Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΟΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010!!! Νο 6

Recommended Posts

καλημεραααα!!επιτελκους ψωνισα για τον μπουρμπουληθρα μου!!ειμαι τοσο χαρουμενη!πηγα με τη μανα μου στο τζαμπο και πηρα τα παντα(σχεδον).φορμακια,εσωρουχακια,γαντακια,σαλιαρες,πανακια,σελτεδακια(αυτα ειναι που τα βαζεις στην αλλαξιερα για να τα αλλαξεις?),μια τεελεια κουβερτουλα,μπανακι φοβερο που εχει παρει και μια φιλη και την εχει εξυπηρετησει πολυ,μια καλαθουνα για τους πρωτους μηνες,μπουρνουζακι..αυτα νομιζω.ακομα δεν τα εχω βγαλει ολα απο τις τσαντες.εβγαλα την κουβερτουλα και με επιασαν κατι κλαματα..1ον γιατι μου αρεσε πολυ και ανυπομονω να πανε ολα καλα και 2ον γιατι δεν εχω που να τα βαλω! :lol::lol:

το δωματιο ειναι ακομα γραφειο να το πω,αποθηκη να το πω?το λεω!τον αλλο μηνα το κοβω να το αδειαζουμε και να το βαφουμε..παντως μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος,δεν ειχα παρει τπτ.και εχω αυτο το προαισθημα πως θα γεννησω νωριτερα..τα μονα που μου μενουν ειναι κατι σεντονακια,παντα και τα σχετικα που εχω παραγγειλει απο μια γνωστη,κουνια που εχω καταληξει,καροτσακι και τελευταια στιγμη μπιμπερο,θηλαστρο,οτι χρειαστει.ειμαι ετοιμη να γεννησω ΤΩΡΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ελα ρε ΣΠΙΡΤΟΥΛΗ.....δεν χαθηκα....μιλουσα στο σταθερο! :):)

Εφυγες για κουκινγκ;;;;

Καλημερα ΡΑΝΙΑ!!!! Ηταν να μην παρεις φορα στα ψωνια ε;;; Αφησες τιποτα στο Τζαμπο ή μονο αδεια ραφια; :lol::lol::lol: Με γεια ολα τα πραγματακια και με το καλο!!!!

γειά σας κοριτσούδια !!!! πως πάει, προς το παρόν, η νέα χρονιά ;;;

ρανια με γειά τα ψώνια !!!

λολάκι ! σπιρτούλι ! κορίτσια ! φιλάκιαααααααααααα!!

hellooo!!!!!!!!!τι μου κανετε?και εγω τα εκανα τα ψωνια μου αλλα και μες τα δωρακια της γιορτης μου ειχε αρκετα πραγματακια για το μπουμπουκι μου .αυριο ελπιζω να συνεχιστει ο καλος καιρος γιατι το προγγραμα εχει βολτουλα ολοημερη με φιλους και τα παιδακια τους .θα λυσαξει ο γιοκας μου παλι!!!!!!!!!! :lol:

γεια σας κοριτσια τι κανετε? ποτε θα ξεκινησετε να πλενεται τα ρουχαλακια ? δεν ξερω γιατι αλλα μ εχει πιασει ενα αγχος να τα ετοιμασω ολα....

καλημερα σας κυριες μου,τι κανετε?εγω μετα απο πολλεεεες ωρες υπνου,ξυπνησα!χτες ειχα πολυ ζαλαδα ρε γαμωτο,ειδικα απο το μεσημερι και μετα..

το μεσημερι εξω για φαγητο με φιλους,κρασακι(σλουρπ)..αληθεια εσεις πινετε καθολου?εγω το πινω το κρασακι μου οταν βγαινουμε εξω,μου ειχε πει ο γιατρος δεν πειραζει με μετρο.

τωρα εχει αποτριχωση μπικινι το προγραμμα και ολο το αναβαλλω.αμαν πια εμεις οι γυναικες!

Τι κανετε τσουπριτσες?

ρανια κι εγω το πινω το κρασακι μου! :roll:

Κωνσταντινος εγω λεω να τ απλυνω τα ρουχαλακια μολις μπει ο Φλεβαρης.Πριν μπω στο μηνα μου δηλαδη!

Εμεις χθες αγορασαμε το κραβατακι και το καροτσι. Τελειωσαμε και με το καθισματακι αυτοκινητου, οποτε ηρεμησα λιγο ειναι η αληθεια.

τωρα εχουμε τη μετακομιση κ αυτο ειναι λιγο βραχνας ειναι η αληθεια.Αλλα μια ανασα και σε μια εβδομαδα απο τωρα θα ειμαστε στο νεο μας σπιτακι!

Καλα μου ελεγε ο μπαμπας μου οτι 2 καρπουζια δεν χωρανε κατω απο μια μασχαλη...ουφ!

γεια κ απο μενα...σημερα ολη μερα σουρτουκευα :lol::lol: πριν λιγο μαζευτηκα στο σπίτι :D:D

γιουλακι μπραβο ξεμπερδεψατε με τα χοντρα...αλήθεια τι πηρατε?πες να εχουμε μια αποψη...εμεις αυριο παμε διημερο για ψωνια κ λεμε να κλεισουμε κρεβατακι κ καροτσι κ να ψωνισουμε τα ψιλολοιδια γτ ηδη εχω βαρυνει κ οι αντοχες μου αμβλυνονται :)

καλημερα κι απο μενα κοριτσακια και κοιλιδακια!! τι κανετε?? εγω υπηρξα και καλυτερα απο αυτες τις μερες ειναι η αληθεια... ταλαιπωρηθηκα ολη τη βδομαδα που μας περασε με τρομερο πονοδοντο και με τα πολλα το σαββατο εκανα απονευρωση και ηρεμησα! τωρα ειμαι σαφως καλυτερα! ειχε ομως και ευχαριστα η βδομαδα που περασε. καταληξαμε στα επιπλακια του μωρου μας!! :Dhttp://www.letoshop.gr/default.asp?itmS ... 06&pid=40#. ειναι αυτο αλλα χωρις τα λαχανι κομματια, μονοχρωμο δλδ με το σχεδιακι. και καροτσακι http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... d=2093085# σε λαχανι χρωματακι. πηραμε προσφορα και αυριο θα παμε να κανουμε την παραγγελια μας δεδομενου οτι θα χρειαστουν κατι λιγοτερο απο μηνα να ερθουν! Την αλλη βδομαδα που θα ξεκινησουν και επισημα οι εκπτωσεις θα αρχισω επιτελους τα ψωνια που τοσο καιρο αφηνω πισω και τωρα πια νομιζω δεν κρατιεμαι με τιποτα!!! :D επισης σημερα θα παω επιτελους να παρω και τα χρωματα για το δωματιακι μας!! χιλιες φορες αλλαζα γνωμη, τελικα κατεληξα σε πολυχρωμους τοιχους χωρις ριγες που ελεγα στην αρχη και ο θεος βοηθος! ;) πρεπει καποια στιγμη να κατσω να ασχοληθω μηπως βρω και αυτοκολλητα τοιχου! να σας πω και το τελευταιο μου νεο γιατι σας ζαλισα, το σαββατο ξεκινησα μαθηματα ανωδυνου τοκετου. Ηρθε η μαια του γιατρου μου σπιτι, καναμε ενα δυωρο και ηταν τελεια!! ειδε και το στηθος μου και απο σημερα ξεκιναω μασαζακι με καθαρο οινοπνευμα και αμυγδαλελαιο εναλλαξ (εχω επιπεδες θηλες :? ) 4 φορες τη μερα και βλεπουμε!παω για μπανακι πρωινο και μετα θα κατεβω στην αγορα να παρω τις εξετασεις μου, να πιω κι ενα καφεδακι! καλημερουδιαααα!!!

καλησπερα κοριτσακια τι νεα?δεν βλεπω και πολυ κινηση ε?εγω μολις σιδερωσα κατι ρουχαλακια και μετα απο την περιηγηση μου στο ιντερνετ θα παω για μπανακι,το απογευμα εχω γιατρουλι και ψωνια με την ξαδερφη μου :) τελεια????θα σας πω τα νεα μου το βραδυ ελπιζω να μην πηρα πανω απο 2 κιλα αν και τα ξεσκισα τα γλυκα της γιορτες ;) ..οσο για τα ρουχαλακια αρχες φεβρουαριου θα αρχισω να τα πλενω κατα ταλλα ολα τα υπολοιπα τα εχω ετοιμα.................. :D

Γεια σας κουκλιτσες!!! Τι μου κανετε? Εγω εχω πολυ πολυ καιρο να μπω, λογω δουλειας δεν ειχα καθολου χρονο. Εμπαινα ατα καιρους να δω νεα σας αλλα αλλαξε και το site και δεν καθισα να το μελετησω καλα. Τωρα ομως θα ειμαστε σε επαφη! ;) Πολλα πολλα φιλακια και ευχομαι ο,τι καλυτερο για σας και τα μωρακια μας που ερχονται !!!

γεια σας κοριτσια ολα καλα με τον γιατρουλι η μπεμπα τελεια την βρισκει αρκετα ψιλη και μια χαρα εγω πηρα 2 κιλακια και εφτασα τα11 .........γενναω 23 φεβρουαριου και τελευταιο ραντεβου εχω 14 φεβρουαριου μαζι με αιματολογικες και υπερηχο :D τελειωνουμε κοριτσιααααααα!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!! συγχαριτηρια mammys love εφτασες στην τελικη ευθεια λοιπον, τι καλα!!!!! αντε να ερθει και η σειρα μας... στην ωρα της βεβαια. εγω σημερα πηγα στο γιατρο για κατι υγρα που εβλεπα και μου εκανε καλλιεργεια αλλα μαλλον λεει δεν ειναι τιποτα. τον μπεμπουλι δεν τον ειδαμε γιατι δεν ειναι ακομα ωρα λεει ετσι κι αλλιως την αλλη βδομαδα εχω τομπλερ!! ελπιζω ολες να ειστε καλα.φιλακια

γειά σας κοριτσούδια !!! νουτελίτσα καλώς μας ήλθες !!!! μας ελειψες !

πήγαμε ψες στην γιατρό μας ! ο μπεμπίνος ειναι 1.380 γραμ. !!! και ειναι με το κεφαλάκι κατω ! το αναποδιάρικο μου ! και απο μια φωτό που μας εδωσε η γιατρός, η οποία ειναι χαλια γενικά, καθόλου καλή ΑΛΛΑ νομίζω οτι διακρίνω οτι το πιγούνι του ειναι ιδιο με το δικό μου !!!! "μυτερούλι" (τριγωνικό) δηλαδή (ο μπαμπάς μας εχει τετράγωνο !) xixixixixixi !!!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

τι αλλα ;;

εχω παρει συνολικά 6 - 7 κιλά και η γιατρός μου στον κόσμο της, ψιλογκρίνιαζε... αλλα πλέον την ψιλογράφω και γω (σε αυτό) !!!!!

σήμερα κατάφερα να κανω γενική καθαριότητα ΑΦΟΥ ξεστόλισα επιτέλους !!

τωρα απολαμβάνω ενα ελληνικό καφεδάκι ακούγοντας μουσικούλα ... αααχχχχ!!

καλησπερα φουσκοκοιλιτσες!!!

καλοριζικα τα ψωνια!!!!λιγες εβδομαδες εμειναν ακομη κ θα κρατατε τα μωρακια σας..ποσο γρηγορα περναει τελικα ο καιρος...με το καλο κοριτσακια μου!!!!

εμεις αγορασαμε το καροτσακι μας προχθες τωρα το εχουμε στο σαλονι κ το καμαρωνουμε!!!!πηρα τελικα της carello m8 250ευρω καφε-λαχανι απο νεογεννητο ως κ τριων ετων γυρναει το τιμονι :!: κ απο τις δυο μεριες ,πλενονται τα υφασματα,εχει φρενο κ στους 4 τροχους συμπεριλαμβανοντε ποδοσακος κουκουλα βροχης τσαντα εξτρα στρωματακι κ εχει ελαφρυα οδηγηση πιστευω πως η τιμη του ειναι πολυ καλη...

κ μια ερωτηση...το ντοπλερ τι ειναι κ ποτε γινεται???

καλημερα σε όλες!!!τι γινεται ?επεσε η κινηση στο θεματακι μας!!!

το λοιπόν γυρισαμε επιτελους μετα απο ενα διημερο μαραθωνιο με ψωνια - περπατημα- κουραση κλπ αλλά τουλαχιστον καταληξαμε σε όοοολαααα!!!πήγα ικεα(δεν ενθουσιαστηκα),πηγα πρακτικερ(βρηκα πολυ ωραια πραγματακια) - τζαμπο(το σηκωσαμε) - λητώ(πιασοκωλέ) και λιγο cosmos ετσι για την βολτα και μερικα ρουχαλακια για την μικρη μας(τελεια όλα)....περιττο να πώ οτι ειμαι κομμάτια και δεν υπαρχει σημειο που να μην με ποναει - μεση-ποδια-κοιλιά-λεκανη όλαααααα :?:?

Γειά σας κοριτσάκια!!!

Καλορίζικα τα ψώνια και με το καλό να δεχτούμε τα μωράκια μας.

Με πήραν τηλ από το γιατρό την Δευτέρα δεν βγ'ήκαν καλά τα αποτελέσματα της 3ωρης καμπύλης και την άλλη Παρασκευή έχω ραντεβού με διαβητολόγο να μου δώσει διατροφή. Τι να κάνω 2 μήνες είναι θα περάσουν και θα το αντέξω και αυτό.

γεια σας κοριτσουδια!τι κανετε?εμεις εχουμε λιγα τρεχαματα αυτες τις μερες,εχουμε τον πεθερο μου στο νοσοκομειο(γαστρεντεριτιδα λενε,αλλα ειναι ηδη 3 μερες μεσα και του κανουν συνεχεια εξετασεις).εννοειται δεν εχω παει ουτε απεξω στο νοσοκομειο,αλλα εκεινος ο αντρας μου εχει ψοφησει.οποτε εχουν μεινει οολα πισω.να δω ποτε θα βαψουμε δωματιο,ντουλαπες..

χτες πηγα στη διαιτολογο μου(αφου εκανα 7 μηνες διαιτα πριν μεινω εγκυος) και τωρα μου εστειολε τη διατροφη μου,θα ξεκινησω απο αυριο.εχω παρει 13,2 κιλα!εχω φρικαρει.αν και με τοσο φαι που βλεπω μεσα στη διαιτα,μαλλον θα παρω κι αλλα.θα δειξει...

Καλησπεριζω!

ΡΑΝΙΑ περαστικα στον πεθερο σου..Ευχομαι να παρει εξειτηριο ο ανθρωπος και να ειναι ολα καλα...

ΒΑΣΙΑ δεν εμεινε και πολυς καιρος...αποτε και διατροφη (μπλιαξξξξξ) να κανεις θα περασει γρηγορα......τι να πουμε κ εμεις οι αλατοστερημενες;;; :lol::lol::lol::lol:

TESH τι διαβαζω;;; δεν αφησατε μαγαζι για μαγαζι ε;;; Καλα κανατε!

HAPPY με γεια το οχημα!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ πως πας; Ολα με τους αγοραρους;

MAMMYS LOVE μαλλον θα εισαι η πρωτη...με το καλο!

ΝΟΥΤΕΛΛΑ σε χασαμε μωρεεεεε αλλα αφου ειστε καλα συγχωρεισαι ;)

Εμεις ειμαστε καλα! Το Σαββατο θα παμε να παρουμε τα επιπλα κ σημερα ξεκινησαμε τα πλυσιματα που απ οτι βλεπω τελειωμο δεν θα εχουν!!!!! Εχει κασι βρωμοκαιρο...πως θα στεγνωσουν;;;;; :twisted:

Την Δευτερα εχουμε ντοκτορ....

Ράνια περαστικά στο πεθερό σου, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσεις να φτιάχνεις το δωματιάκι του μπέμπη.

Χτές πήγα σε ειδικό σουπερ μαρκετ για διαβητικούς και αγόρασα, μάυρο ρύζι, μακαρόνια ολικής και γενικά διάφορα φαγητά χωρίς ζάχαρη. Τι να κάνω θα προσπαθήσω όσο μπορώ να το ρίξω για να είμαστε καλά ο μπεμπούλης και εγώ.

Λολλί όντως και εσύ περνας δύσκολα χωρίς αλάτι, υπομονή λίγος καιρός έμεινε. Άρχισες τα πλυσίματα βλέπω άντε τέλεια!!! Εγώ σκέφτομαι να αρχίσω μέσα φλεβάρη.

αααααχχχχχ ρε ΒΑΣΙΑ απο τον 4ο μηνα μου το εκοψε.....αντε κ το μεσημεριανο κλεινεις τη μυτη κ το τρως......ενδοιαμεσα απο τα γευματα ειναι το μανικι.....αλλα ειπαμε ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ (ε ρε δεν θα βρω αυτον που σκεφτηκε αυτη τη λεξη;;;;;;;; :lol::lol: )

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...