Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λιγο κουραγιο ψαχνω!!!


Recommended Posts

Γεια σε όλες!

Δεν ήξερα τι να γραψω, πως να εκφράσω αυτά που νοιώθω!Εχασα ρε κοριτσια το κουραγιο μου και σιγα σιγα νοιωθω πως χάνω και την πίστη μου, στο όνειρο να γίνω κι εγω μανούλα!Είμαι σε μια φάση που φοβάμε να ονειρευτώ!

Προσπαθώ πολύ καιρό, αν και τα έχω πει πολλές φορες, πριν λίγο καιρό έκανα την 1Η αποτυχυμένη εξωσωματική. Την έκανα έχοντας μια κύστη η οποιά κατα την διάρκια μεγάλωσε και έσκασε με αποτέλεσμα μιας μόλυνσης, αφαίρεσης μιας σάλπιγκας και ενός μέρους της ωοθήκς! Ηθελα αν, και πέρασα πολύ δύσκολα με όλα αυτά, να ξαναπροσπαθήσω γρήγορα. Ο γιατρος μου βεβαια που ειπε οτι δεν είμαι ετοιμη. Παράγω ακομα και με ορμόνες μονο ένα αυγουλάκι και ότι ακόμα δεν είναι έτοιμο τώρα. Εχουν περάσει 9 μηνες!

Μεχρι πριν την 1η εξωσωματικη πίστευα ότι θα μπορούσα να μεινω εγκυος ακόμα και φυσιολόγικα,Πιστευα πάρα πολύ!!!Αλλα όσο περναει ο καιρός σκέφτομαι ότι και με την εξωσωματική ισως ξανα να μην τα καταφέρω. Μεχρι πριν μου αφαιρεθούν όλα αυτά είχα κάτι να πιστεύω, είχα για κάτι να προσπαθώ, πίστευα οτι θα γίνει το θαύμα και τον άλλο μήνα θα είμαι εγκυούλα! :) Τώρα νομίζω οτι ουτέ ένα θαύμα...Δεν έχω για κατι να προσπαθώ περνόντας οι μήνες αφού δεν μπορούμε γαιτι να προσπαθούμε τζάμπα? Κουράστηκα καθε μήνα να περίμένω αν θα μου έρθει η όχι περίοδος!

Λιγο κουράγιο θέλω και λίγη από την δύναμή σας, εμένα σιγα σιγα με εγκαταλείπει! :o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri μου...δεν εχεις περασει κ λιγα... αλλα εκει που νιωθεις οτι οι δυναμεις σου σεγκαταλειπουν...εκει ειναι που θα πρεπει κ να πεισμωνεις παραπανω....

Ολοι ανεβαινουμε το δικο μας γολγοθα...αλλα σκεψου οτι καπου εκει ψηλα...ειναι κ ο στοχος μας...η επιτευξη του ονειρου μας!

Αν εγκαταλειψουμε...δε θα μαθουμε ποτε τι κρυβεται εκει πανω....

Προχωρα λοιπον με το κεφαλι ψηλα, να κατακτησεις ολα αυτα τα οποια θελεις κ ασε πισω σου ολα αυτα που περασες....δεν οφελει να γυρνας στα παλια....

Θετικη σκεψη πανω απολα!!!!!!

Κ περιμενουμε σε λιγο καιρο, να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ...Ξερω οτι όλοι εδω μέσα έχουμε περάσει πολύ δυσκολά!Μου δινουν πολυ κουραγιο όλα.¨οταν με πιανει αυτη η φάση νοιώθω πολύ αχάρηστη! Αν και ό δρομός θα είναι ακόμα πιο ανηφορικός ευχαριστώ το θεό που μου έχει δωσει την αγάπη του άντρα μου, και που ακομα και μετα απο όλα ΑΥΤΑ αγαπιόμαστε περισσότερο!!!Ευχομαι να τα καταφέρουμε όλοι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ετσι ακριβως...πιστη , επιμονη κ υπομονη!!!!!!

Κ εγω με μια σαλπιγγα εχω μεινει........κ εχω κ μια παλλινδρομη...αλλα προχωραω μπροστα!!!!!!!!

Ριξε ενα χαμογελο τωρα.....κ παμε!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri μου μολις προχθες εμαθα για την αποτυχια της 3ης μου εξωσωματικης! Πιστεψε με δεν το εχω ξεπερασει ακομα, ομως εχω ανοιξει ηδη ενα παραθυρακι στο μυαλο μου που σκεφτεται την επομενη προσπαθεια.

Φυσικα και σου απευχομαι να εχεις την τυχη μου και ελπιζω εσυ να σταθεις σιγουρα πιο τυχερη απο εμενα και να τα καταφερεις συντομα, ειτε φυσιολογικα αλλά είτε ακομα και με μια 2η προσπαθεια εξωσωματικης!!!

Σημασια εχει να βρεις το κουραγιο να συνεχισεις και πιστεψε με θα το βρεις, οπως το βρισκουμε όλες μας που προσπαθουμε πολυ καιρο!!! Ξερω πως τα γιατι ειναι αμετρητα στο μυαλο σου οπως και στο δικο μου που ακομα αναρωτιεμαι για τη μοιρα μου. Γιατι αλλες να πετυχαινουν εγκυμοσυνη κατα λάθος, με τον αερα ή ακομα και με την 1η εξωσωματική και εγώ να χρειαζεται να δινω όλον αυτον τον αγωνα??? Δεν υπαρχουν ομως απαντησεις σε αυτα τα γιατι νομιζω!!! Απλα ξερεις τι κανω? Αντιστοιχω το κουραγιο μου με την επιθυμια μου να γινω μανα και ετσι λέω πως αν δεν βρω το κουραγιο να συνεχισω τοτε δεν επιθυμω και πολύ να γινω μανα! Οποτε το βρισκω το κουραγιο γιατι σιγουρα επιθυμω παραπανω απο οτιδηποτε αλλο στον κοσμο να γινω μανα!!!!

Για αυτο κοριτσακι μου ανεκτησε τις δυναμεις σου και συνεχισε με ψηλα το κεφαλι οπως όλες μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teri σε καταλαβαίνω κοριτσάκι. Κι εγώ σχετικά πρόσφατη έχω την αποτυχία της 2ης ivf στην προσπάθεια για αδερφάκι. Κι όμως, εκεί που είπα δεν ξαναασχολούμαι, να που τσούκου-τσούκου αρχίζω να το ξανασκεφτομαι, τουλάχιστον για ivf σε φυσικό κύκλο (Σκέψου το κι εσύ σαν λύση αν με τα φάρμακα δεν παράγεις ωάρια)..Θέλω να σου πω ότι όσο κι αν ο δρόμος είναι δύσκολος, αν η επιθυμία σου για παιδί είναι συνειδητή και απόλυτη, συνέχισε. Από τις εμπειρίες κοριτσιών που παλεύουν με την υπογονιμότητα εδώ μέσα, αλλά κι από άλλα παρόμοια φόρουμ, έχω διαπιστώσει ότι η επιμονή στον αγώνα για παιδί ανταμείβεται. Είναι φυσικό μετά από κάθε αποτυχία να πέφτεις ψυχολογικά, μόνη σου όμως το λες πως ανυπομονείς τώρα πια για την επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι να πετύχεις ένα καλό αυγουλάκι και σύντομα να δεις την κοιλίτσα σου να φουσκώνει. Από κουράγιο εμείς εδώ άλλο τίποτα, να σου δώσουμε όσο και όποτε θές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teri μου νομία

νομίζω τα κοριτσάκια στα είπαν όσα θα σου έλεγα κ εγω, όλες τις υπογονιμότητας τραβάμε μεγάλο αγώνα, άλλες μεγαλύτερο αλλες μικρότερο, ο σκοπός μας ίδιος και μέσα απο αυτό φυσικά έχουμε γίνει καλύτεροι άνθρωποι πιο ευαίσθητοι σε πράγματα που δεν θα δίναμε σημασία αλλα το σημαντικότερο μάθαμε να εκτιμούμε...θα κάνεις θετικές σκέψεις ...περιστατικά φαντάζομαι χωρίς σάλπιγγες θα έχεις ακούσει πολλά με θετικό τέλος. Εχουν γίνει όλα...αυτο να ξέρεις τίποτα δεν είναι απίθανο. Σε φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teri μου πολλες κοπέλες σε καταλαβαινουμε εδώ μεσα!

Μη το βαζεις κάτω και μη σκεφτεσαι οτι δεν θα τα καταφερεις, στο 2010 ειμαστε. Οπως βλεπεις στο τικερακι μου ειμαι εγκυος , αυτο που δεν βλεπεις ειναι οτι ειμαι απο εξωσωματική. Επαιρνα ορμονες περσυ κ με το ζορι οπως λες και εσυ εκανα ενα ωαριο. Δεν προχωρουσα παραπερα. Οι σαλπιγγες μου κ οι δυο ειναι στραβες, δεν εφαπτονται στη μητρα , οποτε ειτε υπαρχουν ειτε οχι το ιδιο είναι.

Στην εξωσωματικη ευτυχως δεν χρειαζονται οι σαλπιγγες.

Αλλαξα γιατρο το Μαιο με εξετασε ξανα κ ξανα κ αρχισα μακρυ πρωτοκολλο με αλλα φαρμακα και εκανα 40 + ωαρια(καποιες κοπελες θα θυμουνται). Τα καταφερα ενω δεν το πιστευα. Ηταν Ιουλιος και ακομα κ ο γιταρος μου ελεγα πως ειναι δοκιμαστικό γι α να δουμε τη μητρα. Θα ξαναπροσπαθουσα Σεπτεμβρη. Δεν χρειαστηκε ομως γιατι ηρθε το ζουζουνι μας.

Δεν στα γραφω για να πεις "πωπω τι τυχερή" αλλα για να παρεις κουραγιο. Να δεις πως μπορεις να τα καταφερεις. Και εδω μεσα υπαρχουν πολλες κοπελες με χειροτερα προβληματα απο τα δικα μου κ τα δικα σου , που αυτη τη στιγμη κρατανε τα μωρακια τους αγκαλια!

Ξερω πως η υπομονη τελειωνει ή ετσινομιζουμε καμια φορα! Συνεχισε να ελπιζεις και αν χρειαστει ψαξε και αλλο τους γιατρους κ τον οργανισμο σου!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευτυχως που υπαρχει η εξωσωματικη.ειναι πιστευω δωρο του Θεου μεσω της επιστημης.ετσι εμεινα εγκυος στα διδυμακια μου στην τριτη προσπαθεια.μην εγκαταλειπεις.ζουμε σε εναν αιωνα που ολοι μπορουν να γινουν γονεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teri σε καταλαβαινω που αισθανεσαι ετσι- εννοω οτι ειναι φυσικο να αισθανεσαι ετσι- ωρες ωρες- αλλα μην αφηνεσαι - δεν υπάρχει περιπτωση να μην τα καταφερεις.

ειμαστε πολλες οι κοπέλες με καποιο προβλημα που μας οδηγησε σε εξωσωματικες-η καθε μια με το δικο της ιδιαιτερο θεμα. δες ομως-> μια χαρα ο επιμενων νικά- καλο κουράγιο και αισιοδοξια.

μολις εισαι ετοιμη θα δεις θα γινεις μανουλα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teri σου στέλνω όλη την θετική ενέργεια

:ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

για ότι καλύτερο μην απελπίζεσαι γερά και δυνατά και να θυμάσαι αυτό που λέει η κόρη μου: Όλα τα κάνουν οι μαμάδες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πραγματικά όλες και κάθε μια ξεχωιστά!!!Μου δώσατε πολύ δύναμη! Να ξερετε ότι είναι πολύ συμαντικά όλα αυτα που λέτε και να δίνετε την δύναμή σας σε όλες όσες την χρειάζονται!!! Μερικές φορές έρχετε η στιγμή, και συνήθως μετά από κάθε περίοδο, που όλα είναι τόσο μαύρα και εσύ νοιώθεις ότι χάνεσε στο μαύρο...Ευτύχως μου θυμύζετε πως τα 3 χρόνια που προσπαθούμε μπορούν να γίνουν περρισότερα,ΑΛΛΑ θέλουμε τόσο πολύ το μικρό μας μωράκι που θα τα αφήσω όλα στην άκρη!!!Σας φιλώ :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

argyro μου ξέρω για την εγκυμοσύνη σου!!!Λίγο πολύ ξέρω για τις περρισότερς...Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο γιατρος μου είπε ότι θα πάω την επόμενη με φυσικό κύκλο,αλλά να δω πότε το αυγουλάκι μου θα είναι έτοιμο για την επόμενη φορά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loipon teri m kai gw prin 2 xronia eixa meinei egkios fisiologika kai xafnika to exasa!

sti diarkeia autwn twn xronwn prospathisa na epiteuxw deuteri egkimosini me fisiologiko tropo alla den erxotan!prospathisa ton oktwmvrio me spermategxysi alla apetixe k auti!

twra arxisa idi tin diadikasia exwswmatikis!

vlepeis oles oi kopeles pou prospathoume polli kairo kai talaipwroumaste,peismwnoume!kai xereis giati?ap tin epithimia mas na ginoume manes!kai THA GINOUME!oles tha meinoume!

twra sikwnoume to kefali psila k proxwrame koritsi m!kai O THEOS tha voithisei!min stenaxwriesai gia tipota!poses fores ta skeftika auta p les!kai alla. . . xeirotera!alla den mas ptoei tpt vlepeis!sinexizoume ton agwna KAI THA VGOUME NIKITRIES!tha to deis!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ti na pw twraaaa!!!! mpika na pw ena parapono mou kai diavazontas ola afta apofasisa oti telika eimai axaristo atomo!! apo kypro eimai kai exw ena agoraki 11 xronwn. to ekana ston prwto mou gamo 19 etwn tote!!! xana pantreftika prin enamisi xrono kai prospathoume edw kai dyo xronia na kanoume ena paidaki alla tipota!!!! aferese o suzigos kyrsokules kai twra einai 86 ekatomuria to sperma enw itan 6 ekat kai afto einai teleio. egw anoixa salpigges aferesa polupodes kai exasa kai 2 mwrakia. mou eipan itan exwmitria. kourastika alla thelw para polu ena mwraki apo ton antra mou!! ton agapw toso polu!! elpizw o theos tha me akouei opws kai oles esas!! den ixera tosa xronia pou eixa to agoraki mou oti einai toso duskolo gia mia gyneka otan den mporei na ginei efkola mana!! egw apla afti tin fora to thelw toooso poly pou den vgainei ap to myalo mou katholou kai lew giati na dyskoleftw twra paaaali afou vrika epitelous pou einai i eftyxia!! alla einai kalos anthrwpos kai megalwnei teleia ton gio mou pou pistevw o theos den tha mas to sterisei afto!! arxisa therapeia gia exwswmatiki alla exw polles kustes eipe o giatros stin aristeri wothikh mono kai prepei na ftiaxoume ton kuklo mou!! egw pantws kourastika kai marazwsa kai den xerw pws to patha afto!!! lathos mou kai axaristia!!! efxaristw an me akousate koritsia kai elpizw na vrw kapou edw dynami apo esas kai seis oti thelete apo mena :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες μεμ..

καλη επιτυχια σου ευχομαι! %%-

Μη μιλας για αχαριστια, η καθε μια μας εχει το προβλημα της! Λιγο μεγαλυτερο, λιγο μικροτερο δεν εχει σημασια.

Παντως να ξερεις οταν εκανα την εξωσωματικη και μου πηραν τα ωαρια , την ιδια στιγμη μου αφαιρεσαν κ τις κυστες που ειχα!

Αν σου ειναι ευκολο να χρησιμοποιεις τα ελληνικα, ειναι πιο ευκολα στην αναγνωση!!!

Φιλια, οτι θες ειμαστε πολλες εδω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπορω να κανω εξωσωματικη ενω εχω τις κυστες? δεν το ηξερα!! νομιζα τωρα προσπαθει να μου τις φυγει και μετα να προχωρησουμε!! μαλλον να φτιαξει την περιοδο προσπαθει ο γιατρος μοθ και μετα!! να σε ρωτησω κατι αν μπορεις να μου απαντησεις :roll: ποσο καιρο παιρνει αυτη η προετοιμασια απο τωρα ποθ πινω τα cyclacur μεχρι την εξωσωματικη???? γιατι εγω νιωτηω οτι ειναι ατελειωτεσ οι ωρες :oops: σε ευχαριστω για τον χρονο σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teri καλησπέρα και απο μένα. Σε ακούω πολύ απελπισμένη , όπως είμαι και εγώ και πολλές άλλες κοπέλες εδώ αλλα πρέπει να πέρνουμε δύναμη η μια απο την άλλη μας και να προχωράμε. εξάλλου βλέπουμε ότι αργά ή γρήγορα όλες μένουν έγκυος...που θα πάει...θα γυρίσει ο τροχός και για εμάς...μας το χρωστάει ο Θεός λέω....

εγώ τώρα ετοιμαζόμουν για την 5η προσπάθεια άλλα στράβωσαν τα πράγματα και αναβλήθηκε....εντωμεταξύ σε κάθε εξωσωματική πάντα κάτι πήγενε στραβά και αποτυγχάναμε.... και εγώ στα πατώματα κάθε φορά...Αλλά τώρα ξανα θα ξεκινήσω σιγά σιγά... Στα λεώ αυτά για να δεις οτι ο δρόμος μας είναι δυστηχώς μακρύς, αλλα δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω...εξάλλου δεν πρέπει να μείνουμε όλες μαζί έγκυες...τι θα κάνουν οι γυναικολόγοι μετά; θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!!! :D:D:D

υπομονή και εύχομαι να τα καταφέρεις με την επόμενη και πριν απο μένα.

και χαμογέλα...όσο μπορείς... :):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚαλησπέραTeri, μην χανεις την πίστη σου. Δεν εχω κάτι να σου πω απο προσωπικη εμπειρια, είμαι ακόμα στην αρχή, προσπαθούμε αρκετό καιρό χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, αυριο θα κανω σαλπιγγογραφια και "βλέπουμε", τώρα ξέρω όμως ότι δεν είμαι η μόνη , ότι υπάρχουν πολλές κοπέλες που αντιμετωπίζουν κάθε είδους προβλήματα, αλλες μικρότερα και άλλες μεγαλύτερα, όμως ότι και να γίνει πρέπει να είμαστε αισιόδοξες και ότι θα έρθει εκείνη η μέρα που θα κρατάμε τα μωρά μας στην αγκαλιά μας. Καλό κουράγιο και σου ευχομαι συντομα να μας αναγγείλεις χαρούμενα νέα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas kai apo mena!!!!

teri mou se katalabainw!!!apolyta!

sto parelthon egrapsa polla artha edw mesa gia na parigorithw kai otan apetyxe i 1i ekswswmatiki exasa sxedon kai ti pisti mou!skeftika omws oti i pisti einai to pio dynato mou oplo!!!mono an thelei o theos mporei na ginei akoma kai fysiologika!kai sti 2i prospatheia irthan ta efxarista!na pistebeis koukla mou!o theos mas akouei oles kai einai o Monos Sou symachos!thelisi,pisti kai thetiki energeia!kai ola tha pane kala ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ πολύ! Ομολογώ ότι είμαι πολύ καλύτερα! Καμια φοαρά ξεχνάμε πόσες πολλές είμαστε, η κάθε μια με τον δικός της δρόμο και τα δικά της προβλήματα,και ότι μονό με πίστη και δύναμη από όλες μπορούμε να το ξεχάσουμε και να συννεχίσουμε! Εύχομαι σε όλες τα πράγματα να πάνε καλά και όλες να γινουμε γρήγορα μανούλες!Σας φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teri m edw eimai k gw gia na s pw oti to simantikotero einai na to pistepseis!

na exeis pisti sto Theo kai tha se antameipsei!

palia ston Iwakeim kai stin Anna edwse paidi sta 80 tis xronia, theiko e?

kai omws. . . O THEOS tha sto dwsei!mi stenaxwriesai!

ola tha pane kala koritsi m!

kathe epitixia s euxomai!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...