Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ.ΝΑΙ.... ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ 2 ΚΟΥΤΙΑ ARVEKAP ΤΩΝ 0,1 .2 ΚΟΥΤΙΑ PREZOLON 5MG.ΚΑΙ 1 ΚΟΥΤΙ ULTROGESTAN.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ.ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα, αναζητώ επειγόντως ενέσεις αλτερμον. Μου τις έγραψε ο γιατρός, πήγα στο φαρμακείο και μου είπαν οτι κοστίζουν 29 €. Το ικα μου έχει λήξει και δε δικαιούμαι ανανέωση. Οικονομικά δυσκολεύομαι να τα δώσω μιας και είναι 6 ενέσεις, οπότε δεν θα κάνω και τη θεραπεία.

Αν οποιαδήποτε κοπέλα έχει στη διάθεσή της απο πριν περισσεούμενες που δεν τις χρειάζεται πλέον και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Μου έχει μείνει ένα ολόκληρο κουτί crinone + 5 τεμ. που λήγουν 4/2013 - δυστυχώς ούτε η 7η πήγε καλά...

Κρίμα να πάνε χαμένα!

Αν κάποια κοπέλα τα χρειάζεται, ευχαρίστως να της τα χαρίσω!

• 2 months later...
Δημοσίευση

Καλησπερα!Αν υπαρχουν αλτερμον σε καποια κοπελα και δεν τα χρειαζεται θα τα χρειαστω για τον Αυγουστο.Δεν εχω ασφαλιση δυστυχως...Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

ΥΓ. και μενοπουρ ή μεριοναλ θα μπορουσα να χρησιμοποιησω αν υπαρχουν αντι για αλτερμον.Σας ευχαριστω!!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Εχω 7 κουτια utrogestan των 100 (λείπουν μόνο 3 χαπάκια απο το ενα κουτι) που λήγουν τον Σεπτέμβριο και μαλλον δεν θα προλαβω να τα χρησιμοποιησω.Το ξερω πως δεν είναι ακριβά αλλα επειδή εγω αγόρασα πάρα πολλά λόγω που έπρεπε να πάρω πολύ προγεστερόνη είχα δώσει τελικα συνολικά πολλά χρηματα.Οποτε οποια κοπελα τα χρειαζεται να της τα δωσω.

Αν κάποια έχει αλτερμον-μεριοναλ ή μενοπουρ και δεν τα χρειάζεται ακόμα δεν έχω βρει τίποτα :(

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ..

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 1 ΚΟΥΤΙ PUREGON 900 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.ΕΙΧΑ 2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ 1 ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ...ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ GONAL F 900 ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ 10/13 ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ...ΧΑΛΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ GONAL ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜ.ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ??? ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δημοσίευση

Γεια σας, πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη σε όλες σας.

Λέγομαι Ευδοξία και πήρα το θάρρος να σας στείλω αυτό το μήνυμα γιατί χρειάζομαι τη βοήθειά σας για την πτυχιακή μου εργασία αφού όταν την τελειώσω μπορώ να πάρω το πτυχίο μου. Το θέμα που επέλεξα αφορά την υπογονιμότητα και το ζευγάρι και η έρευνα γίνεται μέσω ανώνυμων ερωτηματολογίων. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη καθώς μόνο από εσάς μπορώ να πάρω τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να την ολοκληρώσω. Παρακαλώ όσες από εσάς θέλετε να με βοηθήσετε. Μπορώ να σας στείλω το ερωτηματολόγιο μέσω email ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σας βολεύει. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να με ρωτήσετε.

Σας ευχαριστώ πολύ.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
Γεια σας, πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη σε όλες σας.

Λέγομαι Ευδοξία και πήρα το θάρρος να σας στείλω αυτό το μήνυμα γιατί χρειάζομαι τη βοήθειά σας για την πτυχιακή μου εργασία αφού όταν την τελειώσω μπορώ να πάρω το πτυχίο μου. Το θέμα που επέλεξα αφορά την υπογονιμότητα και το ζευγάρι και η έρευνα γίνεται μέσω ανώνυμων ερωτηματολογίων. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη καθώς μόνο από εσάς μπορώ να πάρω τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να την ολοκληρώσω. Παρακαλώ όσες από εσάς θέλετε να με βοηθήσετε. Μπορώ να σας στείλω το ερωτηματολόγιο μέσω email ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σας βολεύει. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να με ρωτήσετε.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Evdo μπορείς να μου στείλεις το ερωτηματολόγιο σου.Υπήρξαμε και μεις ζευγάρι με θέματα υπογονιμότητας.Μπράβο για το θέμα που επέλεξες.Και πολύ θα με ενδιέφερε να δω και τα αποτελέσματα της έρευνας σου.Τι σχολή είσαι;Πέρσυ ήμουν και γω στη θέση σου να μαζεύω ερωτηματολόγια για τη διπλωματική μου και ξέρω πως είναι.Καλή επιτυχία.

Σου στέλνω το mail μου με μήνυμα με χαρά να βοηθήσω.

Δημοσίευση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ..

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 1 ΚΟΥΤΙ PUREGON 900 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ποτε το χρειαζεσαι?

Δημοσίευση
έχω Cyclacur 2 κουτιά με λήξη 11/2005 και 1/2017 που κάποια κοπέλα που τα ήθελε τελικά δεν ήρθε να τα πάρει. αν κάποια άλλη τα θέλει ας μου στείλει p.m.

gogo pame gia την 9 προσπαθεια μασ το φθινοπορο αν δεν τα εχεισ δωσει σε καπια κοπελα θα μασ ηταν χρησιμα..σε ευχαρειστουμε πολυ

Δημοσίευση

Koritsia kalispera! Ηθελα να ρωτησω αν περισευουν σε καποια gonal, υπολοιπονται στη νυφη μου 1000 μοναδες, εχει 2000 και θα χρειαστει 3000 ωστε να κανει μια προσπαθεια ακομα.Αν εχει καποια πραγματικα θα της ημουν υποχρεη!σας ευχαριστω πολυ ολες σας και ευχομαι σε καθε μια ξεχωριστα το ξεχωριστο αυτο δωρακι να της ερθει συντομα!αν εχει καποια ασ μου στειλει πμ

• 2 weeks later...
Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,GIA MIA AKOMH ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚAI 8 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

1 ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ( ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ) -ΕΧΩΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΡΕΣΕΙ ΣΑΠΛΠΙΓΚΑΣ

2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ -(ΛΑΡΙΣΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΛΑΡΙΣΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

4 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΛΑΡΙΣΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΑΘΗΝΑ ΙΑΣΩ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

6 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΛΑΡΙΣΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

7 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)ΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙΔΡΟΜΙΣΗ

8 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΝΟ 3 ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΑ 2 ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ)

...9 ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 8 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ,

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ 5 ΩΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 4.

ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ 1,5 ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΦΥΤΈΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΒΡΙΑΚΙΑ ΜΑΣ

.ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ..ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ 3 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ...

14 ΜΕΡΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ( ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ)

ΚΑΙ ΠΑΛΙ .........ΑΡΝΗΤΙΚΟ......

ΤΙ ΝΑ ΠΩ.......

3 MHNES META ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ 9 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

ΑΝ ΚΑΠΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙΑ KAI MPOREI ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ (ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 900ML GONAL ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΛΛΑ 900 PYREGON ΑΛΛΑ

ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 1800 ΜΟΝΑΔΕΣ ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ

( GONAL ΚΑΙ RUREGON)..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΗΠΟΘΗΤΟ...

ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Η ΣΤΟ meniatasos@gmail.com h στο 6989293660 ( MENIA) ειναι WHATS UP

ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..

Επεξεργάστηκε από meniatasos
Δημοσίευση
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,GIA MIA AKOMH ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚAI 8 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

1 ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ( ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ) -ΕΧΩΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΡΕΣΕΙ ΣΑΠΛΠΙΓΚΑΣ

2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ -(ΛΑΡΙΣΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΛΑΡΙΣΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

4 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΛΑΡΙΣΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΑΘΗΝΑ ΙΑΣΩ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

6 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΛΑΡΙΣΑ) ΑΡΝΗΤΙΚΟ

7 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)ΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙΔΡΟΜΙΣΗ

8 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΝΟ 3 ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΑ 2 ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ)

...9 ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 8 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ,

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ 5 ΩΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 4.

ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ 1,5 ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΦΥΤΈΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΒΡΙΑΚΙΑ ΜΑΣ

.ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ..ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ 3 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ...

14 ΜΕΡΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ( ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ)

ΚΑΙ ΠΑΛΙ .........ΑΡΝΗΤΙΚΟ......

ΤΙ ΝΑ ΠΩ.......

3 MHNES META ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ 9 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

ΑΝ ΚΑΠΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙΑ KAI MPOREI ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ (ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 900ML GONAL ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΛΛΑ 900 PYREGON ΑΛΛΑ

ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 1800 ΜΟΝΑΔΕΣ ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ

( GONAL ΚΑΙ RUREGON)..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΗΠΟΘΗΤΟ...

ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Η ΣΤΟ meniatasos@gmail.com h στο 6989293669 ( MENIA) ειναι WHATS UP

ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...