Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκειες Διδυμομανουλες 2010 Νο 2

Recommended Posts

βρε Έλσα, τώρα που το θυμήθηκα, τι έγινε μ' εκείνο τον τύπο από την πολυκατοικία σου;; που ακούστηκε για παιδική πορνογραφία κάτι;; έμαθες τίποτε νεώτερο;;

Πήγαμε γιατρό σήμερα. Όλα καλά, κάναμε και το εμβολιάκι μας. Τώρα κοιμούνται του καλού καιρου τα αδελφάκια. Το βράδυ θα μας ψήσουν όπως και χθες απ' ότι καταλαβαίνω.

Μας είπε του μπέμπη να μειώσουμε λίγο τη μασαμπούκα γιατί πίνει πολύ και κάνει εμετό μετά. Εκτός από Μιχανάκι (είπαμε, εκ του Μιχαλάκη), τον φωνάζουμε και νεροχύτη, για ευνόητους λόγους (οτι και οσο και οποτε του δώσεις, το ρουφάει το μωρό μου).

Σας φιλώ για την ώρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σαν να είμαστε λίγο καλύτερα!!!

Βιβή μπράβο στα μωράκια σου!!!

Ακου νεροχύτη το παιδι...τον γιο μου τον έλεγα κουμπαρα ότι και να του έβαζες στο στόμα το κατάπινε :lol::lol:

Όσο για τον γείτονα είναι τσεκαρισμένο ότι τον συλάβανε και βρέθηκε υλικό στον υπολογιστή του αλλά είναι έξω με περιοριστικούς όρους.Πάντως σαν να μη συμβαίνει τίποτα κανονικά με την γυναίκα του και τα παιδιά του :?::?:

Ενοείται αυτός αρνείται τα πάντα και λέει πως μπήκαν στον υπολογιστή του τα αρχεία εξ αιτίας ενός προγράμματος ανταλαγής αρχείων που είχε :!::!::!:

Τι να πω δεν ξέρω!!!!!

Που είστε καλέ;;;;;

πολύ ησυχία έπεσε σήμερα!!!!!!!!!

Ελσάκι, φύλαγε τα ρούχα σου.....ζούμε σε δύσκολους καιρούς δυστυχώς για τα παιδάκια μας (αυτό πάει για το γείτονα το σχόλιο)

Ησυχία μες την τάξη, γιατί; γιατί το δίδυμο παρλαπιπίαση, οι συμπεθέρες Ελευθερία - Καρμενσίτα λείπουν από τις έδρες τους. Η μία Ιταλίες και η άλλη Πάτρες..

Και η άλλη μου η συμπεθέρα που είναι;; E! new mammy χάθηκες πάλι;;

Α, Έλσα εσύ που έχεις τα μεγαλύτερα μπομπιρίνια, σήμερα δώσαμε του "νεροχύτη" μας λίγο χαμομηλάκι, έπρεπε να' βλεπες μούτρα..... αν μπορούσε θα μας έβριζε. εγώ πεινάω και μου δίνετε νεροζούμι;;;;;;; του δώσαμε γύρω στα 60 γρ. έτσι, για να μη του κόψει και την πείνα (λέμε και καμιά μ...κία να περνάει η ώρα δηλαδή). Το ερώτημα είναι, πόσες φορές μπορώ να του δώσω;; μία φορά την ημέρα;; 60 γρ. είναι καλά;;

Αυτα. Σας φιλώ όσες απομείναμε..

Τσα!!!!!!!!!!!! I'm back τι μου κανετε κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυ σας ελειψε η παρλα μας? χαχα

Ελευθερια μου να τα εκατοστησεις κ να περνας τελεια στην Ρωμηηηηηηηη

Ελσα μου σου ευχομαι περαστικα γρηγορα κ κουραγιο σε σενα να τα καταφερεις. Οσο για τον τυπο εχε το νου σου

Βιβη εγω δεν ξερω να σου πω για το γαλα το μονο που μου ειπε κ εμενα η παιδιατρος κ θυμαμαι κ απ την κορη μου ειναι οτι με τις στερεες μετα στρωνει περισσοτερο το προγραμμα. Εμενα δεν πανε μεχρι τις 8 βεβαια που πανε τις Ελευθεριας αλλα κ μεχρι 7 που πανε ειμαι μια χαρα μου λεει η παιδιατρος μην ξεχνας οτι θηλαζεις κ γι αυτο

Απο εμβολια ειμαστε οκ ο ενας 7500 κ 65 εκ κ ο αλλος 63 κ 6400 α κ θυροειδης καλυτερα τωρα στην επανεξεταση. Κανουμε θυροειδη επειδη εχω εγω υποθυροειδισμο χρονια.

Θα σας βαλω φωτο της κορης μου με την φουστα απο την συμπεθερα που μας ξετρελανε κ κοιμηθηκαμε κ μεσημερι χωρις να βγαλουμε την φουστα χαχα. ΠΟυ εισαστε οι υπολοιπες καλε΄?

εγω την Δευτερα εχω την γιορτη του αντρα μου κ εχω ενα σωρο δουλειες αλλα καμια διαθεση. Α κ ενα τελευταιο για να μην με κραξετε για την παρλα χαχα τους πηρα πουκαμισα να φαινονται αντρακια σοβαρα χαχα

Μπράβο Καρμενσίτα, πάντα τέτοια ταξίδια, με καλό αποτέλεσμα για τα παιδόπουλα και με συναντήσεις κορυφής..

Μια χαρά περνάτε βλέπω στις Πάτρες.. τι άλλο ψώνισες;; έχει Η&Μ στην Πάτρα;; έχει λέει ωραία παιδικά καθώς και στο Massimo Dutty. ε

Εδώ που είμαι εγώ δεν έχει στάχτη..

Α, τσακώνομαι με το Mothercare ασύστολα. Το καλοκαίρι είχε προσφορά την "προικα" την αγορίστικη (30% έκπτωση) και λέμε με το Αλεκάκι, δεν την αγοράζουμε;; 180 ευρώ παρακαλώ. Πάντα, σεντόνια, μαξιλαροθήκη, ξανά σεντόνια, παπλωματάκι, κουβέρτα, σκατά..(με το συμπάθιο). Τώρα που το Μιχανάκι μου ήταν στο νοσοκομείο και μια και κατεβάσαμε το στρώμα ένα επίπεδο πιο κάτω, λέω, ας ετοιμάσω την κούνια του, αφού θα κοιμηθόυμε χωριστά τα κορίτσια από τα αγόρια να του βάλω τα αυτοκινητάκια του παιδιού (λες και θα καταλάβαινε). τα είχα πλυμμένα, αλλά η πάντα ασ πούμε ήταν ασιδέρωτη και λέω να της ρίξω ένα σιδερωματάκι να καούν τυχόν μικρόβια (λέμε τώρα). σημειωτέον ότι η κουβέρτα είχε ένα ξηλωματάκι σε μία άκρη αλλά λέω, εντάξει τη ράβω εγώ. όπως σιδερώνω την πάντα, να' σου μία τρύπα νταν στη μέση. με τα πολλά, μας κάνουν χάρη λέει, να μας τα αλλάξουν και να πάρουμε ότι θελουμε γιατί την ίδια πάντα δεν την έχουν πουθενά στην Ελλάδα και αν θέλω να πάρω τη νέα σειρά (που έχει τρενάκι ενώ η παλιά αυτοκίνητα) θα πρέπει να πληρώσω τη διαφορά ή αν θέλω να αγοράσω κάτι άλλο. της λέω, ωραία, πάρτα όλα πίσω τότε, τι θα το κάνω τσαντίρι; άλλη πάντα, άλλο σεντόνι; τι στιγμη μάλιστα που τα πλήρωσα όσο τα πλήρωσα για να είναι ίδια; Τέλος πάντων, θα τους πάρω αύριο στην Αθήνα και θα ξεχεστούμε λιγάκι γιατί έχω και τα ανάποδά μου...... αν το' ξερα πήγαινα στο τζάμπο όπου περιμένω οτι θα βρω και σκάρτο πράμα. αλλά να πληρώσω 50 ευρώ την πάντα και να είναι τρύπια, δεν το δέχομαι. να μου βρούνε λύση στο κάτω κάτω.

Ελευθερία Χάπι Μπίρθντει τοντέι.. χαβ α μάρβελους τάιμ ιν Ρόμ. :lol::lol::lol::lol: (καλό ε;;)

Έλσα καλό κουράγιο, πόσο θα τα κάνετε όλα τα ιεροτελεστικά με τα αερολίνια;;

Καρμενσίτα μιλώντας για μένα, η πάρλα σου μ' αρέσει. Η φούστα είναι πειρασμός, το Ζετουλίνι δηλαδή είναι πειρασμός, είναι τσαπερδόνα θηλυκό..

Φιλιά και

χαχα μην λες οτι σ αρεσει η παρλα γιατι θα σας τρελανω μιας κ δεν εχω κι αλλους να τα πω. Το Ζετουλινι ειναι οπως ειπα ο ντενις ο τρομερος κ κατι παραπανω. Η φουστιτσα ειναι για γλυκιτατα κοριτσακια το διαβολακι μου τι να πω παντως δεν ειναι τελειαααα ε? ε? ε?

κ κατι συμπληρωματικο για τα μαδερκερ εγω σας ελεγα οτι ηθελα να παρω αυτον τον σταθμο δραστηριοτητων που εχει κ λεγεται μπραιτ σταρσ κ το εχει κ στον καταλογο τους. Παω η καλη σου κουναμενη κ λυγαμενη στην πατρα στα μαδερκερ κ μου λενε οτι δεν υπαρχει κ δεν θα το φερουν...

καλησπερα γλυκα κοριτσια και γλυκοτερα μπεμπακια!!!

ακου "νεροχυτη" το παιδι... :lol::lol::lol::lol:

συμπεθερες βλεπω ετοιμαζετε το κονε...

κουκλα η ζετουλα!!!!

απορω που ολες εχετε στανταρ προγραμμα στο ταισμα... ελπιζω καποτε να το πετυχουμε κι εμεις... τα δικα μου βασικα δεν εχουν καν κοινο προγραμμμα...............

:roll::roll::roll:

καλέ Βασιλική μου ειναι μικρουλια θα δεις που θα φτιαχνει με τον καιρο αλλα θελει κ απο μερους σου επιμονή.

Κ εμενα δεν ειχαν προγραμμα ιδιο αλλα τους εχω φερει στα νερα μου. Και το πρωι να πω την αληθεια μου ο ενας ξυπναει 6,30 με 7 κ ο αλλος αν του βαλω την πιπιλα συνεχιζει ανετα αλλα για να γλιτωνω να μην ξανασηκωνομαι αν ξυπνησει ο πρωτος παιρνω κ τον δευτερο μετα κ τον ταιζω κ αυτον κ ετσι κοιμαμαι κ εγω τουλαχιστον μεχρι τις 9 κ αυτοι συνεχιζουν μεχρι 10 με 10,30

καλα οσο για το νεροχυτης κ εγω ακομα γελαω

Ευχαριστω για τα καλα λογια για την Ζετα αλλα... μ εχει φερει στο αμην]

εχουμε κοψει το κατουρησμα απανω μας απο το καλοκαιρι που γεννησα. Τωρα ομως εχει 5 μερες που τα κανει πανω της τα τσισα ετσι λες κ το κανει επιτηδες μου λεει παμε μαζι κ επιμενει κ αν δεν παω παει τελευταια στιγμη κ μεχρι να παει στο μπανιο τα αφηνει στα πλακακια. Σημερα παλι μου λερωσε 5 βρακια ε ημαρτον πισω απο την αρχη δεν αντεχω. Τωρα την εβαλα τιμωρια στο δωματιο της για υπνο με πανα κ της ειπα οτι ειναι μωρο κ να καθισει ετσι να δουμε αν θα της αρεσει. Ε δεν μπορω πισωγυρισματα το ειχε κοψει τοσους μιηνες κ ξαφνικα την επιασε παλι

καρμεν η κορη σου ζηλευει.... ειναι η ηλικια της τετοια που εκδηλωθηκε με αυτο τον τροπο...

οσο για το πρωινο ταισμα, η μικρη ξυπναει 4-5 για φαγητο.... :( αλλα δεν ξυπναω και τον μικρο γιατι δεν θελω να πισωγυρισει... αυτος τραβαει μεχρι 6.30-7..... οποτε ολη μερα μετα τρωνε αλλη ωρα εκαστος... μεχρι σιγα σιγα να τους ταιριαξω ως το βραδυ... και το επομενο πρωι τα ιδια... :roll:

αν προσπαθησεις εκεινη την ωρα που ξυπναει η μικρη να την τρεναρεις με πιπιλα? δεν θελει? αν μπορεις να πλησιασεις αυτες τις ωρες τις νυχτερινες προς πρωινες τοτε θα φτιαξουν αρκετα. Κ εμενα αρχικα ο ενας ξυπναγε γυρω στις 5 αλλα πηγαμε 6,30 με 7 κ παρεπιπτοντως θηλαζω αρα κοιμουνται ακομα λιγοτερες ωρες αλλα παρο ολα αυτα κοιμουνται 8 τρωνε 11,30 κοιμισμενοι κμετα 7. Προσπαθησε λιγο με την πιπιλα θα ζοριστεις τις πρωτες μερες αλλα θα επιμεινεις κ λιγο λιγο θα τους πλησιασεις. Ειναι κουραστικο το ξερω το να σηκωνεσαι καθε λιγο ειναι σκωτομα αλλα καλυτερα να το παλεψεις ετσι κ βλεπεις μετα θα ειναι πιο ευκολο να τους πλησιασεις τις ωρες

βρε χαθ' καμαν, χαθ' καμαν ντιπ βρε!!

που είστε μανούλες;;

ο μπέμπης μας, μας έκανε μία ιστορία χθες βράδυ.. να κλαίει ασταμάτητα, αλλά ασταμάτητα.. να μην μπορούμε να τον κάνουμε καλά με τίποτα. 6 το πρωί πέσαμε στο κρεβάτι εγώ, στον καναπέ ο "νεροχύτης" με τον πατέρα του. λέτε να είναι από το εμβόλιο; ο γιατρός είπε, μπορεί μείωση του φαγητού, μπορεί λίγη γκρίνια, στο 48ωρο.

τι να πω;;

albiz κανατε εμβολιο και ειχατε γκρινιες ε;;;; θα περασει... τα δικα μου μεχρι τωρα μετα τα εμβολια εχουν υπνηλια.. μπορει και να ετυχε...

καρμεν να σου πω την αληθεια την λυπαμαι να την αφηνω νηστικη με πιπιλα... βλεπεις εμενα τρωνε τελευταιο στις 22.00 το αργοτερο... δυστυχως κοιμησμενα τα δικα μου δεν τρωνε....

ελευθερια χρονια πολλα για τα γενεθλια σου και καλα να περνας!

Γειά!!!!!!!!!!!

Είχα δουλειες με φούντες γι'αυτό χάθηκα...στόλισα!!!!Και δεν τελείωσα ακόμα, έμειναν τα εξωτερικά που υποτίθεται θα τα κάνει ο άντρας μου...ναι καλά!!!

Κάρμεν καλωσόρισες!!Κούκλες οι συμπεθέρες κούκλοι και οι γαμπροί αλλά πιο κούκλα απο όλους η Ζετούλα με την φουστίτσα της!!!

Όσο για το κατούριμα δοκίμασε να μην της δίνεις καμία σημασία, να την αλάζεις χωρίς να το σχολιάσεις και να συνεχίσεις αυτό που έκανες σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!

Βιβή δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά με το τσάι δεν έχεις και πολλές ελπίδες!!!Καλύτερα να του κάνεις πιο μικρά και συχνά γεύματα.

Βασιλική έχει δίκιο η Κάρμεν τώρα μπορείς σιγά σιγά να φτιάξεις το πρόγραμμά τους και να δοκιμάσεις να καθυστερείς λίγο την μπουμπου το βράδυ...μην περιμένεις το θαύμα απο το πρώτο βράδυ αλλά κάτι θα γίνει.

Α!! όσο για τον γείτονα όταν τον βλέπω ρε κορίτσια με το ζόρι κρατιέμαι να μην τον κουτουλίσω!!!!

Και αυτός σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!!

Και οι ψεκασμοι συνεχίζονται...!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια

καλα ειμαστε κι εμεις αλλα εχω μπλεξει με αλλα αυτη την εβδομαδα και χαθηκα

περαστικα στα αρρωστουλια και παλι

συμπεθερα μου πως ειστε?

καρμεν παρτης καινουρια βρακακια και πες της να μην τα λερωνει γιατι ειναι πολυ ομορφα και ειναι κριμα

φριντομ καπουτσο γκραντε? πικολο? οταν ειχα παει ιταλια και ελεγα καπουτσινο με διορθωνων οι Ιταλοι κι ελεγαν: καπουτσο γκραντε!

ντροπη!χαχα!

2002 εσυ ελεγες για το προγραμμα η η βασιλικη? υπομονη μονο μπορω να πω να κανετε και θα φτιαξει η κατασταση.και να τα μπουκωνετε πολυ φαι.

για το γαλα παλι δεν θυμαμαι ποια ρωτησε ας δοκιμασει το κομφορτ λεω εγω.το φριζολακ. και αν παλι τιποτα δοκιμασε και το βιολογικο το κανονικο, δεν χανεις τιποτα. εμας στο χεσιμο εκανε θαυματα. οχι αναγωγες ομως δεν ειχαμε θεμα, ομως σαν γαλα ειναι πολυ καλο γι αυτο δεν χανεις κατι...

ρε κοριτσια μια μαμα απο τις μαμαδες του μαιου 2010 βαζει το παιδακι της και τα κανει σε γιογιο

εσεις ποτε θα τα βαλετε? καρμεν εσυ ως πιο εμπειρη τι λες?

φιλια και καληνυχτα

Νομίζω πως δεν έχει νόημα απο τώρα να τα βάζουμε σε γιο γιο γιατί, απ'ότι είχα διαβάσει κάποτε, πριν τα 2 έτη δεν τα μωρά δεν έχουν έλεγχο των σφιγγτήρων τους και επιπλέον μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερη ζημια απ' ότι καλό.

Τον γιό μου του έβγαλα τα πάμπερς 2,5 ετών (ήταν και καλοκαίρι) και δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. Στον 1 μήνα σταμάτησα την πάνα στον μεσημεριανο ύπνο και στους 3 μήνες σταμάτησα και το βράδυ.

Πρέπει να ακολουθούμε και το ίδιο το παιδί γιατί μια άκαιρη προσπάθεια μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Φωτο απο την βάφτιση!!!!!

post-5130-13873934650118_thumb.jpgβαφτιση 023.JPG[/attachment:1pe94sjh]

Η Χριστιάννα!

post-1311-13873934649868_thumb.jpgβαφτιση 024.JPG[/attachment:1pe94sjh]

Η Ελένη!

βαφτιση 004.JPG[/attachment:1pe94sjh]

Και τα ρούχα μας!

post-7977-13873935678032_thumb.jpg

post-7977-13873935679444_thumb.jpg

post-7977-13873935680922_thumb.jpg

επαθα πλακα με τις φωτος τελειεςςςςςςςςςςςςςςςςς πραγματικα. Να σου ζησουν κοριτσακι μου ειναι κουκλες κουκλεςςςςςςςςςςςςςς.

Λοιπον για να θυμηθω γιατι τρεχω να ετοιμασω για την γιορτη του αντρα μου γι αυριο κ δεν μενει λεπτο.

Ποια ρωτησε για γιογιο? οχι καλε απο τωρα εγω την κορη μου την εβαζα λιγο λιγο οταν ηταν 18 μηνων χωρις πιεση. Δυο χρονων μπαμ τα κοψαμε στην βδομαδα επανω δεν φοραγαμε ουτε μεσημερι ουτε βραδυ πανα. Και τωρα αυτο που σας λεω που κατουριεται αυτες τις μερες δεν το κανει συνεχεια που κ που κ το βραδυ τιποτα. Σημερα δεν μου εκανε τιποτα. Κ απο την κουμπαρα μου που ξερω κ απο αλλες γνωστες αλλα κ απο δυο παιδιατρους που εχω ρωτησει ολοι λενε δυο χρονων. ΓΙατι να τα τυραναμε χωρις λογο? Οπως ειπε κ η Ελσα μας δεν εχουν τον ελενχο για να κοντρολαρουν τα μωρακια μας ακομα. Μην βιαζεστε κοριτσακια μου πραγματικα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα. Εγω κοιταζω την δικια μου ποτε ηταν μπεμπουλα ποτε περπατησε ποτε μεγαλωσε κ ξεκατουρηστικε κ τωρα συνενοουμαστε λες και ειναι μεγαλο παιδακι δεν ξερω. Βλεπω τους μπεμπηδες μου που ηταν μια σταλιτσα κ εχουν μεγαλωσει κ κανουν κ αυτοι τα σχεδιακια τους κ να σας πω κατι? δεν βιαζομαι καθολου να μεγαλωσουν γιατι μετα θα μου λειψουν αυτες οι στιγμες. Μετα γινονται πιο αυτονομα κ δεν μας αφηνουν να τα χορτασουμε. ΓΙ αυτο απολαυστε το κ μην βιαζεστε ουτε για το γιογιο ουτε για τα περπατηματα ουτε για τιποτα ολα θα γινουν με την ωρα τους. Μ επιασε παλι το μπλα μπλα χαχα

Ελευθερια που εισαι βρε να μας πεις τα νεα της Ρωμης??????????????????????????????????????? Που ειναι η νυφη μου οεο?

Οι υπολοιπες διδυμομανουλες μας τι κανουν? αλικη? που ειστε κοριτσιαααα?

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; προσπάθησα να γράψω και το μεσημέρι, αλλά με πέταξε έξω :evil: Λοιπόν τα νέα μας: ξαναγυσρίσαμε στο FRISOLAC COMFORT και βρήκαμε την υγειά μας. Βγάζουνε λίγο ακόμα αλλά είναι πολύ πιο ήρεμα και τρώνε κανονικά όπως πρίν. Το NOVALAC DIGEST τα χάλασε πάρα πολύ τα παιδάκια μου!!! Είναι σαν ασβέστης αυτό το γάλα!!!Ευτυχώς επανήλθαμε σχετικά εύκολα οπότε όλα καλά. Έλσα οι κορούλες σου είναι μούρλια!!! Να σου ζήσυν!!!

Ελευθερία τι έγινε; Πως τα πέρασες στη Ρώμη; Τα αρρωστούλια τι κάνουν;

συμπεθεραααααααααα γιουχουυυυυ πως ηταν η Ρώμη για πες? κομε σται? μπενε?

που ειναι η νυφη μου?????

εγω κοριτσια μου σκυλοβαριεμαι δεν εκανα τιποτα σπουδαιο κ ελπιζω να μην εχω κ πολλες επισκεψεις για την γιορτη γιατι δεν αντεχω. Η Ζετα σημερα κυρια τελικά δεν εκανε τιποτα αλλα πλεον ειναι φανερο οτι ζηλευει γιατι μολις ερθει κανενας γινεται αλλο παιδι. Ηρθε η νονα του Θεοφιλου μου κ μεταμορφωθηκε παλι στον ντενις κ αρχισε να κοπαναει να κανει θορυβο να γκρεμιζει κ αλλα τετοια ωραια.

Ειμαι κ αδιαθετη κ ειναι τα νευρα μου κορδονια μιας κ εχω κοσμοπλυμμηρα.

Πηρα το μηχανακι μου απο την Πατρα σας το ειπα? τελειο πολυ χαιρομαι. Οταν κοιμουνται τα μωρα το παιρνω κ παω για ψωνια κ αισθανομαι αλλος ανθρωπος σουπερρρρρ

ελα η μηχανοβια!

κοριτσια η ρωμη απιστευτη!τρελαθηκα!δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο μου αρεσε.ριξαμε το περπατημα του αιωνα.ολα τελεια.τα αξιοθεατα,τα δρομακια,το φαγητο,οι ιταλοι,τα ψωνια.ολα.περασαμε πολυ ωραια με τον αντρα μου.αντε κ του χρονου...με τα μωρα!

γιατι κακα τα ψεμματα κοριτσια χωρις τα παιδια ενιωθα μιση.περιττο να σας πω οτι οταν μπηκα στο σπιτι της πεθερας μου κ τα ειδα ξεσπασα σε κατι κλαματα τι να σας πω...δεν αντεχω χωρις τα παιδια μου!τα αγαπαω,τα λατρετω.ωραιες οι ρωμες κ τα παρισια αλλα μαζι τους ειναι καλυτερα!

διαβασα τα νεα σας.

περαστικα στα αρρωστουλια.

νιου μαμμυ καπουτσο το λενε ναι το καπουτσινο..ειχε πολυ πλακα!!

2002 αντε μωρε με το γαλα να ηρεμησετε.σωπα κοντευει η ωρα για τις κρεμες.

αληθεια,τι δινουμε πρωτα;ριζαλευρο;μαρκα μας προτεινει η παιδιατρος ή παιρνουμε οτι θελουμε;

νυσταζω πολυ.

η πεθερα μου μου ειπε οτι τα μωρα ξυπναγαν 8.30 κ 9 παρα!!!!ειναι δυνατον;;;;

τα ξαναλεμε σε λιγο!

Ελευθερια μου η Βιλμα μου ειπε για κρεμα βανιλια κ μετα φρουτο η αναποδα θα δουμε επειδη ο ενας μπεμπης μου ειναι πιο δυσκοιλιος ειπαμε να ξεκινησουμε μαλλον με βανιλια για να μην τον στουμπωσουμε κ βλεπουμε.

Ψωνισες χρυσο μου??????????

Τι κανουν οι κοριτσαρες σου?????

Αυριο εχω τρεξιμο τρελο γιατι η γιδα η γιατρινα εδω μου εγραψε λαθος τα εμβολια κ πρεπει να δω τι θα κανω κ να στειλω τις συνταγες παλι στην Πατρα [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

Μπονασέρα σινιόρα ιταλιάνα!!!

Καλώσόρισες στα πάτρια εδάφη!!!

Καλή η αλαγή ε;;;

Αλλά τα μωρούλια καλύτερα!!!

Αλήθεια καρμεν είσαι σίγουρη ότι το ριζάλευρο βοηθάει στην δυσκοιλιότητα και όχι το φρούτο;

Νομίζω πως είναι το ανάποδο...πάντως την Ελένη που ήτανε δυσκοίλια με το γάλα, όταν άρχισε φρούτα δεν την προλάβαινα με τα κακά!!

bienvenuta siniorina

μπράβο, μπράβο, άντε και στα δικά μας οι στερημένες, να πάμε κι εμείς στη Ρώμη..

σίγουρα πέρασες τέλεια και χαίρομαι για σένα.

Έλσα κούκλες, κούκλες, να' ναι καλά τα χαριτωμένα σου.

με έχουν ξεπατώσει τα μπεμπέκια. αρκετή γκρίνια..

φιλιά για την ώρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...