Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

Καλε ποσα γραψατε παλι?diosa πολυ γλυκο αυτο με τα τικερακια,εμεις εχουμε πητ 16/8,που σημαινει οτι αυριο μπαινω επισημα στην εκτη βδομαδα!Σημερα εχουμε ραντεβου στο γιατρο μας και ειπε θα ακουσουμε καρδουλα μαλλον,αν και μου φαινεται νωρις..Μαριλου,διδυμακια ε?Τι ωραια..με το καλο να ερθουν.Λιτσακι το σακο τον ειδαμε οταν με εβγαλε 4 εβδομαδων και 3 ημερων,ειδαμε και το σπορακι μεσα..αλλα μου ειπε οτι ειμαι στην 5η εβδομαδα,πως κολαει ρε παιδια?Με μπερδευει αυτος ο γιατρος..και σημερα ειπε θα ακουσουμε καρδουλα,για να δουμε..μακαρι παντως να την ακουσουμε,να μου φυγει και λιγο το αγχος,απο κει που ημουν χαλαρη ετυχε κατι και χρειαστηκα αμοξιλ και φοβαμαι τωρα..αν και διαβασα οτι ειναι ακινδυνο,ο φοβος υπαρχει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σου Δήμητρα σου συμπλήρωσα και εσένα την ΠΗΤ σου.

Και εμένα λίγο νωρίς μου φαίνεται για να ακούσετε καρδούλα... εμείς είχαμε πάει στις 6εβδ+3 και δεν ακούσαμε... και μετά στις 7+6 ακούσαμε καρδούλα...

Την ΠΗΤ σου ο γιατρός στην έβγαλε? πάντως βάσει ΠΗΤ είσαι 5+6 δηλαδή αύριο κλείνεις τις 6 το τικεράκι σου όμως λέει ότι είσαι 7+4 μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει..

Μαριλού μου καλή ξεκούραση!!! Λιτσάκι επειδή είμαι συμαβσιούχος δασκάλα δεν εχω τα προνόμοια των μόνιμων δυστυχώς!!! Είχες έρθει διακοπές στην Κύπρο??

Πάντως εγώ άκουσα καρδούλα όταν ήμουν 6+ αλλά κάθε φορά που κάνω υπέρηχο μου βγάζει διαφορετική ΠΗΤ και ρώτησα το γιατρό και μου είπε επειδή είναι νωρίς ακόμα δεν μπορεί να μετρησει ακριβώς και βγάζει μια μέρα πανω ή κατω..Στους επόμενους υπερηχους θα δείξει!!

καταλαβα λαθος με αυτα που εγραψες

Δημοσίευσηαπό DIOSA » Δευτ Δεκ 20, 2010 11:21 am

Μαράκι μου για τα διδυμάκια ξέρω ΤΑ πάντα!!! έχω γίνει expert :lol: :lol: πάντως έχετε ακόμα ελπίδες για διδυμάκια, αν είναι ομοζυγωτικά φαίνονται μετά την 8η εβδομάδα... και εμείς είχαμε μία ελπίδα αλλά στον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε τη Τετάρτη το σιγουρέψαμε ότι είναι ένα! χαχαχα Ας είναι ένα και ας είναι καλά αυτό μετράει!!

Εγραψα ότι είχαμε ελπίδες για διδυμάκια γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που έχασα τα μωρά μου στην 24η εβδομάδα είχαμε δίδυμα μονοζυγωτικά και ενώ στην αρχή φαινόταν ότι είναι 1 στην 8η-9η εβδομάδα ακούσαμε 2 καρδούλες... και επειδή έχουμε κληρονομικότητα στην οικογένεια με δίδυμα... αυτά.. άλλη φορά θα προσέχω να είμαι πιο κατατοπιστική προς αποφυγήν παρεξηγήσεων! ;)

Φιλάκια σε όλες !!!! Τα λέμε το βραδάκι αν μπορέσω να μπώ!

για τα διδυμα ομως δεν λενε οτι φαινονται αμεσως?οτι ακουγονται 2 καρδιες και παει λεγοντας?

Τα ετεροζυγωτικά ναι έτσι είναι φαίνονται απο την αρχή γιατί έχουν 2 σάκους

αλλά τα μονοζυγωτικά είναι ένα ωάριο που χωρίζεται στα 2 και στην αρχή της εγκυμοσύνης φαίνεται ένας σάκος...και στην 8η με 9η εβδομάδα φαίνεται αν είναι 2 γιατί συνήθως είναι το ένα πίσω απο το άλλο...

Το έζησα γιαυτό το λέω με τόση σιγουρία...αλλιώς δεν θα μιλούσα...

ναι δεν το αμφισβητω απλα επειδη εχω κληρονομικοτητα και απο του αντρα μου και απο εμενα στη πρωτη εγκυμοσυνη ελεγα γιατρε ενα ειναι και μου ελεγε ναι δεν ευπαρχει αμφιβολια και οπτε και τωρα πιστευω παλι το ιδιο.απλα οταν πηγα 7 εβδομαδων ακουσα καρδουλα δεν ρωτησα καταλαβα μια καρδια ενα μωρο αλλα εσυ λες οτι φαινεται στην 8 με 9 εβδομαδα

Ναί έτσι είναι... εμάς πάντως ο γιατρός μας τώρα στις 7+6 που πήγαμε για υπέρηχο και ακούσαμε καρδιά και τον ρωτήσαμε είναι 1 ή 2 μας είπε θα σας πώ με σιγουρία στον επόμενο υπέρηχο... δεν ξέρω.. αυτά ξέρω αυτά λέω...

Γεια σας γκαστρουλες τι κανετε???

Εγω καλα ειμαι χτες ειχα πονακια αρκετα κ σημερα ανακατωσουρες!!!!

Σημερα πηγαμε κ εκανα τις εξετασεις του προγεννητικου και μετρηση αντι χα για την θρομβοφιλια σε 2-3 μερες τα αποτελεσματα!!!

Κοριτσακια μου πληθαινουμε ε???Ετσι ετσι να γινουμε πολλες πολλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααα

καλημερα κ απο μενα κοριτσακια μου..

τι κανετε σημερα??

εμεις πηγαμε στον γιατρο εχτες μου εβγαλε τα ραμματακια κ ειδαμε κ τα μικρα...

ειναι μια χαρουλα κ εχουν μεγαλωσει κ αλλο...

επομενο ραντεβου μεσα γεναρη οπου θα μας πει κ το φυλο...

Καλημέρα Cesilia.. και το ''ας τα λέμε καλά'' κάτι είναι...

marilou μου άντε περαστικά σου! βγάλατε και τα ράμματα.. απο εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά!Με το καλό και ο επόμενος υπέρηχος και με το καλό να μάθετε και το φύλο!! Πόσα εκατοστά είναι τα μικρά σας? σας είπε?

μωρε συγνωμη που εφυγα ετσι αλλα ηρθε η μανουλα μου κ δεν μπορουσα...

ντιοσα μου το ενα ειναι 6.8 κ το αλλο 6.6....

μιας κ εισαι εξπερ καλα δεν ειναι...

ωχ τωρα που σε ανακαλυψα θα σε πρηξω..χιχιχι

ποτε εχεις κλεισει εσυ για αυχενικη?

αχ σαν να αρχιζω να πειναω κ μαλλον ο καλος μου θα αργησει...

εμεις εχουμε φασολαδιτσα....εσεις?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...