Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια μου....πως ειστε??

εχετε αναγουλιτσες μωρε??καντε λιγουλακι υπομονη....θα φυγουν...τουλαχιστον δινουν παρων τα σπορακια σας...

εμεις ειμαστε καλα...

εχουμε γιατρο σημερα κ μαλλον θα μου κοψει κ τα ραμματα...αντε να τελειωνουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή όρεξη Μαράκι!!

Γιατί σου είπε να προσέχεις τη διατροφή σου?

Εσύ είσαι πετσί και κόκκαλο!

Marilou μου τι κάνεις κοπέλα μου? Είσαι καλύτερα? Άντε με το καλό να βγούν και τα ράμματα και να τελειώνεις και με αυτό! Περαστικά να είναι!!

και ναι όντως είσαι πρώτη μετά μάλλον θα πάρω εγώ σειρά (πρώτα ο θεός ) λόγω καισαρικής!! Αχ μακάρι να περάσουν οι μήνες χωρίς προβλήματα και αναποδιές και να πάρουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!!

σ'ευχαριστω πολυ γλυκια μου...

μακαρι..μακαρι...μακαρι να πανε ολα καλα αυτη την φορα κ να κρατησουμε τα μωρακια μας..

κ μεις μαλλον πολυ νωριτερα θα γεννησουμε...κ μεις με καισαρικη...

ο γιατρος ειπε πως εαν φτασουμε μεχρι τις 34 εβδομαδες θα ειναι σουπερ ικανοποιημενος..

προσευχομαι καθημερινα να φτασουμε εως το τελος

Μακάρι κοπέλα μου όλα να πάνε καλά και να μείνουν τα μωράκια σου στη κοιλίτσα όσο πρέπει!!!

Πάντως έχω ακούσει ότι μία δίδυμη κύηση μπορεί να φτάσει και μέχρι τις 37-38 εβδομάδες.. αλλά και οι 34 εβδομάδες είναι μία χαρά...

Εμένα μου είπε ο γιατρός αν όλα πάνε καλά το πιο πιθανό στις 30/06-01/07 θα το πάρουν(θα σε αντικαταστήσω στην ημερομηνία σου :lol::lol: )

Μαριλού μου..πώς είσαι??? Όλα καλά με την περίδεση??? Αγωνιώ να γίνει και η δική μου, να νιώθω περισσότερη ασφάλεια! Ξεκούραση τώρα ε?? Φιλάκια στα διδυμάκια!!!

Γιελιζ μου είπε να προσέχω γιατί όταν ζυγύστηκα στο γραφείο του με έδειχνε 2 κιλά περισσότερα σε 2 εβδομάδες. αλλά τώρα με τις αναγούλες που ζυγίστηκα ενα κιλό είμαι παραπάνω από ότι ήμουν προηγουμένως...Και δεν είμαι πετσί και κόκαλο!!!! Μακάρι να ήμουν!

Κι εγώ κορίτσια ίσως λόγω τραχήλου να πεσω στην ημερομηνία αλλά μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και αυτό δεν με νοιάζει!!! Και λογικά με φυσιολογικο τοκετό...Το πιστεύετε ότι καμιά φορά έχω την ψευδαίσθηση ότι συνεχίζω απο εκεί που ήμουν πέρσι???

Αφού μου είπε η Νίνα ότι είσαι πετσί και κόκκαλο εγώ αυτήν πιστεύω... λέγε ότι θες εσύ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και μην ξεχνάς ότι τα Utrogestan προκαλούν κατακράτηση υγρών οπότε μπορεί να ζυγίζεις λίγο παραπάνω και απο αυτό... Εμένα πάντως αυτός ο γιατρός είναι πολύ χαλαρός με τα κιλά... δεν με αγχώνει καθόλου.. και ένα παράξενο πράγμα όσο αυτός μου λέει μην αγχώνεσαι για τα κιλά εγώ χάνω... :lol::lol:

Ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που η γιατρός ήταν φρικαρισμένη με τα κιλά και συνέχεια μου φώναζε να μην παίρνω (ήμουν και πολύ πιο αδύνατη τότε) εγώ συνέχεια έπαιρνα.... χαχαχαχαχα τι να πώ!!!

Μαριλού μου εμένα μου είπε για 16η εβδ για περίδεση εκτός απρόοπτου..Δηλαδή θα με παρακολουθεί κι αν χρειαστεί θα με κάνει νωρίτερα. Θα το ξανασυζητήσω μαζί του φυσικά..Θα νιώθω περισσότερη ασφαλεια αν την κάνω νωρίτερα..

Γιελιζ μου οταν με είδε η Νινα ήμουν πριν από το γαμο που είχα χασει αρκετά κιλά..ήμουν 53..Στην εγκυμοσύνη ξεκίνησα 54 κι όταν ζυγιστηκα στο γιατρό με έδειχνε 56,5!!! Την επόμενη ζυγίστηκα το πρωί και ήμουν 55!!! Σήμερα μετά απο τοσες αναγούλες με δείχνει πάλι 54!!! Οκ δεν έχω τόση όρεξη για φαγητό όπώς πριν 2 βδομαδες!!!

Σιγά καλέ τη διαφορά!!!! 2 κιλά!! και εγώ νόμισα θα μου πείς ότι απο τότε πήρες καμιά 6-7 κιλά.... :P:P:P μιά χαρά είσαι βρε Μαράκι... έγκυος είσαι θα πάρεις και κάποια κιλάκια... πώς αλλιώς? :D:D

Marilou μου τα ετεροζυγωτικά είναι αυτά που είναι σε διαφορετικό σάκο αλλά πρέπει να έχεις και 2 πλακούντες...

γιατί και ομοζυγωτικά μπορεί να είναι σε δύο σάκους αλλά πάντα έχουν 1 πλακούντα... που σημαίνει ότι ένα σπερματοζωάριο γονιμοποίησε ένα ωάριο και κάποια στιγμή μετά τη σύλληψη χωρίστηκε το ωάριο σε δύο ίδια κομμάτια γιαυτό και τα μωρά που είναι ομοζυγωτικά βγαίνουν ολόιδια...

Ενώ τα ετεροζυγωτικά είναι 2 ωάρια που γονιμοποιήθηκαν απο 2 σπερματοζωάρια...

καλημερα κοριτσαρες μου και καλη εβδομαδα!!!δεν ειχα μπει ολο το σαββατοκυριακο τωρα διαβασα ολα τα ωραια νεα...!!!μονο ευχαριστα να εχει η παρεα μας!! :P:P αυριο,παμε για τον πρωτο μας υπερηχο και εχω μεγαλη αγωνια...θα ειναι η 42 μερα απ'την τελευταια περιοδο...υπαρχει περιπτωση ν'ακουσουμε κατι?τι λετε?αναγουλες,ναυτιες,συχνοουρια απολυτως τιποτα!!!μονο ελαφρα πονακια περιοδου!!να ρωτησω κατι ασχετο?ειναι καμια απ'την παρεα μας δασκαλα και σκεφτεται να χρησιμοποιησει την αδεια επαπειλουμενης κυησης?το σκεφτομαι σοβαρα... :roll:

Γιελιζ εχεις δικιο..να σου πω δεν αγχωνομαι για τα κιλά γιατί ειναι το τελευταλιο πράγμα που σκέφτομαι μετά από όσα μας συνέβηκαν... Βλέπω είσαι ενημερωμένη για τα διδυμάκια!!! Ο καλός μου το είχε καημό να είχαμε δίδυμα αλλά δεν του βγηκε!! Ακόμα ρωτά το γιατρό οταν πάμε μήπως βλέπει και δευτερο :lol:

Γιελιζ εχεις δικιο..να σου πω δεν αγχωνομαι για τα κιλά γιατί ειναι το τελευταλιο πράγμα που σκέφτομαι μετά από όσα μας συνέβηκαν... Βλέπω είσαι ενημερωμένη για τα διδυμάκια!!! Ο καλός μου το είχε καημό να είχαμε δίδυμα αλλά δεν του βγηκε!! Ακόμα ρωτά το γιατρό οταν πάμε μήπως βλέπει και δευτερο :lol:

καναμε εξωσωματικη ...ετσι ειναι 2 ωαριακια που τα γονιμοποιησαν 2 σπερματουληδες..

ακομα δεν εχουμε δει φυλο μαρακι...ειναι κ 2 κ δυσκολευομαστε..

να σου την αληθεια κ να μην μου πει δε με νοιαζει καθολου πια,,,

Λιτσάκι ειμαι εγώ δασκάλα αλλά στην Κύπρο και δεν ξέρω αν έχουμε τέτοια άδεια..Με το καλο ο υπέρηχος!

μαρακι μου,εισαι απ'την ομορφη κυπρο?ημουν εκει το προηγουμενο Πασχα και ειχαμε περασει τελεια!!ευχαριστω κοριτσακι μου!κι εσυ ξεκουρασου οσο μπορεις!στην Κυπρο βγαινετε σε αδεια 7 μηνων,ε?

κοριτσια σας αφηνω...παω να κανω το μπανακι μου κ σιγα σιγα να ετοιμαζομαι γιατι πια παω με το πασο μου...

εαν δεν τα καταφερω το απογευμα θα μπω αυριο το πρωι...

φιλια σε ολες σας κ στα μικρα σας...

καλη επιτυχια λιτσα..

υ.γ νομιζω πως εχω καταλαβει τα μικρα μου...κατι φτερουγισματακια...χιχιχι

Μαράκι μου για τα διδυμάκια ξέρω ΤΑ πάντα!!! έχω γίνει expert :lol::lol: πάντως έχετε ακόμα ελπίδες για διδυμάκια, αν είναι ομοζυγωτικά φαίνονται μετά την 8η εβδομάδα... και εμείς είχαμε μία ελπίδα αλλά στον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε τη Τετάρτη το σιγουρέψαμε ότι είναι ένα! χαχαχα Ας είναι ένα και ας είναι καλά αυτό μετράει!!

Λιτσάκι μου αν η σύλληψη έγινε κανονικά στις μέρες που πρέπει είσαι 2 μέρες πρίν κλείσεις την 6η εβδομάδα... καρδούλα λογικά ακούμε κάπου στην 7η τώρα θα δείτε τον σάκο....

Mariloy μου καλό μπανάκι... τα λέμε αύριο φιλάκια!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ❤️❤️❤️ Άσε δεν το πιστευα κι εγώ όταν γεννήθηκε έτσι νωρίς!! Με το καλό και τα δικά σας γεννητουρια εύχομαι!! 🥰🥰🥰 Κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, δες τις προοπτικές σου κι όταν είσαι έτοιμη μας μιλάς!! Κι εγώ κρατάω ότι η μικρούλα είναι μια χαρά και ότι οι μητριαιες σου είναι πολύ καλές!! Ελπίζω με όλη μου την καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι επιλυσιμα!!! ❤️
    • @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...