Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

Nikol μπράβο!'Ολα καλά!!

Μαράκι και σε εσένα συγχαρητήρια. Τέλεια τα νέα σου και ειδικά για την αποκόλληση!

Κατερίνα μου και εγω έτσι ημουν λ'ιγες μέρες πριν περάσουν εντελώς οι αναγούλες τα πράγματα ήταν τραγικά. Με αποκορύφωμα την ημέρα των Χριστουγέννων. Μετά απλά έφυγαν. Κάνε υπομονη σε 2 εβδομάδες θα είσαι περδίκι!!

Εχει καμία καποιο νέο απο τη Ζαχαρένια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορίτσια!!

Νικόλ συγχαρήτηρια!! Τι καλά νεα!! Λογικά αν ειναι το κινητικο απο τώρα το ζουζουνάκι σου θα το καταλάβεις νωρίς. Γυρω στην 14η εβδομάδα!!!

Μαράκι μπράβο!!! Και η αποκοληση μια χαρα!! Τι καλα!!! Γιατι σου ειπε να κανεις περιεδεση;

Κατερινάκι κουράγιο!!! Θα περασουν!!!

Εγω εχω πολυ βηχα και απο χθες εχω καφε υγρα παλι!!!!! Η Μαρίνα Αναστασία μου ειναι καλύτερα αλλα εχει πολυ μιρλά, παρα πολυ μιρλα!!

Καλημέρα εγκυούλες!!!! Πώς είστε σήμερα? Εμείς είμαστε καλύτερα, σαν να άρχισαν να φεύγουν οι αναγούλες!!!

Νικόλ μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σας!!!!!Μπράβο βρε κοριτσάκι!!! Μεγάλωσε το φασολάκι σας και κάνει και τσαχπινιές ε?? Τι καλά!!! Πάντα καλά να είστε!!!

Μαράκι μου τέλεια και τα δικά σας νεάκια!!! Μεγαλώσατε και εσείς!!! Εξαφανίστηκε και η αποκόλληση!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! Πάντα τέτοια νέα να έχουμε απόλες!!!

Κατερινάκι μου υπομονή!!! Εγώ μόλις έκλεισα το 3μηνο άρχισαν να ελαττώνονται οι αναγούλες... εύχομαι και στα δικά σου!!! ;);)

Patatoula εξαφανίστηκαν τελείως οι αναγούλες ε? Εμείς πάμε μαζί οπότε αν αυτές τις μέρες σταματήσουν και σεμένα τελείως να μην ανησυχώ!! :):)

Μαρία μου τα καφέ υγρά τα είχα και εγώ... και σταμάτησαν... θέλει ξεκούραση και ξάπλα μερικές μερούλες... οπότε ξακουράσου και όλα θα πάνε μια χαρά!

Αλήθεια η Ζαχαρένια που χάθηκε??? Δεν είχαμε κανένα νέο??? Ελπίζω να είναι όλα καλά!!

Επίσης έχουν χαθεί η Χαρά και η aerini που έμπαιναν συχνά και 3 - 4 ακόμα κοπέλες που έμπαιναν πιο αραιά και πού....Εύχομαι να είναι όλες καλά!!!!

:lol: καλή χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????!!!!ΕΓΩ καλά ειμαι και μπορώ να πώ ότι μου λείψατε πολύ!!!!ειχαμε φυγει καποιες μερουλες για τις γιορτες και μετα ειχε προβλήμα το ιντερνετ μου..ετσι ..αργησα να μπω!!!!

τι ευχαριστα νεα ηταν αυτα μαρακι και κατερινακι νικολ!!!χαρηκα!

diosa moy περασες??πως ειναι το σπορακι??εμεις εχουμε κλεισει αυχενικη στις 17/1...

εκει που δεν ειχα αναγουλες και γενικα ενιωθα καλα..αυτη η εβδομαδα με εχει "δυσκολεψει"λιγο...εχω το στομαχι μου και δε θελω να πολυ τρωω ..χθες ανοιξα τη ντουλαπα και επειδη ειναι καινοιυργια μου μυρισε το ξυλο και.....ξερετε τη συνεχεια.. :roll:

καλη χρονια σε ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σας φιλω γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα εγκυουλες!!!Τι κανετε??

Εγω χτες ημουν χαλια οοοολη μερα τελειως χαλια ομως μχρι που το βραδυ ηθελα να κανω μπανιο κ τελικα δεν τα καταφερα...απο τις εξαγωγες ενιωθα να ξεκολανε τα σωθικα μου μεχρι που ποναγα και δεν σταματαγανε με τιποτα κ ας μην ειχα τιποτα αλλο να βγαλω!!!

Δεν ξερω οσο πλησιαζει το τριμηνο ολο και χειροτερα..μηπως γι αυτο??Επειδη θα σταματησουν??Ευχομαι μονο να σταματησουν σε δυο βδομαδουλες...

Απο τη Ζαχαρενια μας τα νεα μεχρι προχτες δεν ηταν καλα για το ενα μωρακι :( ..θα πηγαινε ξανα χτες και θα αποφασιζανε για αμνιοκεντηση η οχι..δεν εχω αλλα νεα της..Ευχομαι να πανε ολα καλα κ για το δευτερο μωρακι!!!!

Ζαχα σε σκεφτομαστε..

Γελιζ μου και Πατατουλα ευχομαι να σας ακολουθησω και σε δυο βδομαδες να ηρεμησω κ εγω!!

Χαρα μου χαιρομαστε που ειστε καλα και Καλη χρονια γλυκεια μου με το μωρακι γερο κ δυνατο στην αγκαλιτσα σου!!!!!

geia sas koritsaki apo oti fenete kalokairinw mwraki exw kai egw!!!!!!!kai aygoustiatiko prwta o theos!!!!!!!!!!!teleytea periodos 16/11 ekana testaki me 14 meres kathisterish kai vghke pentakatharo thetiko thn apomenh mera ekana xoriakh kai vghke 695,99 kalh den einai ti lete???twra perimenw pws kai pws na erthei h deytera na paw gia ton prwto mou yperoxo!!!!!!!!!makari na pane ola kala kai na dw to koukoutsaki mou sthn koilitsa mou xaroumeno :) :) :) xairomai pou sas vrhka gia na ta leme!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Καλησπερα!!!

τι κανουν οι στρογγυλες κοιλιτσες μου;;;;

Χαρα εσυ στις 17 εγω στις 18 η αυχενικη...αντε να παιρνουμε σειρα!!!

Εγω με τις αναγουλε ςμπορω να πω ειμαι καλυτερα..

το πρωι βεβεια βγαζω τα εντερα μου αλλα απο το μεσιμερακι καιμετα ειμαι πολυ καλυτερα..και επιτελους τροω φυσιολογικα φαγητα

Σημερα εκανα του μικρου μοσχαρι σουπα και ζηλεψα εκανα και για μας..

και δεν αναγουλιασα μετα...

Παλη καλα

Το Σαββατο θα παμε ΙΚΕΑ να δουμε κρεβατι για τον Χριστοφορο...βλεπετε το νινι οτι και να ειναι θα παει στο τωρινο του δοματιο κομπλε και γι'αυτον θα κανουμε το γραφειο.

Οχι πολλα πραγματα μεχρι να παει σχολειο που θα του παρουμε κανονικα επιπλα.

Ζαχαρενια μου μη στεναχωριεσαι...ολα πιστευω θα πανε καλα.

Δεν ειναι τιποτα η αμνιοπαρακεντιση εαν εχεις καλο γιατρο...εχει γινει πλεων εξεταση ρουτινας..μην εχεις αγχος μονο γιατι δεν βοηθαει στην ψυχολογια σου καθολου...

δεν μπορω να σε φανταστω στεναχωρεμενη..εισαι παντα τοσο χαρουμενη και θετικη που πραγματικα σου ευχομαι οτι καλυτερο

Πατατα και Γιελιζ μπραβο για τις αναγουλες..αντε να σταματισουν και οι δικες μου...γιατι δεν...

Καλημέρα εγκυούλες!! Πώς είστε σήμερα?

Τιτινα καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!

Ζαχαρένια μου συμφωνώ με την Cesilia, να δείς που όλα θα είναι μια χαρά... Σου το εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου!!

Cesilia μου άντε μακάρι να σταματήσουν και οι δικές σου αναγούλες!!! Να ηρεμήσεις λίγο... με το καλό η αυχενική στις 18!!

Χαρά μου με το καλό και η δικιά σου αυχενική...

Άντε να τις κάνετε και οι υπόλοιπες που δεν κάνατε για να περιμένουμε τις Β επιπέδου όλες μαζί!!!

Σας φιλώ όλες!!!!

Καλημέρα κοριτσια!! Εμεις καλα ειμαστε, οι καουρες συνεχιζονται φυσικα αλλα σκεφτόμενη αυτα που περασα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου λεω δοξα συ ο Θεος!! Η μικρη μου βηχει ακομα και ποναει ο λαιμός της. Το μωράκι μου!!! Αυριο θα φυγουμε για Αθηνα οπου την Δευτερα εχω την Αυχαινικη, ελπιζω ολα να πανε καλα!!!

Ζαχαρένια μου κουραγιο, ολα καλα θα πανε για τα αγγελουδια σου θα δεις. Θα κανεις την αμνιοπαρακεντηση τελικα;

γιορταζει καμμια σημερα???ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμενα!!!!

Δεν ξερω αν θα την κανω...εχουμε προβληματιστει. Εχετε ακουσει τι μπορει να προκαλεσει ή αν εχει ποτε προκαλεσει καποιο προβλημα η αμνιοπαρακεντηση???

δεν ειναι και τοσο χαλια τα αποτελεσματα μωρε ειναι 1:232

γιορταζει καμμια σημερα???ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμενα!!!!

Δεν ξερω αν θα την κανω...εχουμε προβληματιστει. Εχετε ακουσει τι μπορει να προκαλεσει ή αν εχει ποτε προκαλεσει καποιο προβλημα η αμνιοπαρακεντηση???

δεν ειναι και τοσο χαλια τα αποτελεσματα μωρε ειναι 1:232

Ζαχαρενια μου το να εχει η οχι προκαλεσει η παρακεντιση κατι σε καποιον δε σε βοηθαει και τοσο πολυ..

ξερω πολλες κοπελες καια πο εδω στο μαμι που τα παντα ηταν τελεια και δεν ηταν τιποτα απολυτως.

Η ξαδελφη μου θα κανει λογω ηλικιας ειναι 37 χρονων και δεν το σκεφτετε καν...

ο γιατρος σου τι λεει;;;;

Ολοι αυτοι οι δεικτες ειναι εξαλλου ποσοστα..φανταζομαι οτι ειδικα στη μετριση της αυχενικης ακομα και ενα πιξελ παραπανω να κουνιθει ο κερσορας αλλαζει η τιμη..

Ο γιατρος σου τι λεει;;;;

Ολα καλα θα πανε μην ανισυχεις...με το καλο !!!

Φυλο ειδατε;;;; γιατι αν ειναι κοριτσακια η κοριτσακι εχει μακραν περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι ολα τελεια!!!!

πολυ καλησπερα σ'ολες τις εγκυουλες!!!χρονια πολλα για ολες τις μερες και τις γιορτες :D:D ειμαι συνεχεια με φιλοξενουμενους στο σπιτι και ισα που μπαινω και διαβαζω τα νεα σας!!!την τριτη ακουσαμε κι εμεις καρδουλα και ...απλα ξετρελαθηκαμε!!καλε,εχουμε μεγαλωσει!!ειμαστε 1,27 εκ!!! :lol::lol: Ζαχαρενια μου,τα αποτελεσματα δεν ειναι και χαλια!!εχω ακουσει πολυ χειροτερα με αισια καταληξη!!πιστευε οτι ολα θα πανε καλα και θα πανε στα σιγουρα!!mariamg ευχομαι με το καλο η αυχενικη και να καμαρωσετε το παιδακι σας!!titina21 καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!μαρακι,τι υπεροχα νεα!!μονο τετοια να εχουμε στην παρεα μας!!nikol,egine terastio to sporaki soy!! ;);) ειδες πως μεγαλωνουν τα ατιμα?εγω την τριτη θα κανω το πρωτο πακετο αιματολογικων εξετασεων!!για να δουμε...γλυκα φιλια σε ολες!!

καλησπέρα κοριτσάκια μου, ζαχαρωτό μου όλα καλα είναι μωρέ, είμαι σίγουρη.

ευχαριστώ για τις ευχούλες σας, διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που όλα είναι καλά.

Κατερινάκι μου υπομονή με τις αναγούλες, εχω κ εγω κ ξέρω πόσο εξουθενωτικο είναι κ ας μην έχω ακόμα...ξ....ει.....Το κακό είναι πως δεν μπορώ να διαβάσω κ πρέπει να παραδώσω εργασία....είναι λες κ έχω κατέβει απο τρενάκι..Απο την άλλη ανησυχώ όταν ηρεμώ .....μήπως έχει τίποτα το ανθρωπάκι μου...ασε δεν πιάνομαι.

σας φιλώ φουσκοκοιλίτσες καλό μεσημέρι.............

Το ξέχασα τελειως πως σημερα ειναι γιορτη!! Χρόνια πολλα σε οσες γιορτάζουν. Να χαιρόμαστε ολους τους αγαπημενους μας που γιορτάζουν σημερα!!!

Το ιδιο ποσοστο με μια φιλη μου εχεις. Αυτη ειχε παρομοια ποσοστα και στον γιο της 3,5 ετων σημερα και στην κορη της που εχει λιγες μερες διαφορα με την Μαρινα μου. Εκανε αμνιοπαρεκέντηση και στα δυο. Ο γιος της μαλιστα τους εκανε να τα χάσουν, γιατι είχε απλώσει το χεράκι του να πιάσει την βελόνα!!! Απίστευτο;Φυσικα σήμερα εχει δυο υπεροχα, υγιέστετα και πανέξυπνα τερατάκια!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μείνεις 3 μέρες στο κρεββάτι μετα την αμνιοπαρακέντηση, κατα τα αλλα δεν υπαρχει καποιος ιδιαίτερος κινδυνος. Απ' οτι μας ελεγε το χειροτερο ειναι η αγωνία που περνας!!

Λιτσακι μεγαλώσατε!! Συγχαρητήρια!!!!!

πηγε να πιασει την βελοναααααααα??????????αρα βλεπουν εκει μεσα??????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαμααααααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυ

:lol::lol::lol:

Ευχαριστω ρε κοριτσακια..ολες σας ευχαριστω.

Νικολλλλλλλλλλ που σε ρε συναγωνιστριααααααααα?????????

κοριτσια καλησπερα κ να χαιρεστε τα μωρακια σας κ τις κοιλιτσες.θα θελατε να υποδεχθητε στην παρεα σας κ μια για το τελος του καλοκαιριου?αλλωστε κ ο σεπτεμβρης νταλα καλοκαιρακι δεν ειναι 8-)8-)

πρωτα ο θεος λοιπον το μωρακι μου θα γεννηθει αρχες σεπτεμβρη(την τριτη θα ξερω ακριβως)φιλια πολλα κ θα χαρω πολυ να τα λεμε!!

Αν θυμάμαι καλα ηταν 15 εβδομάδων οταν την εκανε!! Απ΄οτι μας ειπε πιο πολυ πρέπει να ενιωσε την παρουσια της βελόνας ο γιοκας της παρα να την ειδε. Αλλα και αυτη και ο ανδρας της ξετρελλαθηκαν!!!!!!

Καλως την sisi2007 να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Με το καλο να υποδεχτειτε το νεο μελος της οικογενειας!! Εχεις ήδη ενα κοριτσακι απ' οτι βλεπω ε; Να σου ζησει!!!

χαιρομαι μου σας βρηκα...ναι το κοριτσακι μου κλεινει τα 4 τον αλλο μηνα.εσυ βλεπω εισαι πολυ γρηγορη....χιλια μπραβο σου.αληθεια πως τα καταφερνεις με το μωρο?το καλο ειναι οτι ειναι ακομα μωρο κ το βαρος του δεν ειναι πολυ οποτε κατι ειναι κ αυτο.αλλα μετα φανταζομαι θα ειναι λιγο ζορικα με δυο μωρα.

Καλησπέρα εγκυούλες!!! Πώς είστε?

Ζαχαρένια μου μη μασάς βρέ!!!!! Να δείς που όλα θα είναι μια χαρά! Έκανε αμνιοπαρακέντηση η ξαδέρφη μου (40 ετών) και όλα πήγαν μια χαρά!!!! 11/10/2010 γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!!!

Όποια και αν είναι η απόφαση σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!! Αλήθεια θυμάσαι πόσα mm ήταν η μέτρηση?

Μιχαέλα μου καλώς ήρθες στην παρέα μας κοριτσάκι μου!!!!! Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!! τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί, να μην επαναλαμβανόμαστε!!! :lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες!!!

εννοειται γιεληζ μου.........σωστηηηηηηη!!! ;)

οσο για το θεμα σου ζαχαρενια μια φιλη αντιμετωπισε το ιδιο πραγμα στην αυχενικη...λιγα παραπανω χιλιοστα μετρησης κ τα ποσοστα εδειχναν κινδυνο!πηρα γνωμη απο τρεις γιατρους,οι δυο συμφωνουσαν οτι το μωρο δεν εχει τιποτα απλα ισως εχει μεγαλο σβερκο(ακριβως ετσι της ειπαν).ο τριτος ειχε καποιες αμφιβολιες κ τελικα αποφασισε να κανει την αμνιοπαρακεντηση.κ ολα πηγαν τελεια...γεννησε το σεπτεμβρη ενα μπαμπαρο περιπου 4,5 κιλα κ οντως ηταν μεγαλο μωρο με μεγαλο κεφαλι. :roll::roll:

μην πανικοβαλαλεσαι.γνωμη μου να κανεις την εξεταση για να βγεις απο καθε ειδους αμφιβολιες ωστε να μπορεσεις να απολαυσεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου.αλλωστε αν ο γιατρος που θα σου κενει την εξεταση γνωριζει καλα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.καλη επιτυχια κ καλα καλα αποτελεσματα.

ευχαριστω ρε φουσκωτουλια για τις συμβουλες και τις ευχες...

Μετο καλο καλη εγκυμοσυνη και στα κοριτσια που μπηκαν τωρα στην παρεα. συγχαρητηρια!!!!!

πως πανε οι αναγουλιτσες??εγω εφαγα σαν βοιδι χθες σε ενα γιαννη και ακομα να χωνεψω!!!! Παντα το ξεχναω οτιδεν πρεπει να φαω πολυ γμτ!!!! :lol:

Ακομα δεν εχουμε αποφασισει για την αμνιο. Εχουμε λιγες μερες ακομα.

Β επιπεδου εκλεισα για 2 Μαρτιου!!!! Αντε να μετρησουμε και τα ''πουλακια'' μας να δουμε ποιο ειναι πιο μεγαλο!!! :lol::lol::lol:

για το ενα μας ειπε οτι ειναι μαααααλλον αγορακι...ε και το αλλο ιδιους χτυπους καρδιας εχει απλα ειναι πιο κομψο το σβερκακι αρα αγορι λεμε θα ειναι και το αλλο!!! Εμεις οι ''γιατροι'' εκει καταληξαμε!!!! χαχαχαχα...τρομαριτσα μου!!!!

αυταααααααααααααααααααα

αναγουλιαζει καμμια σημερα?να σηκωσει το χερι....

ΚΑΛεεεεεεεεεεεεεε να ρωτηξω κατι? Γαριδες δεν κανει να τρωμε ε???

γεια σας κοριτσακια....εγω σημερα ειχα την πρωτη μου επαφη τετ α τετ με την λεκανη (!) :roll::roll:

ω ναι ναι τα εβγαλα......το πρωι ξυπνησα πινασμενη κ εφαγα ενα τοστακι,ενα τοσο δα μικρο. ε δεν προλαβα να το ψωνεψω...σε μιση ωρα το εβγαλα. :o:o

οπα λεω σαν νωρις με επισκευτηκαν αυτη την φορα,ωραια.

ο αντρας μου πρωτη φορα με εβλεπε να ξερναω κ να εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια. :D:D

πραγματικα ομως το χαρηκα γιατι ετσι ξεκιναμε καλα (οπως λεγαν κ οι παλοι).βεβαι το μεσημραι εφαγα ενα πιατο μακαρονια με κιμα κ το απολαυσα.ευτυχως ακομα μεσα ειναι!

ζαχαρενια με το καλο του τσουτσουνακια σας!!! οσο για τις γαριδες δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο.γαριδες ονειρευεσαι :?::?:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...