Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

Καλημερα εγκυουλες!!!!Τι κανετε??Εμεις ειμαστε καλα !!!!!!!!

Να ρωτησω κοπελιες απο Αθηνα που θα κανετε την Αυχενικη??

Πατατουλα μου αγορακι!!!!!Τελειααααααα με το καλο!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα ομορφούλες! Τι κάνετε?Πήγα και ειδα το σποράκι μου το πρωί..πολύ χαρηκα!! Ολα καλά..επουλώθηκε σχεδόν και η αποκολληση...Εχουμε ξανα ραντεβού στις 5/1!!

Αρχισαν οι αυχενικές ε? Ανυπομονώ κι εγώ!!! Οποιος με βλεπει πάντως μου λέει ότι θα κάνω αγορι!Να πανε όλα καλα και δεν με νοιαζει!Πήγα και στο φωτογραφο για τις φωτο του γάμου και με καταλαβε οτι ειμαι έγκυος μου είπε με το καλο στη ΄βάφτιση έχω δώροαπό αυτόν εκπτωση 200 ευρω!

Αυτά τα νέα μας...με το κρυολογημα είμαι καλύτερα σήμερα..τουλαχιστον αναπνέω!!!

Καλώς το Μαράκι!! Πολύ καλά τα νέα σου Μαράκι μου πολύ χάρηκα!!! Μπράβο! Σε είχα στο μυαλό μου!

Άντε με το καλό τώρα ο επόμενος υπέρηχος!

Σωστός ο φωτογράφος!! χαχα Μπράβο του!

μαρακι αμα ξαναμπουκωσει η μυτη σου να παρεις νασαλιν απο το φαρμακειο.

ειναι ενελως ακινδυνο γιατι προκειτε για φυσιολογικο ορο μαζι με ενα εμβολο το οποιο κανει ρινικε ςολυσεις..

εγω ειχα σωθει στην προηγυμεη εγκυμοσυνη που ειχα ενα μπουκομα κατσε καλα

Παντως εγω ουτε απο τον γαμο αλλα ουτε απο τη βαφτηση του Χριστοφορου ακομα εκανα τα αλμπουμ..τα χω πληρωσει αλλα ακομα δεν εχω διαλεξει τις φωτογραφιες

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Για το μπούκωμα ξέρεις τι εκανα κι ενιωσα καλύτερα? Εβαλα σε κατσαρολα νερό με ένα κουτάλι βιξ..είναι κρεμα που κάνει για να τριβεις εξωτερικά το λαιμό..σε ζεσταινει..Δημιούργησα ατμους τους οποιους αναπνευσα...Γι'αυτό νιώθω πολύ καλύτερα!!

Για το φωτογραφο να είναι καλά σε 2 μήνες μας τα ετοιμασε ολα και ειμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

Λοιπον σας αφήνω κορίτσια μου γιατι θα έρθει κόσμος εδώ για τη μετακόμιση!!

Φιλάκια πολλά!

Κοριτσακια εκλεισα ραντεβου για την αυχενικη 12/1 στο Εμβρυο στο Κολωνακι..ειναι κεντρο που ασχολειτε μονο με αυχενικες,Β επιπεδου ,Ντοπλερ κλπ

Εκει εκανε κ μια φιλη μου κ στα 3 παιδια της και μου ειπε πως ασχολουνται αρκετα μαζι σου δεν σε ξεπετανε οπως στα μαιευτηρια..

Πηρα κ τον γιατρο μου το ξερει κ το κεντρο και τον γιατρο τον συγκεκριμενο που εκλεισα ραντεβου και συμφωνησε κ εκεινος οτι ειναι πολυ καλο!!

Επισης δινουν DVD του μωρου και τρσιδιαστατους υπερηχους εγχρωμους!!Κοστος μαζι με την PAPP-A 180 euro

Για οποια ενδιαφερεται 210 7258080 κος Παπαπαναγιωτου

Φιλακιααααααα

Καλημερα!!!!

τι κανετε κοριτσακια!!!!!!

Καλε ςγιορτες να εχουμε με καθολου αναγουλες και να ειμαστε καλα εμεις και τα μωρακια μας!!!!

kalhmera k xronia polla se oles tis egkuoules!eixa meres na mpw logw upoxrewsewn k xarhka polu me ta nea eidika me patatoula pou xemperdepse me ayxenikh k eide k fulo(egw exw thn trith rantevou k me gemises elpides oti 8a to ma8w k egw).maraki24 elpizw na epoulw8ei plhrws k suntoma i apokollish sou.egw eixa pa8ei sthn 6h evdomada k emeina 2 vdomades xapla pinontas 13 xapia th mera(3 diaforetika)twra eimai sth 12h k ola doxa to 8eo kala.cesilia anhsuxisa polu me to trakarisma sou-an 8es thn apopsh mou 8a elega na apofeugeis na to pairneis to amaxi!mama nikola pros to paron den diavasa kapoio neo sou alla apo o,ti eida sto teleutaio sou avatar hsoun ligo anhsuxh-elpizw na pane ola teleia!NA PROSEXETE OLES POLU!me thn prwth eukairia 8a xanagrapsw!

ug:euxomai tou xronou oles tetoia mera na tragoudame ta kalanta sta mwrakia mas!!! :D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε??? Εγώ δεν μπήκα εχτές γιατί γιόρταζα και είχα κόσμο στο σπίτι σχεδόν όλη μέρα!! Λοιπόν, τα νέα μας είναι πολύ καλά!!Κάναμε την αυχενική και όλα φαίνονται τέλεια θα περιμένουμε και για τυπικούς λόγους τις εξετάσεις αίματος αν και δεν φοβάται ο γιατρός, ήταν πολύ υχαριστημένος!!! :D:D Το φασολάκι μου έχει μεγαλώσει :P είμαστε 5,7 πόντους και φαίνεται 5 μέρες μεγαλύτερο!! :lol::lol: πάλι γιγαντάκι θα κάνω!!! :lol: Το μωράκι μου κολυμπούσε στην κοιλίτσα μου.. ανυπομονω να το νιώσω!!!Μου άλλαξε ΠΗΤ τώρα έχω δύο... :roll: ή 9 ή 7 Ιουλίου!! :roll: Αυτά τα δικά μου νέα.... Εσείς τι κάνετε??? Με το καλό και οι υπόλοιπες αυχενικές και υπερήχους και να έχουμε όλες ωραίες και ευχάριστες στιγμές!! :x

Mαμά Νικόλα χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για την αυχενική!

Όλα πήγαν άψογα!

Φύλο δεν σας είπε?

Μήπως ξέρεις πότε νιώθουμε όλες αυτές τις απίστευτες τούμπες που κάνουν στις κοιλιές μας?

Πατατούλα Χρόνια πολλά και σε σένα!! και σε σένα συγχαρτήρια για τον αγόραρο!!! Δεν μας είπε φύλλο γιατί ήταν λίγο νωρίς και το ζουζούνι δεν καθόταν σε πολύ καλή θέση για να δει έστω στο περίπου... θα ξαναπάω στον γιατρό μου γύρω στις 15 με 20 Ιανουαρίου και μπορεί εκεί να μας πει!!

Τις τούμπες τις νιώθουμε συνήθως από τη 16η εβδομάδα αν κι εγώ τον μικρό μου τον ένιωσα αρκετα νωρίς γύρω στη 14η!! Μην φανταστείς ότι θα νιώσεις απευθείας κωλοτούμπες.. στην αρχή είναι σαν ένα φτερούγισμα... σαν να κάνει συσπάσεις το έντερο...και όσο μεγαλώνει θα νιώθεις τις κλωτσιές και τις τούμπες!! Είναι φοβερη αυτή η αίσθηση... ;) Με το καλό να τα νιώσουμε και να έχουμε την πιο ωραία επικοινωνία με τα σποράκια μας!! :D

Eλπίζω την πρώτη στιγμή που θα το καταλάβω να είμαι σπίτι γιατί θα γίνω ρεζίλι απο την χαρά μου. χιχιχιχι!

Και εγω 20 Ιανουαρίου έχω ξανα ραντεβού με τον γιατρό και η αλήθεια είναι οτι στεναχωρήθηκα, είχα συνηθίσει να πηγαίνω κάθε εβδομάδα και μου κακοφάνηκε λιγάκι!

χρονια πολλα κοριτσακια μου!!πως περασατε?μαμα νικολα,μπραβο!!ειδες που ολα πηγαν μια χαρα?patata77,συγχαρητηρια για το πριγκηπα σου!! :D:D εγω παιδια απ'την ωρα που ανοιγω τα ματια μου ειναι σαν να εχω 100 κιλα μες στο στομαχι μου!!αυτο με κανει και νιωθω χαλια!!ας ειναι καλα τα σπορακια μας και ας μας τυρρανουν!!! :P αφου νομιζω πως δε θα ξανανιωσω ποτε καλα!!πολλα γλυκα φιλια σε ολες!! ;);)

Kαλημέρα και απο εμένα!

Επέστρεψα στη δουλειά και ψάχνω να βρω τρόπο να φύγω.

Γιατί με εκνευρίζουν όλα εδω μέσα?

Παλιά πέρναγα καλά, τώρα δεν θέλω ούτε να τους βλέπω!

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!

Επλίζω να περάσει..

Kαλημέρα και απο εμένα!

Επέστρεψα στη δουλειά και ψάχνω να βρω τρόπο να φύγω.

Γιατί με εκνευρίζουν όλα εδω μέσα?

Παλιά πέρναγα καλά, τώρα δεν θέλω ούτε να τους βλέπω!

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!

Επλίζω να περάσει..

Καλημερα και Χρονια πολλα με το καλο τα μωρακια σαςςςςςς!!!!!

τι κανετε??? ειμαι ενα γουρουνι...πολυ το φαι!!!! Ποσα κιλα εχετε παρει απο την αρχη της εγκυμοσυνης? εγω 2 με 3 ....εκει παιζει η ζυγαρια!

Ουαου..μαρμαρ..2 νουμερα!!!

Ζαχα σηγα ρε ποσα εφαγες;;;;...

εγω δεν εχω παρει κι9λα..ακομα..βεβεια μετα το περιδρομιασμα των ημερων..φοβαμαι να ζυγιστω!!!!

καλημερα εγω παλι μισο κιλο πηρα αλλα οταν φοραω στενες μπλουζες φαινεται η κοιλια μου και με βλεπω παλι με μεγαλη κοιλια οπως και στο πρωτο...δυσκολα τα πραγματα...οσο για το στηθος με εχει μεγαλωσει αλλα οχι οπως στο κωνσταντινο φοσρουσα 3 και οταν εγινα σχεδον 5 μηνων ειχα ηδη ανεβει 3 νουμερα ευτυχως μετα ανεβηκα αλλο ενα μετα ομως τη γεννα και με τον καιρο αρχισε να επανερχεται στα κανονικα του δηλ μετα απο 1,5 χρονο ειχα φτασει στο νουμερο πριν μεινω εγκυος δηλ πριν κανα 3 μηνο εβαλα το νουμερο μου παλι και τωρα παλι αυξανεται...

για τα κιλα προσεξτε γιατι αν βαζετε τωρα τρια κιλα μετα απο τον 6 εως τον 9 τι θα κανετε?που εκει αναγκαστικα παιρνετε βαρος λογο του μωρου φας δεν φας...ο στοχος μου ειναι τα 10 με 11 κιλα οατν μπηκα στο μηνα μου τοσα ειχα 11 κιλα αλλα επειδη πηρα ολο το μηνα εκει πηρα αλλα 4

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
    • Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...