Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πονος στο στηθος

Recommended Posts

Καλημερα σας κοριτσια. Θα ηθελα παλι τα φωτα σας. Θηλαζω εδω και 6,5 μηνες και ειμαι μια χαρα, αλλα απο χθες εχω ενα τρομερο πονο στο δεξι στηθος μονο οταν το αγγιζω. Δεν εχω κανενα καρουμπαλακι ή να ειναι πρισμενο. Η μικρη τρωει κανονικα και απο αυτο το στηθος αλλα επειδη με ποναει αν με ζουληξει με τα χερακια της δεν την βαζω τοσο συχνα. Τι ναναι αυτος ο πονος? Να αρχιζω να ανυσηχω???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι δεν υπαρχει καμια κοκκινιλα. Ο πονος ειναι εσωτερικος στα πλαγια του στηθους (οχι απο τη μερια της μασχαλης απτη αλλη) και ναι εχω μια ενοχληση οταν την θηλαζω αλλα γινεται αφορητος οταν αγγιζω εκεινο το σημειο. Λες ναναι μαστιτιδα?

Πονάς μόνο την ώρα του θηλασμού ή και μετά;

Συνήθως η μαστίτιδα έχει μια κοκκινίλα και γενικότερη αδιαθεσία. Εσύ πόσες μέρες πονάς;

ειναι σημερα η τριτη μερα. οχι δεν ποναω οταν την θηλαζω μονο μια ψιλοενοχληση. ο πολυς πονος ειναι οταν το αγγιζω. τι ναναι???

Μηπως ετυχε να κανεις πολυ ωρα να θηλασεις απο

αυτο το στηθος?Εκτος απο τον πονο το νιωθεις σκληρο σε εκεινο το σημειο?

κ εμενα μου ειχε τυχει κατι αντιστοιχο.. τοτε ο γυναικολογος που με ειχε δει μου ειχε πει οτι προφανως ειναι ερεθισμενος καποιος αδενας γιατι δεν ειχα τιποτα αλλο.. εγω τοτε εκανα ζεστα ντουζακια κ εκανα μαλαξεις και εβαζα ζεστο νερο πανω σε πετσετουλα σαν κομπρεσα..

αν θυμαμαι καλα ο πονος υποχωρησε μετα απο 5-6 μερες..

κ εγω ποναω στα πλαγια στο στηθς αλλα απο την μερια της μασχαλης.κ εγω θηλαζω ,δεν εχει σχεση με μαστιτιδα γιατι ειχα παθει παλια κ ουτε εγω πιανω κατι.ο θεος βοηθος.

Μαστίτιδα δεν νομίζω να είναι θα είχες κι άλλα συπτώματα

Ίσως να είναι κάποιος φραγμένος πόρος. Θήλαζε κανονικά από εκέινο το στήθος και όχι λιγότερο γιατί έτσι επιδεινώνεις την κατάσταση. Κάνε κομπρέσες για να σε ανακουφίζει και να δούμε πως θα πάει

τι ειναι καντιντα???

ο πονος συνεχιζεται. λιγο χαλαρωνω με τις ζεστες κομπρεσες αλλα επιμενει. μακαρι να μην ειναι κατι ανυσηχιτικο

Ελένη όχι δεν αποκλείεται αλλά η κάντιντα έχει πολύ πόνο όταν θηλάζεις σαν να σε τρυπάνε βελόνες ενώ η κοπέλα γράφει ότι όταν θηλάζει νιώθει απλά ενόχληση ενώ όταν το πιέζει σε εκείνο το σημείο πονάει πολύ

τι ειναι καντιντα???

ο πονος συνεχιζεται. λιγο χαλαρωνω με τις ζεστες κομπρεσες αλλα επιμενει. μακαρι να μην ειναι κατι ανυσηχιτικο

candida είναι μήκυτας που υπάρχει στον οργανισμό μας και μπορεί να ενεργοποιηθεί και να προκαλέσει καντιντίαση. Τα συμπτώματα είναι πόνος στο στήθος όταν θηλάζεις (νιώθεις σαν να σε τρυπάνε βελόνες). Δεν είναι κάτι ανησυχητικό και περνάει με διατροφή. Ο candida τρέφεται με υδατάνθρακες οπότε ακολουθείτε διατροφή χωρίς υδατάνθρακες .

Από αυτά που γράφεις όμως δεν μου φαίνεται γαι καντιντα μάλλον φραγμένος πόρος ή κάποιος αδένας ερεθισμένος. Δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό

θα ειναι καλυτερο να την βαζω πιο πολυ στο πονομενο στηθος ή εναλλαξ οπως παντα???

Όπως θήλαζες μέχρι τώρα απλά να προσπαθείς να αδειάζει όσο περισσότερο γίνεται το πονεμένο στήθος. Μπορείς να κάνεις και μαλάξεις στο μπάνιο με ζεστό νερό. Ελπίζω να λυθεί σύντομα το πρόβλημα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...