Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

Καλημερααααααααααα!!!!Τιι κανετε γκαστρουλες??Πως περασατε??

Εγω χαλαρα στην μαμ μου κ μετα σε μια γιορτη..ημουν ψιλοχαλια απο το μεσημρι κ μετα ολα μου μυριζαν ολα με ενοχλουσαν.. :? Εφαγα μονο λιγη γεμιση κ λιγες πατατες..απο γλυκα τιποτα!!Εφτιαξα μελομακαρονα κ κουραμπιεδες κ χτες δοκιμασα μονο μελομακαρονο.. κουραμπιες μου βρωμαει το βουτυρο.. :?:?

Απο κιλα εχω παρει μονο μισο ειμαι 48.5 τωρα!!Κοιλιτσα εχω λιγη μικρουτσικη ψιλοφαινεται σε καποιον που με ηξερε πριν που ημουν πλακα!!Στηθος ειναι τουμπανο και ακομη δεν εχω ανεβει νουμερο!!

Κοριτσακια προσεξτε στο πρωτο τριμηνο διοτι εχω διαβασει οτι αυτα εινα τα κιλα που δεν φευγουν τα πρωτα..τα μετα ειναι το μωρο τα οποια φευγουν ουτως η αλλως!!

Εγω δεν μπορω να φαω τιποτα πια..μονο μακαρονια ρυζι πατατες..αλλα κ ποσα μακαρονια πια?Τα σιχαθηκα κ αυτα!!!!

Πολυ παραξενια δημιουργει η εγκυμοσυνη τελικα :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalhmeraaaaaaaaa

xronia polla koritsiaaaaaaaaa.

egw eimai mia xara ...pera apo ligo aimataki pou eixa ola kala.....akousa kai kardoula 24/12 ..........195 xtupous to kamari mou...

oso gia kila pou lete den phra giati exw mia ebdomada pou kanw emeto..alla eimai eutuxismenh pou einai kala.....

filakia se oles

Καλα..μεγα μυθος..ολα τα κιλα χανονται..σας το λεω εκ πειρας..

εγω εχασα αμεσως τα 9 κιλα μου, επαιρνα γυρω στο μισο με 1 κιλο το μηνα, μονο μια φορα πηρα 2 κιλα και τα εχασα μεσα σε ενα τριμηνο, ασχετα αν μετα πηρα αλλα τοσα απο το πολυ φαη στη δουλεια ...

εγω δεν εφαγα πολυ, με αναγουλιαζαν τα παντα,

ειμασταν καλεσμενοι σε ενα σπιτι το σαββατο οπου περιοριστικα στις σαλατες και σε μια φετα ρολο κοτοπουλο..

παντως εγω μετα τον Χριστοφορο το στηθος αλλαξε ρυζικα εγινε πιο "απαιτητικο"αν και εμεινα στα ιδια νουμερα...απλα εκει που εγοραζα απλα σουτιεν με 12 ευρω απο τα ιντιμισιμι, τωρα για να εχω καλο κρατημα και σωστη στηρηξη παιρνω τα πιο ακριβα και πιο "βαρια"

Χρόνια πολλα φουσκοκοιλίτσες μου.

Πέρα απο τις αναγούλες όλα καλά για μένα.

Οσο για τα κιλά, προς το παρών έχω χάσει 1.5 κιλό γιατί δεν μπορώ να φάω καλά.

Αλλα έχωωωωωωωωω δρόμο....

Φιλάκια.

καλημερα εγω παλι μισο κιλο πηρα αλλα οταν φοραω στενες μπλουζες φαινεται η κοιλια μου και με βλεπω παλι με μεγαλη κοιλια οπως και στο πρωτο...

Αστα Ιφιγένεια η κοιλιά μου είναι τούμπανο απο τώρα κ με καταλαβαίνουν κατευθείαν κ να ήθελα να το κρύψω δεν γίνεται. Μια κοπέλα στο ΙΚΑ σηκώθηκε να κάτσω ενω φόραγα ενα ριχτό φορεματάκι.........γέλαγα μόνη μου.......προς Θεού δεν τη σήκωσα τη κοπέλα έκατσα αλλού.......... :lol: Μπορεί να φταίνε κ τα φάρμακα της εξωσωματικής γιατί απο την εμβρυομεταφορά είμαι τούμπανο. Και παλιά στη 1η αποτυχημένη με έιχαν ρωτήσει πόσο μηνών ήμουν.....πίκρα.

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!!! Να προστεθώ και γω για τα μωράκια Ιουλίου? Συγκεκριμένα μέχρι 17 Ιουλίου οπότε για ένα γλυκό, ευαίσθητο και γκρινιάρικο καρκινάκι με βλέπω... Καλή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά σε όλες μας!! Είμαι στην 11 εβδομάδα και έχω πάρει 3 κιλάκια! Εμετούς δεν είχα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησαν...Έχω κλείσει την αυχενική 10/01 και ανυπομονώ να ακούσω καρδούλα γιατί ως τώρα μόνο κολπικό υπέρηχο μου έκανε ο γιατρός και απλά έβλεπα την καρδούλα να χτυπάει! :D

Μελιτενια καλωσηρθες στην παρεα μας!!!

Νικολ απο τα φαρμακα ειναι...

καλα και εγω που ξεκινησα σε πολλα κιλα..εκανα αμεσως κοιλια..

αφου πριν μεινω εγγυος μια χαρα με ενα ρηχο φορεματακι...εκανα την εγγυο, οχι οτι συγκηνιοταν κανεις να με αφισει τη σειρα..αλλα δεν πειραζει

καλε δε σας ειπα το αλλο το τρελο

Ειχα ραντευου την Παρασκευη στο ΙΚΑ για να μου γραψει την ΠΗΤ στο βιβλιαριο γιατι αο δικςο μας ειναι και λιγο ανισορροπος και αμα δεν πας απο την αρχη μετα σου κανει νουμερα...

και με πηρα τηλεφωνο στις 8 να μου πουν πως ο γιατρος ταχα μου αδιαθετησε...αχχχχχχ

πολυ γελασα...

Καλώς σας βρήκα! Cesilia τόσο νωρίς πρέπει να μας το σημειώσουν στο βιβλιάριο γενικά? Έχω ακούσει ότι μπορείς να πας και στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού αλλά δεν ξέρω αν ισχύει! Αγχώθηκα τώρα :shock:

Tι είναι αυτό που λέτε?

Γιατί πρέπει να μας σημειώσουν την ΠΗΤ στο βιβλιάριο?

Μελιτένια καλώς ήρθες, με το καλό το μωράκι σου!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Νομίζω ότι σημειώνουν στο βιβλιάριο την ημερομηνία για το επίδομα κυοφορίας. Μπορεί να κάνω και λάθος γι' αυτό και ρώτησα τη Cesilia. Μην σε πανικοβάλλω χωρίς λόγο...Με το καλό και το δικό σου μωράκι :P

Στο κεντρο μανας και παιδιου πα

απλα ο γυναικολογος στο δικο μας ειναι γιουχουυυυυ τελειος

στον Χριστοφορο μου ειχε σπασει τα νευρα.

Πηγα 5 μηνων να μου δωσει το χαρτι για να παρω πισω τα λευτα της Β επιπεδου και μου εκανε σκινη οποτε πηγα απο τωρα για να μην εχω μετα ιστοριες

Πατατα δεν ειναι απαραιτητο να πας απο τωρα

απλα αμα σε ξερει απο την αρχη μετα ειναι πιο ευκολο

το θες γιατι αναλογα με την ΠΗΤ που θα σου γραψει θα παρεις τα επιδοματα στην ωρα τους λλα και οτιδηποτε αλλο θελεις πχ τα λευτα της Β επιπεδου πισω κοκ

σημερα δοκιμαζα πανοφωρια για να παρω μαζι μου και ολα χαλια εμου φαινονται τσιτονουν στη κοιλια ενω κιλα ιδια η κοιλια μεγαλωσε πνατως ειναι αληθεια που λενε οτι στο δευτερο φαινεται πιο γρηγορα η μαλλον περναει ο καιρος και δεν το καταλαβαινω.για τα κιλα σε ενα τριμηνο εχασα και τα 15 απλα το σωμα επανηλθε μετα απο ενα χρονο

καλημερα!!!! Εγω τα βραδια γινομαι σαν 4 μηνων εγκυος...μαλλον πρηζεται και το εντερακι...τι να πω!!!! Παντως ειχα λιγο κοιλιτσα που τωρα πια δεν μπορω να ρουφαω...+ το οτι τα φαρμακα της εξωσωματικης σε φουσκωνουν ....εχω μια κοιλια αμαζευτη!!!!! πρωτα ο Θεος να πανε ολα καλα...αν συνεχισω ετσι στο φουσκωμα θα βαλω πασαλους να την κραταω!!!! :lol:

Ε ζαχα δεν απεχεις και πολυ απο το 4.. :lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι και δυο.......

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

πως ειστε σημερα;;;;

εγω χαλια as usually..βαρεθηκ ανα ξερναω και να αναγουλιαζω

και στην 1η εγκυμοσυνη ειχες τετοια συμπτωματα σεσιλια?

Εγω ενω ειχα σταματησει τα αναγουλιασματα...τωρα με ξαναπιασαν!!ντοιν!!!

αυριο παω για αυχενικη...ωχ μανα μουυυυυυυυυυυυυυυ αγχοςςςςςςςςςςςςςςς

Ζαχα στην πρωτη ξερνουσα 9 μηνες..

αλλα δε με ενοχλουσαν τοσο οι μυρωδιες..

τωρα δεν μπορω τιποτα..με ενοχλει το σαμπουαν το αφρολουτρο τα ρουχα μου τα χαλια μου μυριζουν σημερα κατεβασα κουρτινες..δεν μπορω μπλιαξ ειμαι

Τι αγχος καλε..ασε το αγχος..καλη επιτυχια με την αυχενικη..ολα θα πανε καλα..μπορει να ειναι και επιδειξιες και να δεις και το φυλο!!!

αντε με το καλο και να μας γραψεις νεα!!!

Με το καλό ζαχαρωτό μου , να είναι τα μωράκια σου υγιέστατα, που θα είναι, και να σου κάτσει να μάθεις κ το φύλο. Να κάνεις σχέδια για το δωμάτιο.........

Πάντως σκέφτομαι ότι ήταν ότι καλύτερο η εγκυμοσύνη αυτή την εποχή κ ας γεννάμε με καύσωνες..........αν ήταν καλοκαίρι τώρα με τόσες ανακατωσούρες θα τα είχα παίξει, μπάνια δε θα έκανα, σπίτι δε θα μπορούσα να κάτσω.....γενικά τώρα χουζουρεύω με το κρύο κ λόγω γιορτών ξεκουράζομαι κ περισσότερο.........

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! :-h:-h πως πάνε οι κοιλίτσες??

Μελιτένια μου καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!!

Ζαχαρένια μου όλα καλά θα πάνε μην έχεις άγχος, κοίτα να απολαύσεις τα ζουζούνια σου!!!!!Πέριμένουμε νέα σου!! :-bd:-bd

Marmar μπράβο!!!!!!! :ymapplause::ymapplause: με το καλό η κοράκλα!! άντε σιγά σιγά να μαθαίνουμε όλες τι έχουμε στις κοιλίτσες!! Γερά να'ναι βέβαια πάνω από όλα!!

Merykal μου συγχαρτήρια και σε σένα που όλα είναι καλά!!!! :-bd

Cesilia τι να πω.. υπομονή! και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχες τα ίδια ε?? πω πω! κουράγιο! ελπίζω να μην κρατήσουν όσο και στην πρώτη!

Εμείς είμαστε πολύ καλά!! έχω και άδεια 2 εβδομάδες που είναι κλειστό το Πανεπιστήμιο και όλη μέρα παίζω με τον Νικόλα μου!!Δεν τον χορταίνω!!

Η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πάρα πολύ δεν κρυβεται με τίποτα.. :-s είμαι περίεργη να δω που θα φτάσει... :-\ :-\ :-ss

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?????

Καλημερα..μανουλες τι κανετε;;;

εγω τα ιδια...

Μανα Νικολα καλη επιτυχια και στη δικη σου αυχενικη...εγω εχω στις 18/01..

αντε να δουμε τι θα δουμε...

Πως ειστε..

και εγω ελπιζω να μη τραβηξει σε μακρος αυτη τη φορα, αν και μου ειπε ο γιατρος π[ως αυτη τη φορα τα συμπτωματα θα ειναι πιο εντονα..και οντως ειμαι πιο κουρασμενη..στον Χριστοφορο πετουσα μεχρι τελους..και πιο χαλια..

τι να πεις..δεν πειραζει..θα τελειωσουν που θα παει..ειναι και μακρια ο Ιουλιος...χιχιχιχι

Καλημέρα!!!Cesilia εγώ την έκανα την αυχενική στις 23/12.. αλλά δεν είδαμε φύλλο ήταν αρκετά νωρίς και μάλλον ο γιατρός δεν είχε και πολύ όρεξη να το ψάξει!! :evil::twisted: (όχι ο δικός μου, αυτός που πάω για τις αυχενικές, β επιπέδου κλπ!)

Θα ξαναπάω μεταξύ 15 και 20 Ιανουαρίου στο δικό μου γιατρό να με δει κι ελπίζω να μάθουμε τι σπήραμε αυτή τη φορά... χιχιχι!! :lol::lol:

Σίγουρα θα τελειώσουν κάποια στιγμή.. δεν είναι τόσο μακρυά όσο φαίνεται.. περνάει γρηγορα ο καιρός!!!Ελπίζω πάντως τουλάχιστον να νιώσεις καλύτερα πριν τον Ιούλιο...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε??? σας πλάκωσε το πάπλωμα??? ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ!!!!!!!!!!! :D

Τι κανετε???Εμεις ειμαστε καλα,αυριο μπαινουμε αισιως στην 10η βδομαδα και μεθαυριο θα παμε να ξαναδουμε το σπορακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοντευει να ολοκληρωθει κ το πρωτο τριμηνακι!!!!!Καναμε κ τις εξετασεις προγεννητικου ολες τελειες!!!!!!!!!!!!!

Κατα τ αλλα εχουμε ακομη τις ανακατωσουρες μας και τις εξαγωγες μας καθε βραδυ ειδικα τωρα 3 -4 μερες συνεχεια!!!!!!!Και την αθλια γευση στο στομα..που οτι κ να κανω εκειιιι αυτη επιμενει!!!!!Αλλα ειπαμε χαλαλι κ υπομονη.. ευελπιστω μεχρι να κλεισω το πρωτο τριμηνο να σταματησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και σημερα το βραδυ σταματαω τα ciclakyr και Duphaston!!!!!Υesssssss μειον 9 χαπια!!!!!!!!!!!!!!Τι χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σεσιλια μου σου ευχομαι να σου σταματησουν κ σενα στο πρωτο τριμηνο!!!!!!!!

Κατερινακη μου μακαρη..απο το στομα σου και στου θεου το αυτι,.δεν αντεχετε αυτο το πραγμα!!!!

Μπραβο για τα χαπια....χαιρομαι για σενα..

Ευγενια εχεις δικιο..το αλτσχαιμερ της εγκυμοσυνης βλεπεις...

με το καλο οταν πατε στον γιατρο!!!

kalhmera se oles!

cesilia dokimases kanena rofhma me lemoni?px soda me ligo fusiko?egw stis arxes pou eixa anagoules me to pou to epina estrwne to stomaxi amesws!den talaipwrh8hka ka8olou me emetous klp.alla apo murwdies...allo pragma!vionikh muth.apo xiliometra epairna xampari diafora!mia fora mou eixe katsei sth muth mia ''gerontila''(kamfora k naf8alinh).ka8omoun gia kafe.afou mou eixe spasei i muth siniditopoihsa oti meta apo 5 trapezia ka8otan ena zeugari hlikiwmenwn!lew entaxei den pame kala!tespa...

melitenia kalwshr8es k me to kalo to mwro sou!mama nikola emas gia na mas pei to fulo x8es mas evgale thn pisth-afou elege tis diafores metrhseis gyrnouse ka8e toso k mas elege ''to fylo den sas to eipa e?'' ''sigoura 8elete na to ma8ete?''!epaize me ton kahmo mas-xaxaxa!opws k na 'xei gera na einai ta koutsounia mas!oso gia to oti mporei na mhn eixe orexh o dikos sou na to pei,to pisteuw giati mou to exei pei i gynaikologos mou.mou eipe fulo den 8a sou pei mono an to mwro einai platth h den exei orexh o giatros sto uperhxo!

filia polla!!na exoume mia omorfh mera!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...