κίνηση και τσίριξε γιατί είχε απορροφηθεί και τρόμαξε!! χαχαχαχα Πώ πώ ωραία θα περάσουμε...

Αχ Μιχαέλα μου υπομονή θα πέρασουν και τα μπλιάχ και θα αρχίσουν οι τούμπες!!!

ναι οντως...καταπληκτικε ςμανες...χαχαχαχα.

Υπομονη Μιχαελα υπομονη...τι να πεις...

πωπω..σημερα 11 ευδομαδων...αλλη μια και παει το πρωτο τριμηνο...ελπιζω με το πρωτο τριμηνο να φυγουν και οι αναγουλες....

παντως ο γιος μου ειναι εξισου ζωηρος και τωρα..ολη την ωρα λεω ας ειναι καλα στην υγεια του..και ας ειναι ετσι ζωηρο και το δευτερο...

Δεν ξερω για σας αλλα εγω ειμαι φοβιτσιαρα λιγακη...

επισης παλη δεν ξερω γιατι αλλα αυτη τη φορα εχω ενα τρομερο αγχος..στον γιο μου δεν ειχα κανενα αγχος..ημουν πολυ φεεετττααα...αφου πηγα για καισαρικη λες και πηγαινα για καφε...βαφτηκα κι'ολας τρομαρα μου..εβαλα και φακους επαφης- με εβαλαν να τους βγαλω και δεν εβλεπα την τυφλα μου..τεσπα..καλα να ειμαστε και ολα καλα να μας πανε

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!! Τι κάνετε? χαζομανούλες και μέλλουσες χαζομανούλες?

Πρώτα από ολα να καλωσορίσω τις φρέσκιες εγκυούλες της παρέας και να ευχηθώ να τους πάνε όλα τέλεια!!! :)

Χάθηκα λίγο γιατί είχα με 39.6 πυρετό το μεγάλο μου μωρό(τον αντρούλη μου) και δεν του έπεφτε με τίποτα... με αντιπυρτικά πήγαινε 39.3.. αφήστε!!! ταλαιπωρήθηκε ο καημενούλης!! :(:(

Αυριο πάω για δουλειά μετά από 2 εβδομάδες άδεια και κάπως μου φαίνεται... :cry:

Ωραία κουβέντα έχετε ανοίξει.... για τις τρελές κοιλίτσες!!! :D:D

φοβερές στιγμές.. κι εμένα ζωηρούλης ήταν και νόμιζα ώρες ώρες ότι θα πάρει την κοιλιά μου και θα φύγει!!! :lol::lol: Πήγαινε σαν τρελή!!! πλάκα είχε που μίλαγε με τον πατέρα του.. τον χαιδευε ο μπαμπάς κλωτσαγε ελαφρώς αυτός... ξάπλωνε ο μπαμπάς πάνω στο πόδι μου και δίπλα στην κοιλιά και έτρωγε κάτι κλωτσίδια!!!! :lol:

Ανυπομονώ να τα ξαναζήσω... αν και έχω την αίσθηση ότι το έχω ψιλονιώσει αλλά να σας πω την αλήθεια μπερδεύομαι :roll::roll: αν δεν με απατά τόσο πολύ η μνήμη μου... αυτό είναι το μικρό μου ζουζούνι!! :P

Αρχίζουμε δεύτερο γύρο αυχενικών ε??? άντε βρε κοριτσάκια με το καλό!!!να τελειώνουμε με τις αυχενικές και να περιμένουμε τις Β'επιπέδου μετά όλες μαζί!!!

Όλα καλά θα πάνε για όλες!!

Φιλάκια πολλά στις ελαφρώς πρησμένες κοιλίτσες (εκτός και εάν έχετε κοιλίτσα σαν την δική μου που έχει εκτροχιαστεί!! :shock: )

Καλημερα εγκυουλες!!!!Τι κανετε??Πως περασατε ΣΚ??Εμεις ειμαστε καλα..περασαμε ενα σχεδον ηρεμο ΣΚ δηλ εφαγα!!!ΧΟΤ ΝΤΟΓΚ σπιτικο και δεν ξερασα!!!!!!Τι τελεια που ηταν!!!!!!!!!

Λετε να σταματανε??

Σε 2 μερουλες παμε για την αυχενικη!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):) Παναγια μου βοηθα να ναι ολα καλα!!!!!

Κατα τ αλλα εχω κατι πονακια εντονα απο τη δεξια μερια που ηταν το εξωμητριο κ πιεζει το εντερο και παιρνω κανα μποσκοπαν!!!!

Να καλωσορισω κ γω τις νεες εγκυουλες κ να σας ευχηθω μια πολυ καλη κ ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...