Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

ζαχαρενια μου τι κανεις?μου ελειψες....

ΠΟΥ εισαιιιιιιιιιιι Χρυσανθουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????? ο μπουμπουκος σου τι κανει??????

κι εμενα μου λειψες!!! Καλη πρωτοχρονια κοπελα μου και με 1 ή 2 ή 3 παιδακια!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑ!!!!

ΥΓ Ωχ γιορταζες τα Χριστουγεννα??????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας εγκυούλες!!!

Μπήκα στα γρήγορα να σας ευχηθώ!!!!

Εύχομαι το 2011 να φέρει υγεία ευτυχία και γερά μωρά σε όλες!!!

Νικολ μου δεν θα είναι τίποτα οι πόνοι θα δείς... καμιά φορά η μήτρα όταν μεγαλώνει μπορεί να νιώθουμε κράμπες... ίσως ήταν κάτι τέτοιο... εσύ μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε μια χαρά!!! Ευχομαι τη Δευτέρα να πάνε ολα καλά!!!

Ζαχα μου εσένα μπορεί να γίνουν τροχονόμοι εμένα μάλλον καλόγρια η καλόγερος θα γίνει με τέτοια ντροπή... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι μου καλορίζικο το καινούριο σας σπίτι... περιμένουμε νέα σου ... όποτε μπορείς μπές να μας πείς...

Marilou μου καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι... όλα τα υπόλοιπα γίνονται... σημασία έχει να είσαι εσύ και τα μωράκια σου καλά!!!

Cesilia έτσι είναι όπως τα λές... και να μη μάθω το φύλο καθόλου δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλά το μωράκι μου!!!

Όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας να είστε καλά όλες!!!!

Όσες περιμένουν για αυχενική καλη επιτυχία και όσες κάνανε με το καλό η Β επιπέδου!!!!

Ο θεός να φυλάει τα μωράκια και τα παιδάκια όλου του κόσμου!!!!

Σας φιλώ όλες να περάσετε μια τέλεια γκαστρωμένη Πρωτοχρονιά!!!! :lol::lol::lol:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΕ ΗΡΕΜΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα νεα μας..

Πηγαμε χτες στο γιατρο και μεγαλωσαμεεεεεε κ αλλο και κουναμε κ και χερακια και ποδαρακια και η καρδουλα μας χτυπα τρελλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ηταν πολυ ομορφο να βλεπεις το σπορακι τοσο δα μικρουλι να κινητε!!!!!!!!! :):)

Ολα καλα λοιπον και περιμενουμε την αυχενικη την επομενη βδομαδα στις 12/1!!!!!!!

Γελιζ μου χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν μια χαρα με το καλο κ η Β επιπεδου γλυκεια μου!!!!

Ζαχα ολα καλα θα να μην αγχωνεσαι!!!!!Περιμενουμε νεα τη Δευτερα!!!!

ΜαμαΝικολα καλοριζικο το νεο σας σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπολοιπες εγκυουλες μου ολες καλα??

Καλε η Χαρα δεν εχει χαθει λιγο??

Φιλακιαααααααααααα

Eπιστρέψαμε σπιτακι μας επιτέλους!!!

Χρόνια πολλα σε ολες μας, να χαιρομαστε οσους αγαπαμε και να μπει ο νεος χρονος με υγεια, αγάπη χαρα και οτι αλλο επιθυμει η καθεμια μας!!!

Με το καλο να αγκαλιάσουμε τα αγγελουδια μας!!!Και γενικά αυτος ο χρόνος να ειναι Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!

Εμεις ολα καλα!! Το αιμα τελειωσε επιτελους!!! Ακουσαμε καρδουλα και τωρα ανυπομωνω για την αυχαινικη διαφανεια στις δεκα Ιανουαρίου!! Το Μαρινάκι μου κολλησε γριπη απο την νονά της (γκρρρ) και αυτο κολλησε και εμενα!! Περασαμε την πρωτοχρονιά μονοι μας σπιτακι μας οικογενειακως γριπιασμένοι!! Μιας και ο ανδρας μου δεν ειναι και αυτος πολυ καλα!!! Σημερα εχει παλι υπηρεσία οποτε ειμαι μονη μου σπίτι με την Μαρινα να θελει να κάνει σημερα ολα οσα δεν εκανε τις προηγουμενες μερες, αλλα να γκρινιαζει ακομα και εγω να εχω αναγουλες, πονοκέφαλο και γριπη!!! Μια τρέλλα!!!

Αν ολα πανε καλα κανονισαμε την καισαρική για 8 Ιουλιου 2011!!!

Μαρακι μετακομισατε;Πολυ καλα τα νεα σου!!! Μπράβο κοριτσακι μου!!!

Μπράβο κοριτσια πολυ καλα νεα με τις αυχαινικές!!! Οι υπολοιπες τι κανετε; Συγχαρητήρια σε οσες μάθατε το φύλο!!! Αρχισατε και επισήμως τα ψώνια;

Ειρήνη εμενα με βοηθουσε πολυ το παγωτο βανιλια στην Μαρινα!!! Δοκιμασε το!!

Cesilia πάλι καλα που δεν ηταν χειροτερα!! Ο μικρος πως ειναι; το εβγαλε το δοντακι;

Πατατα αυτο εξαρτάται απο την γυναίκα, το μεγεθος του μωρου και την ποσοτητα του αμνιακου υγρου!!! Την Μαρινα την ακουσα μολις μπηκα στην 14η εβδομαδα αλλα εχω ακουσει πως οι περισσοτερες τα ακουν γυρω στην 16η!! Στην αρχη δεν θα εισαι σιγουρη πως ειναι το μωρο σου, ειναι ενα πολυ απαλο φτερουγισμα που ανετα το μπερδευουμε με καποια ανακατωσουρα στο στομάχι!!! Να ξερετε όλες οι νεες μαμάδες πως μπορει να το ακουσετε και μετα να κανετε αρκετες μερες να το ξανακουσατε, δεν σημαινει πως δεν είναι καλα το σπορακι!! Οσο για τις αναγολες φυσικο ειναι βρε, μπαινεις στο δευτερο τρίμηνο!! Αυτο ειναι το καλύτερο τρίμηνο!! Οι καουρες θα επιστρεψουν το τελευταιο διμηνο!! Ολα καλα θα πανε θα δεις!!

Οσο για τα κιλα οσες εχετε παρει προγεστερονη θα παρετε περισσοτερα. Στην κορη μου αρχισα με 9 κιλα παραπανω απο τα κανονικα μου λογω κακης διατροφης απο τα συνεχή ταξιδια. Αρχισα με 67 κιλα και εφτασα τα 88!!! Συνολικα 21 κιλα!!! Τώρα αρχιζω με 73 κιλά και ηδη εχω παρει 2.5 κιλα!!!

Ζαχαρένια μπορει να εφταιγε η θεση του!! Ξέρεις σε ποσες μανουλες εχουν τρομοκρατηθει αδικως; Θα κάνετε αμνιοπαρακέντηση;

Diosa την επόμενη φορα να φας σοκολατα πριν πας για υπερυχο!!! Το ζουζουνι σου θα τρελαθεί στις κολοτουμπες και εσυ θα κλαις απο ευτυχια!! Ειναι δοκιμασμένο!!

Nikol πως είσαι τι ειπε ο γιατρο Μπορει να ειναι η μήτρα που μεγαλώνει ή μετατόπηση οργάνων!! Πονάνε αρκετά και τα δυο!! Και που να δειτε στην συνεχεια που θα αρχισουν τις κλωτσιές!! Εκει να δειτε, να σας κοβεται η ανάσα και εσεις να γελατε περήφανες και ευτυχισμένες!!!!

Eπιστρέψαμε σπιτακι μας επιτέλους!!!

Nikol πως είσαι τι ειπε ο γιατρο Μπορει να ειναι η μήτρα που μεγαλώνει ή μετατόπηση οργάνων!! Πονάνε αρκετά και τα δυο!! Και που να δειτε στην συνεχεια που θα αρχισουν τις κλωτσιές!! Εκει να δειτε, να σας κοβεται η ανάσα και εσεις να γελατε περήφανες και ευτυχισμένες!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ καλά τα νέα σου κ περαστικά σας με τη παλιογρίπη.

Εγω αυριο βράδυ έχω ραντεβού, θα δούμε είμαι αισιοδοξη....27/01 εγω αυχενική....έχω δρόμο....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Νικολ μην ανισυχεις..αμα ηταν αποκολληση θα ειχε ΚΑι αιμα...

Ολα θα πανε καλα....

Εγω εξακολουθω να εχω πονακια αραια και που...κυριως πολυ χαμηλα στην κοιλια στο μερος της καισραικης..ελπιζω να μην εμφυτευτηκε καπου εκει κοντα για να εχω πιθανοτητες για VBAC.

Πως περασατε τις γιορτες;;;;...εμεις ισυχα..

εφαγα θεωριτικα του σκαμου..αλλα επειδη δεν μπορω να φαω μεγαλε ςποσοτητες ουσιατικα εφαγα λιγο...

αλλα εφαγα κανενα κιλο τζατζικι...ειναι η μοναδικη μορφη που τροω γιαουρτι..

επισης εκτος του οτι δε με τραβαει για καφε η τσαι...δε με τραβαει ουτε για γλυκα..

και εχω και ενα ταπερ μιλφειγ που μου εστειλε μια θεια μου σπιτικο...για μενα το εφτιαξε..και το τρωει ο αντρας μου και η κουνιαδα μου...χιχιχιχιχιιχ

Κουραζομαι ομως και πολυ ευκολα αυτη τη φορα...ο γιατρος μου ειχε πει ειναι φυσιολογικο αυτο...

Καλη τυχη Νικολ!! Θα περιμενουμε νεα σου!! Τι ωρα θα πατε;

ΒρεCesilia καταφερες και εφαγες τζατζικι; Σοβαρα; Δεν παιζεσαι!!! Σου βγάζω το καπελο!!! Εγω μια μικρη πιρουνιτσα τυροκαφτερη εφαγα (και οχι πολυ καφτερη) και μετα υπεφερα για ωρες!!!

Γεια σας κορίτσια! Καλή χρονιά εύχομαι, με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας, γερά και όμορφα και να γεμίζουν τα σπίτια μας αγάπη, χαρά και παιδικές φωνούλες!!

Καλημεραααααααααααααααα και παλι καλη χρονια να χουμε ολες με γερα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??<πως περασατε?εμεις ησυχα οικογενειακα!!!Το σπορακι μας ηταν ησυχο ολη τη μερα της παραμονης αλλα μολις γυρισαμε σπιτι αργα το βραδυ του νεου ετους ξυπνησε για τα καλα κ γω τα βγαλα παλι ολα!!!!!Δεν μου αφησε τιποτα!!!!

Ανημερα ηταν πολυ πολυ πολυ ησυχο και δεν ξυπνησε ουτε το βραδυ..λεω τι χαρα!!!!Αφου χτες το μεσημερι παλι τιποτα κ ψιλοανησυχησα τετοιος μαζοχισμος..ε κ μολις νυχτωσε χαλιαααα!!!!!!Κατα τ αλλα ειμαστε μια χαρα κ περιμενουμε την αχενικη με αγωια κ χαρα!!!!!!!!

Α κ αυριο θα παμε στο ικα να μου γραψει κλεξαν κ φαρμακα και την αυχενικη μπας κ παρω τιποτα πισω...τι λετε θα παρω??

kalhmeraaaa koritsiaaa xronia polla kalh xronia k oti kalutero gia oles mas kalh lefteria pou leme edw sthn kozanh k ola kala...egw exw 4merres peripou pou den exw enoxlhseis anagoulas k mporw na pw pws xairomai kiolas afou kserete pws den upoferete auto alla kai na eixa tha to upomena..autaaa..kata ta alla exw faei polu afou den eixa anagoules...........filakia se oles

Καλημεραααα

τι μου κανετε;;;;

εγω χμμμμ..

μαρακι Τζατζικι...αν και μετα αναγουλιασα λιγο αλλα το φχαρηστηθηκα..

δεν ειχε σκορδο..καλα τυροκαυτερη με τιποτα δεν θα μπορουσα να φαω..

εχω μαλλωσει με την πιπερια εγω..

Πως τα πατε..εγω τα ιδια..αναγουλες εμετοι κακο...

πρεπει να πηρα κανενα κιλακι σηγουρα..η να πριστηκα αρκετα..

Ειμαι παντως ρακος σωματρικα..δεν το περιμενα αυτο απο μενα.

Και αυτο που με εκνευριζει περισοτερο ειναι οτι δεν θελλω να πιω..καφε, τσαι, κοκα κολα, χημους, γαλα ..τιποτα...

Και θελλω να τροω συνεχεια ψητα κρεατα...που δεν τα εχω μαγειρεψει εγω..

αυτο το παιδι θα γινει πολυ σαβουροφαγο...οτι δεν τρωει ο Χριστοφορος θα τρωει αυτο...

\

Ανασκουμπωθειτε κοριτσια..ποια εχει την επομενη αυχενικη;;;;

Γεια σας κοριτσια!!! Καουρες.. πολλες παρα πολλες καουρες!!!

Και ντρεπομαι που το λεω αλλα αυξανονται κατα πολυ σε καθε αλλαγη πανας της κορης μου και καθε απογευμα που της φτιαχνω τον τραχανα της!!! Μεγάλη πικρα!!!!!!

Καλησπέρα εγκυούλες!!!!

zaxarenia τι έγινε με τα αποτελέσματα του pappA?

Nikol θα πήγαινες στο γιατρό απόψε..έτσι δεν είναι?

Κοριτσάκια μου εύχομαι να πήγαν όλα καλά και για τις 2 σας... περιμένουμε νέα σας!!

Cesilia εγώ το κρέας ούτε να το κοιτάξω δεν μπορώ!! :lol::lol::lol::lol: Μπλιάαχ!!

Οι υπόλοιπες εγκυούλες τι κάνετε?

Ρε κορίτσια η xara22 και η aerini που χάθηκαν?

Μαρια μη ντρεπεσαι...

εγω εχω κοψει τα αλλαγματα..αλλιως ημουν καθε φορα αγκαλια με την τουαλετα

Τον μικρο τον αλλαζει η ο μπαμπας η φωναζω την πεθερα..δεν μπορω αλλιως

Καλημέρα εγκυούλες.... πώς είστε σήμερα?

Εγώ καλύτερα σήμερα μιάς και σταμάτησα τα Utrogestan και νιώθω λιγότερες αναγούλες... Μακάρι να συνεχίσει έτσι...

Αν ολα πανε καλα κανονισαμε την καισαρική για 8 Ιουλιου 2011!!!

Μαρία μου ήθελα να σε ρωτήσω για την καισαρική.. υποθέτω ότι είχες και προηγούμενη καισαρική.. και επειδή και εγώ με καισαρική θα πάω.. σε έβαλε 22 μέρες πρίν απο την ΠΗΤ σου? Δεν είναι λίγο νωρίς? Εμένα ο δικός μου γιατρός μου είπε 10-15 μέρες νωρίτερα απο την ΠΗΤ... δηλαδή 25-30/06...

Γιελιζ εσυ γιατι καισαρικη;;;;;

Απ'οσο ξερω ο προηγουμενςο γιατρος μου ειχε πει πως στο δευτερο θα καναμε καισαρικη στις 38 ευδομαδες εκτος και αν συντρεχουν λογοι νωρητερα..πχ μαλακος τραχηλος διαστολη κλπ κλπ..

Αλλα ο τωρινος γιατρος μου επειδη θα παμε για VBAC θα περιμενει σηγουρα μεχτι τις 40 ευδομαδες και ισως λιγο παραπανω

Cesilia εγώ θα κάνω καισαρική γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη λόγω επιπλοκών αναγκάστηκαν να μου κάνουν καισαρική για να μην πάθω ρήξη μήτρας...και δεν θέλω να το ρισκάρω για φυσιολογικό γιατί ξαναέμεινα στους 5 μήνες μετά την καισαρική... και μάλλον είναι πολύ νωρίς...

Καλημερα κοριτσια!!!!

DIOSA εσύ γιατι πας με καισαρικη; Και ο δικος μου γιατρος οπου με ξεγεννησε στην Μαρινα και ειναι στο Μητερα μου ειπε για καισαρικη μεσα με τελος Ιουλίου. Αλλα ο γιατρος που πηγα τωρα και ειναι στο Ελενα θα μου το παρει στις 36.5 εβδομαδες!!! Δυστηχως απ' οτι καταλαβα η λογικη του δημοσιου νοσοκομειου ειναι αυτη!! Υποθέτω πως φοβάται μην κανω εντονες συσπασεις στην μητρα ή μην μου σπασουν τα νερα και θελει να προλαβει. Μην ξεχνας πως οι δυο καισαρικες μου θα εχουν διαφορα 17 μηνες μεταξύ τους!!! Και πως μετα απο 8 μηνες απο την πρωτη η μητρα μου αρχισε να μεγαλώνει ξανα λογω δευτερης εγκυμοσυνης!!!

Δεν ξερετε ποσο ευχομαι να ειχαμε την δυνανατοτητα να γεννησω στο γιατρο μου!!! Δεν με νοιαζει για το μητερα αλλα για τον γιατρο μου με νοιαζει γιατι τον εμπιστευομαι. Αλλα δυστηχως δεν γινεται!!!

Cesilia εγω δεν εχω βοηθεια!! Αλλα και να είχα δεν θα την δεχόμουν σε οτι αφορα την Μαρινα μου!!! Ξέρω πως ειμαι υπερβολικη αλλα μ''αρεσει να φροντιζω προσωπικα την Μαρινα μου για τα παντα! Εξαλλου ο ανδρας μου δεν εχει το κουραγιο να της αλλαξει πανα!!! Σιχαινεται τα κακα της!!!! Μονο αν ειναι απολυτως απαραιτητο θα το κανει!!!! :lol::lol:

Σκεφτόμουν πριν το κλαμμα που ειχα ριξει πριν 2.5 χρονια οταν μου ελεγαν πως δεν θα κανω ευκολα παιδι!!! Ειχαμε αρχισει να μαζευουμε λεφτα για την εγχειρηση, την θεραπεια και τις εξωσωματικες αν χρειαζοταν!!! Και κοιτα τωρα!!! Μολις 2.5 χρονια μετα εχω το κοριτσακι μου και περιμενω και το δευτερο μωρο μου!!!

Cesilia εγώ θα κάνω καισαρική γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη λόγω επιπλοκών αναγκάστηκαν να μου κάνουν καισαρική για να μην πάθω ρήξη μήτρας...και δεν θέλω να το ρισκάρω για φυσιολογικό γιατί ξαναέμεινα στους 5 μήνες μετά την καισαρική... και μάλλον είναι πολύ νωρίς...

Μαρία μου γράφω εδώ γιατί θα κάνω καισαρική... και εμένα είναι μόλις πέντε μήνες η διαφορά ανάμεσα στην καισαρική και την εγκυμοσύνη... και εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο θα γεννήσω και εκεί μου είπανε μετά τις 38 εβδομάδες...

Κοριτσακι μου δεν ξερω αν εχω καταλαβει καλα για το μωρακι σου!! Αλλα αν εχω και αναγκαστηκες να κανεις καισαρικη. Δεν εχω λόγια!!! Βουρκώνω μονο που το σκεφτομαι!!! Ειναι πολυ απιστευτα παρα πολυ σκληρο!!! Απανθρωπο!!Χαρα στο κουραγιο σου!!! Λυπαμαι πολυ. :(:(:(

Καλημερα τι κανετε? για γεννες μιλατε??? Εχετε σκεφτει να γεννησετε κατω απο ενα δεντρο οπως παλια?καλοκαιρακι θα ειναι ρε...θα μας γαργαλαει και το γρασιδι!!!! :lol:

Ζαχαααα που είσαι εσύ βρε? Σε έψαχνα χθές... τι έγινε με τα αποτελέσματα?

Χάχαχ καλή η ιδέα να γεννήσουμε κάτω απο το δέντρο.... αλλά την καισαρική ποιός θα μας την κάνει οεο????

Ξέρει καποια ποτε μπαινουν οι εκπτωσεις; Δεν μας κανει το μπουφαν μας πλεον!!!!!! Και θελουμε και νεα παπουτσια γιατι αυτα ηδη τα διαλυσαμε!!

Ειχε καποια νεα της ΝΙκολ;

Θα σας πω κατι αλλα μη γελασετε!!! Με την Μαρινα αρχικα που ειχε πει ο γιατρος πως μαλλον εχω αγορι. Αλλα εμενα παρολλο την χαρα μου κατι δεν μου καθοταν καλα!!! Δεν μου αρεσε να αναφερομαι στο μωρο μου ή να του μιλαω με τα αρθρα "ο" ή "τον" ή "αυτος" κτλ!! Αφήστε που με το ζορι κοιταγα αγοριστικα ρουχαλάκια!! Περιεργως το ματι μου επεφτε σε ολα τα κοριτσιστικα!! Και να που τελικα ειχα κοριτσακι!!!

Μεταξυ μας ειμαι τοσο ξετρελαμμενη με την κορη μου που θα ηθελα πολυ να ειναι ξανα κοριτσακι!!! Αλλα και αγορακι να ειναι και να εχω ενα και ενα χαρουμενη θα ειμαι!!! Γερο και δυνατο να ειναι το μωρακι μου και ας ειναι οτι ειναι!!! Το θεμα μου ειναι πως τωρα κοιταω ολα τα αγοριστικα!!! Εκει πεφτει το ματι μου αφηστε που συνεχως βλεπω να ξεφευγει η γλωσσα μου και να "τον". Λετε να ειναι ενστικτο;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...