Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ποτε εχεις κλεισει εσυ για αυχενικη?

αχ σαν να αρχιζω να πειναω κ μαλλον ο καλος μου θα αργησει...

εμεις εχουμε φασολαδιτσα....εσεις?

Εμείς αυχενική κλείσαμε για τις 30/12

Εμείς για μεσημεριανό έχουμε φακές με σαλάτα μπρόκολο!!!! μιάαμ

Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη!!! τα λέμε μετά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια..τι κάνετε??? Εγώ πήγα στην η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών το πρωί γι'αυτό χάθηκα..Είμαι αρρωστούλλα κι όλο φταρνίζομαι!!

Μαριλού μου τι κάνεις?? Μπράβο που πάνε όλα καλά..και θα πάνε ακόμα καλύτερα!!

Γιελιζ φακές ε?? Γενικά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ οτιδήποτε ανακατεύομαι!!!

Έμείς από αύριο αρχίζουμε μετακόμιση στο καινούριο μας σπίτι..γι'αυτο αν δεν εμφανιστώ να ξέρετε ότι δεν εχω ιντερνετ!!!

Καλησπερα κορίτσια!!!Ποσα γράψατε!! Μα τι εχουμε παθει τοσες πολλες και εχουμε αποκολησεις; Εγω τελικα εχω την Πέμπτη ραντεβου με τον νεο γιατρο. Εχουμε μεγαλη αγωνια να δουμε αν ειναι καλα το μωρο με τοσο αιμα που ειχα καθως και το τι γινεται με την αποκοληση. Θα επιστρέψουμε σπιτι μας μετα τα Χριστουγεννα οποτε σας ευχομαι απο τωρα καλές γιορτές!! Να μας μπει ο νεος χρόνος χαιδευοντας τις κοιλιτσες μας και να κλεισει με τα μωράκι μας αγκαλίτσα να μας σκανε γελακια και να μας κανουν αγκου!!! Ευχομαι πολλες απο εσας που πλησιαζουν την 14η εβδομαδα να ακουσουν συντομα το φτερουγισματάκι και να απογειωθειτε απο ευτυχία!!

Κατερινάκι πολυ καλα νεα!!! Κλεινεις τα μάτια σου και ξαναζεις την στιγμή που ακουσες την καρδουλα του; Εγω αυτο εκανα με την Μαρινα μου, και καθε φορα βουρκωνα!!! Επίσης απο την πρωτη στιγμή που βγηκε το τεστ, παρολλο που φοβομασταν πως δεν ειναι καλη η κυηση λογω του προβληματος αρχισαν να γραφω ενα ειδους ημερολογιο. Τις επισκέψεις μας στον γιατρο, πότε την ακουσα για πρωτη φορα και ολα οσα ενιωθα για αυτη και απο αυτην καθε μερα της εγκυμοσυνης μου!!! Ειναι πολυ ομορφο αν θελει να το κανει και κάποια αλλη. Τωρα πηρα ενα ομορφο τετραδιο και αντιγραφω αυτο το ημερολογιο προσθετωντας φωτοτυπιες των υπερηχων!!Και γενικά διαφορες φωτογραφίες και σημειώσεις απο ολα αυτα τα υπεροχα αλλα και δυσκολα πράγματα που ζουμε μαζι της εδω και 10 μηνες!! Σκοπεύω να της το δώσω οταν μεγαλώσει!!!

Cesilia δυστηχως μεχρι προχθες δεν δεχοταν κανένα γαλακτομικο η μικρη μου. Απο προχθες ομως δεχτηκε τα νεα γιαουρτάκια της νουλακ!!

Μπράβο Μαρακι μου, πολυ χάρηκα!!! Ολα θα πάνε καλα θα δεις!!

Οσο αφορα τα κιλά να ξέρεται πως λόγω προγεστερονης θα παρουμε περισσοτερα κιλα!!Συνηθως ομως οταν παιρνουμε στην αρχη δεν περνουμε στο τελος!! Με την Μαρινα εφτασα στα +21 κιλα και ειχα ηδη 8 παραπανω απο κακη διατροφη!! Δεν προλαβα να τα χασω ολα λογω θηλασμου και ξεκινάω την εγκυμοσυνη μου με 16 κιλα πανω απο το κανονικο μου!!! Ο Θεος βοηθός!!

marmar Καλως ήρθες!!! Ευχομαι να εχεις μια υπεροχη τελειομενη εγκυμοσυνη!!

marilou85 με επισκληριδιο ή ολικη ναρκωση θα κανεις καισαρικη; Εσυ πλησιαζεις να τα ακουσεις τα ζουζουνια σου!!! Λογικα μέχρι την αρχη του νεου χρονου θα το εχεις νιωσει το φτερουγισματάκι!!!

Κοριτσια θυμήστε μου κατι, η Β' επιπέδου γινεται στην 20-21η εβδομαδα σωστα;

litsaki25 το ειδατε το ζουζουνι σας;

rose_d ακουσατε καρδουλα; πως ειναι το σπορακι σου;

καλησπερα κοριτσακια μου!!τι κανουμε ολες?μολις γυρισαμε απ'το γιατρο,οπου ειδαμε το σπορακι μας!!!!ειναι 2,6 ολοκληρα χιλιοστα!!!χι χι!μου ειπε ο γιατρος ΠΗΤ 17/08/2011!!δυστυχως δεν ακουσαμε καρδουλα...στο επομενο ραντεβου στις 4/01!!για να δουμε..μαρακι,καλη μετακομιση!προσεχτικα,ε!!κοριτσια βαλτε με κι εμενα στη λιστα με τις ημερομηνιες!!!ονειρα γλυκα μπουμπουκες!!! :roll::roll:

mariamg 20η με 22η εάν θυμάμαι καλά γίνεται η Β'επιπέδου!Προπάθησε να ξεκουραστείς και εύχομαι να πάνε όλα καλά την Πέμπτη!! Έχεις ακόμα αίμα? Είναι φυσικό να αργεί να επουλωθεί γιατί έχεις και το πανέμορφο τερατάκι σου τώρα και όσο να΄ναι κουράζεσαι περισσότερο!

litsaki,marilou, katerina και στις υπόλοιπες κοπέλες που άκουσαν ή είδαν τα μωράκια τους, μπράβο!! Όλα τέλεια και καλή συνέχεια να έχετε! :D

maraki περαστικούλια σου!! Με το καλό το νέο σας σπιτάκι και κοίτα να μην κουραστείς πολύ και να προσέχεις με την μετακόμιση!

DIOSA μου φακές ε??? 1 βδδομάδα τις λιγουρεύομαι!! Μου φαίνεται ότι αύριο είναι μια καλή ευκαιρία να τις φτιάξω τελικά!!!

Την Πέμπτη έχω ραντεβού για την αυχενική και είμαι πάρα πολύ αγχωμένη :roll::roll: άπό τη μία χαίρομαι που θα δω το σποράκι μου και από την άλλη φοβάμαι μήπως δεν είναι καλά τα πράγματα.. :cry::cry: Σκέφτομαι ότι μπορεί να έχουν συμβεί τα απίστευτα!! Δεν ξέρω γιατί φοβάμαι τόσο σε αυτή την εγκυμοσύνη.. :?:? μάλλον γιαί δεν ξεκινήσαμε και τόσο καλά.. είμαι και από τη φύση μου αγχώδης και έχω ξεφύγει τώρα... :oops:

Τες πα!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!!

Καλό σας βράδυ ζουζουνοεγκυούλες!!!! όνειρα γλυκά και πολλά πολλά γλυκα φιλάκια στις κοιλίτσες.. :-*:-*:-*:-*

κοριτσια μου καλημερα σασ. με εχει τσακιση η αυπνια και το φουσκωμα. δεν ξερω τι να κανω για να χαλαρωσω απο το φουσκωμα ολη μερα ξεφυσαω σαν βαπορι. και δεν ξερω τι να κανω. το τσαι η το χαμομηλι κανει στην εγκυμοσυνη ;;;; και δεν εχω καθολου ορεξη για τιποτα δεν με τραβαει τιποτα για να φαω. μονο εγω ειμαι ετσι;;;;; @-)

Καλημέρααα!! Καλύτερα το χαμομήλι αλλά και το τσάι δεν απαγορεύεται.. απλά με μέτρο!! Ενώ το χαμομηλάκι μπορείς να το πιεις άφοβα!!! Υπομονή κουκλίτσα μου.. δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.. δεν ξέρω κάτι για τα φουσκώματα, που να βοηθάει!! :( Ισως τα υπόλοιπα κοριτσάκια μπορούν να βοηθήσουν..

Τι κάνετε οι υπόλοιπες????? Όλα καλά??? ΄Καλημέρα σε όλα τα σποράκιαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερααα

τι κανετε;;;

εγω ετσι και ετσι..

χτες ειχα μια μερα..αστα να πανε..

μου ανοιξανε το πορτ μπαγκαζ και μου κλεψανε 5 σακουλε ςμε δωρα...

μετα πηγα με τη μαμα μου να παρω κανενα ρουχο και ενα ζευγαρι μποτινια χωρις τακουνι και στην επιστροφη τρακαρα..οχι πολυ αλλα μια τρομαρ ατην πηρα, με επιασε ενα τρεμουλο ενα αγχος...αφιστε τα..

ειχα και δυσκολη νυχτα που ολο αναγουλιαζα και ο μικρος μαλλων βγαζει κινοδοντα και δεν ηθελε τον μπαμπα του, με τα πολλα τον πηρα μαζι μας στο κρεβατι και στρυφογυρηζε σαν κοκορετσι αφιστε τα να πανε...

Κατα τα αλαλ καλα..ξερναω και εξακολουθω να μη μπορω να φαω τιποτα σχεδων...πινω μονο πορτοκαλαδες και διαφορα αλλα υγρα..δε με τραφαει καθολου για καφε ουτε για ντεκαφεινε, ουτε για αναψυκτικα η γαλατα κοινωνς ειμαι ενα μπλιαχ...

καλημερα μπορεις βα πινεις σοδα για το φουσκωμα.εγω επαιρνα και καποια υπογλωσσια ρενιε λεγονται δεν εχουν φαρμακο μεσα μονο ασβεστιο και μαγνησιο ειναι για το στομαχι αλλα βεβαια θα ρωτησεις το γιατρο σου εγω τον ρωτησα και μου ειπε οκ.το χαμομηλι η οποιου ειδους τσαι μια κουπα βαρια 2 την ημερα περιεχουν συστατικα σχεδον οπως ο καφες...εγω και στη πρωτη και τωρα επινα πρωτο τριμηνο μια κουπα τσαι γενικα και μετα μια καουπα γαλλικο καφε αλλα πολυ ελαφρυ και μικρη...

τωρα για τα κιλα αναλογα στο σωματοτυπο της καθε κοπελας. εγω εβαλα 15 και τα εχασα ολα μεσα σε ενα 3μηνο χωρις να κνω τιποτα απλα το σωμα μου επανηλθε μετα το χρονο και θηλαζα ενα χρονο..απλα οταν θηλαζεις δεν φευγει η κοιλια το στηθος και οτι πρηξιμο μεχρι το λαιμο μολις το εκοψα σε 2 μηνες επανηλθαν και εκεινα στα φυσιολογικα...και τωρα που ειχα 3μηνες που ελεγα τι καλα που ειμαι αρχισα παλι να φουσκωνω σιγα σιγα...

σες μου τι μου λες ρε συ ?μες τη γκαντεμια θυμασαι τι επαθα εγω τον σεπτεμβριο?τουλαχιστον ολα ειναι οεραστικα και γινονται και εσυ εισαι καλα αυτο εχει σημασια.εγω δεν πολυοδηγω αλλα και τωρα και πριν απεφευγα να οδηγω στην εγκυμοσυνη για τετοιυς λογους μονο αν υπαρχει αναγκη οπως προχθες που επρπε να κανω τις εξετασεις μου.αμαν βρε κοπελα μου

Ιφη σε θυμηθηκα χτες...

ελεγα κοιτα να δεις...

Και εγω αποφευγω να οδηγω κυριως αμα νυχτωσει...ειμαι που ειμαι κουρασμενη!!!!

Για κιλα μη μιλατε..

εγω εβαλα 9 ...με το που γεννησα μεσα σε 3 μηνε ςτ εχασ αολα και ειχα γινει κορμαρα..

μετα επεστρεψα στη δουλεα...

και πηρα αλλα 10!!!!!

εμ βεβεια ολη μερα τρωμε εδω...

οποτε ξεκινησα την δευτερη εγκυμοσυνη με 68 κιλα...κλαψ κλαψ

Καλημέρα εγκυούλες!!! Πώς είστε σήμερα?? Εγώ για ακόμα μία φορά είναι σαν να είμαι πάνω σε πλοίο σε φουρτινιασμένη θάλασσα... κουναεεεεείιι!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μαμα Νικόλα με το καλό η αυχενική!!!!! Μην ανησυχείς βρέ όλα καλά θα είναι θα δείς... (τα λέω σεσένα να τα ακούω και εγώ!! )

Ειρήνη μου έψαξα λίγο για το τσάι και δές τι βρήκα...

ΕγκυμοσύνηΚαφές και τσάι επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη, αρκεί να μην καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες. Οι γιατροί όμως συστήνουν στις εγκύους να πίνουν πολύ νερό, γιατί ο καφές περιέχει καφεΐνη και το τσάι τεΐνη, δύο διεγερτικές ουσίες που καλό είναι να μην απελευθερώνονται στον οργανισμό πολλές φορές την ημέρα κατά την κύηση. Χρειάζεται μέτρο.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνεται η ποσότητα του αίματος και των υγρών του σώματος. Για αυτό το λόγο πρέπει να πίνετε πολλά υγρά για να κρατήσετε τα νεφρά σας και το μεταβολισμό σας σε φόρμα.

Αποφεύγετε τα αναψυκτικά με πολλές θερμίδες (με ζάχαρη), τον καφέ και μην πίνετε ποτέ αλκοόλ.

Ορισμένα αφεψήματα έχουν τη δράση φάρμακου αν καταναλωθούν σε μεγάλες ποσότητες (π.χ χαμομήλι)

Η καλύτερη λύση είναι συνδυασμός μεταξύ νερού, φυσικών χυμών, και γάλακτος. Χρειάζεστε γύρω στα 8 ποτήρια την ημέρα.

Δές αν θές και σε αυτές τις σελίδες..

http://www.mednutrition.gr/content/view/856/145/

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=11NSFMCEK&CMCCode=020101&extLang=

Cesilia μου τι έπαθες βρε κοπέλα μου? Περαστικά να είναι μωρέ... σημασία έχει που είσαι εσύ και το μπεμπέ καλά... όλα τα άλλα φτιάχνονται!!

σασ ευχαριστω ολεσ για τισ συμβουλεσ σασ. diosa ευχαριστω που το εψαξεσ. να περνατε ολεσ καλα και μακρια απο αναποδιες ολα να σασ πανε καλα

Καλημέρα φουσκωκοιλίτσες!! Πώς είστε σήμερα???

Εγώ ξύπνησα πολύ χάλια σημερα...Το πρωί ένιωθα ότι ίδρωνα λες και θα λιποθυμήσω και τελικά ξέρασα για πρώτη φορά και ησυχασα!!! Το κρύωμα το έχω αρπάξει για τα καλά!! Δεν αναπνέω καλά, είμαι με ένα κουτί χαρτομάντηλα στο χέρι!!! Αυριο πρωί πάω και στο γιατρο να δω ξανά το νινάκι μου και να δούμε πως πάει η αποκόλληση. Πάντως εδώ και τρεις μέρες δεν έχω αίμαι..φτου μην με ματιάξω!!! χαχα :lol:

Όσον αφορά τη μετακομιση..εχω επιστρατεύσει όλη την οικογένεια!!! Εγω απλά δίνω οδηγίες!! χαχα!!

Σεσίλια μου τη γκαντεμια ηταν αυτή!!! :lol: Φτανει που είσαι καλά εσύ και το νινάκι σου!!

Οι άλλες τι κάνετε???

σασ ευχαριστω ολεσ για τισ συμβουλεσ σασ. diosa ευχαριστω που το εψαξεσ. να περνατε ολεσ καλα και μακρια απο αναποδιες ολα να σασ πανε καλα

Ευχαριστούμε πολύ Ειρήνη!!! τα ίδια σου εύχομαι και εγώ!

Μαράκι περαστικά!! Με το καλό αύριο ο υπέρηχος!! να δείτε το νινι σας και να μην έχει μείνει ίχνος απο την αποκόλληση!!!

Καλημέρα κοριτσούδια !!!! @};- Πως πατε φρεσκούλες ;;;

πέρασα μια βόλτα για να σας πω το εξής : αν ενδιαφέρεστε για μαθήματα ανώδυνου τοκετού (ψυχοπροφυλακτική) και μένετε Αθήνα, εγώ βρήκα κατα τύχη ενα κέντρο στη Ν. Σμύρνη που ειναι δωρεάν, με εμπειρο προσωπικό ! Μέχρι τώρα εχω παρακολουθήσει 2 συνεδρίες και ειναι κατατοπιστικότατες οι μαιες ! σας το προτείνω ανεπιφύλακτα !

Νομίζω μετά τις αυχενικές σας (με το καλό να εχετε ΟΛΕΣ τελεια αποτελέσματα!), οσες ενδιαφέρεστε, καλό ειναι να τηλεφωνήσετε !!!

Φαιναρέτη : www.fainareti.gr

Καλές Γιορτές !!!!! και καλή συνέχεια !!! :-*:-*:D

εγραψα ενα θεμα οτι εδω που μενω και λογο του μικρου δεν μπορω να παω να παρακολουθησω και ρωταω αν ξερετε καποια dvd η βιβλια που μπορουν να με βοηθησουν?

Γεια σας εγκυουλες μου τι κανετε??

Εγω καλα ειμαι..αν εξαιρεσουμε τα ανακατωματα που οπως εχω πει απο το μεσημερι κ μετα γινονται πιο εντονα μεχρι που θα κοιμηθω το βραδυ!!!Για φαγητο δεν εχω ορεξη για τιποτα μονο μακαρονια ρυζι πατατες κ ψωμι..κρεας ουτε να το μυρισω ειδικα το κοτοπουλο!!!!!!!!!

Την επομενη βδομαδα θα ξαναπαμε να δουμε το σπορακι μας!!!!!!!!

Μαμα Νικολα ολα καλα θαναι μην αγχωνεσαι εγκυουλα!!!!

Σεσιλια μου εγω τρομαξα μονο που τα διαβασα την ταλαιπωρια σου!!!Εγω δεν οδηγω καθολου..βασικα δεν εχουμε καλους δρομους και φοβαμαι θελω να κλεισω τον 3ο και μετα!!

Να ρωτησω τις παλιες τον 3ο τον κλεινουμε την 12η η την 13η βδομαδα?

Καλησπερα μελλουσες μανουλες.Λιτσακι,μαζι παμε εμεις,ουτε εμεις ακουσαμε καρδουλα,αλλα την ειδαμε που χτυπουσε στον υπερηχο και μετρησαμε τους παλμους στο ντοπλερ.Εμενα ειναι 4χιλιοστα το καλο μου,μια σταλιτσα ακομα,αλλα ποσο μεγαλωσε απο την προηγουμενη φορα!!Εγω χθες παρακουραστηκα και το απογευμα που πηγα τουαλετα ειδα μια σταγονα ροζ στο χαρτι,ξαπλωσα κι απο χθες δεν ξαναειδα τιποτα,πηρα και το γιατρο και μου ειπε οτι μια σαγονα δεν ειναι τιποτα,απλα αν αυξηθει και επιμενει να μου γραψει προγεστερονη.Προς το παρον τη γλιτωσαμε ομως!Επομενο ραντεβου σε 2 μερες που μαλλον θα ακουστει η καρδουλα από,τι μας ειπε..να δουμε!

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Σεσίλια μου, ταλαιπωρήθηκες λιγάκι ε? Να προσέχεις!

Εγω χθές έκανα την αυχενική, όλα καλά, είχα τρομερό άγχος φυσικά, αλλά είδαμε το κοκαλάκι της μύτης μετρήσαμε και το σβερκάκι, όλα άψογα. Επίσης είδαμε και το φύλο. Αντράκι είναι!!

Μου έδωσε ο γιατρός ενα φάρμακο για τις ανακατοσούρα, καούρες.. δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, σε λίγο θα πάω να το αγοράσω. Το σιμέκο σε σιρόπι είναι, όποια θέλει ας ρωτήσει τον γιατρό της αν μπορεί να το πάρει, ίσως μας βοηθήσει! Φιλάκια σε όλες και μη φοβάστε, όλα θα μας πάνε καλά!

Γειά σας εγκυούλες... Πώς είστε σήμερα?

Κατερίνα μου 3 μήνες είναι 13 εβδομάδες όπως και 4 μήνες είναι 17 εβδομάδες... κπλ πάντα προσθέτουμε +1 εβδομάδα... έτσι μου είχε πεί η προηγούμενη γιατρός μου.. τον τωρινό δεν τον ρώτησα ακόμα.. επίσης μία καλή μέθοδος είναι να αφειρείς μήνες απο την ΠΗΤ σου για βρίσκεις σε ποιόν μήνα είσαι... βέβαια πρέπει να μετράμε η με μήνες η με εβδομάδες... αλλιώς δεν ταιριάζουν... χαχαχα εγώ πάντως ξέρω ότι 3/1/2011 ξεκινάω το 2ο τρίμηνο... εσένα απότι βλέπω στο τικεράκι σου λέει 19/1/2011 ξεκινάει το 2ο τρίμηνο...

Δημητρα προσπάθησε να μην κουράζεσαι... με το καλό να ακούσετε και την καρδούλα!!!

patata εσύ ξεμπέρδεψες με την αυχενική ε!! Τέλεια!!! άντε με το καλό ο Β' υπέρηχος τώρα και να πάρετε και απο εκεί τέλεια αποτελέσματα!!!! Μάθατε και το φύλο!! Με το καλό το αντράκι σας!!!! Να το κρατήσετε γερό και δυνατό στην αγκαλιά σας!!!

Μαμά Νικόλα εύχομαι και εσύ να έχεις τέλεια αποτελέσματα σήμερα στην αυχενική!!!! Περιμένω νέα σου!!!!

Πατα τι καλα....πολυ καλα τα νεα σας..πωπω..στις 18/01 θα μαθω και εγω τι ειναι!!!!!

χιχιχιχιχι

ολα αψογα αντε τελειαααααα...στην τελεικη ευθεια τωρα για τον Β επιπεδου!!! με το καλο

εγω εξακολουθω να ειμαι χαλια....

αναγουλες απιστευτες..ανακατοσουρα..με ενοχλουν τα παντα, ουτε να μαγειρεψω δεν μπορω

Την καλημερα μου σε ολες τις κουκλες!!!!

Καλημερα,πρωτη φορα που δεν σας πετυχα να εχετε γραψει 5 σελιδες,φτου φτου..πατατα με το καλο το αγορακι σου..Σεσιλια,αφου ειστε καλα εσεις οι 2 μην αγχωνεσαι για τιποτα!!Μαρακι,αφου δεν εχεις αιμα ειναι καλο σημαδι,μακαρι να περασε τελειως..να προσεχεις με το κρυωμα..Οσο για μας,χθες ανακαλυψα οτι αυτα τα καψιματα που με πιανουν στο στομαχι λεγονται καουρες κι ειναι απο την εγκυμοσυνη,οποτε προμηθευτηκα γαλατακι να πινω..Σημερα εβγαλα και κατι σπυρακια στη θηλη,αλλα απ'ο,τι διαβασα κι αυτα φυσιολογικα ειναι οποτε προχωραμε μια χαρα..Μακαρι να ακουσουμε καρδουλα αυριο!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι δ μπορούσε ο γιατρός να μετρήσει αυτά που ήθελε. Μας είπε να παμε μια βόλτα κ να ξανα παμε. Εγω αγχωθηκα μήπως δ βρίσκει ρινικο οστο. Αλλα ολα στο κεφάλι μου ηταν χαχα. Οχι φυλο δ ειδαμε. Δε ρώτησα κιολας. Με έπιασε τέτοιο αγχος π ήταν τελευταίο π με απασχολούσε να μάθω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...