Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Μωρακια του 2011 για παντα!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα εγκυούλες!!!!!! :P

Πως είναι τα κέφια σήμερα??? Εγώ καταφερα να μπω για λίγο μιας και ήρθα πρώτη στο γραφείο και δεν έχουμε ξεκινήσει το τρέξιμο ακόμα... κοριτσάκια νυστάζω πολύ!!!!!!πάρα πολυυυυυυ!!!!! i-)i-)i-) θέλω το κρεβατάκι μου....... :cry:

Θέλω και τον τζουτζούκο μου να του ζουλάω τα μπουτάκια!!!!!!!!!!:-p

Βαρεθηκα με όλη αυτή τη σαβούρα και τις κούτες γύρω μου!!!Άντε να πάμε στο καινούριο γραφείο να αλλάξει λίγο η διάθεση μας... θα είναι τουλάχιστον πιο καθαρό και φωτεινό γιατί αυτό που είμαστε τώρα μόνο ντροπή για το Πανεπιστήμιο ήταν...... Μέσα στην κατσαρίδα και το ποντίκι.. :x:x

τες πα.. εσείς τι κάνετε :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα!!!

Πατατα θα σε βαλουμε στη λιστα βεβειαως βεβειαως..πες μας μονο ποτε εχεις ΠΗΤ γιατι στο τικερ δεν το βλεπω καλα!!!

μαμα νικολ αμη μιλας γι αγραφεια και ματεκομησεις...

εμας στη δουλεια ετοιμαζετε να γινει ενα μεγααααλο μπαμ αυτες τις μερες με απροβλεπτες συνεπιες για ολους μας

Κατα τα αλλα εγω εχω ακομα τις αναγουλες και τα μπλιαχ

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?

Μαράκι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..¨Ολα θα μας πάνε καλά!

Μαμά Νικόλα μετακομίσεις ε? Κι εμείς από εβδομάδας μάλλον θα αρχίσουμε μετακόμιση στο νέο μας σπίτι..βασικά οι άλλοι θα μετακομίζουν, εγώ θα ελέγχω την κατασταση!!!! :lol:8-):oops::lol:

Το πρωί ξύπνησα με αναγούλες..αφού είχα ξυπνήσει και στις 5 τα ξημερώματα γιατι πεινουσα πολύ!

Το απογευμα εχω ραντεβου στο γιατρό μου να δω το μωράκι μου..

Αερινη μου μένω Λευκωσία και ο γιατρός μου είναι ο Κακουλλής αν τον εχεις ακούσει.

Kαλημερα κοριτσια και μπεμπακια.. εντος και εκτος κοιλίας!!!

Εμεις μολις κοιμηθηκαμε και βρηκα το χρονο να οργανωσω λιγο τις φωτογραφιες μας μπας και καταφερω καποια στιγμη να τυπωσω αυτες που θελω και να φτιαξω κανενα αλμπουν!!! Ξέρω 10 μηνων φτανει η κορη μου και εγω ακομα δεν εχω αξιωθει να φτιαξω ενα αλπουν ενω της εχω τραβηξει χιλιαδες φωτογραφιες!!!

ΜαμαΝικολα να προσέχεις με την μετακομιση, χρειαζεσαι και ξεκουραση!!Ο γιοκας σου πως αντιδραει με το νεο μωρο, εχει καταλαβει πως θα αποκτησει αδελφακι;

Αχ μαρια τι μου θυμησες τωρα...

εκομα δεν εχουμε αξιωθει να διαλεξουμε ουτε τις φωτογραφιες του γαμου ουτε της βαφτησης για να γινουν τα αλμπουμ..

να φανταστεις οτι εχουμε πληρωσει τον φωτογραφο..αλλα εγω ποτε δεν ειχα χρονο να τα διαλεξω

Kαλημερα κοριτσια και μπεμπακια.. εντος και εκτος κοιλίας!!!

Εμεις μολις κοιμηθηκαμε και βρηκα το χρονο να οργανωσω λιγο τις φωτογραφιες μας μπας και καταφερω καποια στιγμη να τυπωσω αυτες που θελω και να φτιαξω κανενα αλμπουν!!! Ξέρω 10 μηνων φτανει η κορη μου και εγω ακομα δεν εχω αξιωθει να φτιαξω ενα αλπουν ενω της εχω τραβηξει χιλιαδες φωτογραφιες!!!

ΜαμαΝικολα να προσέχεις με την μετακομιση, χρειαζεσαι και ξεκουραση!!Ο γιοκας σου πως αντιδραει με το νεο μωρο, εχει καταλαβει πως θα αποκτησει αδελφακι;

Προσέχω όσο μπορώ... θα κλείσουμε την άλλη εβδομάδα για Χριστούγεννα γύρω στις 10 μέρες και θα ξεκουραστώ όσο μπορώ!!

Ο μικρός μου έχει καταλάβει ότι κάτι γίνεται γιατί η μαμά πια δεν μπορεί να τον πάρει αγκαλιά, δεν μπορεί να κάτσει κάτω και να παίξει μαζί του όπως παλιά, δεν μπορεί να τον κυνηγήσει,δεν μπορεί να τον σηκώσει από την κούνια του, να τον κάνει μπάνιο γενικά δεν μπορεί σχεδόν τίποτα από όσα μπορούσε.....(αυτό όλο πραγματικά με πονάει πολύ...) δεν ξέρω εάν έχει αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει μιας και όλα αυτά δεν του τα έχω συνδυάσει με το μωρό.. δεν του λέω δηλαδή η μαμα δεν μπορεί γιατί έχει ένα μωρό στην κοιλιά της αλλά γιατί πονάει η μέση της... αλλά ξέρει ότι η μαμά έχει ένα νινί στην κοιλίτσα κι αν τον ρωτήσεις το λέει και χαιδεύει την κοιλιά μου.. δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνει τι εννοεί με αυτό που λέει αλλά σίγουρα μεγαλώνοντας και μέχρι να γεννηθεί με το καλό το μωρό θα έχει συνηθίσει στην ιδέα, θα του φαίνεται πιο οικείο!Όταν θα γεννήσω θα είναι σχεδόν 2 οπότε και θα καταλαβαίνει καλύτερα... λίγο πριν θα του πω ότι το νινι θα έρθει σε λίγο καιρό στο σπίτι... και σε ότι προετοιμασία θα κάνουμε θα του συζητάω ότι είναι για το μωρό... ελπίζω να το πάρει ομαλά... Θα δείξει... βέβαια είναι και πολύ ήρεμο μωράκι και καλόβολο.. δεν με έχει δυσκολέψει γενικά σε τίποτα η ψυχούλα μου γι'αυτό δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα..

Βρε κορίτσια έχω λίγα πονάκια σήμερα...είμαι ξαπλωμένη βέβαια αλλά θα σκάσω..Να παω στο γιατρό μετά να ηρεμήσω..

Γιελίζ μου τι κάνεις?

Μαμα Νικόλα μη στεναχωριέσαι, ο μικρός έχει ένστικτο και σιγά σιγα θα συνηθίσει το νέο πρόσωπο στην οικογένεια..

Λες Γιελιζ μου να ειναι γι'αυτο? Πριν οταν πήγα τουαλετ ειχα πάλι ιχνη ροζ οταν σκουπίστηκα. Και λέω ιχνη γιατι ηταν μεσα στα υγρα. Με πιανουν κ κατι πονοι προς τα ποδια που μου θυμιζουν συσπασεις. Σας επρηξα...σορρυ............ :cry::?:oops:

καλα δεν εχει τιποτα η Τιβι σημερα με τις απεργειες!!!φτουυυυυ!!!!

Τι κανετε???? Κι εγω εχω πονακια ενω με ειχαν ξεχασει καμμια βδομαδα...και με εχει πιασει μελαγχολια.

Θα παρω υπερηχο σπιτικο ΤΕΛΟΣ!!!!!

Μαράκι τα πόδια με πονάνε και εμένα όπως όταν περιμένεις περίοδο... και όπως όταν είχα συπάσεις όπως λές... αλλά ο γιατρός όταν του το είπα μου είπε θα ανησυχήσεις μόνο αν διπλώσεις απο πόνο στη μέση και χαμηλά μέσα στον κόλπο....

Αλλά εγώ πιστεύω ότι εμείς ανησυχούμε λίγο παραπάνω απο το κανονικό γιατί περάσαμε και ότι περάσαμε... Εγώ την προηγούμενη φορά που είχα αίμα στην 7η εβδομάδα και πολύ μάλιστα, δεν ήμουν έτσι...Τι να πώ... ψυχραιμία... και κουράγιο και όλα θα πάνε καλά!

Ζάχα αμα είναι να πάρουμε μαζί έναν...χαχαχα να τον έχουμε 50-50!

Γεια σας ομορφες!

Συγγνωμη που μπηκα <σφηνα> στην κουβεντουλα σας :oops::oops::oops:

Θελω να πω το εξης: Σιγουρα μια αιμορραγια θα πρεπει να μας κινητοποιησει αλλα δεν εχει παντα την καταληξη που φοβομαστε....εγω ειχα ξαφνικη αιμορραγια με κατακοκκινο αιμα κ τρελλη ποσοτητα (λερωσα εσωρουχο,παντελονι,το μπουτια μου....) τρελλαθηκα.....αλλα τελικα ηταν ενα αγγειακι που εσπασε.

Και οι συσπασεις (που και απ αυτες εχω....σιγα να μην δεν ειχα :lol::lol::lol: ) στην αρχη της κυησης μοιαζουν με πονο περιοδου (μουδιασμα-καψιμο) και αργοτερα νιωθεις σφιξιμο κ σκληρη κοιλια.Σας τα λεω γιατι τα εχω κ τα εχω συζητησει με τον ντοκτορα προσφατα.

ΜΑΡΑΚΙ επειδη εχω κ μια ελαφρυα αννοια...Θυμαμαι καλα; παιρνεις γιουτοπαρ;

Καλώς το Λολλιποπάκι!! Λόλλι μου και το Μαράκι και εγώ παίρνουμε Utrogestan...

Ααααχ ναι μωρεεεεε!!!! δεν το θυμομουν (κ ας το συζητουσαμε χτες :oops::oops: ).

το ουλτρατζεσταν σας εχει πει ο ντοκτορ αν θα το κοψετε καποια στιγμη??? εγω τωρα στην 9η ξεκινησα να τα μειωνω.

γεια σου λολιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Εμένα ζάχα μου μου είπε ότι θα πάρω μέχρι να πάω για υπέρηχο δηλαδή μέχρι τις 30/12 και μετά θα δούμε...

Πάντως εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα πάρει για 1,5 μήνα...

Γεια σας κορίτσια και απο εμένα, Cecilia μου, ΠΗΤ έχω στις 7/7.

Σε ευχαριστώ!!

Ζαχαρένια, εμένα το utrogestan μου το έκοψε αυτή την εβδομάδα.

Γύρισα...έριξα ένα μίνι ύπνο και τώρα τρωω το γιαουρτάκι μου. Εμένα πέρσι το ουτροτζεσταν μου το σταματησε όταν πήγα για αυχενική. Λόλλι μου σίγουρα το αίμα δεν οδηγεί σε άσχημα αποτελέσματα αλλά σε αγχώνει το άτιμο κι όσο επανέρχεται, όπως τώρα, σε τρελλαίνει. όσον αφορά τις συσπάσεις από την πικρή μου περσινη πειρα ο πόνος χτυπάει και στα ποδια και στη μεση.

Γιουτοπαρ θα μου δώσει αργότερα από οτι μου είπε.Θα δουμε τι θα μου πει αργοτερα.

Αν κατι ποτε δεν μπορεσα να φαω..ειναι γιαουρτι..μπλαξξξ..ο γιος μου απο την αλλη το λατρευει..του φτιαχνει ο πεθερος μου σπιτικο και αυτος παιρνει το κουταλακι και αδειαζει το βαζακι, ειτε σκετο ειτε με γιαουρτι ειτε με μπισκοτο το κανει τζιτζι..

λαιμαργο παιδι

Πατατα εισαι στη λιστα..

αντε να μαζευομαστε!!!!

Cecilia μου σε ευχαριστώ!

Χάρηκα πολύ που είδα το ονομά μου σε τέτοια λίστα!

Εμένα το γιαούρτι και το γάλα μου φερνουν αναγούλα πλέον.

Ξέρει καμία να μου πει πότε σταματάνε αυτές οι αναγούλες?

Κοιτα λογικα στο τελςο του πρωτου τριμηνου θα τις εχεις ξεφορτωθει...

εγω παλη αναγουλιαζα- και τα εβγαζα- για ολου ςτους 9 μηνες.

Ακομα και την ημερα που πηγα να γεννισω- προγραμματισμενη καισαρικη- ξυπνησα ξερασα και πηγα...μετα ξερασα ξανα μετα το χειρουργειο...οπως και στο δοματιο μου το τσαγακι που φερνουν..αχ και στις αλλες ειχαν φερει μπριζολες μνιαμ μνιαμμμμ

Utrogestan παίρνω κι εγώ από την 5η εβδομάδα και δεν μου έχει πει πότε θα τα σταματήσω.. φαντάζομαι ότι 23/12 που θα πάω για την αυχενική θα μου πει αν θα συνεχίσω να τα παίρνω!!!

patata μου δεν ξέρω να σου πω από προσωπική εμπειρία για τις αναγούλες ,από ότι λένε μετά το πρώτο τριμηνο αλλά ξέρω κοπέλες που συνέχισαν να έχουν και μετά... κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!!

Cesilia και μένα ο μικρός το τσακιζει το γιαούρτι με όλους τους δυνατούς συνδυασμους...και ότι τρώγεται δηλαδή!! :lol::lol: είμαστε φαγανά παιδάκια!!

Maraki δεν στεναχωριέμαι( έτσι λέω για να πείσω τον εαυτό μου!) απλά με πιάνει που και που κάτι σαν παράπονο!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...