Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

Μαρμαρ πινω νερο με λιγες σταγονε ςλεμονι ολη μερα..και τροω κριτικα παξιμαδια..ΤΕΛΕΙΑ!!!

ελπιζω εμενα να μου πουν φυλο..θα σκασω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσάκια μου καλημέρα κ απο εμένα,

ο γιατρός μου μείωσε απο σήμερα τα utrogestan απο 3 των 200 σε 2 των 200 και τα Divina απο 2 σε 1 την ημέρα....................ενω την άλλη βδομάδα θα μου τα κόψει εντελώς................χαίρομαι μπας κ συνέλθω απο την άλλη ανησυχώ μην τα χρειάζεται ο οργανισμός μου κ κάνω κακό στο μωρό............θα ξέρει αυτός αλλά εσάς

Πότε σας τα σταμάτησε? Σας θυμίζω ότι είμαι απο εξωσωματική.

Nikol μου εγω πινω 6 σικλακουρ 6 ουτροτζασταν 3 ντουφεστον 1 σιδηρο 2 φιλισιν..

Σημερα που κλεινω την 9η βδομαδα θα σταματησω τα σικλακουρ καιτα ντουφεστον τα ουτρο θα τα συνεχισω μεχρι κ την 12η βδομαδα!!

Δεν μου εκοψαν ποσοτητα καθολου ολα αυτα τα πινω απο πριν την εμβρυομεταφορα..

Καλημερα εγκυουλες μου!!!!

Πως πανε τα κεφια;;;;

εγω ετσι και ετσι!!!

Για χαπια εγω δεν ξερω..αλλα για να σας τα κοβουν σημαινει πως ολα βαινουν καλως. μακαρη παιδια να περασει ο καιρος να αγκαλιασουμε τα νινακια μας!!!

Εντωμεταξυ πηρα τον γιατρο μου χτες...δεν αντεχονται οι αναγουλες και οι εμετοι..και γελλαει και μου λεει μην ανισυχεις..ειναι καλο που τις εχεις..με αυτον τον τροπο σου λεει το μωρο σου μαμα ειμαι καλα ..οποτε κοριτσαρες που ξερνατε αναγουλιαζετε κλπ κλπ κλπ...μην ανισυχειτε...ευκολο στη θεωρια..καθολου στην πραξη!!!

Τα φιλια μου!!!

Η Diosa που χαθηκε;;

kalhmeraaa koritsiaa...emena mou edwse ta utrogestan twn 200 pou eixa aima kai mou eipe na ta parw mono an exw para polu aima apoti sunuthws..mallon prepei na einai arketa dunata auta e?

apo anagoules pws patge exw tin teleutaia ebdomada eimai xalia kai eidika tis 4 autes merres to stomaxi me pethenei..exw kai zalades giati mou lupei sidhros k eksetaseis k xapia tha mou dwsei 14/01 pou tha eimai sthn 10h ebdomada....ti na pw??filakia se oles kai an den mpainw sunexeia einai giati eimai xalia

Καλημερα εγκυουλες μου!!!!

Πως πανε τα κεφια;;;;

εγω ετσι και ετσι!!!

Για χαπια εγω δεν ξερω..αλλα για να σας τα κοβουν σημαινει πως ολα βαινουν καλως. μακαρη παιδια να περασει ο καιρος να αγκαλιασουμε τα νινακια μας!!!

Εντωμεταξυ πηρα τον γιατρο μου χτες...δεν αντεχονται οι αναγουλες και οι εμετοι..και γελλαει και μου λεει μην ανισυχεις..ειναι καλο που τις εχεις..με αυτον τον τροπο σου λεει το μωρο σου μαμα ειμαι καλα ..οποτε κοριτσαρες που ξερνατε αναγουλιαζετε κλπ κλπ κλπ...μην ανισυχειτε...ευκολο στη θεωρια..καθολου στην πραξη!!!

Τα φιλια μου!!!

Η Diosa που χαθηκε;;

axx kai emena kataxarhke otan tou to eipa.........alla wres wres den paleuetai

Δεν παλευετε δε λες τιποτα...

ειναι μερες που αηδιαζω με τον εαυτο μου μπλιαξ μπλιαξ

Μετα ειναι οι καουρες και ολα τα σχετηκα...

θυμαμαι και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν αντεχα αλλο σε καποια φαση και μου ελεγε ειμαστε πολυ καλα, εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη..στην κοσμαρα του

καλε πατατα μη λες χαζα..σε λιγο θα νιωθεις το μωρο να χοροπηδαει..τι κακο μπορει να σημαινει...

μακαρη και εμας να μας σταματισουν τοτε οι αναγουλες!!

Μια χαρα εισαι..εκανες και αυχενικη...τελεια τελεια!!!

Ολα θα πανε καλα!!!!

Αυτα τα συμπτωματα υποχωρουν μετα το πρωτο τριμηνο- συνηθως- εκτος και αν εισαι γκαντεμο σαν και εμενα...χιχιχιχι

Σε λιγες μαρες θα αρχισεις να νιωθεις φτερουγησματα...τι καλαααα

Γεια σας παιδες!!! Εκανα αυχενικη αλλα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα...την δευτερα τα αποτελεσματα. Στον υπερηχο βρηκε στο ενα παιδακι ανεβασμενη την αυχενικη του. Μαλλον εχω ουρολοιμωξη...ε αυτα κατα τ αλλα καλα!!!!

γρρρρρρρρρρρρρ

νικολ κι εγω την 9η εβδομαδα ξεκινησα να τα κοβω...και πριν 2 μερες τα τελειωσα ολα τα παλια. Ασε κι εγω ανασφαλεια ειχα που τα εκοβα ενω το περιμενα πως και πως και για να ξεπρηστω λιγο!!!!

Γεια σας παιδες!!! Εκανα αυχενικη αλλα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα...την δευτερα τα αποτελεσματα. Στον υπερηχο βρηκε στο ενα παιδακι ανεβασμενη την αυχενικη του. Μαλλον εχω ουρολοιμωξη...ε αυτα κατα τ αλλα καλα!!!!

γρρρρρρρρρρρρρ

νικολ κι εγω την 9η εβδομαδα ξεκινησα να τα κοβω...και πριν 2 μερες τα τελειωσα ολα τα παλια. Ασε κι εγω ανασφαλεια ειχα που τα εκοβα ενω το περιμενα πως και πως και για να ξεπρηστω λιγο!!!!

μην αγχωνεσαι καλη μου...και μενα στο πρωτο παιδι εβγαινε ανεβασμενη αλλα ολα καλα....αν θυμαμαι εβγαινε 2,3...

Γειά σας εγκυούλες!!! Τι κάνετε?

Χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί γινόταν πανικός στη δουλειά... και ήμουν και λίγο αγχωμένη για την αυχενική (σε αυτό βοήθησε και ένα άσχημο νέο που έμαθα) και είπα να μην μπώ και σας ρίξω και εσάς... οπότε περίμενα να πάω σήμερα για αυχενική για να μπώ να σας πώ τα νέα μου! ευτυχώς όλα καλά! Απο εβδομάδα θα βγούν και τα αποτελέσματα του PappA οπότε θα μπορέσω να χαλαρώσω ακόμα περισότερο... Ο γιατρός μου είπε ότι κατα 99,9% θα βγούν καλά...

Είδαμε που λέτε το εμβρυάκι μας σήμερα... το οποίο μας προέκυψε πολύ ντροπαλό... 50 λεπτά προσπαθούσε ο γιατρός να κάνει τις μετρήσεις.... εκεί που ήθελε ο άνθρωπος να δεί τη μυτούλα είχε και τα δύο χέρια στο πρόσωπο και έκρυβε τη μύτη... μετά που ήθελε να δεί το φύλο στην αρχή είχε σταυρώσει τα πόδια... και μετά έβαλε το χέρι του στο επίμαχο σημείο....αποτέλεσμα? Δεν καταφέραμε να δούμε το φύλο!! χαχαχα Αλλά δεν πειράζει... αρκεί να είναι καλά και ας μάθω το φύλο όταν γεννήσω...

Μαμα Νικόλα χαίρομαι που πήγαν όλα τέλεια με την αυχενική σας!!!!

Ζαχαρένια μου μην αγχώνεσαι καθόλου... όλα θα είναι μια χαρά θα δείς...

patata μετά το πρώτο τρίμηνο λένε συνήθως μειώνονται τα συμπτώματα οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...

Melitenia καλώς ήρθες στήν παρέα μας!!! Εύχομαι να έχεις μία τέλεια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Με το καλό η αυχενική στις 10/1

Marmar μάθατε και εσείς το φύλο ε? Τον πιάσατε τον κορίτσαρο!!! Μπράβο!! Με το καλό να το κρτήσετε στην αγκαλιά σας!!

Cesilia υπομονή μέχρι την αυχενική... ελπίζω και το δικό σας να μην είναι ντροπαλό όπως το δικό μας και να σας κάνει την αποκάλυψη!!! :lol::lol:

Είδα που λέγατε για κιλά... σήμερα με ζύγισε ο γιατρός και είμαι 2 κιλά μείον απο την προηγούμενη φορά... (26/11) μου είπε ότι μπορώ να κόψω και τα utrogestan αλλά μου έγραψε σίδηρο και ασβέστιο...

Όσες έχουν να κάνουν αυχενικές εύχομαι καλή επιτυχία και όλα να πάνε τέλεια!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Diosa συγχαρητήρια για την αυχενική!

Τον ταλαιπωήσατε τον γιατρούλη, αλλά άξιζε τον κόπο!

Ζαχαρένια μην ανησυχείς, όλα θα πανε καλά, να είσαι σίγουρη.

Cecilia σε ευχαριστώ, πραγματικά υπερβάλω ''λιγάκι''. Μπορεί και σε εσένα να ελαττωθούν τα συμπτώματα μετά το πρώτο τρίμηνο, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. (ετσι δεν λένε?)

kalhspera egkuoules mou.

diosa xairomai polu gia thn ayxenikh sou,ena megalo varos molis efyge...oso gia to fulo enw o giatros thn ayxenikh htan sxedon sigouros,o suzhgos me to pou to anefere se ena duo filous k suggeneis tou k ton prosgeiwsan oti den prepei na to paroume k teleiws sovara me apotelesma na mou ton rixoun!me thn eukairia loipon pou phga x8es sth giatro mou na tis deixw tis metrhseis,ths zhthsa na kanoume k ena deutero uperhxo na mas to epivevaiwsei k ekeinh k mas eipe 100% koritsaki.ara pairnontas k esu ta dika sou apotelesmata (mazi me to papA) kleise ena rantevou k rixte mia matia...mporei na sas thn kanei th xarh to ntropalouli sou! :D opws k na 'xei na einai gero k ugiestato.apla sta lew giati egw proswpika eixa skasei na ma8w!opws eida parapanw k i cesilia mas!! ;) zaxarenia sou euxomai ta kalutera apotelesmata gia ta mwrakia sou.perimenoume news th deytera!!!patata mhn agxwnesai to oti exoun ypoxwrisei ta sumptwmata einai sigoura polu kalo shmadi,8a hremhseis twra einai i wra sou,to prwto trimhno kulhse!

euxomai se oles na eiste kala k na prospa8ite na mhn agxwneste(oso mporeite)!aisiodoxia!!!filia polla!!

afierwmeno!! :)

Εγκυούλες μου καλησπέρα!!!

Diosa μου συγχαρτήρια για την αυχενική σου!! όλα πήγαν τέλεια!! Θα το μαθουμε μωρέ και το φύλλο που θα πάει?? θα τα τσακώσουμε στον ύπνο.. ;):D

Zaxarenia μου όλα καλά θα πάνε με τα αποτελέσματα και τα δυο σου ζουζούνια θα είναι υγειέστατα!!!μην ανησυχείς!

Πατατούλα μην αγχώνεσαι! Αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια! Συνήθως στο τέλος του 1ου τριμήνου υποχωρουν τα συμπτώματα! ΄

Cesilia άντε κοντεύουμε να νιώσουμε τα μαγικά φτερουγίσματα όλες σιγά σιγα!!! ΤΙ ΚΑΛΑ!! Πως πάνε οι αναγούλες?? δεν εισαι καθόλου καλύτερα ε? Είναι όντως πολύ εύκολο να λες ότι όλα πάνε καλά όταν δεν ξερνοβολάς εσύ!!Δεν μπορεί να σου δώσει τίποτα για τους εμετούς?

Κοριτσάκια εάν δεν προλάβω να μπω αύριο γιατί εχω τραπέζι το ΄βράδυ και θα έχω ετοιμασίες θέλω να σας ευχηθώ το 2011 να είναι από τις πιο όμορφες χρονιές μας!!!! Να κρατήσουμε όλες τα ζουζούνια μας αγκαλιά και να είναι τα σπίτια μας γεμάτα υγεία, ευτυχία και παιδικές φωνούλες!!!!!! \:D/ \:D/ :ympray:

καλημερα!!!!

τι κανετε ομορφες στρογγυλες κοιλιτσες μου!!!

Διοσα μου συγχαρητηριααααα...

μην αγχωνεσε καθολου για το φυλο..οχι σημερα θα το παθεις αυριο..σημασια εχει πως πλεων φαινετεεεεεε...Αντε με το καλο εσυ και την Β επιπεδου!!!!

μαμα νικολα οχι..δεν ειμαι καθολου καλυτερα..τα ιδια..

δεν πειραζει ομως...θα τελειωσουν καποια στιγμη..δε θα το εχω και αφου γεννισω...χιχιχιχι..

υγεια να εχουμε..

ο Γιατρος μου ειναι της παλαιας σχολης..δεν δινει πολλα φαρμακα..

παιρνω μονο φιλισιν οποτε το θυμαμαι...και τελος!!!..

τωρα μετα την αυχενικη και μετα τις αιματολογικες - γεννικη αιματος και κατι αλλες- θα δει τι θα μου δοσει..

για τον εμετο τιποτα..λεει εισαι μια χαρα..τι να πω...ισως εχει δικιο!!!

Μαρμαρ ααα δεν το συζητω..και εγω θα εσκαγα...γιατι καλε να μην ειναι σηγουρο..αφου πλεων με τους συγχρονους υπευχους ολα ειναι σηγουρα....τι στο καλο..τυφλος ειναι ο γιατρος...

Κοριτσακια μου μας ευχομαι ολες να εχουμε - που θα εχουμε- ενα ομορφο 2011..να εχουμε ευκολους και γρηγορους τοκετους, να κρατησουμε τα κουκλακια μας στην αγκαλια μας γερα και δυνατα, να εχουμε υπναρουδικα φαγανουδικα και ισυχα μωρακια..και για οσες δεν θα εχουν υπναρουδικα και ισυχα- μηλαει τωρα η καμενη- να μας δωσει ο θεος υπομονη και γερα νευρα!!!

Τα φιλια μου σε ολες σας!!!

καλημερα γλυκες μου κοιλιτσες!!!!

διαβαζω πως ειστε ολες καλα καθως κ τα μικρα σας κ χαιρομαι πολυ...

υπομονη στα κοριτσακια με τους εμμετους..ειναι πακετο αλλα τι να κανετε??

εμεις προχωραμε μια χαρα...ξαπλα κ πολυ ξεκουραση...δεν κανω τπτ...

μπηκα να σας ευχηθω...

ευχομαι λοιπον το νεο ετος να μας χαρισει υγεια κ αγαπη..με το καλο το 2011 να γεννηθουν τα αγγαλουδια μας!!!καθε καλο σε καθε σπιτικο!!!

φιλακια πολλα σε ολες σας..

τα λεμε του χρονου

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλή χρονιά να έχουμε.......εγω πέρασα μια άσχημη κατάσταση πριν 2 μέρες, με πιάσανε πόνοι-σουβλιές απο τη μεριά του μωρού κ πήρα τηλ. το γιατρό........μου είπε μπορεί να μην είναι κάτι μπορεί κ αποκόληση......έκλαψα λίγο μετα ηρέμησα να μην ανησυχήσω το πλασματάκι. Σήμερα κ χθες δεν πονάω αλλα περιμένω πως κ πως τη Δευτέρα το βράδυ να με δει να μου πει ότι όλα είναι καλά. Ας με βοηθήσει η Παναγίτσα να είναι καλά το μωράκι μας.

Καλή χρονιά με πολλά μωράκια γερά κ τυχερά.

Κοριτσάκια μου γλυκά...Χρονια πολλά σε όλες και με το καλό να έρθει η νέα χρονιά με γερά μωράκια!!! Χαθηκα!! Μετακομίσαμε και δεν εχω ιντερνετ..Μπήκα βιαστηκα από μια φίλη τωρα και ήθελα να σας ευχηθώ...Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νεα σας..Ειμαστε καλά, μεγαλώνουμε...Οι αναγούλες καλά κρατούν..Ανυπομονω την Τεταρτη να δω το μωρακι μου...Σε 1-2 εβδομάδες θα έχω λογικά ιντερνετ..

Να ειστε όλες καλά και να περάσετε τέλεια..

Πολλά φιλάκια!!

ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχες για το μωρακι!!!! θα σας πω την Δευτερα!!!

Εχω κατι πονακια στο ''μερος που δεν το βλεπει κανενας πια''...εκανα εξεταση ουρων γιατι ειχα και τσουξιμο και ειμαι καθαρη τωρα τι γινεται εν ξερω!!!! τεταρτη παω γιατρο με ενα κατεβατο ερωτησεις...ΝΑ ΜΑΘΕΙ!!!! :lol:

Νικολ...ευχομαι να ειναι περαστικο...να μην ειναι τιποτις!!!!

Ντιοσα ντοπαλο ε??? ααααααααχουυυυ...ρε κουνουσαν χερακιααα κι εμενααααααα!!! Τροχονομοι θα γινουν!!!! :lol:

Αυριο με το καλο κοριτσακια μου...ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ...τα λεμε του χρονου!!!! :lol:

ΥΓΕΙΑ και πολλη πολλη αγαπη σας ευχομαι...και με το καλο ολα τα μωρακια μας!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...