Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σερβίτσιο φαγητού...πλαστικό?!!!!!!

Recommended Posts

Μανούλες ξεκινήσαμε τις κρεμούλες,αλλά ακόμα δεν της αγόρασα σερβίτσιο φαγητού γιατί δεν θέλω να της πάρω πλαστικό...άλλα κ το γυάλινο δεν είναι επικύνδινο αν το σπάσει το μωρό αργότερα?!Το κουτάλι από τι υλικό να είναι?Εσεις τι χρησιμοποιείτε?!!! :geek:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοίτα ουτως η αλλως σερβιτσιο αυτή τ στιγμη το πιατακι σηλ εσυ το κρατας οποτε κανεις την κρεμουλα σε ενα κανονικο πιατο,εγω ειχα παρει το κουταλι της κικο με τη σιλικονη,τωρα που τρωει μονη εχουμε πλαστικα πιατα κ ποτηρια απο το ΙΚΕΑ, στο αρελθον ειχαμε πιατα κ κουταλια νουκ ολα πλαστικά ,δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο ,παρε μεταλλικα

Τα πρωτα κουταλακια ηταν nuk αναλογα με τους μηνες εχει τα πολυ μαλακα απο σιληκονη κ τα πιο σκληρα πλαστικα , μα8αμε όμως γρηγορα σε κανονικο μικρο κουταλακι.Ακομα κ τωρα τρωει σε γυαλινο απλα εχω καποια ταπερακια μικρα (tupper ware) κ ριχνω λιγη ποσοτητα φαγητου για να παρακινη8ει να τρωει κ λιγο μοναχουλι (λεμε τωρα... :?:lol: )

ποτηρακια το πρωτο ηταν nuk και τωρα που μα8αινει κανονικο πηρα μια 8αδα Ικεα.

Οχι πλαστικά εκτος και αν ειναι BPA free. Τωρα που εσυ κρατας τα σκευη μπορεις να χρησιμοποιήσεις και γυαλινα οπως ειπε και η σαυρα . Εγω οταν αρχισε να τρωει τις ειχα παρει γυαλινα φτηνα μπολακια απο το ΙΚΕΑ και 2 μελαμινης . Το χαμε συζητησει με την σαυρα τοτε και τα μελαμινης τα σταματησα . Τρωει απο 15 μηνων μονη της σε γυαλινο μπολακι (τωρα πια, εδω και καιρο σε κανονικο πιατο ) με ανοξειδωτο κουταλι/πηρουνι .

Εγω ξεκινησα με πλαστικο αλλα μετρα απο 1 ευδομαδα το πεταξα..

οσο τον ταιζουμε εμεις εχω κανονικα πορσελανινα λευκα μπολακια απο το ΙΚΕΑ τα οποια χωρανε την ποσοτητα του φαγητου και ειναι μουρλια

ΑΛλα ειχα βρει και ανοξειδωτα στα οποια του δινω φαγητα που τρωει μονος του πχ κορν φλεικσ, βρασμενα λαχανικα κλπ..

απο κουταλακια ειχα της νουκ το σιλικονης αλλα κοντα στους 10 μηνες τα αλλαξα..

ειχα κατι κουταλακια απο το σερβιτσι παγωτου που ειχα που ειναι τετραγωνα μπροστα και με βολεψαν αφανταστα..

τωρα εχω παρει στον μικρο κουταλι πιρουνι τις Playgro απο τα λυτω που ειναι χοντρα και με λιγη κλιση μεταλλικα μπροστα πλαστικα στο χερουλι και τρωει -οσο τρωει- μονος του.

Ποτυρακι εχω πλαστικο αλλα δεν βαζω μεσα ζεστα υγρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...